PDA

Volledige versie bekijken : Gizelle (Duitse uit Keulen)



Moeke1
21 mei 2008, 07:52
Naam : Gizelle
Nationaliteit /taal : Duitse/ Duits en Engels
Leeftijd : 22
Haarkleur/lengte : zwart tot op schouders, met 2 staartjes
Vrij donker van huidskleur en sensuele dikke lippen
Lengte : 1.62
Postuur /Cupmaat : volslank doch niet echt dik, A cup
Tatoeage /Piercing : tattoo op rug
Service : TZ , PZC zeer goed, NMC, vingeren, GFE

't is toch elke keer een prettige ervaring om een nieuw meisje als eerste te hebben. Ze was wat onwennig, maar toch een leuke sexbeurt gehad met alles erop en eraan met hoog gfe-gehalte.
Nu lopen er 2 Gizelles in YY rond.

rolo
26 mei 2008, 09:26
erggggggggg leuke meid om te zien, gebruind en klein en ietswat gedrongen figuur met volle ronde billen, bijna brestless zou je denken maar dat staat haar heel goed, zeker de twin-tepel verrassing :plapper:. Kort donker haar met twee vlechtjes.

Op de kamer niks te klagen, trekt de meest gekke gezichten onder het neuken en steekt zeer porno-achtig haar tong naar buiten voor de aufname waar ze geduldig op blijft wachten :blow:

leuke meid, brutale look, geen afwerksfeer maar gaat met goed tempo door en laat je de kamer verlaten met het gevoel van, nog een keer graag :lostit:

Steven_69
27 juni 2008, 18:20
Voor mij de beste ervaring totnutoe in de Yin Yang : Dame die er volledig voor gaat, volop tongzoenen en op geen enkel moment voel je enige vorm van tijdsdruk of moeten klaarkomen. Heel lekker poesje waar ik lang aan gelikt heb, kleine borstjes met piercing en stevig kontje. Enkel bij het doggystylen moest ik mijn beukstijl iets wat matigen (die heel hard was omdat ze mij echt wel kon opwinden). Voor mij persoonlijk hoog GFE-gehalte & herhalingsgevaar. Ik vind de 2 staartjes ook wel ontzettend schattig :cool:

seksenfun
27 juni 2008, 20:38
Zijn er nu twee Gizelles in YY?

Moeke1
28 juni 2008, 17:51
Zijn er nu twee Gizelles in YY?

Yep, deze Gizelle is volslank,
en de andere slank (nichtje van Adriana),
en ze zijn allebei zeer goed in :fuck: