PDA

Volledige versie bekijken : Fernanda (Braziliaanse) ex-FG, GD



Willem2
8 maart 2008, 03:20
Naam : Fernanda

Nationaliteit / taal : Braziliaanse / Duits , portugees, spaans, engels

Leeftijd : 27-32jaar

Haarkleur/lengte : Zwart halflang haar

Lengte : 1.60-1.65mm

Postuur / Cupmaat : Slank / A/B-cup

Tatoeage / Piercing : Geen tatoeage / navelpiercing

Service : PZC, NMC, zoenen, beffen, vingeren, aftrekken, massage

Extra :

Helmut
13 maart 2008, 22:56
Heele lieve latina,

Dankzij mijn eerste prijs ooit (vrijekaartje van dit forum) ging ik naar Emmerich vandag om die Fernanda te leren kenen. Een woord: fantastisch.

Heel zacht huid, ze, komt uit Brasilia, in het midden van het Matto Grosso, en is een aangename GF6 ervaring.

harry
14 maart 2008, 11:47
Ik moest gisteren in FunGarden gewoon gaan kiezen wie ik het eerst en wie ik het laatst zou gaan neuken, wat een aanbod!! Fernanda werd de tweede van de avond: een zalige Braziliaanse met een onderhoudende babbel, geen haastwerk op de bank beneden, beetje teasen en zo verder tot IK op een gegeven moment maar om de sleutel heb gevraagd. Als ze voor je de trap oploopt dan is het volgens mij absoluut onmogelijk om je pik binnen het ijsberenvel te houden!!!! Heerlijke Braziliaanse billetjes die zo mooi op en neer gingen alsof ze me toe lachten en wouden zeggen " come to me baby" :redface:. (Wederom) op kamertje vier aangekomen en ze trok me gelijk het bed op waar ze me begon te tongen alsof ze wat te bewijzen had en haar leven er van af hing......dus dat beloofde wat te worden!! :freu:.
De rest gebeurde net als het tongen, gepassionneerd, afwisselend wild en lief, m'n orale kunsten zullen nog wel in orde zijn en anders verdiend ze een oscar voor haar acteerkwaliteiten want ze kwam al schokkend klaar!!! :smile2:
Ze wilde absoluut ook van achter genomen worden en deed dat op zo'n manier dat we onszelf (en ik haar geile blik) goed konden zien in de spiegel.... alsof ik in een porno film beland was!!!:eek: Ook haar aftersales zijn volledig in orde en op het eind van de avond nog ff afscheid genomen met een mega tongzoen en weer terug naar m'n stulpje.......:wink: SEE YOU !!!

foots
4 mei 2008, 15:47
Gisteren naar de BBQ in Fun Garden geweest. Ik arriveerde om 22:30 en toen ik binnenkwam draaide ze "du hast der schönste Arsch der Welt" en ik dacht héé ze kennen me hier ;).

Fun Garden is een hele mooie club met heel weinig bezoekers die dag. Ik denk rond de 5 á 6 ijsberen en rond de 10 dames. Later kwamen er nog een paar ijsberen binnen:sleep:.

Een tijdtje aan de bar gehangen en een paar cola gedronken en natuurlijk goed rond gekeken:eek:. Toen ik daar zat zag ik boven waar de kamers waren een mooie donkerharige lopen, waar ik wel meteen zin in kreeg. Beneden zaten toen ook wat dames, maar niet echt top ( in mijn smaak dan hé).

Later zag die mooie zitten en omdat er 2 nieuwe ijsberen binnenkwamen, maar aan de bar gevraagd naar haar naam. Fernanda en ik stapte erop af en vroeg of ik langs haar mocht zitten. Geen probleem natuurlijk en ze vertelde vriendelijk dat ze uit Brazilie komt.

Na even praten vroeg ze of ik haar prive in een kamer wilde inspecteren en dat vond ik een prima idee. Ik ging eerst nog douchen en om 11:45 stond ik fris en fruitig met haar op de kamer:luvlove:. Ze vroeg hoelang ik wilde blijven een uur of een half uur. Dat wist ik nog niet en dat zei ik dan ook. Ik dacht dat hangt af van hoe het me bevalt.

Ik informeerde naar de prijzen en dat was € 50,- voor een half uur en € 80,- voor een uur. Pijpen zonder was € 20,- extra en FT nog € 20,-. Afijn zij begon me te tongen en dat kan ze perfect, lekker :freu:! Pijpen zonder was ook prima met veel afwisseling en ze vergat ook niet de omgeving. Ze zei dat ze het fijn vond als de beer geschoren was:lostit:.

Het pijpen was niet lang, niet kort, mag altijd langer wat mij betreft. Daarna kwam ze boven op mij en daarna rolden we zodat ik boven kwam. Het duurde niet te lang (altijd veel te kort) of het werd me teveel, da's altijd voor de eerste keer op de avond met zo'n lekkere meid:rubbel:.

Daarna even gepraat en ze wilde me graag masseren, over van alles gepraat en om 12:25 voelde ze aan mijn jongeheer en die kreeg natuurlijk weer zin:plapper:. Kortom even gewassen en toen de tweede ronde. Ze heeft me ongeveer 5 minuten gepijpt en daarna hebben we verschillende standtjes gehad. Ondanks de hardheid zat er vandaag geen tweede ontlading meer in, was leeg:heul:.

Het is een mooie professionele dame, die de tijd goed in de gaten houdt. Ook vroeg ze of ik wist wat ik af moest rekenen (€ 80,- + € 20 = € 100,-). Is wat mij betreft een prima ervaring en de duidelijkheid betreffende prijzen en tijden.

Toen ik later wegging kwam ik haar tegen en ze gaf me nog een lekkere tongzoen. Een slimme, aardige professionele vriendin !

P.S W2 een paar aanpassingen in het paspoort. Zij is 1,61 m. heeft maat 70 A en haar haarkleur was gisteren zwart.

Picasso 1
4 mei 2008, 16:34
Dus de prijs is niet gezakt naar 80 euro per uur, maar pzc is van de standaard dienst af gegaan....

Bij mij heeft Anna 1 week eerder niks extras berekend ivm pzc.

foots
4 mei 2008, 16:53
Eh, nee de standaard prijs is € 80,- maar Fernanda gaf aan dat zij alleen daar niet in meeging en daardoor dit extra wilde voor PZC. Is wellicht alleen voor Fernanda, niet standaard !

Picasso 1
4 mei 2008, 16:58
Is verder haar goed recht.

Flowerdragon
16 juni 2008, 17:22
Fernanda is zeker een toppertje... Alle verhalen zijn op waarheid berust!!

Erg lief en leuk meisje... Wordt vervolgd...

Pijpen was bij mij trouwens zonder condoom.

Flowerdragon
21 juni 2008, 12:40
Vernomen via bronnen dat Fernanda vertrokken is. Geruchten over het hoe en waarom... Van ruzie tot gedoe met verblijfsvergunning.

Josef
21 juni 2008, 20:31
Hallo Flowerdragon is Fernanda de vriendin van Lilly.Ik heb vernomen van Lilly dat haar vriendin er niet meer werkt.Ze schijnt ruzie gehad te hebben met de leiding.Waar over weet ik niet persies.:motz:

Het Rode Mannetje
11 september 2008, 22:12
Hallo Flowerdragon is Fernanda de vriendin van Lilly.Ik heb vernomen van Lilly dat haar vriendin er niet meer werkt.Ze schijnt ruzie gehad te hebben met de leiding.Waar over weet ik niet persies.:motz:

Phea kan er zeker van zijn dat die Fernanda niet zal terugkomen in Fun Garden.

phoenix
11 september 2008, 22:28
:Dtja wellicht dat ze nog een ergens anders opduikt, in een ander duits cluppie

tomtom1
7 april 2010, 15:08
Voor de 2e keer bij Fernanda geweest; vorige keer was al erg lekker en gisteren (na even wat met haar gepraat te hebben over het 1 en ander; heel leerzaam ) wederom met haar (en suzanne; zie ook daar) naar de kamer. Ze werkt al 3 jaar bij fungarden en heeft nog een superlijf en neukt en pijpt als een trein ! Ze gaat overigens alleen met mannen mee naar boven als ze daar zin in heeft dus wellicht mag je niet ! Ik mocht gelukkig wel en in haar servicepakket zitten ook CIM en anaal (ik mocht alleen niet, want was te groot (terwijl ik volgens mij gemiddeld ben) . CIM nog niet geprobeerd omdat gelijktijdig klaarkomen in en met haar wel zo prettig was.....

Dalton
7 april 2010, 16:30
Voor de 2e keer bij Fernanda geweest; vorige keer was al erg lekker en gisteren (na even wat met haar gepraat te hebben over het 1 en ander; heel leerzaam ) wederom met haar (en suzanne; zie ook daar) naar de kamer. Ze werkt al 3 jaar bij fungarden en heeft nog een superlijf en neukt en pijpt als een trein ! Ze gaat overigens alleen met mannen mee naar boven als ze daar zin in heeft dus wellicht mag je niet ! Ik mocht gelukkig wel en in haar servicepakket zitten ook CIM en anaal (ik mocht alleen niet, want was te groot (terwijl ik volgens mij gemiddeld ben) . CIM nog niet geprobeerd omdat gelijktijdig klaarkomen in en met haar wel zo prettig was.....

CIM is dat telefoonseks in de mond:teuflisch:

tomtom1
8 april 2010, 07:51
Zekers......alleen mag de telefoon niet mee naar binnen :biggrin::rolleyes:

wolle65
8 mei 2010, 21:14
Hallo liebe Ijsberen,
ich habe heute von Fernanda eine SMS bekommen, indem Sie mich gebeten hat Euch mitzuteilen, das Sie jetzt in Düsseldorf im Saunaclub Dolce Vita arbeitet. Sie würde sich freuen wenn die Ijsberen aus der Zeit von Fungarden sie dort mal besuchen kommen würden. Sie arbeitet meistens am Wochenende von Freitags bis Sonntags.

http://www.dolcevita-nachtcafe.de/?job=home

Einen schönen Gruß von Fernanda.

Euer Wolle65

Espada Forte
26 juli 2010, 18:20
Fernanda is terug in FanGarden mooiste en meest sexy dan ooit. Ik zag haar een week geleden in FunGarden. Zoet en sexy. Een perfecte werk.

Espada Forte
27 juli 2010, 15:00
Flowerdragon Ik heb absolute zekerheid dat deze dame niet zonder Pijpen Condoom. Reeds op de markt sinds de euro in 1000 en daarom is het heel erg boos. Ik ken haar heel goed. Je liegt.Flowerdragon's schermafbeelding

woods25
27 juli 2010, 15:55
Was meinst du Espada Forte macht Sie Oral mit oder Ohne im Setcard von Dolche Vita bietet Sie F mit aufnahme:confused:
Gruß
woods25

Espada Forte
28 juli 2010, 12:34
Sie machen oral onhe kondom und auch FT aber sie ficken nicht onhe.

wips7
7 augustus 2010, 18:21
Donderdag was er een boodschap in het oosten van het land. Dan is eigenlijk alles te ver, behalve fun garden. Na een mindere (eerste) ervaring las ik over Fernanda, dat sprak me wel aan. Daar aangekomen meldde ik me aan de bar met de vraag of Fernanda aanwezig was. Ja, maar ze moest even gebeld worden. Ze was net op. Fernanda is echt leuk, heel lief, vindt alles zelf ook lekker, anders doet ze het niet. Ze heeft humor, ze speelt met je, laat zich helemaal gaan. Na ruim een uur was ik geheel doorgewerkt en doornat. Ze was trots op ons. Ik ook. Ze werkt vanaf donderdag tot en met zondag.
Fernanda, daar doen we het voor!

Koekkoek
20 mei 2011, 16:51
Nieuwe Topper in GD
Zoals al aangekondigd ben ik donderdag naar Gd gevlogen. Na een prima ontvangst de nieuwe aanwinsten van gd bekeken. Fernanda (Braziliaanse ex Fun Garden) Heet hier Roberta. Heeft ook een vriendin meegenomen. Ik ben veel gewend in het sauna land maar deze dame behoort in de koningsklasse thuis waardering 10+. Ik heb 2 kamer met deze aanwinst gemaakt waar het aan niets ontbrak en geen enkel min punt te vinden was. (Als er nog meer van deze dames bijkomen zal de parkeerplaats snel te klein zijn)
Morgen zal ik mijn uiterste best doen wat tijd vrij te maken om haar vriendin uit te proberen.

Stiffmaster
29 mei 2011, 16:05
Ziet er inderdaad geweldig uit en komt erg aardig over, helaas voor Stiffie is, of zijn Duits is erg slecht of ze snapte het niet, maar zelfs toen ik het vroeg viel het kwartje niet en ging ze voetballen kijken, helaas voor haar en waarschijnlijk zeker voor mij :cool: gelukkig maakte een Roemeense beauty het meer dan goed, ja Isabella snapt het wel. :smile2:

charlieh47
10 juni 2011, 23:01
vandaag ook kennis gemaakt met roberta (fernanda) wat een dame, neemt gewoon alle tijd. kreeg van koekkoek al te horen dat ze goed was. dus deze ijsbeer ging eerst even polsen. lekker met haar zitten kletsen. en toen maar even een kop koffie genomen en in de sauna, om wederom naast haar plaats te nemen. er zat nog een andere leuke dame naast ons (linda) daarom maar even een bank op gezocht. ze kwam lekker tegen mij aan liggen en tongde af en toe al lekker even. wat een passie....dat beloofde veel goeds voor boven. dus snel een kamer op gezocht en maar verder gaan waar we beneden waren geeindigd. die lekkere braziliaanse billen schudden over mijn lichaam. wie hier geen stijve van krijgt kan gelijk naar de dokter. wat een passie heeft die meid. kleine charlie hield het niet meer en wou nu wel eens wat. heb haar nog eerst lekker gebeft toen toen maar met missionaris begonnen. en door haar passie er ook mee geeindigd haha. was echt top. een meid die weet wat een ijsbeer wil. herhalingsgevaar 100%
hoop haar snel weer te zien.
charlieh

kinky Jan
3 juli 2011, 16:20
Ik ben gisteren met deze topper geweest en eerst even releax gezeten met haar en daarna naar de kamer gegaan.
Ze heeft een leuk karakter en heeft een erg lekker kontje zoals de meeste braziliaanse vrouwen met haar kan je wilde sex hebben vooral gebruikt ze veel passie tijdens de kamergang.
Je kan ook met haar lachen heb me erg vermaakt en zeker voor herhaling (komt in de buurt van Elena)

ps: me gusta tu nariz está bien ;)

Mr. Big
8 juli 2011, 20:21
2 juli was ik bij haar en ze is erg gezelig en je kunt goed met haar lachen ik vond haar top :6[1]:

nicolaa80
12 juli 2011, 22:10
sher schön

madiwodovr
18 juli 2011, 23:05
Destijds door de Koekoek in haar schoot gedreven, aangezien hij weer een streek leverde door met mijn topper aan de haal te gaan...:heul:
Ik zal ook even een kleine duit in het zakje doen: eenmaal in Emmerich met deze vel begeerde jonge dame op de kamer geweest en ze heeft me absoluut niet teleurgesteld. :smile2: Heb destijds niks hierover geschreven, maar kan me de sessie nog heel goed voor de geest halen. Eerst beneden in m'n beste Duits met haar gezellig gepraat. Vervolgens op de kamer ging ze als een wilde kameleon die een vlieg vangt met de tong tekeer op mijn kleine pretpaaltje. Ik was destijds iets te vroeg klaar, zodat we nog wat tijd over hadden voor een warme massage. Zeer warme getalenteerde dame!

Dus tja... zeer zeker de moeite waard en ik zal ook zeker met haar nogmaals in Schuttorf de kamergang maken.

Jimbo1
5 augustus 2011, 12:16
Pfff wat een dame is dat. Ze heet ook in GD gewoon Fernanda. Tongzoenen heeft ze volgens mij uitgevonden, dat doet ze vol overgave.
Herhalingsgevaar: levensgroot.
Zie hier recensie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=226476#post226476)samen met vriendin Laura.

Jimbo1
19 augustus 2011, 15:51
Ook gisteren weer van Fernanda en haar vriendin Laura (zie ook daar) genoten. Het wordt toch ook eens tijd om Fernanda eens alleen een uurtje te onderzoeken, deze dame kan er wat van! Vanaf het eerste moment dat je de kamer betreedt springt ze bovenop je om je dan niet meer los te laten voordat de tijd is verstreken. De samenwerking met Laura is echt ongeloofelijk, deze dames zijn op elkaar ingespeeld als geen ander. Beide profs, maar schamen zich er niet voor. Ook heerlijk recht door zee en duidelijk in wat je mag verwachten (veel dus). Fernanda vind ik overigens in het echt veel knapper dan op de foto's die je hier en daar van haar tegenkomt. Ogen om in te verdrinken. Laura is iets zachter en rustiger, Fernanda kan een beest zijn. Maar wel een leuk beest. Enig klein minpuntje is dat ze slecht Engels en goed Duits spreekt. Da's bij mij dus net andersom.

kinky Jan
19 augustus 2011, 17:01
Enig klein minpuntje is dat ze slecht Engels en goed Duits spreekt. Da's bij mij dus net andersom.

volgens mij kan ze ook Spaans;)

Big30
19 augustus 2011, 17:16
Enig klein minpuntje is dat ze slecht Engels en goed Duits spreekt. Da's bij mij dus net andersom.
Ik zou zeggen + puntje voor Fernanda en klein - puntje voor Jimbo1 ;). Ze werkt in Duitsland en spreekt de taal, prima toch?

Jimbo1
22 augustus 2011, 09:45
Haha Big, alle plus- en minpuntjes zijn uiteraard zeer subjectief en gewaardeerd vanuit mijn eigen persoontje. Ik spreek nu eenmaal aanzienlijk beter Engels dan Duits en geen Spaans (nou ja, ik kan twee bier in Spanje bestellen, belangrijk maar een goed gesprek is zo niet te voeren). Zeker in de combo Laura/Fernanda is de taal een (kleine) barriere omdat je continue van de ene naar de andere taal moet switchen. Ik heb daar al eerder over geschreven.

Overigens is het mijn minpuntje voor Fernanda te verwaarlozen als je het afzet tegen haar overige kwaliteiten. Die zijn namelijk aanzienlijk. Ze eindigt dus met een zeer dikke plus en een zoen van de meester.. :)
Herhalingsgevaar: op zeker!

twente2
10 juli 2012, 22:44
Afgelopen week weer eens bij golden dreams langs geweest, en een leuke avond gehad met fernanda en laura. Eerst gezellig met beide dames op.het mooie terras genoten van het mooie weer. Met beide dames kun je gezellig praten zonder dat er snel de vraag komt om de sleutel te halen. Na een uur toch maar besloten om met beide dames naar de kino te gaan. Eenmaal in de kino is het echt genieten, Fernanda en Laura zijn erg goed op elkaar ingespeeld, waardoor het een belevenis is om met beiden het bed te delen. Na een half uur feest met beiden uitgeput weer de bar opgezocht. Deze dames zijn voor mij echt 2 toppers bij golden dreams.

Jimbo1
23 juli 2012, 11:19
Zonder Laura geen Fernanda en vice versa
Een middagje bijbelles
Klik hieronder voor de details.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=275771#post275771

Admin
4 oktober 2012, 15:30
Dame is nu aanwezig in FKK Pearl.

funske
5 oktober 2012, 12:05
Dank je wel! Bij GD heb ik al een keer naar volle tevredenheid met Fernanda gekamerd. Nu heb ik een extra reden om eens kennis te maken met FKK Pearl. Misschien dat ik er morgen naar toe ga. :smile:

Admin
26 oktober 2012, 17:11
Nu heb ik een extra reden om eens kennis te maken met FKK Pearl.
Ze is nog steeds aanwezig ...

funske
27 oktober 2012, 11:26
Blijkbaar heeft ze als een verkenner een aantal weken proefgedraaid en nu dat goed bevallen lijkt te zijn komt haar vriendin Laura haar achterna. Twee ex GD-pareltjes in Pearl.

wing
16 december 2012, 07:51
Ik ga volgende week polshoogte nemen in deze club en speciaal voor Fernanda. Het zou mooi zijn als Laura er ook zou zijn, de dames verzorgden een spetterend trio o.a in Schuttorf. Wie weet waar Laura nu uithangt ?

Efendi
16 december 2012, 11:05
Laura is sinds twee weken werkzaam in FKK Salome, Herne. Daar als "Betty".

De samenwerking tussen de dames bestaat tegenwoordig niet meer, omdat Laura in Herne meer aandacht (en centjes) krijkt dan in Munster. In FKK Pearl zijn dagen zonder inkomst vor haar ...

Efendi
17 december 2012, 18:34
Verwarring! - Er zijn twee dames:

Roemense Betty of Laura
Fun-Garden - 2011 (Betty), dan Golden Dreams - Oktober 2012 (Laura), dan FKK Pearl Munster - November 2012 (Laura), nu FKK Salome Herne (Betty)

Brazilianse Roberta of Fernanda
Fun-Garden 2008 - 2011 (Roberta), dan Golden Dreams - September 2012 (Fernanda), nu FKK Pearl Munster (Fernanda)

stephan
18 december 2012, 16:20
April 2011 nog bij haar geweest in Fun Garden. Het zeker een lekkere hete Braziliaanse.

palimo
18 december 2012, 16:24
Daarna nog seks gehad?

Josef
18 december 2012, 21:18
Verwarring! - Er zijn twee dames:

Roemense Betty of Laura
Fun-Garden - 2011 (Betty), dan Golden Dreams - Oktober 2012 (Laura), dan FKK Pearl Munster - November 2012 (Laura), nu FKK Salome Herne (Betty)

Brazilianse Roberta of Fernanda
Fun-Garden 2008 - 2011 (Roberta), dan Golden Dreams - September 2012 (Fernanda), nu FKK Pearl Munster (Fernanda) Hallo Efendi in die tijd van Fungarden toen Brazillianse Roberta of Fernanda er werkte,toen werkte er nog een Brazillianse Mell.

Die heeft later ook nog in Villa Marisol gewerkt,en vroeger ook nog in Nederland.
Ze sprak ook een paar woordjes Nederlands.
Ook heeft Mell na Villa Marisol nog in Freudenberg in Bochum gewerkt.

Maar Mell is zeker ook met de Noorderzon vertrokken.
Ik had vroeger ook haar 06 nummer,maar dat nummer bestaat niet meer.

Ook heb ik wel eens slechte berichten gehoord,maar wat daar allemaal van waar is weet ik ook niet hoor.
Wat ik wel wist dat Mell een gezellige Tante was.

En dat heel wat ijsberen goede ervaringen hebben gehad met Mell.

Maar meschien zijn er nog ijsberen die wel weten of Mell nog actief is ,of helemaal gestopt is.

palimo
26 december 2012, 11:27
Ook ik heb een keer het genoegen gehad met mell, dat was een stomende sessie kan ik me herinneren. Het was in villa marisol later kwam ik haar weer tegen op de freudebergerstrasse in Bochum. "Kom schatje zei ze dan, zulle we neuke in de keuke". Ze verontschuldigde zich toen dat haar kontje flink dikker was geworden. Wel lekker met haar geouwehoert, maar tot een kamersessie is het niet gekomen. Goede alternatieven waren toen nog goed voorhanden in freude. Het lekkere meidenbestand is daar wat uitgedund in vergelijking met enkele jaren terug. Waar mell nu is geen idee, kan me wel herinneren dat ze kind heeft te verzorgen.

De Shyman
27 december 2012, 08:21
Uit heel betrouwbare bron:
Begint vandaag (27 december 2012) in

Life Time! te Rheine

Groet en Respect!

De Shyman

hobie
12 januari 2013, 19:27
bedoel je nu Fernanda of Mell???

Groet,

hobie

wing
17 februari 2013, 15:10
Wie weet waar Fernanda nu haar diensten aanbied?

adriaan
17 februari 2013, 20:19
PAS OP VOOR DEZE DAME ZE LOKT JE EEN TIJDJE
EN DAN KOMT ZE GEEN ENKELE AFSPRAAK MEER NA
ZE IS ALLEEN MAAR OP GELD UIT EN MAAKT JE DAARNA ERG SLECHT.

wing
18 februari 2013, 05:44
PAS OP VOOR DEZE DAME ZE LOKT JE EEN TIJDJE
EN DAN KOMT ZE GEEN ENKELE AFSPRAAK MEER NA
ZE IS ALLEEN MAAR OP GELD UIT EN MAAKT JE DAARNA ERG SLECHT.

Lijkt me een vreemd verhaal. Ze is al jaren op dit forum beschreven als een topmeid, zowel op de kamer als bij de pre- en aftersales. Maar goed, ik wil graag weten waar ze nu werkt.

Koekkoek
19 februari 2013, 11:18
Vergeet niet dat alle dames het voor het geld doen. De een is beter dan de ander Fernanda was goed.

BSesamstraat
19 februari 2013, 12:57
En vergeet niet wij als beren meestal!! Lelijk, oud,dik, niet aantrekkelijk en sommige vooral zielig zijn. Dus 99% van de gevallen klopt het niet als ze zeggen mmm schatje wat ben je lekker grrr. . Maar gelukkig zijn er een paar beren die er beter uit zien, niet stinken, en alles goed voor elkaar hebben. Dus eind conclusie is idd ze doen het voor het geld, en idd soms houden ze je aan het lijntje ;)

Admin
1 maart 2013, 11:08
Vandaag in Villa Marisol begonnen.

hobie
2 maart 2013, 11:12
Thanks:biggrin:

adriaan
6 maart 2013, 19:45
fernanda mag hopen dat ze in villa marisol heel veel champagne hebben als je bij haar zit vraagt hier direct om heel opdringerig geworden.
en als je dan wat hebt afgesproken en ze kan een andere klant krijgen die meer dan 2 uur of gehele avond op kamer gaat loopt ze naar een ander.
als je haar volgende keer negeert dan kan ze heel boos worden en begint ze je ook nog slecht te maken bij anderen over dingen die niet waar zijn.
ik hoop dat anderen meer geluk met haar zullen hebben.

Dalton
27 maart 2013, 16:12
Adriaan dat klopt als een bus ze vertelde mij dat je een klein pieleke had waar ze helemaal niks mee kon doen omdat ze de bril niet op had.
Ze wilde je zelfs 2 kamagra's geven omdat hij dan misschien iets groter zou worden en zij toch nog een beetje plezier kon beleven aan jou pieleke.
FERNANDA is een lekkere meid en hoeft nooit geen geld van mij te hebben ze bedeld altijd om een stevige en harde pielemans.
Wanneer ik nu naar VILLA MARISOL ga neem ik gewoon een zakje met cement mee wat snel droog en maak daarmee een stevige pielemans waarmee ik haar een groot plezier doe.
Hoe komt het dat jij alleen maar slechte dingen over haar verteld en de anderen meer dan buitengewone sex met haar hebben gehad of is het mogelijk dat je een paar rode ogen bij haar hebt overgehouden,alles is mogelijk wie weet.
Maar wanneer KOEKKOEK zegt dat ze goed is neem dan maar van mij aan dat het ook nog eens zo is,vraag het anders eens aan LAURA die weet het ook.

adriaan
28 maart 2013, 12:55
ze gebruikt jou gewoon om zich schoon te praten met dit kinderachtige verhaaltje
bij jou volgende club bezoek kan ik je natuurlijk ook alle sms berichtjes laten zien
van haar waar de werkelijkheid op staat maar in haar belang zal ik dat niet doen.
ik heb namelijk ook hele goede tijden met haar gehad en had dit graag zo gehouden.
wat er de laatste paar keer is gebeurt licht vast niet aan mij dat weet ze zelf ook.
ik denk zelf wel dat ze er spijt van heeft hoe dit is gelopen een excuus was op zijn plaats geweest.

claudius
29 maart 2013, 07:50
Kerel je lijkt wel een gekwetst schoolvriendje, ik wil niet vrouwonvriendelijk overkomen maar neem deze vrouwen niet te serieus. Als ik alle smsjes zou moeten geloven die ik van deze meisjes krijg dan missen ze me allemaal en houden ze van me. Dus niet al te veel van aantrekken en lekker blijven genieten van de lekkere meisjes in de saunas. en wat Fernanda betreft een super wijf, ik heb vorig jaar in Golden Dreams een dagje met haar door mogen brengen samen met vriendin Laura. In combinatie met nodige champagne heeft dat dagje me wel een paar centen gekost. Maar ja what the fuck, wel een super dag !!!!! Voor deze meisjes is het gewoon hun werk en als ze het bij iemand anders meer of gemakkelijker kunnen verdienen zullen ze dit zeker niet nalaten. Dus Adriaan laat het allemaal niet te close komen dan krijg je dit gezeik ( niet verkeerd bedoeld ) ook niet.

Groetjes


ze gebruikt jou gewoon om zich schoon te praten met dit kinderachtige verhaaltje
bij jou volgende club bezoek kan ik je natuurlijk ook alle sms berichtjes laten zien
van haar waar de werkelijkheid op staat maar in haar belang zal ik dat niet doen.
ik heb namelijk ook hele goede tijden met haar gehad en had dit graag zo gehouden.
wat er de laatste paar keer is gebeurt licht vast niet aan mij dat weet ze zelf ook.
ik denk zelf wel dat ze er spijt van heeft hoe dit is gelopen een excuus was op zijn plaats geweest.

twente2
7 juni 2013, 19:34
Gisteren bij villa marisol geweest en een zeer gezellige avond met fernanda gehad. Ik snap de negatieve verhalen over haar nie. Ik ben meerdere malen met haar op de kamer geweest en elke keer was het service van zeer hooog niveau.

twente2
23 november 2013, 16:33
Vandaag te horen gekregen dat Fernanda te bewonderen is in Sun Temple

casio007
7 juni 2014, 22:05
Ik heb er net gezien en gekust in Sun Temple.
Samen met haar vriendin Laura.
Dus is ze in Sun Temple, ze vertelde mij wel dat ze er niet altijd is.
Ga haar nog wel eens spreken en " een boek lezen ".
Zal dan ook wel wat vertellen wat er in dat boek staat.