PDA

Volledige versie bekijken : YY vragenbakje, November 2007



seksenfun
2 november 2007, 02:16
Een feestdag in België… in goeie gelegenheid om YY nog eens te bezoeken. En bij aankomst bleek dat heel wat Belgen dezelfde mening toegedaan waren. Nog eens wat oude bekenden tegengekomen overigens, wat bij mijn vorige bezoek toch een stukje minder was.

Na me even opgefrist te hebben, de innerlijke mens verwend, vriendelijk goeiedag gaan zeggen tegen de beste dames, de HWP en 1 saunarondje… sneller dan verwacht al een hutje ingedoken. Met Maya.

Eigenlijk stond ik in het natte gedeelte een babbeltje te slaan met Diana. Maar op het moment dat Maya eraan kwam was het effe stil tussen ons. Maya kwam bij me staan en verleide me op de juiste manier (voor mij). Later op de dag al grappend op gewezen door Diana. Dat het eigenlijk fout was van Maya om ‘ertussen’ te komen, en ook van mij. Tja… zo zie je maar. Af en toe je fatsoen niet vergeten kan zeker geen kwaad :huch:. Maar ach, Diana nam het sportief op, mensen maken fouten ;-). Niet zo bij iedereen blijkbaar. Want bij het naar huis gaan vond er een stevige discussie plaats aan het onthaal tussen enkele meiden. Ik ben niet blijven luisteren, maar het had wel iets te maken met ‘een man’. Misschien iets gelijkaardigs, maar dat dan minder sportief opgevat werd. Maar goed, een beetje leven in de brouwerij….

Na de sessie met Maya aan de praat geraakt met een Nederlandse ijsbeer. Even opgesomd welke Vlaamse woorden Nederlanders (in eerste instantie) niet begrijpen. Nogal wat, bleek. Terwijl wij Vlamingen sommige woorden nooit gebruiken, maar ze toch wel verstaan (grapje). Ook nog een lang(er) gesprek gehad over het wel en wee van PZC versus PMC. De risico’s, de gevaren, soa’s, is het risico merkelijk hoger in saunaclubs dan bij bezoekjes aan een escort of zo….

Vandaag nogal veel aan de bar gehangen. Nog een aangenaam praatje gedaan met Lola met Spaanse roots ;). Samen met 3 saunarondjes en het avondeten werd het al gauw 7 uur ’s avonds, zonder een tweede sessie. De zin was er nog wel altijd. Maar gezien ik een uur later ongeveer wou vertrekken ontbrak het aan doorzettingsvermogen, daar ik niet graag tegen de tijd neuk.

Dan nog maar even bij Paulina gaan zitten in de sofa. De 2 laatste bezoekjes aan YY merkte ik ze al bijzonder op. Ze zit meestal ergens stilletjes alleen. Maar als je oogcontact maakt glimlacht ze lief. Een goed gesprek verliep echter moeizaam. Ze komt waarschijnlijk uit Polen, hoewel ze er niet van wil weten en het steeds over Duitsland had, waar ze nu verblijft. Buiten het onverstaanbaar Oost-Europees, spreekt ze een beetje Duits en ook al niet echt vlot Engels. Dat ze er mooi uitziet verstond ze wel :smile:. Overigens best een leuk uitziende meid en bij een eerste kennismaking zeker in voor de standaardservice bij YY.

Dan nog maar eens een kijkje gaan nemen in de kino. De kino lag vol, met brave mannen en vrouwen. Om me daar dan ook maar gewoon stilletjes bij te gaan leggen heb ik bedankt en ik ging weer terug naar boven, naar de bar. Over mij in de sofa kwamen toen Sheila en Janet zitten. Ze vroegen of ik niet tussen beiden kwam zitten. Nu ja, waarom ook niet. Maar al héél snel kwam de vraag om met hen een kamer te delen. En dan gaat er bij mij al een alarmbelletje rinkelen. Dus weg, met het excuus dat ik net naar huis wou vertrekken. Wat ook zo was, overigens. Maar niet zonder nog even goeiedag te zeggen tegen Diana en Lola. Waarvoor mijn interesse ineens erg gestegen was. De vriendelijkheid, charmant, lief, zacht…. En na het lezen van haar topic, vandaag geopend, heb ik al spijt met haar niet naar de kamer geweest te zijn. Next time! Zij zaten juist gezellig te babbelen, maar ik was welkom.

O ja, vergat ik nog te zeggen dat Maya op een gegeven moment haar tactiekje weer toepaste om tussen mij en Paulina te gaan zitten. Meteen begon ze mij weer op de perfecte manier heet te maken. Maar een tweede maal, nee dat gebeurde niet meer.

En zo waren we de dag na Halloween weer op weg naar de real world.

Hollandmale
5 november 2007, 20:20
Een medebeertje telde eergisteren 48 dames:

- 12x Duits: Layla, Nicole, Sam (D-Cub), Nora, Florentina (D-Spa), Mandy, Gina, Julena, Geraldina, Melissa, Jen, Natascha (blonde MILF)

- 10x Pools: Martina, Kaya, Paulina, Luana, Jolanda, Yvonne, Isabella, Maja, Veronika, Claudia (terug, met dreadlocks !)

- 10x Hongaars: Suzy, Alina, Tia, Anita, Vivian, Nina, Celina, Erika, Alicia, Kristina

- 4x Roemeens: Gina & Mercedes (tweeling), Carmen & Sandra (zusjes)

- 3x Nigeriaans: Kelly, Cindy (?), Stella (ex-Jessie)

- 2x Russisch: Marina (ex-Malvina-PHG), Lana

- 2x Tjechisch: Simona, Jessie

- 1x Thais: Nipa

Plus nog 4 onbekende dames.

paul22
8 november 2007, 10:38
- 10x Hongaars: Suzy, Alina, Tia, Anita, Vivian, Nina, Celina, Erika, Alicia, Kristina
.


Dat Hongaarse klasje blijft maar uitbreiden, met afstand de fraaiste Dame voor mij in YY, Sandy. Op de kamer bleek dat de Push-up-BH mij weer te pakken had. Kan topless niet verplicht worden:green_smi

seksenfun
8 november 2007, 21:37
Geplukt vanop de Yin Yang-site:

Let op noteer alvast in je agenda....

.... 14 DECEMBER 2007....

:fuck::fuck::fuck:
EINDEJAAR / KERST PARTY :lostit::lostit::lostit:

meer info. volgt zo snel mogelijk

Maak deze dag vrij, dit kun en mag je niet missen.

En op deze dag zullen alle Christelijk-gelovige dames nog present zijn :freu:

Hollandmale
9 november 2007, 01:12
Vandaag kwam er 'n eind aan 92 dagen droogstaan, om in verslavingstermen te spreken :D.
HM zal daar verderop alles over vertellen, maar begint met kersvers vernomen YY-nieuws.

Liep vanmiddag de eigenaar van YY tegen het lijf, die in de bar even kwam bijkletsen met 'n bakje koffie. Het gesprek kwam op 'n gerucht dat al eerder de ronde deed onder vaste YY-beertjes: de opening van 'n tweede club door YY. Dat gerucht blijkt inderdaad op waarheid te berusten, het gaat over 'n voormalige parenclub in de buurt van de A73, afslag Well. Met enkele aanpassingen is die prima geschikt als saunaclub, men verwacht in het voorjaar (maart-april '08) de deuren te openen. De club is kleiner en anders opgezet dan YY, maar wordt van complete wellness- en cateringfaciliteiten voorzien. Uiteraard wordt het saunaclub-concept ongewijzigd overgenomen van YY :smile2:.

En dan nu verder met de dag van vandaag (donderdag 08/11/07) in YY :teuflisch.

Eerst wat harde cijfers. Bij binnenkomst rond 12.30 waren er 20 dames, oplopend naar 30 dames rond 15.30 en 40 dames rond 18.00. Heb daarna m'n telrondes gestaakt, om van 'n toekijkend beertje te veranderen in 'n deelnemend beertje. Daar was alle reden voor, want het damesbestand zag er kwa looks prima uit. In ieder geval naar HM's maatstaven en die van de meeste aaanwezige beertjes. Meer dan genoeg dames van het populaire type, jong en slank dus, meer blond als donker. En ook voldoende volwassen dames met uitstraling. De lezer verwacht wellicht 'n complete presentielijst zoals in eerdere postings, maar 3 maanden afwezigheid eist z'n tol. Het blijft dus bij damesnamen die HM voorheen al kende, want 'n flink damesdeel was nieuw voor 'm:

- Claudia (P), Martina (P, ex-PHG) en vriendin (Kaya ?), Diane (NL), Michelle (P, ex-Nicole-GT), Luana en Vivian (P, ex-GT), Dominique (NL), Nipa (Thai), Sunny (D/Mar, ex-Dunya-GT) en Amira (D/Tur, ex-GT), Yvon en Isabella (P, NL-sprekend), Marina (Ru, ex-Malvina-PHG) en Yul(i)a (Ru), Carmen (Roe), Katrina (D, oogt hooguit 29, geen 39 !), Melissa (D, Larissa/Freude), Eva (P ?, grote blonde met brilletje), Janet (H), Simona (Tje), Melina (D/Grie), Alicia (H), Larisa (Ru), Suzy (H), Anita (H), Coco (D, nu Annalena), Tia (H), Jessie (Tje).

Plus zeker 10-12 dames die HM nog nooit had gezien, o.a. enkele jonge slanke blondjes die het druk hadden. En 'n goed uitziende grote blonde MILF met flinke sili's die genoeg werk had. Vermoedelijk staan enkele van deze dames op de eerste pagina's van de YY-rubriek.

Zo, het huiswerk zit erop, nu volgen de persoonlijke belevenissen :rolleyes:.

Uit m'n Top-5 waren er 2 aanwezig, beide al ruim 3 maanden niet meer ontmoet: Claudia en Michelle. Het werd Michelle omdat HM zichzelf geen maat kan opleggen bij Claudia en haar daarom maar helemaal niet vraagt. Kreeg na Michelle in de loop van de avond natuurlijk toch nog enorm zin in Claudia. Maar 'n verstandig medebeertje wist me rond 21.30 mee naar de kleedkamer te bewegen om huiswaarts te keren. Niet het leukste om te doen, maar wel het verstandigste. Zodoende toch nog voor middernacht thuisgekomen, ondanks rukwinden en hoosbuien onderweg. Kon vanwege gierende hormonen niet meteen gaan slapen, dus eerst maar 'n actueel stukje, waarvan akte :wink:.

mr rocky
10 november 2007, 13:26
Het werd Michelle omdat HM zichzelf geen maat kan opleggen bij Claudia en haar daarom maar helemaal niet vraagt.


Met Claudia vliegt de tijd zo hard, dat ik gisteren mijn langste sessie ooit met een dame heb beleefd, en toen om 01.00 uur de muziek uitging had ik eigenlijk helemaal nog niet naar huis willen gaan. Maar je moet er natuurlijk van profiteren zolang ze er is, want je weet nooit wanneer ze weer terugkomt.:freu::freu::rofl:

Hollandmale
11 november 2007, 10:51
Plus zeker 10-12 dames die HM nog nooit had gezien, o.a. enkele jonge slanke blondjes die het druk hadden. En 'n goed uitziende grote blonde MILF met flinke sili's die genoeg werk had. Vermoedelijk staan enkele van deze dames op de eerste pagina's van de YY-rubriek.Een medebeertje telde gisteren 40 dames totaal.
Hij herkende enkele van HM's onbekende dames*:

- 10x Pools: Yvon, Luana, Maya, Martina, Veronika, Eva, Celina, Klaudia, Donia* (MILF) en 'n dame met bril (naam ?)

- 10x Duits: Gina, Julena, Nora, Kathy*, Melissa, Jen, Sam (D-Cub), Florentina, Alifia, Mandy

- 5x Hongaars: Alina, Cindy*, Nina, Tia, Anita

- 4x Roemeens: Carmen & Sandra, Mercedes & Gina (tweeling)

- 2x Nigeriaans: Kelly + vriendin (naam ?)

- 1x Slowaaks: Samantha*

- 1x Tjechisch: Jessie

- 1x Russisch: Yula

- 1x Lithouws: Violetta

- 1x Braziliaans: Haisa

- 1x Thais: Nipa

Plus 3 onbekende dames.

*Donia (P): MILF, groot, blond, flinke sili's.
*Kathy (D): spreek uit Ketty, in YY-rubriek.
*Cindy (H): nieuw, 22, brunette, klein, slank.
*Samantha (Slo): staat al in YY-rubriek.

Willem2
11 november 2007, 14:14
... en 'n dame met bril (naam ?)

Waarschijnlijk Kaya....




*Kathy (D): spreek uit Ketty, in YY-rubriek.


En dat is dus inderdaad Kelly uit de PHG. Leuke meid met wat gezichtspiercings etc :cool:

laurent74
11 november 2007, 17:21
Waarschijnlijk Kaya....




Nee Kaya is terug naar Poland en was gisteren afwezig.

seksenfun
11 november 2007, 18:11
Samen met een mede-ijsbeer kunnen meerijden naar het hemelse paradijs.

Aangekomen botsten we tegen Nipa die zo te zien nog niet érg lang uit haar bed was :confused:

Hoewel ik me al een goeie week niet zo best voelde :huch: , krampen en krampachtig naar de wc kunnen gaan, was het zaterdagmorgen zo goed als over .

Aangekomen bij YY tegen alle gewoontes in eerst even de wc :moon: bezocht en dan pas naar het restaurant. Plots was mijn slecht gevoel hélemaal weg. En later op de dag ook niets meer van gemerkt. Het YY-paradijs is dus meteen ook een kuuroord .

Nadien eerst een bezoekje aan de bar gebracht. Nipa kwam bij me staan. We hielden het gezellig en soms ietsjes minder braaf. Mij verleiden :love:tot het naar de kamer gaan, heet dat dan. Maar zo pas binnen en al boven gaan duikelen, toch maar niet. Enige tijd later zou ze het nog eens (tevergeefs) proberen :rolleyes:.

Het was een eerder rustige YY-dag, voor een zaterdag. In de namiddag zoals gewoonlijk, maar vooral ’s avonds was het minder druk dan anders. Wat mij persoonlijk niet stoort.

Op een gegeven moment besloot ik om voor de tweede keer naar de sauna te gaan. Eerst even gedoucht, zoals de saunavoorschriften luiden, en wie zie ik daar aankomen, net toen ik afgedroogd was… Nipa. Wat een toeval, ze vertoeft anders maar zelden buiten de bar in het natte gedeelte. En ja, daar zo helemaal bloot staan, lukte de derde verleidingspoging wel. Mijn tweede saunabezoekje maar gelaten voor wat het was. Want een dame kan bezet zijn, de sauna blijft voorlopig nog wel eventjes staan :roll:.

Op de kamer als vanouds(jongs) weeral een spetterende sessie gehad. Een lange sessie van twee uur, maar ze vlogen al vogelend :fuck: heel snel om. Het fijne is dat je zo stilletjesaan weet van mekaar wat je het liefst hebt, waar je heel opgewonden van geraakt. Ik bij haar en zij bij mij :rolleyes:.

Na het kameren samen een stukje gegeten (het was al 19.00 uur) in het restaurant. Hoewel ik toch nog bij mede-ijsberen ben gaan zitten nadien. Ze wou immers al van tafel omdat ze geen sigaretten meer had. Tjonge… wat een ramp… al dik 2 uur zonder sigaretten. Hoe verslaafd je kan zijn :baby2:.

Na het avondeten zat de sfeer er beneden in de bar al goed in. Voor de eerste keer in YY mijn beentjes eens gestrekt, samen met twee toffe meiden, al dansend :lostit::lostit::lostit: op de muziek. Nadien was ik helemaal bezweet. Maar dat is het voordeel aan deze ‘discotheek’: er zijn douches :smile:.

En hoewel ik er niet veel kom, toch maar eens een bezoekje gaan brengen aan de kino. Heerlijk languit genieten. Niet alleen, naast mij was een live-show bezig van een beer en dame die verslingerd verstringeld in mekaar lagen. Wat later kwam Jessie de ijsberen in de kino verleiden, inclusief mij. Blijkbaar eerder verkeerd ingelicht is haar service zeer o.k.. En zo voelde het ook aan tijdens het verleiden. Maar in mijn achterhoofd bleef toch hangen dat ze op de kamer niet veel te bieden zou hebben. Dus vriendelijk afgeslagen, het was ook meer wat rusten in de kino na al dat gedans.
Maar hoe raar een mens toch kan zijn :o… géén 5’ later waagde Maya haar tweede poging bij mij (nadat ik in de sofa de eerste keer, eerder op de avond, had laten verstaan dat het een andere keer zou worden), en toen liet ik maar begaan. Nog maar eens, in verleiden is ze sterk. Vanaf het moment dat ik te heet werd zijn we dan maar naar een kinokamertje gegaan. Waar ik weeral super genoten heb van haar.

Later die avond nog gingen aan de bar plots de lichten uit :eek:. Er werd immers een show opgevoerd, erotische paaldansacts. Een beertje samen met Samantha en van tijd tot tijd had ie het geluk dat er nog een tweede dame bijkwam. Een spontane amusante wervelende show, die uiteraard de aandacht trok. Samantha met haar prachtfiguurtje zo zien paaldansen op zich is al iets waar ieder die het gemist heeft spijt moet van hebben.

En omdat je niet elke keer de keet mee kan sluiten om twintig voor één weer huiswaarts gekeerd.

Stiffmaster
13 november 2007, 11:17
[FONT=Times New Roman]Hoewel ik me al een goeie week niet zo best voelde :huch: , krampen en krampachtig naar de wc kunnen gaan, was het zaterdagmorgen zo goed als over [/FONT.]

Zenuwen voor het sexuele gebeuren :D:D

willyboy1956
15 november 2007, 20:00
Vandaag 15/11 liep er eentje rond met klein brilletje ,speetje tussen haar voorste boventanden .Gekleed in licht groen slipje en broekje van zelfde kleur ,tamelijk groot van gestalte .Ze gaf haar uit als Eva .Op laatste moment haar niet genomen omdat naam Geraldina door mijn hoofd spookte .Ze had een blauwe vlek op haar kont .Argens tegen aan gelopen .Kan iemand vertellen wie deze dame juist is .Nationaliteit en werkelijke naam Ze wilde de boel forseren om de daad te doen nabij cinema .Wilde niet wachten tot normale kamer vrij was .Er kwam ineens in klik in mijn hoofd ...NIET DOEN

seksenfun
16 november 2007, 12:33
Bij mij gaf ze zich nochtans uit als Monica. Ook bij mij het voorstel om niet naar een kamer te gaan maar gauw in het natte gedeelte. Om tongzoenen stond ze niet te springen. Ik vermoed dat het zeker niet om Eva gaat, hier beschreven, daar ze eerder afwachtend aan het aquarium in het natte gedeelte haar slag tracht te slaan of in de kino tracht te overhalen.
Ik heb, voor alle duidelijkheid, gepast.

zeppos58
16 november 2007, 12:55
Die tatoos daar heb ik nog over gelezen, toen had ze schoenen met lichtjes aan en de ijsbeer beschreef ze als ondermaads, maar verder ken ik geen naam meer. Denk dat ze eerder in Bada Bing heeft gewerkt.

rplover
16 november 2007, 13:52
... daar ze eerder afwachtend aan het aquarium in het natte gedeelte ...
Seksenfun, het aquarium? :D
Wel heel rare vissen daar dan :teuflisch

Moet kunnen, die lichtgevende schoentjes, misschien heeft ze wel een MP4-player verstopt ergens, waar wil ik echt niet weten ;)

seksenfun
16 november 2007, 14:25
ik bedoelde dan ook dolfinarium :roll3:

ik wou het niet over columbarium hebben en aviarium was ook niet juist :rofl:

seksenfun
16 november 2007, 14:48
Een prinsjesdag? Nee, Koningsdag. Moet dat dan niet Prinselijk gevierd worden? In Yin Yang?? Tuurlijk wel :rofl:!!

Heerlijk was het, om na aankomst en vriendelijk welkom geheten te zijn door enkele dames, een warme douche te kunnen nemen bij dit koude weer. Nadien nog een smakelijke lunche… en klaar om het terrein te verkennen.

De WP maar meteen ingesprongen. Net toen ik er bijna wou uitkomen vraagt Diana om erbij te mogen komen zitten. Wat ik wel zag zitten. Wat later lagen we op de kamer in bed.

Dorst gekregen, dus naar de bar en nadien een saunaronde. Om daarna weer in de bar te belanden.

Om elf uur was het vrij rustig in Yin Yang. Maar tegen twee uur was de situatie al helemaal anders. Heb ik het geluk om het elke keer weer mee te mogen maken, of ben ik minder kieskeurig?, maar ook vandaag weer veel te veel jonge mooie meiden om te kunnen verwerken. De ‘nieuwtjes’ blijven maar toestromen (hoewel sommige na één keer niet meer weerkeren) maar vandaag ook een 7-tal meiden uit GT voor de eerste keer in Yin Yang. Omdat zij geen werk meer hebben (of toch niet genoeg) in GT. De verhouding meisjes ligt daar tegenwoordig te hoog ten opzichte van het aantal ijsberen. En wat een geluk. Blijkbaar waren enkele mooie, leuke, wilde en actieve meiden van GT aanwezig :eek:. Mijn oog viel op een triootje. Maar het oogcontact koos er Bethina uit ;).

Na de sessie terug een saunarondje. Hier leek het wel een partytreffen. Een kwartiertje fun met Sonja en nog 3 meiden en wat ijsberen. Nadien een beetje aan de bar hangen, wat grappen, grollen en lullen (vooral met Naomi –nieuw en van plan om te blijven-) en dan maar naar beneden getrokken. Om wat op adem te komen in de kino. Tenminste dat was toch de bedoeling. Maar dat was buiten Sonja gerekend, die nu overigens meestal heel wat vroeger aankomt in Yin Yang dan eerder haar gewoonte was.

Diana, Bethina en Sonja.... mijn maag had er honger van gekregen. Het was inmiddels ook al half zeven dus…. Dit zag ik nog nooit… het hele restaurant voor mij alleen, of toch even. Nadien kwamen er drie nieuwe meiden (Naomi, ?, en Sofie) aan het tafeltje voor mij zitten. Sofie werd bediend, door een andere ijsbeer, even haar privé-kok (uit Rumst). Flink wat afgelachen hebben we daar met ons vijven. Eerst ging de kok weg en dan Naomi. Ik heb nog wat voort gepraat met de dames en was vooral geïnteresseerd in Sofie :rolleyes:. Maar dan uiteindelijk toch ook maar gezegd dat ik maar eens de stoel onder tafel ga schuiven. Waarop ze vroeg waar ik heen ging. (hihi)

Ondertussen was de bar veranderd in een danszaal :freu:, paaldansshows (die meiden waren zo verslingerd door die paal, hebben ze dat dan niet in GT?), erotische mini-shows op het podium, maar ook elders waar plaats was. Elke vrije plaats leek wel omgetoverd in een dansvloer. Eén van de laatste keren dat ik er was danste ik ook nog vrolijk mee met twee meiden. Maar dit was iets heel anders. Ik heb dit maal mijn ogen de kost gegeven. En ja, het moet gezegd, de ‘nieuwtjes’ en de GT-meiden startten het dansavondje. Want toen ik weer terug was van de kamer met Sofie ging het dansen nog zijn gewone gangetje. Echter jammer dat Sofie geen paaldansshow wou geven. Ze kan dat naar eigen zeggen enorm goed. Maar liever niet voor een bomvolle Yin Yang. Ze doet het pas na elven – twaalven. Of wou ze gewoon bij mij blijven zitten :rofl:?

Enkele van mijn favorietjes waren niet aanwezig vandaag… maar ik heb het zéker niet aan mijn hart laten komen hoor.

En zo werd het weeral tijd om huiswaarts te keren. En zo vlak na mijn laatste geweldige sessie was het misschien maar goed dat ik met de trein was. Ik liep nog lang op wolkjes en was precies stomdronken :rolleyes::rolleyes:. 1°C en geen kou. Bijna voorbij de bushalte gelopen en bij het oversteken van de baan knipperde autolichten me weer wakker :huch:. Hopen dat ik geen afkickverschijnselen ga krijgen want ten vroegste zaterdag 24/11 kan ik er weer geraken.

zeppos58
16 november 2007, 15:10
Sinds wanneer heeft België een Prinsjesdag?????
Wat tot een jaar of 2 geleden nog de dag van de dynastie heette is nu omgedoopt tot Koningsdag, en valt nog steeds op 15 november, de feestdag van de eerste koning.

seksenfun
17 november 2007, 21:21
.... vond ook de muziek in de bar veel en veel te hard... en dan ook nog eens klotemuziek van die blije nep house jammer...

Niet dat in de GT de muziek beter is want daar draait altijd het zelde bandje ze zouden gewoon een beetje lounge achtige muziek moeten draaien

Speciale muziek voor onder de douches misschien, kan ook :rolleyes:.

Nee, loungemuziek op een matig volume lijkt me inderdaad zeer geschikt, maar dan voor overdag. Eens het donker begint te worden buiten mag de sfeer ietsjes veranderen. Zet de dansbeatjes dan maar op, en wat harder, levert van tijd leukoogende dansende meiden op, die van tijd tot tijd een erotisch geladen paaldansact geven dan, die overigens vaak beter is dan de shows der professionelen :freu:.

Een rustig babbeltje kan je nog steeds maken met de dame in kwestie in het natte gedeelte, bijvoorbeeld -onder de palmboompjes- :sleep:.

seksenfun
17 november 2007, 21:24
Nicole, Mercedes-tweeling en vriendin, Nipa, Maya, Claudia, Haïsa, Debby...

(waren vermist)

seksenfun
17 november 2007, 22:04
Yin Yang sluit de deuren op 24, 25 en 26/12/07 en op 31/12/07 en 01/01/08. (nu niet dat je dan juist wou gaan, maar toch maar meegegeven)

The Joker
18 november 2007, 02:01
Vorig jaar waen ze bij mijn weten de hele periode tussen kerst en oud en nieuw dicht.
Overigens zal het de laatste week van 2007 en 1e week van het nieuwe jaar zo wie zo vrij rustig zijn in de saunaclubs wat vrouwen betreft.

Hollandmale
18 november 2007, 07:33
Vorig jaar waren ze bij mijn weten de hele periode tussen kerst en oud en nieuw dicht.
Overigens zal het de laatste week van 2007 en 1e week van het nieuwe jaar zo wie zo vrij rustig zijn in de saunaclubs wat vrouwen betreft......staan de aankondiging van de Kerstparty EN de sluitingsdagen zoals S&F aangaf: YY is 27 t/m 30 december dus open.
Maar hou inderdaad rekening met pakweg de helft minder dames, dat is inderdaad in alle sauna/FKK-clubs het geval :sleep:.

Hollandmale
18 november 2007, 08:08
Een medebeertje telde gisteren 45 dames, zag veel nieuwe:

- 14x Duits: Celine, Gina (ex-Kiara), Melissa, Jen, Julena, Tamara, Peggy, Sofie, Florentina,
Alifia, Mandy, Layla, Geraldina, Natascha (blonde MILF)

- 7x Pools: Luana, Veronika, Kaya, Alexandra (bruin, slank), Yvon, Isabella, Donia (MILF)

- 6x Hongaars: Kira, Tia, Vivian, Alena, Janet, Christina

- 4x Roemeens: Gina & Mercedes (tweeling), Carmen & Sandra (konijntjes)

- 2x Russisch: Marina (ex-Malvina-PHG), Yula

- 2x Lets: Ilse (terug !), Daina

- 2x Tjechisch: Jessie, Simona

- 1x Lithouws: Violetta

- 1x Nigeriaans: Stella

- 1x Thais: Nipa

Plus nog 5 onbekende nieuwe dames, o.a. 3x Hongaars (niet Bettina).

Zie FAQ-YinYang voor de openingstijden rondom de feestdagen :loud:.

sjaakie35
18 november 2007, 12:10
:ranting2:yy is gesloten 24,25,26 dec en 31 dec en 1 jan:wand:

seksenfun
18 november 2007, 19:46
Tja, het geloof gaat toch nog nét voor alles....

seksenfun
18 november 2007, 19:49
Je wou het Kristelijke Kerstfeest toch niet verneuken met een harem meiden :D ?

sofaking
18 november 2007, 20:20
Hallo, een vraagje van iemand die ooit wel eens de YY wil bezoeken maar dat heel meticuleus zal moeten plannen.
Is het mogelijk om vandaaruit te telefoneren (gsm-en) zonder achtergrondgeluiden zoals muziek of stemmen ?

seksenfun
18 november 2007, 21:05
Langs het natte gedeelte even buitenlopen tot aan het zwembad, waar 's winters of bij slecht weer weinig te beleven valt en je zeker alleen zal zijn.
In de zomer gewoon effe vragen aan de receptie dat je buiten even mag bellen en weer binnen mag zonder te betalen na het telefoontje, moet kunnen :rofl:.

seksenfun
18 november 2007, 21:08
Een medebeertje telde gisteren 45 dames, zag veel nieuwe:


Zie FAQ-YinYang voor de openingstijden rondom de feestdagen :loud:.

Misschien meer iets voor het management van YY maar het zou een primeur zijn om de high tech technologie van vandaag volledig te benutten en een soort (automatisch) systeem uit te werken dat wanneer een dame binnenkomt dat enige minuutjes later op de site verschijnt.
(ik droom maar wat zeker?)

Silvester
18 november 2007, 21:58
In de zomer gewoon effe vragen aan de receptie dat je buiten even mag bellen en weer binnen mag zonder te betalen na het telefoontje, moet kunnen :rofl:.
Ga je eerst omkleden dan :cool:?

In je ijsbeervel even naar buiten lopen lijkt me dan ook handiger en praktischer...:rolleyes:

:wink:

sofaking
18 november 2007, 22:25
Ga je eerst omkleden dan :cool:?

In je ijsbeervel even naar buiten lopen lijkt me dan ook handiger en praktischer...:rolleyes:

:wink:
In ijsberenvel even in de auto gaan bellen zou perfect zijn denk ik.
Ben wel een beetje verbaasd dat niemand anders ooit met deze problematiek in aanraking is gekomen.

Big30
18 november 2007, 22:31
Ben wel een beetje verbaasd dat niemand anders ooit met deze problematiek in aanraking is gekomen.

Ik herken het probleem wel. Heb vaak vanuit Duitsland gebeld terwijl ik bv. aan het wandelen was in de Ardennen ;).
Dan moet het achtergrond geluid wel kloppen. In bv. PHG is dat dan lastig omdat daar op het terras buiten de muziek goed hoorbaar is.
Ik weet even niet meer of in YY de muziek ook buiten op het terras schalt in de wintermaanden.

:wink::wink:
Big30

rplover
18 november 2007, 22:36
Ik herken het probleem wel. Heb vaak vanuit Duitsland gebeld terwijl ik bv. aan het wandelen was in de Ardennen ;).
Dan moet het achtergrond geluid wel kloppen. In bv. PHG is dat dan lastig omdat daar op het terras buiten de muziek goed hoorbaar is.
Ik weet even niet meer of in YY de muziek ook buiten op het terras schalt in de wintermaanden.

:wink::wink:
Big30
Koop een cd'tje met achtergrondgeluiden van brommende beren he Biggie.
Kan niet moeilijk zijn, effe de recorder aanzetten aan de deur van een kamer, en daar hoor je ze wel brommen :teuflisch

seqoya
21 november 2007, 08:16
idd ik bel ook altijd bij die deur bij de kleedkamer daar kan je heel goed en rustig bellen..

thesickboy
21 november 2007, 09:38
Als er gebeld moet worden doet TSB dat meestal van op het toilet, vaak de rustigste plaats in een club. In het andere geval wordt het excuus 'receptie' ook wel eens gebruikt...

:wink:

Stiffmaster
23 november 2007, 18:04
Heb eigenlijk de hele week nog maar weinig van YinYang gelezen :eek: , is er daar niets meer te doen of moet Stiffler er zelf even gaan kijken :lostit: , zal niet meevallen in mijn winterslaapje die eigenlijk niet mag worden onderbroken :cool:

dupke
24 november 2007, 08:47
Misschien hebben we wel met z'n allen besloten tot een informatie stop om stiffler zijn vastberadenheid te testen ? :teuflisch

Johnny99
24 november 2007, 09:16
Hey Stiffie,

Als je een winterslaap houdt wil je dit eigelijk niet weten, hahaha.

Ik was vrijdagavond in YY en of er nog iets te doen is ...
Het was goed vol en de sfeer zat er goed in. Zowel dames als ijsberen hebben zich goed geamuseerd. Dus ook voor mij weer een prima avond.

Voor de heren van de kwantiteiten, dames aantal vrijdag 60+.

Stiffmaster
24 november 2007, 09:33
Misschien hebben we wel met z'n allen besloten tot een informatie stop om stiffler zijn vastberadenheid te testen ? :teuflisch

Ik ben nog steeds voornemens om mijn winterslaapje te volbrengen ;) , maar ben toch ook steeds vaker wakker, het is zwaar voor een oude ijsbeer :hammer::hammer:

Stiffmaster
24 november 2007, 09:38
Hey Stiffie,

Als je een winterslaap houdt wil je dit eigelijk niet weten, hahaha.

Ik was vrijdagavond in YY en of er nog iets te doen is ...
Het was goed vol en de sfeer zat er goed in. Zowel dames als ijsberen hebben zich goed geamuseerd. Dus ook voor mij weer een prima avond.

Voor de heren van de kwantiteiten, dames aantal vrijdag 60+.

Wrijf het er voor Stiffler nog maar eens goed in :thefinger , maar het gaat goed komen dat weet ik zeker, als je weer in YY bent doe mijn vaste meiske de groeten van me, en vertel haar maar dat als ik mijn winterslaapje erop heb zitten dat ik mijn opgebouwde energie graag in haar wil stoppen. :luvlove: :green_smi :teuflisch

Hollandmale
25 november 2007, 14:13
Een medebeertje telde gisteren bijna 60 dames, zag diverse nieuwe:

- 18x Duits: Lucy, Jen, Melissa, Amira + Sunny, Nora, Celine, Geraldine, Layla, Tamara +
Sofie + Peggy, Alex (= Tanja, terug), Florentina, Valentina, Alifia, Jacqueline, Chantal

- 14x Hongaars: Nina + vriendin (naam ?), Vanessa + Esther, Tia, Anita, Suzy, Alina,
Erika, Bettina + Marianne + Kitty (3x ex-GT), Laura (terug, nu blond haar !), Kristina

- 11x Pools: Yvon, Lila, Luana, Veronika, Alexandra, Asha + 2 vriendinnen (namen ?),
Maya, Claudia (terug !), lange dame met bril (naam ?)

- 4x Roemeens: Carmen + Sandra, Gina + Mercedes (tweeling)

- 3x Russisch: Larissa, Marina (ex-Malvina-PHG), Yula

- 3x Nigeriaans: Kelly, Cindy, Stella (ex-Jessy)

- 2x Tjechisch: Jessie, Samanta

- 1x Thais: Nipa

- 1x NL: Dominique

Wellicht nog 'n enkele onbekende dame.

seksenfun
25 november 2007, 18:47
Hey Stiffie,

Als je een winterslaap houdt wil je dit eigelijk niet weten, hahaha.

Ik was vrijdagavond in YY en of er nog iets te doen is ...
Het was goed vol en de sfeer zat er goed in. Zowel dames als ijsberen hebben zich goed geamuseerd. Dus ook voor mij weer een prima avond.

Voor de heren van de kwantiteiten, dames aantal vrijdag 60+.

Dit geldt eveneens voor de hele zaterdag.

seqoya
26 november 2007, 15:20
ik was vrijdagmiddag in YY en zag een wat oudere dame .. nederlandse dame.. als ik de beschrijving zo lees van dominique zou het deze dame kunnen zijn maar deze had toch wat vollere borsten... wel echte MILF... zag er op zich wel lekker uit in haar lingerie...

maar ik wist niet wat te verwachten ...dus ben niet met haar weggegaan... weet iemand toevallig wie dit was... ik denk dat dit de enige nederlandse was vrijdagmiddag en ze was al wat ouder... ook oudste van allemaal denk ik...

maar ziet er wel geil uit ;) op zijn tijd een MILF doet wonderen ;) hahahah

zeppos58
26 november 2007, 16:35
Persoonlijk ga ik ook voor MILFjes als ze niet te oud zijn. Mijn beste ervaringen heb ik gehad met meisjes tussen de 33 en de 45 zo ongeveer.

OnkelJoseph
26 november 2007, 21:03
Afgelopen vrijdagmiddag voor de eerste keer in YY.
Ik heb daar een drietal ervaren ijsberen ontmoet die klaarblijkelijk goed zijn ingewerkt in de techniek van ijsberen. Ook bleken ze ruime kennis te hebben van de kwaliteiten van de verschillende dames. Ik moet zeggen een zeer aangename ervaring, die mij noopt om vaker een "drukke agenda " te hebben op de vrijdagmiddag.
Potverdorie wat is dat een mooi formule. Veel keuze mooie omgeving niet opdringerig en kwaliteit in de vormgeving tegen een acceptabele prijs.
Dus er is een liefhebber bij.

Madmaxy
27 november 2007, 15:16
http://imageshack.h-g.nl/var/123/hookers_flyer_zcondom_530x719.jpg

Ik ben in ieder geval van de partij! Gaan er nog meer mensen?

rplover
27 november 2007, 19:41
ik ga zeker...

...maar zeker NIET op die dag.
Let eens op de prachtige prijzen; net of wij staan te springen voor een anonieme rol in een pornoproductie:teuflisch
Condoompakkketten? Voor de partners???:D
3 x een half uur gratis cammen op xxxxxxx.xx, komaan , en wat waren de 1ste en de 16e prijs? Eén uur gratis cammen en 16 uur gratis cammen? :lostit:


rplover - en wtf doet PORNOBOB op die affiche? Wij willen tetten zien:smile2:

seksenfun
27 november 2007, 20:42
Tja, het lijkt natuurlijk allemaal spectaculair op het eerste gezicht... maar uiteindelijk moet je prijzen uitdelen die je (gratis) krijgt hè :rolleyes:.

zeppos58
27 november 2007, 21:17
Ik ben nu al een paar keer na zo een YY feestje geweest, en eerlijk, het is dat extra geld niet echt waard.
Buiten veel meer volk (zowel meisjes als beren) is de rest gewoon erg overroepen. Ik kan ook niet gaan nu, maar ik was het ook niet zinnens.

Gustomass
28 november 2007, 00:04
Afgelopen vrijdag was het dan zover.
Met 2 andere ijsbeertjes afgesproken om het week-end in te luiden in YinYang.
Zoiets begint volgens het ijsbeertjes protocol...
Maandag morgen, smsje binnen van 2Horny4u ..."ben vrijdag middag wellicht vroeg klaar in Weert" "wat dacht je van YY??"
Een tijdje geleden al met hem afgesproken eens naar YinYang te gaan op een nromale dag. Hij had wel een , kort bezoek gebracht tijdens zo een feest, maar dat bleef bij enkele uren...
Gelijk maar Seqoya ingeseind, en jawel hoor, deze iets ferquentere YY bezoeker, wilde best proberen de komende 3 dagen te bereiken dat de vrijdag middag niet verbrast zou worden aan iets anders dan ..jawel hoor, een saunaclub bezoeken..
Na een serie afstemmings smsjes kon ik op donderdag een sms-je de deur uit doen.
Vrijdag kort na de middag zal YinYang wordne bezocht niet door de drie muskettiers, maar door Die Drei Muschi Kettiere".
Na een flinke slalom over de in aanleg zijnde A73 uiteindelijk toch om 13.30 uur bij YY aangekomen.
best al druk op de parkeerplaats.
Seqoya was er al en 2Horny4u was ook nog op tijd binnen voor 15 uur, dus voor hem ging ook nog, een beetje tot zijn verbazing, dit paradijsje open voor 35 euro..
Het was vandaag echt gezellig in YY, gezellig zoals Gusto het de afgelopen anderhalf jaar eigenlijk niet meer had beleefd.
Al gauw stond een blonde Duits-Cubaanse dame bij ons, die wel heel goed gebekt was. Omdat ook wij flink wat bij te praten hadden, zeker nadat er een nieuw groen ijsbeertje bij ons kwam, werden we al gau gepromoveerd to "wascheweiber". Wij als authentieke Brabanders verstonde al heel snel dat we gewoon waswijven waren , hetgeen niets meer of minder aangeeft dat we te veel staan te ouwehoeren....
Overigens het nieuwe ijsbeertje had vanmiddag zijn eerste bezoek aan YY en zelfs zijn eerste bezoek aan een Saunaclub...Nou OnkelJoseph, je ziet, je bent nooit te oud om in te haken..Gusto mag dat zeggen want hij is zelf ook al bijna 3 x 17 jaar oud...
Dat hij ons niet voor het lapje hield bleek uit een kleine anekdote... Er was veel vrouwelijk schoon, veel voor de bar, maar ook een hele mooie blonde achter de bar..gek hè, wat niet bereikbaar is , vinden we altijd net effe iets interessanter...en uuh nee hoor, het gras is altijd groener achter de bar dan voor de bar.... nee , deze kwalificatie was op deze wonderschone blonde dame( let wel, helemaal niet Gusto's interessegebied) zeker niet van toepassing...
Op gegeven moment viel het ons op dat we in een saunaclub waren en toch gewoon in het nederlands konden bestellen.... nam wel beetje de charme weg,maar daar konden we wel over heen komen...
Op gegeven moment kwam ter sparke welke talen deze blonde zou spreken...Nou Duits, da's nogal logisch.. "Zou ze ook Frans kennen" . Mooi en een beetje hilariteit vanbinnen bij me, maar OnkelJoseph vroeg inderdaad of ze naast Duits ook Frans sprak.... Hiermee had OnkelJoseph bewezen dat ie nieuw in het vak was en we hebben hem van harte opgenomen in ons midden. Bij mijn weten de naam van het ijsberenforum.nl slechts één of twee keer genoemd, en wat zie je, de eerste berichten zijn er al.

Een heel mooi en nuttig forum, zonder meer...

Er waren veel vrouwen in YY, meer dan voor een half jaar terug. Even Luana welkomgeheten, inmidels toch 3 keer een kamergenoegen mee mogen heben, en jawel hoor, deze dame reageerde heel koeltjes opd e haar gebruikelijke manier. Als haar service nog is zoals voor een half jaar, dan zit het nog wel goed met Luana..
Vele damejes kwamen even gedag zeggen. Een mooie slanke dame, naam???, we noemden haar al snel Pocehontas... JHad haar lange sluike haren mooi juist over haar nog jonge mooie brostjes hangen, leuke meid, maar het was voor Gusto nog vroeg en Seqoya was heel strikt, mooie meid, maar ze had hem als eerste moeten proberen te versieren....
Enkele dames probeerden zich nog aan me te presenteren, en uiteindelijk kwam een heel mooie tsjechische dame bij me zitten, bestelde ene drankje en we raakten aan de praat.... Met handen praatten we ook en al gauw waren haar handjes leuk op verkenning. Nu heeft Gusto niks tegen dames, niks tegen Tsjechische dames, niks tegen hele vriendelijke dames en het meisje presenteerde zich heel aardig... een mooi tafereeltje....
tja, de avond ervoor was Gusto dan welk bij Jenny's geweest, maar, geloof het of niet,. was enkel voor de koffie en soep en lekker warm eten...
Gusto wilde nu voor het avondeten even lekker genieten en ging met de dame mee. ze heete overigens Jessy, oooeeiiii , da's bijna ....Jenny...
Op de kamer een aardige sessie gehad. Ze had me in de bar een massage beloofd, had olie en al bij....
In kamer 15 mocht het uiteindelijk gebeuren, maar we kwamen er niet binnne voordat we toch 10 minuten gewacht haddne op de sleutel...Nou vind Gusto zoiets helemaal niet erg en een beetje opvrijen bij de trappen...mmmmm..
De kamer was prima, heeel mooie spiegel tegen het plafond.....is echt een heel mooi extra wat je enkel in YY tegen komt, althans wat ondergetekende tegen komt. Jenny!!!!, kom es kijken, hoe mooi!!!.
Begonnen met de massage, was heel aardig.... heb met haar voor half uur afgesproken en als de honger groot zou worden....
Enkel al dat afspreken, dat regelen en die tijdslimiet, dat is Gusto al flink ontwend en eerlijk gezegd, kan ie daar niet meer aan wennen.. eenmaal gewend aan geen klokkijken, ook , lang na sluitingstijd komen ze in Xanten ook wel aangeven wat de bedoeling si, nee dat sex hebben met een leuke dame met een tikkend klokje in mijn achterhoofd, nee dat is het niet meer..
Leuke sessie met Jessy gehad, het fascinerends was zeker ons tween in de plafondspiegel, sjonge jonge wat mooi.wat geil en dan die mooie lange haren van deze dame..heel mooi.
Pijpen en neuken was OK, zonder meer....
Maar Gusto's verwachtingen liggen blijkbaar na 28 maanden dermate hoog, dat deze mooie sessie niet meer als apart bestempled kan worden.
GT wasze 3 dagen geweest, maar nadat Tatjana haar , omdat nieuw , 10 euro had gevraagd voor handdoekgebruik, heeft ze haar kont gekeerd , en wel in de richting van GT en haar Muschi in de richting van YY.
Ze voelt zich er lekker thuis en dat is hééél belangrijk...
Verder lekker aan de bar, en nog lekker geeten met vriend 2Horny4u. Een hele analyse van clubbezoek met alles eromheen verder stapten we het restaurant uit. Een perfecte plek in YY overigens waar , bij mijn weten vrijwel alle clubs een puntje aan kunnen zuigen...
Nee, ik ga in dit verband niks zeggen over GT of over Xanten...
Nu in de bar aan andere zijde plaatsgenomen..hier was het nog gevaarlijker....
Toch kon vriend 2Horny4u nog niet echt zijn draai vinden en uiteindelijk is ie qua dames, onverrichter zake zijn saunaclubpad vervolgd... Tja, heb je het eenmaal goed te pakken met dames in bepaalde clubs..dan valt het niet mee...
Overigens Seqoya moest op tijd ergens zijn en moest ons helaas véélk te vroeg verlaten.
Hij had niet een YY dag zoals ie placht te hebben.
Het was druk in de club, dat zeker.
Lees later dat er 60 dames geweest zouden zijn.....
Nou had Gusto wel iets anders aan zijn hoofd dan (dames)koppen tellen, maar toch heeft ie veel rond zitten te kijken...
Verder dan een goede 40 dames is ie zeker niet gekomen.

Het mooie, zeker als je redelijk nieuw bent in een club, is dat dames je komen opzoeken en dan even blijven hangen... Nu heeft Gusto toch niet op zijn voorhoofd staan welk type dame hij een zwak voor heeft. Hoe het dan komt dat van de 3 aanwezige afrikaanse dames er 3 in korte tijd met me komen kennis maken....Joost mag het weten...het overkomt en het is lekker.
2 van de 3 waren heel mooi en lekker en jong... leken niet ouder dan mijn dochter dus ja, dat lukt dan niet echt. maar wel gezellig en eentje was gewoon superknap...
De lekkerste, kwam als derde hangen en bleef gelukkig het langst aan me plakken... Gusto, inmiddels gewend aan eigenlijk continu dames te aaien, strelen, vasthouden, wat masseren, doet dat in deze saunaclub ook. wellicht verwachten ze hier dan ook ene kamerbezoek.....maar dat's is nu eenmaal meer iets voor in een Party Treff.
Toch bleef afrikaanse Jessy lang babbelen, een leuke dame, ze kent me nog van GT, dan moet ze daar Sarah geheten hebben, volgens Gusto's Excell bestandje...
Toch jammer dat het kruid en het te besteden bedrag inmiddels verschoten waren.Jammer, moest Jessy laten lopen en heb daags erna de recensies gelezen... Dat had iets heel lekkers gewordne kunne zijn.
Maar ja, You can't have it all....
Al met al tegen 20.45 uur afscheid genomen van de drie afrikaanse lekkertjes om me heen..Deze man moest sterk zijn en het is hem gelukt...
Al met al een ,mooie YY dag, een van de mooiste die ik daar heb meegemaakt. even leek het mis te gaan , toen er tegen etenstijd 3 figuren binnen kwamen, maar daar is het gelukkig bij gebleven.
De dames waren gemiddeld best mooi te noemen. dat zeker.
Leuk om zo weer eens te verkennen, maar het fascinerende wat Saunaclubsbezoeken een dik jaar terug nog op Gusto hadden, is behoorlijk wegge ebd.
Hoe het verder gaat, dat zien we morgen dan wel weer.

ps Jenny is op de hoogte dus niemand hoeft haar in te lichten. ze weet toch wel waar Gusto uiteindelijk weer terug komt en dat weet Gusto ook.
Honger kan je elders krijgen, maar eten doe ik nog steeds in Xanten...


gustomass die Jenny wel als buurvrouw zou willen...

seqoya
28 november 2007, 08:53
Gusto, je hebt ons bezoek weer heel mooi beschreven ! t was wederom erg gezellig en leuk om te zien dan d'un onkel Joseph ook inmiddels lid is van de ijsberencommunity ! Die heeft de smaak direkt te pakken !

OnkelJoseph
28 november 2007, 21:24
Gusto,Seqoya,2hornu4u;
het was inderdaad een aparte middag met jullie erbij. het enige bezwaar is dat de tijd zo verdomd snel gaat als je daar bevindt en goed vermaakt; respect Gusto voor het uitgebreide sfeerverhaal. ik moet eens een avond sessie plannen want dat lijkt me ook apart; immers kunstlicht doet zo veel extra in deze wereld van schone schijn en fantasie.
Mocht ik vrijdag gaan dan zal ik een verslagje doen, zo uitgebreid als jij dat kunt Gusto zal het niet zijn. afijn

Stiffmaster
29 november 2007, 12:40
Kom, kom, kom OnkelJoseph, ook Gusto is wel eens anders bezig geweest :green_smi en wie schrijft die blijft, je hebt wel een trio ontmoet die laatste keer zeg :D , Stiffie die zijn clubje steeds meer gaat missen. :hammer::hammer:



Gusto,Seqoya,2hornu4u;
het was inderdaad een aparte middag met jullie erbij. het enige bezwaar is dat de tijd zo verdomd snel gaat als je daar bevindt en goed vermaakt; respect Gusto voor het uitgebreide sfeerverhaal. ik moet eens een avond sessie plannen want dat lijkt me ook apart; immers kunstlicht doet zo veel extra in deze wereld van schone schijn en fantasie.
Mocht ik vrijdag gaan dan zal ik een verslagje doen, zo uitgebreid als jij dat kunt Gusto zal het niet zijn. afijn

seqoya
29 november 2007, 14:25
stiffmaster we hebben altijd plaats voor een 4e muschi kettiere !!

Stiffmaster
29 november 2007, 14:48
stiffmaster we hebben altijd plaats voor een 4e muschi kettiere !!

Mijn hartelijke dank hiervoor, voel me zeer vereerd :lostit::lostit:

seqoya
29 november 2007, 15:18
we zullen je ridderen met onze blanke sabels !!! hahahahahah ;)

seksenfun
29 november 2007, 21:54
Ik ben nu al een paar keer na zo een YY feestje geweest, en eerlijk, het is dat extra geld niet echt waard.
Buiten veel meer volk (zowel meisjes als beren) is de rest gewoon erg overroepen. Ik kan ook niet gaan nu, maar ik was het ook niet zinnens.

De meiden klagen bovendien over de seksloze avonden dan.

Maar deze keer: uitgebreid wild buffet en als het dan weer wat langer duurt dan 01.00 uur en je komt van elf uur... dan combineer je de relaxte rustigheid in de voor- en namiddag en nadien van de extra's.

En... allicht wordt het geen kerst/nieuwjaarsfeestje zoals het gebruikelijk is bij de familie :smile2:.

becks
29 november 2007, 23:31
Hallo Eisbären!

Ich war seit längerer Zeit mal wieder im YY und wurde nett von Erika angesprochen. Grund genug, mit ihr für ein halbes Stündchen ein Bett zu teilen. Erika macht bekanntlich nur FM, dass aber gut.

Nach der schönen, aber doch sehr sittlichen Nummer mit Erika, stand mir der Sinn nach einer versauteren Nummer. Mein Interesse weckte eine junge, recht große Ungarin mit langen, glatten braunen Haaren. Auffallend an ihr war, dass sie kniehohe Baumwollstrümpfe trug.

Kann mir jemand was über die Dame sagen? Vielen Dank im Voraus!

Gruss, becks

becks
29 november 2007, 23:41
@ becks

Es dürfte sich um Christina/Kristina handeln. Unter dem Namen gibt es bereits einige Postings. Schau doch einfach mal dort nach.

Gruss, becks :p

Willem2
30 november 2007, 00:06
@Becks

Alles OK bei dir ;)

becks
1 december 2007, 18:03
Ja, Danke der Nachfrage! In einsamen Nächten rede ich manchmal mit mir selbst. Völlig Normal bei mir. :roll:

Gruss, becks