PDA

Volledige versie bekijken : Luna (Duits)



libero
22 april 2008, 21:44
Haarkleur/-lengte : donkerbruin/ zwart
Lengte dame : 1.55
Postuur/Cupmaat : heel slank/ a
Nationaliteit/Taal : Duits
Leeftijd : 22?
Tatoeages/Piercings : becheiden knopje in bovenlip
Service: PMC, beffen, vingeren
Voordelen: klein lolita figuurtje, heftig zoenen, wild en geil
Nadelen: alles met condoom (voor sommigen)
Tijdsduur : 30
Prijs : 50 (+vrijwillige fooi)
Extra’s bij het bezoek: zoals gezegd wild en geil

Ze was naar eigen zeggen wat later binnegkeomen omdat ze zaterdag tot laat had gewerkt. Ik dacht in eerste intsantie dat ze hongaars (of iig wat mediterraans/ ziegeuner)was omdat ze er ook wat donkerder uitzag maar ze hield vol datze volledig Duits was


aan het eind van een lange zondag in YYwas ik aan het ijsberen en op zoek naar een 4e prooi alvorens mijn 2 uur durende autorit naar huis aan te vangen. Iets in mij zei dat ik moest stoppen op mijn hoogtepunt nadat ik een top sessie met de Letse Daina had gehad. Maar de hormonen waren niet voor rede vatbaar.

Aangezien het rond 7.30/8.00 was, was het een mager spoeling qua keuze omdat de meeste dames bezet waren. Toen ik naar de keuken liep om een blik op de klok te werpen zag ik dit kleine tengere meisje met kort haar aan het eten zitten. Toen ik haar wat vroeg reageerde ze nors door te zeggen dat ze eerst wilde eten. Dat was geen goed begin en ik ging iemand anders zoeken. een half uur later en weiniganders gezien zag ik haar bij automaten en sprak ik haar nogmaals aan, toen was ze een stuk vriendelijker.

Toch besloten naar de kamer te gaan, maar eerts moest de sleutel-wachtrij getrotseerd worden. eenmaal op de kamer barstte het los. Wat een geil ding. lekker sappeig kutje waar ze graag gelikt en gevingerd werd. Daarna beklom ze me op mijn verzoek en bereed ze als een wilde, af en toe vooroverbuigend en me minutenlang heftig tongzoenend.
Daarna een reverse cowgirl waarbij ze plat op mij kwam te liggen (haar rug op mijn buik) zodat wij de spiegel boven het bed konden waarderen; daar werd ze nog geiler van. Dat ging heftig tekeer toen kwam ze ook nog klaar terwijl ik haar clit masseerde in dat standje. Daarna nog even wat rustiger aan gedaan zodat ze kon herstellen van haar orgasme maar zelf hield ik het ook niet meer lang vol en maar op zijn hondjes afgemaakt.

Tijdens dit alles hele diepe heftige tongzoenen. Ik had het gevoel dat als ik een camera erbij had gehad, de nominatie voor de geilste pornoscene ooit van de AVN awards binnen had gesleept.

longdivision
23 april 2008, 14:13
Zij heeft ook in Club Penelope gewerkt in Essen.