PDA

Volledige versie bekijken : Alexandra (Roemeense)



Willem2
10 maart 2008, 13:20
Naam : Alexandra

Nationaliteit / taal : Roemeense / duits/engels

Leeftijd : 24-27jaar

Haarkleur/lengte : Zwart krullend lang haar ( breed uitstaand)

Lengte : 1.65m

Postuur / Cupmaat : zeer slank / A/B-cupje

Tatoeage/Piercing : geen

Service : PZC, NMC, zoenen ( erg afhankelijk klant),

Extra : Levensloop Living Room, PHG...hoppend

Willi69
1 mei 2008, 11:53
Name: Alexandra http://www.kneller-gifs.de/anims_x8/t/a_t_nu06.gif http://www.kneller-gifs.de/anims_x8/a/a_alarm13.gif
Haarfarbe/-länge: schwarz, halblang, gelockt
Größe: ca. 155 cm
Figur: schlank, schöne Oberweite (B)
Herkunft/Sprache: Rumänien, kein Deutsch, gutes Englisch
Geburtsjahr: 1987
Tattoos/Piercings: ?
Service: keine Küsse, kein FO!, kein lecken, etwas fingern, will nur schnell fertig werden, künstliches Gestöhne :loud:
Sonstiges: sehr hübsch, aber miserabler Service
Lebenslauf: vorher im Living Room (http://www.fkk-living.de), Kaarst

Eine meiner schnellsten und schlechtesten Nummern ever => Barraum - Zimmer - Barraum in 12 Minuten! :angryfire

Picasso 1
1 mei 2008, 12:02
Eine meiner schnellsten und schlechtesten Nummern ever => Barraum - Zimmer - Barraum in 12 Minuten! :angryfire


Barraum - Zimmer - Barraum in 12 Minuten? :eek:.
Ein Deutscher ist einer, der alles weiß und nichts erklären kann :D.

Beron
1 mei 2008, 13:04
Yes and No - She practically offers no service of the usual kind and yes, she opens a flubber two minutes after starting the session. And Yes, I will never book her again - but: It was 30 minutes of hardcore Sexual intercourse close to a kamasutra learning session - never tried so many queer positions during sex in a club or anywhere else for that matter. She is not very heavy, pretty small and thus you can do things to and with her, that you can do to almost no other girl I know of

Willi69
2 mei 2008, 11:10
Vergessen: ihr Gang ist übrigens genauso schwebend wie der von Louisa. :p Konnte sich auch gestern wieder gut in Szene setzen, aber was hilft es, wenn der Service so miserabel ist? :o

Manni1A
2 mei 2008, 23:14
Ich wollte retten, was noch zu retten war, und sprang auf den Tipp Alexandra an. Eine neue Rumänin, die einen Bekannten zuvor nach allen Regeln der Kunst verwöhnt hatte. Das wollte ich auch haben. Doch beim Gespräch vor der Buchung erwähnte Alexandra, dass sie - im Gegensatz zu den anderen Mädels - 100 Euro für eine halbe Stunde haben will. Ich hab ihr dabei nur viel Glück gewünscht und auf die Buchung verzichtet.

May be, dass es sich um diese Alexandra handelt, mit der ich im Living Room am 11. Januar obige Erfahrung gemacht habe. Die Optik aus den Paspoorts kommt hin :mad:

Ftotal
3 mei 2008, 04:50
May be, dass es sich um diese Alexandra handelt, mit der ich im Living Room am 11. Januar obige Erfahrung gemacht habe. Die Optik aus den Paspoorts kommt hin :mad:

1,55m, schlank, und sehr jung. Nicht dass du plötzlich dein "Beuteschema" gewechselt hast, Manni :D:D.
Sowas buch doch eher ich :D.

Aber Alexandra jedenfalls bestimmt nicht mehr aufgrund dieser Berichte.:smile:

Manni1A
3 mei 2008, 10:16
1,55m, schlank, und sehr jung. Nicht dass du plötzlich dein "Beuteschema" gewechselt hast, Manni :D:D.
Sowas buch doch eher ich :D.

Das wäre an diesem Tag nur eine Notbuchung gewesen (auch im LR gibt es zwischendurch mal weniger gute Tage).

Aber: Alexandra entspricht nicht wirklich deinem Beuteschema. Sie sieht nicht aus wie ein Straßenmädchen, sondern wie ein kleines Luder :D

seksenfun
18 mei 2008, 17:10
Momenteel loopt ze in PHG rond. Ze wiebelt altijd zo sexy met haar kontje, het is er over, maar het stoort me geenszins.

Zo een knappe meid, waar ik al van mijn eerste bezoekje in LR mee wou gaan keuvelen... en meer. Dat daar nog niets over geschreven is :confused:.

Willi69
18 mei 2008, 22:58
It´s the same as Alexandra (http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=10391).

seksenfun
19 mei 2008, 18:31
O la la, ik zal het maar bij kijken houden.....

Toppie
14 juli 2008, 20:23
zaterdag in Living Room ontmoet en het was een geil ding! Vooraf een tijdje gebabbeld en gelachen en daarna werd ik ouderwets verkracht op de kamer.
Maar ik denk ook dat de service van haar ook zeer afhangt van de klik met de klant.

Tiga
11 augustus 2008, 12:26
Gisteren met deze dame de lakens ...of beter... de spiegels gedeeld. Na een leuk onderhoud aan de bar met haar naar de kamer gegaan. Tot gisteren heb ik het niet gedrufd uit vrees voor een flop maar aangezien het voorafgaand gesprekje aan de bar leuk was de gok toch maar gewaagd.

Op de kamer gaat ze flink aan de slag warbij we behoorlijk wat scenes hebben gespeeld die zo uit een pornofilm kunnen komen. Het is gewoon een mooie meid met een onzettend mooi lichaam. Zoenen deed ze niet helaas maar dat was geen groot gebrek. Naderhand nog even gekletst. Leuke meid, herhaling zeker mogelijk.

Toppie
20 november 2008, 16:45
Deze dame zag ik gisteravond bij mijn vertrek voorbij paraderen. aiai moest nog terugdenken aan mijn tot nu toe enige (door mijn schuld mislukte) sessie met haar en ik ga zeker op herhaling en die zal dan zeker niet afgebroken worden door Toppie33. Maybe next week.

ff zitten zoeken naar mijn oude recensie maar wie zoekt die vindt ;)


Aangezien ik mijn jachtinstinct al een weekje of twee kwijt ben, zocht ik een rustig plekje op en nam plaats in één van de vrije bankjes. Extince kwam al snel naast me zitten en benadrukte nogmaals dat ik me geen illusies hoefde te maken om te kunnen "ontsnappen". En Extince werd op zijn wenken bediend want al snel zat een donkerharige schone voor me. Alexandra (zo vernam ik later) zocht al snel oogcontact, maar ze wist alleen nog niet met welke van de twee ijsberen want schijnbaar keek Extince toch nog mee. Omdat ze in eerste instantie niet kon kiezen ging ze tussen ons in op de rugleuning van de bank liggen. Maar al snel koos ze voor de meer mannelijke ijsbeer en koos een plekje naast mij ;). We babbelden wat en ze vroeg of ik wilde dansen? Euh dansen? "Nur im Zimmer" zei ik en ze begreep de boodschap. Helaas was er een wachttijd van een half uur, maar hierdoor hadden we nog wat meer tijd om te keuvelen op de bank. Ondertussen kwam Extince polshoogte nemen of ik al voor de bijl was gegaan, maar Alexandra en ik speelden een mooi spelletje alsof ik niet met haar op de kamer wilde gaan. "Jij gaat! of je wilt of niet!" hoorde ik hem zeggen. Ik kon mijn lach niet meer onderdrukken en biechtte op dat we op de sleutel wachtten, hierop fluisterde Extince Alexandra iets in het oor (wat er letterlijk op neerkwam dat ze me helemaal leeg moest neuken!!! Foei Extince!!!).
Beneden op de kamer kreeg ik te maken met een Roemeense wervelwind. Alexandra duwde me op bed en kroop op me. "You r really a big man!" was het enige wat ze zei en verder heb ik t over me heen laten komen. Zoenen was toppie, daarna zoog ze op mijn wijsvinger en stak ze hem in haar natte grotje. Voorzichtig als ik ben, deed ik dat met beleid, maar Alexandra beval me om haar stevig te vingeren. En jezus wat was ze nauw. Al vingerend had haar mondje inmiddels mijn toppertje gevonden en die was binnen notime keihard. Na een minuutje of tien condoompie erom en nu wist ik waarom Extince haar herinnerde als uitstekende paaldanseres! Poepoe wat kon die meid rijden. Met haar rug naar me toe ging ze op me zitten en als een volleerde amazone (gelukkig zag ze niet uit als Anky van Grunsven ;)) bereed ze me. Ondertussen zoende ze me ruglings! wat toch duidt op enige lenigheid van deze dame. Hierna was ik aan de beurt en mocht ik op zijn hondjes aan de slag. Plots hoorde ik het deuntje van mijn mobiel afgaan en ik kon me alleen maar voorstellen dat dat "mijn liefje" moet zijn uit GT. De magie was weg met Alexandra, niet bij haar maar wel bij mij.... "Do i something wrong?" vroeg ze, maar ik stelde haar gerust dat het zeer zeker niet aan haar lag. Na een babbeltje zijn we weer naar de bar vertrokken waar ik al werd opgewacht door Picasso en Extince. "En? hoe was t?" vroegen beiden, maar ze zagen al aan mijn gezicht dat t geen succes was. "Jij bent ook zo'n rare kwiebus" zei Extince vol ongeloof. Ondertussen liep Alexandra ons heupwiegend weer voorbij.

foots
20 november 2008, 23:30
@toppie,

Ha,ha, wat leuk, piel kaputt !
Ik vind het een nominatie waard, maar het was al een oudere hé, dan toch maar niet.

Gestoord door een andere dvp, moet je je telefoonnummer maar niet geven, eigen schuld dikke bult. Het bewijst voor mij meteen dat je geen ervaren ijsbeer bent, die geven geen nummers weg m.i. Dit geeft alleen maar problemen en dit was volgens mij nog maar een klein probleempje.

Overigens mag je uiteraard zelf weten aan wie je je telefoonnummer geeft en als je niet durft geef ik je telefoonnummer ook wel aan Shakira ;).

Alleen die van mij krijgt ze lekker niet ! Groet, Foots :wink:

Toppie
21 november 2008, 08:31
@toppie,

Ha,ha, wat leuk, piel kaputt !
Ik vind het een nominatie waard, maar het was al een oudere hé, dan toch maar niet.

Gestoord door een andere hoer, moet je je telefoonnummer maar niet geven, eigen schuld dikke bult. Het bewijst voor mij meteen dat je geen ervaren ijsbeer bent, die geven geen nummers weg m.i. Dit geeft alleen maar problemen en dit was volgens mij nog maar een klein probleempje.

Overigens mag je uiteraard zelf weten aan wie je je telefoonnummer geeft en als je niet durft geef ik je telefoonnummer ook wel aan Shakira ;).

Alleen die van mij krijgt ze lekker niet ! Groet, Foots :wink:

:) Inderdaad is een oudere recensie van me, dus ik kan nog als excuus gebruiken dat ik nog redelijk groen en onervaren was (ben ik nog steeds). Aldoende leert men. Maar ik lees hier wel dat ik één van de weinige beren ben die het aangedurfd heeft om met dit katje de kamer op te gaan en dat voor een watje! ;)

Rex
12 januari 2009, 17:22
Eerst vertelde ze me dat ze uit Griekenland kwam en in Engeland woonde en later op de kamer vertelde ze half Albanees / Roemeens te zijn. Het zal wel , dacht ik.

Heerlijk klein opdondertje met een gruwelijk heerlijk kontje. Voor Rex dus de ideale om eens lekker flink in de doggy style te nemen........:fuck:
Pijpen was niet verkeerd, maar voelde wel op een gegeven moment de piercing wat te veel, dus maar over op doggy en heerlijk bereden.

Vind het wel een beetje een gevaarlijk ding, want FT en Anaal vraagt ze vrijwel meteen als met het neuken wordt aangevangen.
Ook werd er iets anders aangeboden waar ik voor bedankte en mij heeft doen besluiten niet meer met haar de kamer op te gaan........

BlondeTruus
13 januari 2009, 09:02
Ook werd er iets anders aangeboden waar ik voor bedankte en mij heeft doen besluiten niet meer met haar de kamer op te gaan........

Een kopje koffie misschien? :teuflisch

Rex
13 januari 2009, 23:16
Een kopje koffie misschien? :teuflisch

Nee Truus,

een kopje thee met beschuit, nou goed.........:thefinger :kotz:

Snoepveter
15 januari 2009, 13:38
Goh, zou de dames elkaar aansteken hij LR? Zie ook mijn draadje van een poosje geleden met een andere dame in LR die zich ook moest 'oppeppen':

http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=11323&highlight=mooi



Nee Truus,

een kopje thee met beschuit, nou goed.........:thefinger :kotz:

Rex
23 maart 2009, 23:11
Ik zie tot mijn stomme verbazing dat de Alexandra waarover ik eerder berichtte ( deze dus : andere Alexandra uit Albanië / Roemenië (http://ijsberenforum.nl/forum/showpost.php?p=106710&postcount=21)) een hele andere is dan Alexandra waarvan ik afgelopen zaterdag wederom heb mogen genieten................En niet 1x maar twee keer zelfs:rolleyes:

Inmiddels ben ik al een aantal keren met haar wezen stoeien en zaterdag ook weer. Ik dacht eerst dat ze niet zou komen, maar rond de klok van half 10 kwam ze toch weer binnen geparadeerd en had ze een heel geil strak zwart latex jurkje aan,waarbij haar heerlijke jopen lekker ( een tikkeltje overdreven, maar niet ordinair) uitstaken.............

Ze kwam bij me zitten en we dronken gezellig wat. De eerste keer toen ik haar leerde kennen ( denk dat het nu zo'n ruim 2 maanden geleden is inmiddels) deed ze me denken aan een andere Roemeense heerlijkheid, Eva. Ik vroeg haar toen of ze het kleine zusje van Eva was, inmiddels weet ik wel beter..........:rolleyes:

Alexandra is niet zomaar een meisje, nee natuurlijk niet, ze is Roemeense???
Ze loopt altijd heel sierlijk, kan soms een beetje nors en arrogant kijken, maar heeft bovenal een enorme uitstraling ( al denken sommigen hier misschien dat ik iets anders bedoel?).............En laat ik van het laatste nu het meeste gecharmeerd zijn. Want wie Rex een beetje kent, weet waar Rex op valt, uitstraling..........

Zaterdag ben ik twee keer met Alexandra op de kamer beland. De eerste sessie was heftig en snel. Kort maar krachtig, beetje zoenen, 69, alleen piijpen, doggy, explosion........:fuck::rubbel:

Tweede sessie was vele malen heftiger en zeer intens. Mede ook door het feit dat we kamer 7 hadden. Denk dat deze één van de mooiste en geilste kamers is van LR ( vooral ook door de vele spiegels in deze room). We begonnen elkaar te strelen en daalden langzaam af naar elkaars erogene zones. Met veel gevoel en intensiteit werd er geproefd van elkaars meest elementaire lichaamsdelen. Dit hielden we beiden lang vol, totdat ik bijna tot een uitbarsting ging komen, maar dit wilde ik nog helemaal niet. Dus toen heb ik haar heerlijke zachte pussy helemaal klaargelikt totdat ze zo gruwelijk lekker nat was geworden en vervolgens little Rex weer in haar mond nam. Ik moest er voor waken dat ik niet meteen kwam en dit koste mij toch wel de nodige moeite omdat ze gewoon gruwlijk lekker pijpte..............

Op een gegeven moment voorzichtigheidshalve het rubbertje gepakt, die ze behendig om Little Rexie deed. Haar in doggy gemanoevreerd en als een wilde tijger haar van achteren heerlijk genomen. De uitbarsting die enkele minuten hierna volgde was intenser dan de lekkerste chocolade die ik ooit geproefd heb.................

Alexandra genoot er ook zichtbaar van en ik kan niets anders zeggen dat ik het helemaal niet vervelend vind dat sommige meiden zo nu en dan eens van club wisselen. Ik vind altijd wel een lekkertje waar ik het voor een periode weer even mee kan volhouden................

woods25
16 januari 2010, 19:41
ich war heute mit Ihr im zimmer 7 und muß sagen mit dem service sehr zufrieden
Küssen,FO und schön:fuck:bis zum schluß dauer der session 30 min und bezahlt 50 € ich werde die nochmals buchen richtig optikfick,mit dem spiegel:betrunken:
gruß
woods25:wink2:

MichelJ
9 oktober 2011, 19:47
Als ik de recensies van Rex teruglees vermoed ik dat dit de Alexandra is die tot voor kort in LR was.

Gisteren was deze 'italiaanse' in PHG.

Willi69
17 oktober 2011, 18:45
Als ik de recensies van Rex teruglees vermoed ik dat dit de Alexandra is die tot voor kort in LR was.

Gisteren was deze 'italiaanse' in PHG.
Ja, das stimmt - Alexandra arbeitet seit kurzem wieder im PHG :wiederda:, jetzt mit dunkelroten Haaren.

Hätte sie beinahe gebucht, da zuerst nicht wiedererkannt :eek: - DJ sunny hat mich vor Schlimmerem bewahrt. :gruebel:

MichelJ
24 maart 2013, 11:42
-> LR