PDA

Volledige versie bekijken : Nettetal-Schaag, Partytreff bar Zur Linde (voorheen Krefeld)



jan j
27 juni 2008, 00:40
Naam: partytreff bar Zur Linde

Adres: Speck 84, 41334 Nettetal

Telefoonnummer: 02153 951 3082
Vanuit Nederland: 0049 2153 951 3082

Website: www.partytreff-bar-zur-linde.de

Aard: Partytreff

Openingstijden: Ma-do van 11:00 tot 23:00
vr +za van 12:00 tot 24:00
zo van 16:00 tot 23:00

Prijzen: voor 6 uur binnen de openingstijden (all inclusief) nog steeds 85 euro en op zaterdag 95 euro

Routebeschrijving en parkeren: je neemt vanaf Venlo de A61 dan neem je afslag 4[Breyell] en ga je onder aan de afslag rechts,
dan rotonde 2e weg er af ( niet naar supermarkt) en dan meteen de eerste links ,
je rijd dan door tot voorbij de spoorlijn en neem dan de eerste weg rechts,
bij de 2e inrit zie je een bordtje staan met [BAR en diebels alt] ,daar is het.
er komt nog een ander bord waaruit beter te begrijpen is dat daar de partytreff is.

parkeren : parkeren kan op het linker deel of langs de weg ( rechterdeel hoort bij de woning).

Inrichting: de club: dit is vroeger een Bar/club van het type "rot teppich" geweest .
en heeft een groote Bar en zitgedeelte .
drinken is nog steeds zelfbediening uit de zelfde koelkast als in Krefeld en eten (simpel broodjes en beleg) is in een ander deel van de club te vinden.

er zijn nu 3 ( open) speelkamers waarvan 2 met douche (met fijn warm water) en 1 met Bad ,
1 van de kamers is het speelgedeelte eventueel met een gordijn af te sluiten.

Verzorging: alles ziet er net en schoon uit maar is niet nieuw meer,maar het is een groote vooruitgang ten opzichte van Krefeld.
sauna is er nog niet ,maar is wel besteld.

Algemeen: openingstijden zijn het zelfde gebleven als in Krefeld. ( a.s. zondag gesloten i.v.m. wk voetbal finale)
ingang : ingang is links een beetje verder de (parkeer)plaats op.

de temperatuur in het gebouw is prima ,dit was in krefeld wel anders.

het team is mee verhuist ( gistere aanwezig Nicole,Sabrina,Diana,Emma,Suzane).:fuck:
volgens Tina was het niet de bedoeling nu al te verhuizen maar de overheid in krefeld bepaalde anders.
de website komt volgende week online (ook niet klaar i.v.m. de snelle verhuizing).

ik vind als "vaste" Krefeld klant dat het een grote vooruitgang is.
het was nu nog wel erg rustig maar je kreeg dan ook meer dan genoeg sex.

groeten
L

thesickboy
30 juni 2008, 11:23
http://www.partytreff-bar-zur-linde.de/

De nieuwe website is online

:wink:

goldene.zunge
31 augustus 2008, 07:04
De berichten op de Duitse fora zijn gematigd positief.

Wat met de ervaringen van Nederlandstalige ijsberen?

GZ :p

BSesamstraat
4 september 2008, 08:14
Ik ben er maand of 3 geleden geweest en vond het top 6 dames aanwezig. Ze houden daar van feesten en dansen. Maar ik heb daar echt 3 goeie sessies gehad 1 x met een poolse en 2 keer met 2 spaanse volgens mij. Maar ik zag die niet op de foto's staan. Maar hier ook zo net als elders het hangt van de aanwezige dames en van jezelf af.

BSesamstraat
5 september 2008, 08:00
Nee volgens mij niet. ik heb nog even op de site gekeken. en dat is hem echt

Jakus
7 september 2008, 20:51
Ik ben donderdag eens bij deze nieuwe partytreff op bezoek gegaan. Ik moet zeggen: Het ziet er allemaal prima uit. Echt een hele verbetering in vergelijking met Krefeld. Een erg vriendelijke ontvangst en er wordt alles aan gedaan om je op je gemak te voelen.
Er zijn drie open kamers, alle voorzien van douche of bubbelbad. Verder was er een gloednieuwe sauna, zag er goed uit maar waar ik geen gebruik van gemaakt heb.
Er waren in het begin 5 dames aanwezig. Allemaal heel toegankelijk en uit op het bieden van goede service. In de bar heerst een gezellige sfeer. In de kamers gaat het met veel toewijding. Ik heb 4 uitstekende sessies beleefd. Isabella (portugees) en Jenny (spaans) vond ik echt top.
De dames zijn misschien geen topmodellen maar zien er wel goed uit en wat belangrijker is zij doen hun best met goede sex het je naar je zin te maken. Allles steeg uit boven wat ik dacht te mogen verwachten.
Zaterdag vierden ze de officiële opening. Jammergenoeg kon ik daar niet bij zijn.
Mijn bezoek van donderdag geeft me alle reden om binnenkort weer eens op bezoek te gaan. Echt een aanrader.

Mark09
10 september 2008, 19:00
lijkt me inderdaad een aanrader!!!!!

blauwebeer
24 september 2008, 17:44
Voor de échte Hollanders (en ook Belgen) onder ons : :D

Großes Herbst-Special:
Ab Mittwoch 24.9.08 "Heiße Herbstwochen"!
69,-Euro= 6Stunden all inklusive

't is maar dat je 't weet.

Blauwebeer :wink:

fukkiedukkie
28 september 2008, 09:41
Recent op een donderdagnamiddag de stoute schoenen aangetrokken en naar PTzL afgereisd. Kleine parkeerplaats voor het pand. Aantal gasten had in berm geparkeerd, maar de grondeigenaren in de buurt laten met subtiele bordjes weten dat het privégrond is. Volgens mij heeft men (nog) niet zo veel sympathie van de buren. Bij binnenkomst allerhartelijkst ontvangen door gastvrouw Elke. Goede uitleg gehad en kleine rondleiding. Men hanteerde een aktietarief van € 69,00.Daar kun je niet voor sukkelen, dacht ik nog. Het pand kent 3 speelkamers:2 met douche ;1 met bad; en ruime speelweiden. Er is een kleine sauna. Na binnenkomst kleding uit, handdoek om en sleutel van kleedhokje weer bij Elke ingeleverd. De tent is aanvankelijk redelijk donker, maar dat went. In het bargedeelte aantal zitplaatsen aan de bar en op bankjes tezamen met de meiden. Het bargedeelte doet gedateerd aan en heeft "rotlicht"sfeer. Zou m.i. anders kunnen. Er draait een kort pornofilmpje, zodat je die al snel uit je hoofd kent. De ontvangst door de meiden was direct vriendelijk er er werd contact gezocht en babbeltje gemaakt. Op een gegeven moment vertrok aantal gasten met 3 meiden en een blonde dame bleef achter; zij had het op mij gemunt. Violetta heette ze: 39, Roemeense. Alleen in een kamertje uitgekomen: de anderen hadden zich bij elkaar gepakt en maakten er een gezamenlijk feestje van. Aan dat idee was ik nog niet gewend. Violetta legde hoog knuffelgehalte aan de dag. Mijn angst dat er alleen maar snelle wipjes te krijgen zouden zijn was meteen verdwenen.
Klein uurtje met haar doorgebracht; zo nu en dan kwam er eens iemand een kijkje nemen of douchen in de kamer; maar ik voelde me niet bekeken. Heel relaxt allemaal, ook de gasten onderling. Samen met Violetta daarna nog even een kamer verder gaan kijken naar de verrichtingen van haar collega's. Mijn oog viel toen op de blonde Nicoletta. Wat een geil ding. Die had er echt plezier in en was ook uit op eigen genot. Mooi gezicht haar met 4 man bezig te zien. Na een hapje en een drankje plaatsgenomen in de bar waar alle meiden en mannen weer bij elkaar kwamen. Totdat het spel aldaar opnieuw begon. Elke haalde snel wat condooms uit de kamers, want Violetta en Nicoletta raakten behoorlijk op dreef. Ik was nog te onervaren in de wereld van PT om dit tempo te volgen; ik heb het schouwspel bekeken ,maar werd toen ontvoerd door een andere, slanke blondine (leeftijd en naam ?),waarmee de volgende goede kamerervaring werd opgedaan. Toen we nog wat nakletsten kregen we bezoek van Nicoletta en een gast die ook wel eens aan mijn metgezelle wilde "knabbelen", zodat ik Nicoletta ter leen kreeg. Ik zag sterretjes.
En met die herinnering wil ik het voor hier en nu even laten en ik zal weer berichten als ik een volgende ervaring heb opgedaan in deze kleine, maar gezellige tent met vriendelijke mensen.
Ik weet niet hoe lang ze het aktietarief nog hanteren, maar voor het gebodene is het tarief echt "een fooi". Fukkiedukkie gaat zich toch ook eens oriënteren door vergelijkend warenonderzoek te gaan doen.Hiervoor zal ik binnenkort ook eens naar het door Gustomass altijd geprezen Xanten afreizen.

phoenix
28 september 2008, 15:26
tja ook ik was daar vande partij op vrijdag, nicollle was geil, in alle mogelijke standjes liet zij zich gewillig naaien , ook haar kontje staat ter beschikking zo heb ik vernomen. ondanks de ronde vorm van haar kontje is ze niet zo strak meer. Met mijn vingers probeerde ik haar anus wat ze geil toeliet. De andere dame die hierboven niet genoemd is, was een dame met heerlijk volle billen en paar joekels van tieten. Deze dame mery genaamd lustte er wel pap van. Slikken deed ze echter niet.
Er was die dag een dame gloedje nieuw. Ze was de mooiste en de meest onervaren dame. Nadat ik op de kussens in de barruimte al een beetje haar ziel masseerde en daarna haar schouders en borstjes , werd ik door haar op ene vande lege bedden rustig gepijpt, dat was voldoende , haar poesje was redelijks strak en ze wipte dat het een lust voor het oog van de andere ijsberen was. Weldra was ik niet meer alleen met haar in het kamertje. Toch kon ik ongestoord haar kutje wat verder openen , nadat ik bovenop haar had plaatsgenomen, Ze draaide op het einde haar benen helemaal om me heen en liet zo zien dat ze mijn stijve Willie graag dieper wilde hebben. Mijn orgasme was toen gauw een feit en dat ging gelukkig gepaard met een heeerlijke ontspannen jeanine die me rustig door liet stoten tot het rubbertje vol was. Ze had er van genoten verzkerde ze me en we zouden het nog eens overdoen door in de wirlpool elkaar heerlijk te masseren
tja ook de bardame van de avond Elke kwam kijken en ik vroeg haar of ze geen zin had...om mee te doen , het bleeft stil maar haar ogen. verraden me dat mijn optreden haar niet ongevoelig had gemaakt..tja beide bardames zijn heerlijke verschijningen, tina in de ochtend en middag. Elke, tina zijn eigenlijk samen met jeanine optische het meest aantrekkelijke wat er werd geboden in dit kleine dorpje tegen Nettetwl op vrijdagmiddag.
en heren wat er aan broodjes met beleg en overige etenswaren wordt geleverd doet zeker niet onder voor de gemiddelde partytreff of fkk in de omgeving. Ook de sauna wordt goed gestookt en is brandschoon, Maar net als de rest van het etablissement gewoon klein en goed voor twee drie personen.

Voormij maar beter dan een optische mooiere omgeving en vrouwen die uitblinken in schoonheid en geilheid maar een agresieve en onderukkende atmosfeer als achtergrond kennen, zoals ik hier al elders al uit de doeken heb gedaan. Hier wordt niet gedwongen en is de prijs 70 euro buitengewoon klein. Tja ik kom hier terug............................... ook zonder aanbieding is 85 euro niet veel voor wat er wordt geboden. Twee mooiere vrouwen die ook ondwongen dit werk willen en kunnen doen maakt het voor mij tot een toplokatie. Nu is het er ruim voldoende voor mij . Ik geloof dat ik de brazilaanse gemist heb dus dat zit dan nog in het vooruitzicht van een volgend bezoek.

Piepo777
29 september 2008, 12:57
Afgelopen zaterdag er ook geweest, echt een leuke tent, die Braziliaanse is trouwens "Sabrina" zij heeft momenteel een langere vakantie in Brazil. Deze tent is wel even zoeken want mijn navigatie gaf wel de straat aan maar je moet het hoekje om !!!
Aan de doorgaande weg lopen de nummers op namelijk.
Er waren zaterdag 5 dames waarvan 1 echt mooi poppetje (Sonia) genaamd.
Dit 17-18 jarige ding is van Cubaanse/Tunesiese afkomst en lust er wel pap van.
Ben van 2 tot 8 gebleven, tijdens mijn gehele verblijf heb ik niet meer dan 7 mannen gezien, zou het aan het weer gelegen hebben ?, was immers prachtig weer die zaterdag.
Voor 69 euro een mooie dag gehad, 4x van bil geweest, en heerlijk gegeten (worstjes, braadworst, leverkaas, etc..etc..) ze hadden immers "OKTOBERFEST" die dag, heel gezellig met overal ballonnen door de tent. De komende weken blijft het aktietarief 69 euro, dus zou zeggen geniet ervan !!!

Piepo...

Babbel
30 september 2008, 18:20
Ik heb het uitgemeten en deze partytreff is voor mij het dichtstebij :D
In het verleden ben ik wel naar Krefeld geweest maar eigenlijk beviel mij dat partytreffgedoe maar matig. Dit huis ziet er wel schoon en mooi uit toen ik er langsreed en voor de prijs van 69euro ga ik het denk ik toch binnenkort eens uitproberen.

Bubbelbader
2 oktober 2008, 19:50
Ik ben hier inmiddels 2 keer geweest. De vergelijking met FKK/saunaclub moet je niet maken. Het concept is anders, dat weet je en daar kies je voor of niet. Ik koos hiervoor omdat ik recentelijk toch wat afknappers heb opgelopen bij GT en YY, daar waar de prijzen wat hoger zijn en de service wat tanende is. Gevolg, 2 keer betere sex gehad dan gemiddeld bij genoemde clubs, op 1 uitzondering na.

Je moet het een beetje treffen met de dames. Mooie plaatjes voor een optic fuck zul je hier niet treffen. GFE evenmin. Maar als je gewoon een dag het beest in jezelf wil loslaten is dit wel een aardig adres. Meestal 3 tot 4 dames aanwezig. Aantal heren verschilt nogal. Toen ik er was de ene keer een minimum van 2 en de andere keer een maximum van zo'n 10. Over het algemeen vrij rustig dus. De dames doen goed hun best het naar de zin te maken. Met een half woord of een hoofdknik gaan ze al mee, of je schuift gewoon aan bij een reeds gaande sessie. Actie van 1 op 1 als je dat wilt tot gangbang taferelen.

De club is inderdaad vrij klein wat al eerder geschreven is. In de barruimte staat een vrij grote bar waar eigenlijk niets mee gedaan wordt omdat drankjes zelfbediening zijn uit een koelkast. Tegenover de bar een u-vormige zithoek. Deze plek is eigenlijk de enige plek om te verblijven als je niet bezig bent op de mat. Je zou de sauna kunnen gebruiken maar dat heb ik nog niemand zien doen. De doorgang van de bar naar de gang/hal is een vrij ongelukkige. Kruip door langs de bar of door de deur naar de hal. Lange gang met kleedkastjes. 3 relaxruimten. 2 met een normaal 2-p bed en 1 met een grote speelwei. In het verlengde van de gang de keuken met eenvoudig eten en in de hoek van de keuken de sauna. Het ziet er allemaal wat beter uit dan in Krefeld maar het niveau is niet die van Dorsten of Xanten.

Zoals al eerder vermeld dames leveren goede service op PT niveau. Vooral Nicole, een klein blondje kan helemaal van de wereld raken als ze goed gepakt wordt, ze kan dan zo verschrikkelijk geil kijken. brrrr

Het is geen club voor een verblijf van een hele dag, vind ik. De sfeer is daar niet na. Zeker als Thekefrau Tina aan het monologen slaat. De meeste mannen blijven een paar uurtje, afhankelijk van je persoonlijke prestatie index en de recuperatie tijd die je nodig hebt tussen de verschillende rondes.

enne 69 euro op Mitwoch, pff ech nieveul.

roger101
4 oktober 2008, 12:31
ik ben er afgelopen dinsdag voor t eerst geweest. Er waren zo'n 7 heren en 4 dames. Alle 4 waren ze heel mooi, 2 ervan waren er super geil. dat waren Nicollen en violete. de mooiste was janine maar zij was heel rustig.
Ben in ieder geval er heel tevreden over en ga vaker terug.

Haiduc
4 oktober 2008, 13:38
enne 69 euro op Mitwoch, pff ech nieveul.

Is die 69 euro alleen op woensdag? Ik had begrepen tijdens die 'Heisse herbst wochen' iedere dag?

goldene.zunge
4 oktober 2008, 14:31
Is die 69 euro alleen op woensdag? Ik had begrepen tijdens die 'Heisse herbst wochen' iedere dag?

Jeden Tag, nicht nur am Mittwoch.

GZ :p

forgetskinnyletsgetfatty
6 oktober 2008, 14:45
Afgelopen zaterdag na een weekje vakantie een bezoekje aan een PT gepland, stond in dubio PT Mettmann of toch naar Zur linde, beide intenetsites nog even gecheckt, gekozen voor de "polizeiparty" bij PT Zur linde. Bij aankomst werd nog een ijsberenbolide geparkeerd met een geel kenteken, ben ik niet de "einzel niederlander", dat heb ik op andere PT's wel eens anders meegemaakt.

Bij binnenkomst verwelkomt door gastvrouw Elke, die mij herkende van eerdere bezoeken, ze vertelde dat er 4 dames en 10 medeberen aanwezig waren. Het schamele bedrag van 69 euro betaald, kastsleutel, slippers en een handdoek meegekregen en omkleden maar.
Koud op de bank met wat te drinken plaatsgenomen, begon de blonde Yoletta mij te wenken dat ik bij haar moest komen zitten, al gauw werd door haar handen onder de handdoek het losse flodderpistool gevonden, en na een paar welkomslikjes werd de reis naar een van de spielwiese's begonnen. Aan de orale verwenning werd een vervolg geven, blijkbaar werd de jeuk bij Yoletta te hevig, want ze wou stevig genomen worden, het duurde een paar minuten voordat het pistool losse floddders schoot.

Na even een douche gepakt te hebben weer op de op de bank plaats genomen. Ik had inmiddels de ander nederlander gevonden en wat ervaring en kennis gedeeld. Benieuwd geworden naar de andere aanwezige dames. De zwartharige Isabelle kwam voorbij, de lange blonde en zeer gewilde Nicole en voor mij een nieuw gezicht, een wat oudere stevige dame met de naam Mary.
Mary kwam naast mij zitten, en vond na een paar minuten dat mijn rust wel lang geduurd had, weer werd ik gedirigeerd om mee te gaan naar de spielwiese. Plaats genomen op het grote bed waarna ze de kleine vriend oraal begon te verwennen, langzaam overgegaan naar een 69, waar ze toch wel van genoot. Na een paar minuten naar missy overgegaan en wederom lossse flodders geschoten.

Inmiddels waren er nog een paar Nederlandse beren binnen gekomen, waar had ik deze beren eerder gezien ? In Xanten, Mettmann of de vorige keer in deze club? De antwoorden lieten niet lang op zich wachten.

De toenemende ijsberendrukte had er toch voor gezorgd dat alle dames op de matras actief waren, de "wachtrij" van 4 tot 5 beren voor de zeer gewilde Nicole was toch voor mij iets teveel van het goede.
Nou stond ik als toeschouwer het spel van Nicole gade te slaan, Mary kwam vanuit de damesdoucheruimte de spielwiese binnengelopen en sleurde mij het bed op, spreidde haar benen en drukte mijn gezicht er tussen. Mijn tong had gauw haar gevoelige plekje gevonden, ze genoot ervan, een kleine waterval en een oververhit intiem deel waren het gevolg, mijn tong draaide inmiddels overuren totdat het haar teveel werd. Een korte rustpauze die werd gebruikt om de kleine vriend op volle sterkte brengen. Mary nam plaats bovenop en begon mij als een amazone te berijden. Gewisseld naar missy en later naar doggy, weer werden de losse flodders geschoten. Mary vertelde dat ze nymfomane is, als ze meer jeuk heeft dan dat ze kan krijgen van haar man, langs komt in "Zur Linde", geen bezwaar zal ik maar zeggen.

Weer tijd voor een rustpauze, de overige Nederlandse beren waren snel gevonden, ervaringen over andere clubs en dames gedeeld, de nicknames werden ook nog even uitgewisseld, medeforummers werden besproken, kortom ijsbereninfo.

Na de rustpauze toch maar eens wezen kijken of de gewilde Nicole onbezet was, helaas verkeerd gegokt, Maar isabelle was wel vrij naast haar gaan liggen en langzaam met mijn tong haar lichaam verkend totdat ik bij het intieme plekje aankwam, na een lange rustige orale verwenning bij haar.
Tijd om de rollen om te draaien, het geschut werd door haar orale behandeling in stelling gebracht, na missy en opnieuw doggy werden voor de laatste keer deze dag lossse flodders geschoten.

Nog even gedoucht, wat te drinken gepakt, bij de theke stond Elke al met een sleutel in haar handen, iemand zijn tijd zat er op. Helaas voor mij. Afscheid genomen van de dames, omgekleed, Elke vroeg of alles naar wens geweest was, kon alleen maar ja beamen. De bolide gestart met een vraag in mijn hoofd; hoe doen ze dit, voor deze bodemprijs van 69 euro?

Grtz forgetskinnyletsgetfatty

Tony M
7 oktober 2008, 14:20
Ben afgelopen donderdag naar deze club geweest, was er al om 11 uur dus lekker op tijd. FF 69 eurootjes afgetikt en een rondleiding door Silvia een kleine stevige blonde Poolse van een jaar of 25 zie foto website). 3 kamers met op 2 kamers een douche en op de 3de een whirlpool.
Eerst douchen en plaats genomen in de banken er waren nog 3 mannen (allemaal duitsers) aanwezig en 4 dames, Plaatsgenomen naast een klein jong dametje, Sonja uit Cuba, met haar naar de kamer, lekker pzc, mooie tietjes en spleetje, maar ja eerste keer dus snel mondje vol en weer de douche in.
Daarna werd ik op de bank verleid door en wat stevige Duitse dame met zwart lang haar (naam weet ik ook niet meer), ze begon al op de bank met me te zoenen(ze was net binnen) en zei tegen de theekefrau dat ze mee mee naar huis zou nemen vanavond, ik denk dat komt goed.
Na een lekker vrijparty op de bank naar de kamer, denk dat we wel een half uur hebben liggen zoenen, ze was helemaal wild van me, daarna het volledige programma waar bij ook mijn balletjes niet vergeten werden, wat een geil loeder zeg!!!! Toen ik klaar kwam bleef ze maar doorzuigen, was lang geleden dat ik zo lekker klaar gekomen was!!:rubbel:
Ze vertelde me dat ze maar af en toe kwam als ze zin in sex had, gewoon voor de lol. Wist niet dat die vrouwen echt bestonden haha.
Daarna nog een keer met een blonde uit het oostblok naar de kamer geweest ook pzc maar was nog zo geil van de vorige dat ik al naar een paar minuten haar bekkie vol spoot! (naam weet ik niet)

Toen vond ik het wel genoeg dus snel kleren aan en wegwezen voordat die Duitse me weer besprong, maar toen kwam ik in de gang de naakte Silvia tegen, haar gezicht op onweer waarom ik al weg ging, heb nog ff lekker met haar staan bekken en vingeren, ze vertelde me dat ik moest bellen, want ze werkt maar 2 dagen in de week, dus heren willen jullie Silvia dan ff bellen voor je gaat.

Al met al een suppppeerrrrr ervaring voor 69 eurootjes

69 euro en gaan met die Banaaan

Tony

jan j
7 oktober 2008, 23:02
Daarna werd ik op de bank verleid door en wat stevige Duitse dame met zwart lang haar (naam weet ik ook niet meer), ze begon al op de bank met me te zoenen(ze was net binnen) en zei tegen de theekefrau dat ze mee mee naar huis zou nemen vanavond, ik denk dat komt goed.
Na een lekker vrijparty op de bank naar de kamer, denk dat we wel een half uur hebben liggen zoenen, ze was helemaal wild van me, daarna het volledige programma waar bij ook mijn balletjes niet vergeten werden, wat een geil loeder zeg!!!! Toen ik klaar kwam bleef ze maar doorzuigen, was lang geleden dat ik zo lekker klaar gekomen was!!:rubbel:
Ze vertelde me dat ze maar af en toe kwam als ze zin in sex had, gewoon voor de lol. Wist niet dat die vrouwen echt bestonden haha.
Tony

was dit mischien Diana ??;)

Tony M
8 oktober 2008, 15:49
Ja Jan,

Nou je het zegt, het is denk ik Diana, ook ervaring met haar?

groeten Tony

blauwebeer
8 oktober 2008, 19:49
Last chance Partytreff. :rolleyes:
Na een tegenvallende ervaring in PT Kerpen willen blauwebeer en zijn maat PT Bar zur Linde een laatste kans geven.

Bij aankomst meldt Elke hen dat er, ten gevolge van ziekte, slechts 3 naaisters :fuck: zijn, maar ook dat de inkom slechts 69 euro bedraagt. Drieëntwintig euro per afwerkbeurt, geen slechte deal, we blijven.

Even aan het duister wennen, omkleden, en dan doet Elke de rondgang van dit verderfelijke oord.
Een grote bar en salon, een klein buffet en sauna, een grote Spielwiese en twee kleinere, alle voorzien van bad of douche; alleszins beter dan de hondenhokken in Krefeld.

Op het grote bed amuseren drie mannen zich met drie vrouwen, een prima verhouding. Elke spoort ons aan om toe te kijken, doch we doen liever mee, en zo belanden we bij de Portugese Isabelle. De geile slet laat zich danig door een Duitse beer onder handen nemen, tot deze laatste de handdoek in de ring gooit, en haar alleen achterlaat, echter niet voor lang … Een grote bos gitzwart haar, een licht behaarde poes en een slank figuur zijn haar uiterlijke kenmerken. Geen tongzoenen of vingeren, voor de rest biedt zij een degelijke service, tot plotseling blauwebeer een hand rond zijn stijve paal voelt en iemand in zijn oor hijgt: ‘Ich bin kein Mann’.
Gelukkig blijkt het Nicole, de onbevredigbare sloerie van Krefeld te zijn, die haar strijdkreet ‘Ich will ficken’ :fuck: nog niet verleerd is; zo geroepen, zo gedaan. :freu:

Een tweede sessie met Diana, een volslank maar zo bedreven pijpwonder, duurt geruime tijd, tot zij moe en voldaan zich tegen hem nestelt. :sleep: Even in het salon tot Isabelle om een (rug)massage smeekt. De kleine speelkamer wordt de uitverkoren plek, waar ze ook na de massage nog geruime tijd verder spelen, zonder dat er zich maar iemand om hen bekommert.

Ook Nicole wil voor de afwisseling haar achterkant wel eens bewerkt hebben. Als haar rug glimt van de olie, komen haar lange, slanke benen aan de beurt, en glijdt zijn hand richting haar gleufje. Langzaam op en neer, dan dieper en intenser, tot zijn vingers in haar drijfnatte spleet zitten. Haar kontje gaat op en neer, haar lichaam kronkelt en haar kutspieren spannen zich rond zijn vingers, tot zij zich op haar rug gooit, haar benen in de hoek van de kamer spant, en duidelijk te kennen geeft hier nooit genoeg van te kunnen krijgen. Haar ogen smeken om gelikt te worden, deze geile spermaspons is werkelijk onverzadigbaar. Als zijn ijsberentong haar genotsknop beroert, smeekt zij niet op te houden, en terwijl twee vingers in haar grot verdwijnen, daalt een derde naar haar kontgaatje, dat ze gewillig aanbiedt, af. Een ‘toevallige’ toeschouwer heeft ondertussen spontaan haar sappige borsten ondergekwakt, :rubbel: en terwijl ze de smurrie afveegt weergalmt haar bekende strijdkreet door de kamer. Zijn paal wordt vakkundig ingepakt, even later steken haar benen in de lucht, en terwijl hij zijn keiharde leuter in haar ramt, :fuck: vindt haar vlezige tong de zijne :love:.
De laatste druppels komen nu echt uit zijn tenen.

Voor amper de prijs van een privé ontvangst, heb je in deze tent 6 uren plezier met botergeile loeders, die qua sexuele beleving torenhoog boven sommige neuksletjes uit de naburige clubs steken.
Een bevestiging van deze unieke Partytreff-ervaring zal alleszins niet lang op zich laten wachten. :lostit:

blauwebeer, die PT Bar zur Linde graag het voordeel van de twijfel geeft. :wink:

jan j
8 oktober 2008, 21:59
Ja Jan,

Nou je het zegt, het is denk ik Diana, ook ervaring met haar?

groeten Tony

zeker , ze is niet de slankste ,pijpt lekker rustig met veel gevoel.
ze is ook voor alles in , je kan haar een echte liefhebster noemen.
en je kan ook nog eens een goed gesprek met haar hebben.

blauwebeer
9 oktober 2008, 06:20
zeker , ze is niet de slankste ,pijpt lekker rustig met veel gevoel.


Vandaar dat Blauwebeer haar een 'pijpwonder' noemt.

Blauwebeer :wink:

BSesamstraat
13 oktober 2008, 09:09
:huch::huch:

Sorry mede-beren maar ik zeur niet gauw, Maar na deze ervaring wel.
Zaterdagmiddag bij deze PT langsgereden er waren 4 dames aanwezig.
Ik vind de hygiene echt slecht vooral de douches. Het eten was nog redelijk. Maar de dames vond ik persoonlijk niks. Met die grote blonde dame nog even meegeweest naar de speelweide maar daar was weinig gevoel bij. Liep ook nog een jong meisje die zag er wel leuk uit maar die was nog nieuw in het vak en erg rustig/onrustig.

Ik ben bijna in alle PT's geweest maar voor mij is dit de minste :mad:

Traumtänzer
13 oktober 2008, 13:01
Nettetal-Schaag, Partytreff bar Zur Linde (voorheen Krefeld)

klein, nicht fein aber ok.

Wo fange ich an???

Publikum:

Eisbären und Ijsberen, andere männlichen Nationen habe ich nicht bemerkt.

Die weiblichen Eisbären waren aus mehreren Nationen, ich denke für jeden Geschmack etwas dabei.

Männchen und Weibchen waren, wie könnte es anders sein, paarungswillig und paarungsbereit. Selbst wenn Männchen sich mal ausruhen wollten, die Weibchen wollten und konnten immmer und immer wieder. Dies war wirklich oberste Spitzenklase fü einen PT.

Selbst die müdesten Krieger wurden wieder flott gemacht zum Gefecht, oberste Sahne.

Die für alle zur Verfügung gestellte Atzung war ok, die Getränke ebenfalls.

Soweit so gut und Wiederholungsgefahr bisher 100%!!!

Örtlichkeiten:
Die Lage des Hauses, der Eingang: unmöglich!!! Der Partytreff hat es wie in Krefeld geschafft sich als Hinterlieger einzumieten. Das hat den Nachteil, dass Eisbärenmännchen und Eisbärenweibchen an einem Privathaus vorbei müssen, und das noch an der Fensterseite. Eigentlich für sich genommen schon ein NO GO!

Parkplatzsituation: noch mehr unmöglich!!! Wenn man von den vieleicht 2 oder 3 Parkplätzen einen ergattert, mag es ja noch gehen, ist dort jedoch nichts, so ist man gezwungen seine Renntiere (PKW) am Straßenrand abzustellen, entweder auf der Dorfstraße als Verkehrshindernis (Straßenverkehr) oder halb in der Natur Feldweg o ä.

Dies ist für mich ein NO GO!

Wenn der PT es schafft diese Situationen so zu ändern, dass man diskret parken kann und nicht in der oben beschriebenen Weise, ist es mir möglich wieder hinzufahren.

Dies, meine Sportsfreunde, mein Bericht.

Viele liebe Grüße
Traumtänzer

goldene.zunge
13 oktober 2008, 19:23
Ik ben bijna in alle PT's geweest maar voor mij is dit de minste :mad:

Eindelijk één man der schrijft wat vele männer denken. :hammer:

GZ :p

capello
14 oktober 2008, 16:48
nou ik ben er geweest en ben niet echt onder de indruk. er waren 3 dames aanwezig waarvan er 1 (naam snel vergeten) allesbehalve aantrekkelijk, 1 (Roxanne) er helemaal niks van bakte en de 3e is Nicole die wel goed beviel.
de theke is erg vriendelijk, maar die heeft in de paar uur dat ik er was haar snater niet stil gehouden.
Er liepen iets van 10 halve ijsberen rond, waarvan er twee van het type irritante gluurders waren.
Heb op de terugweg nog even gedacht om de afslag naar GT te nemen, maar ik had er geen zin meer in.

niet voor herhaling vatbaar dus!

thesickboy
15 oktober 2008, 10:44
.... waarvan er twee van het type irritante gluurders waren.


Dan moet ik dringend nog eens langsgaan! Grote artiesten hebben namelijk steeds een publiek nodig...;)


:wink:
TSB

phoenix
15 oktober 2008, 20:48
kom er net vandaan, het is een gezellige tent, maar als je net als ik overgevoelig bent,dan wordt het saai, komt met de jaren als je deze dames ieder jaar, iedere maand wer bezoekt. De hygiene van de douches is niets mis mee , net zo min als met het eten, het is alleemaal naar verhouding, 70 euro dan moet je geen walhalla verwachten. Over tina niets dan lof, lieve vrouw die graag verteld, mensen op hun gemak probeert te stellen, geen dwangnicht of neef die in menig andere club wel rondloopt...inclusief de pooiers die er dan in die club aanwezig zijn. De salades en broodjes zijn vers, met veel vis en vlees erbij gemaakt. Dat vond ik in golden time en fun garden nou toch niet zo geweldig terwijl je daar wel vet voor betaald. De sauna is klein, maar hij doet het goed, die is in bruggen bij golden time nou ook niet super groot. door het vele douchen wordt de vloer bedekking die er ligt nat en dat lijkt dan smerig terwijl tina zich een ongeluk werkt om telkens weer vieze handdoeken direct weg te halen. Nee ik wordt meer depressief de laatste tijd als ik een dergelijke club heb bezocht, ook de bootjes in utrecht maken mij droef en energie krijg ik err nauwelijks nog van. Wat in deze club gewoon goed is dat deze vrouwen zelf kunnen gaan en staan. Bij roxanne die voorheen in xanten werkte heb ik nog wel mijn twijfels, ze vind eht werk helemaal neit luek en dat was in xanten ook al zo........................................zou zo maar een zulhalter op bezoek kunnen komen in zon clupppie om te controleren je weet het niet , tja het is alemaal mogelijk in deze wereld. Helaas en de stem, de houding, de lange stiltes als tina niet praat die maken me depressief en dat maakt me steeds bereid om een lange sauna kaart te gaan kopen ik hier in de buurt en mijn piemel maar eens op slot te doen voor een tijdje. wie wet er buiten utrecht nog een hele goede sauna, mag in de buurt van utrecht-nijmegen-venlo zijn. Ik observeer mensen gewoon tevee, ene hobby die mijn sexleven er neit beter en leuker opmaakt.......

dat lyrische wat gustomas heeft over alle vrouwen vind ik knap.................ik waardeer ze ook ten zeerste dat is het probleem niet, maar om nou te zeggen goh wat een feest bij een partytreff of fkk............................................... ..............................nee hij mijn pikkie gaat de komende maand geheel op slot. Het is goed zo en dan nog eens bij een domincaantje gaan kijken waar ik al ettele jaartjes kom dat heeft me regelmatig energie gegeven, maar ja het is maar een kwartiertje he......nee jongens veel plezier met al jullie bezoeken en van harte gegunt maar ik word er elke keer weer depressief van................ik pas even , welicht zelfs voorgoed

goldene.zunge
15 oktober 2008, 21:30
dat lyrische wat gustomas heeft over alle vrouwen vind ik knap.................ik waardeer ze ook ten zeerste dat is het probleem niet, maar om nou te zeggen goh wat een feest bij een partytreff of fkk............................................... ..............................nee hij mijn pikkie gaat de komende maand geheel op slot. Het is goed zo en dan nog eens bij een domincaantje gaan kijken waar ik al ettele jaartjes kom dat heeft me regelmatig energie gegeven, maar ja het is maar een kwartiertje he......nee jongens veel plezier met al jullie bezoeken en van harte gegunt maar ik word er elke keer weer depressief van................ik pas even , welicht zelfs voorgoed

Und van zulke gejammer wordt ich dan weer depressief. :hammer: Keep on smiling. :D

GZ :p

jejezelf
25 oktober 2008, 00:00
.................................................. ...........................nee hij mijn pikkie gaat de komende maand geheel op slot. Het is goed zo en dan nog eens bij een domincaantje gaan kijken waar ik al ettele jaartjes kom dat heeft me regelmatig energie gegeven, maar ja het is maar een kwartiertje he......nee jongens veel plezier met al jullie bezoeken en van harte gegunt maar ik word er elke keer weer depressief van................ik pas even , welicht zelfs voorgoed

Anders je pikkie goed in een warm doosje opbergen :D

PartyGoof
7 november 2008, 12:19
Voor het eerst een Partytreff bezocht. Is goed bevallen :freu:.
Waren 4 dames aanwezig. Omstreeks 12:00 uur schoof een 5e aan. Er was voor elk wat wils. Er waren voornamelijk Duitse mannen. Er was een dame die bleef praten. Was op zich niet storend. Er blijft dan contact tussen de dames en de heren. Heb mij een aantal keren leuk vermaakt.
Speciaal woordje van dank aan Nicole, een slanke blonde dame :D. Bij haar voelde ik mij op m'n gemak. Zij nam de tijd. Heb wel moeten wennen aan het feit dat er andere mannen zomaar instappen om mee te doen.
Was alleen jammer dat er van die idioten zijn die met een gsm stiekem foto's proberen te maken :ranting2: :wand:.
Echter de thekefrau (zo noem je dat geloof ik) had het goed in de smiezen.
De prijs was overigens Euro 69,--.

blauwebeer
7 november 2008, 18:35
Speciaal woordje van dank aan Nicole, een slanke blonde dame :D. Bij haar voelde ik mij op m'n gemak. Zij nam de tijd. Heb wel moeten wennen aan het feit dat er andere mannen zomaar instappen om mee te doen.
Nicole is zo geil, gewoonweg niet te doen, een nymfomane pur sang.

Het is voldoende je naast haar te zetten, even over haar armen, dijen en rug te strelen, en ze vleit zich tegen je aan alsof
ze al maanden 'droog' staat. Even later gaat ze naar leven onder de handdoek op zoek, en als de smaak haar bevalt, sleurt
ze je gewoon mee naar de kamer. :hah:


Blauwebeer :wink:

sletje17
9 november 2008, 09:36
Vraagje zijn hier ook negers welkom las ergens dat deze nier erg welkom waren in duitsland

PartyGoof
9 november 2008, 11:48
Toen ik daar was, waren er ook mensen met een andere huidskleur. Volgens mij werden deze net zo hard genomen :D als de rest.

matrenou
15 november 2008, 14:49
Recent ook deze PT eens bezocht en ik moet zeggen, de gezelligste ervraring. Toen ik aankwam (uurtje of 7 's avonds op een woensdag) waren er 5 vrouwen aanwezig, maar er ging er snel al 1 weg. Ik moest even wennen hier maar dan is het hier een gezellige en vooral geile boel.

Sommige dames vinden het namelijk lekker om eerst in de barruimte even lekker tegen je aan te zitten en er dan verdwijnt er voordat je het weet toch een hand onder je handdoek of wordt die gewoon opengeslagen. Op weg naar de 2e sessie werd een andere Duitse beer en ik al afwisselend afgetrokken en gepijpt, en vervolgens zijn we dat maar gaan afmaken op de speelweide. De 3e en laatste ronde was ook prima. Er was 1 (franse) beer later binnengekomen en die liet zich op dat moment als enige verwennen door 2 dames terwijl de rest (nog 2 gasten, ik en 2 dames) nog even aan het kletsen drinken waren. Na een minuutje of 10 werd het plan geopeerd om het maar met z'n allen te gaan afmaken op het grootste bed, en zou ontaarde het in een mooie sessie met z'n allen.

Op zich zijn er natuurlijk genoeg zaken op te merken over deze PT. Er is maar 1 groot bed, en dat is niet al te groot. De douches zijn gewoon douches op de kamers, dus je staat lettrlijk te douchen met uitzicht op een bed alwaar op dat moment nog wat actie aan de gang is. Omkleden is in de gang alwaar men ook doorheen loopt. Zo kunnen we nog wel doorgaan, maar voor mij is dat niet erg bepalend voor wat ik er van vind.

De dames zijn hier prima, ze zijn geil, zien er goed uit (voor PT zeker), houden van lekker een beetje opgeilen en gaan gewoon lekker hun gang, ook in de centrale ruimte als je er zin in hebt. Mij zien ze hier nog wel vaker terug, zeker voor die prijs.

de-ambtenaar
21 november 2008, 19:19
Ben er vanmiddag geweest.
Ik heb nog nooit zo een lamlendig zooitje meegemaakt.
Werd al snel door 2 dames uitgenodigd na 2 stoten concludeerde ze dat niet ging lukken.
de andere masseerde me klaar.
Een uur gewacht geen dame te zien komen ze terug blijken de duitse gasten eerst aan beurt.
Ben maar weggegaan.

punked
22 november 2008, 09:46
Ai dat is wel heel slecht. Heb je nog beklag gedaan bij de Thekevrouw?

Traumtänzer
22 november 2008, 11:52
Hallo Sportsfreunde,

Die in NL geschiebenen Beiträge kann ich sinnentsprechend nicht lesen, zumindest besteht hierfür eine große Wahrscheinlichkeit. Aus diesem Grunde meine Nachfrag ob sich die Parkplatzsituation geändert, das heißt gebessert hat?

Die mir bekannte Situation ist für mich ein no go!

Vielen Dank im voraus für Eure ehrlichen Antworten.

Traumtänzer
dessen PKW während eines Besuches dort weder abgeschleppt noch mit Strafzettel oder Anzeige versehen werden soll

Jakus
22 november 2008, 20:15
Ik ben afgelopen donderdagmiddag en avond bij deze partytreff geweest. Ik herken alles wat Matrenou beschreven heeft. 5 prima meiden die het gezellig maken en in zijn voor veel geile sex. Ik heb me 6 uur lang uitstekend vermaakt. Zoals eerder beschreven is Nicole een topper maar ook Bianca, Isabella, Nina en Jenny weten er een waar feest van te maken. Er heerst echt een relaxte vriendelijke sfeer. De ervaring van de-ambtenaar verbaast me; het staat haaks op wat ik zelf al meerdere keren bij Zur Linde heb mogen meemaken. Ik hoop dat je dit aan de thekefrau hebt verteld, zodat ze er iets aan kunnen doen. Mij zullen ze er zeker nog vaker zien.
Overigens parkeren kun je volgens mij volop tegenover de partytreff en aan het eind van het straatje; je moet dan wel langs 1 woonhuis wandelen; vind ik niet zo'n probleem.

jan j
23 november 2008, 16:11
Hallo Sportsfreunde,

Die in NL geschiebenen Beiträge kann ich sinnentsprechend nicht lesen, zumindest besteht hierfür eine große Wahrscheinlichkeit. Aus diesem Grunde meine Nachfrag ob sich die Parkplatzsituation geändert, das heißt gebessert hat?

Die mir bekannte Situation ist für mich ein no go!

Vielen Dank im voraus für Eure ehrlichen Antworten.

Traumtänzer
dessen PKW während eines Besuches dort weder abgeschleppt noch mit Strafzettel oder Anzeige versehen werden soll

die Parkplatzsituation ist nicht geändert , ich park im dorf und laufe 2 minuten.

jeepie
24 november 2008, 22:14
vandaag ook in deze pt geweest. ik was al eens een paar keer in krefeld geweest. het was me goed bevallen vandaag. weinig ijsberen en 5 dames aanwezig. en inderdaad nicole is een zeer geile topper. maar bianca ook. die konden niet van mijn totempaaal afblijven. zelfs in de bar niet als ze pauze hadden. nicole greep elke keer naar mijn paal. nou die heeft het geweten hoor. ik heb haar helemaal suf geneukt :fuck:. en 3x in haar gulzige pijpmondje klaargekomen :blow2:. en volgendekeer kom ik weer terug. en dan slik een blauwe rakker. en neuk ik ze helemaal suf

limbo
25 november 2008, 18:20
Vandaag maar weer eens naar een PT geweest.
Daar ik normaal naar Xanten ga dacht ik laat eens een kijkje in Nettetal gaan nemen.
Op zich een nette PT maar vond het een nadeel dat er slechts 4 dames aanwezig waren.
Tevens was vandaag de CV stuk.
Jammer van dit beide.
Door het kleine aantal dames is er geen voldoende tijd om rustig de tijd voor de dame te nemen en te krijgen.
Een volgende keer zal ik zeer zeker weer naar Jenny in Xanten gaan.

Piepo777
25 november 2008, 18:28
Afgelopen zaterdag was de cv en ook de sauna stuk.
Ze vertelde mij dat snel opgelost zou worden, helaas nu lees ik dat het nog steeds niet gebeurt is !, maar voor de rest was het wel gezellig afgelopen zaterdag, kwam nog 3 provinciegenoten tegen waarvan "Jan J" er 1 was ;)

Piepo

forgetskinnyletsgetfatty
26 november 2008, 15:45
Afgelopen dinsdag opnieuw een bezoek gebracht aan "Zur Linde" en kan beamen dat de sauna en de cv nog steeds buiten dienst zijn.

Net na het middaguur aangekomen op speck 84, alsof ze weten dat ik kom krijg er al bijna een vaste parkeerplaats:D. Welkom geheten door Elke, met de melding sauna kapot en 4 dames aanwezig, Nicole, Bianca, Roxanne en Nina en om 15:00 zou Mary nog komen, genoeg aanbod voor een middag plezier.
Nou had ik bij binnenkomst in mijn hoofd al een to-do lijstje gemaakt, waar Bianca als hoogste genoteerd stond, maar het loopt altijd anders dan je denkt. Nicole was als eerste uitgerust en nam mij mee als zijnde haar prooi, na een lang voorspel waarbij Nicole steeds wilder uit haar ogen begon te kijken, vroeg ze om hard genomen te worden, na diverse standjes heeft ze me met een wilde rit tot een hoogtepunt gebracht. Samen met een medebeer een langzaam naspel bij Nicole gespeeld om tot rust te komen;).

Na een rustperiode in de salon waarbij de conversatie langzaam tot niet op gang kwam maar een kijkje gaan nemen bij de spielwiese, Nicole en Bianca waren er al en Roxanne en Nina sloten zich aan, via een U-bocht in de handen terecht gekomen van Roxanne (Cindy uit pt Xanten). Niet mijn favorite dame vanwege de grote wisselvalligheid in de uitvoering van haar diensten. Blijkbaar had ik haar goede knopje gevonden en had ze er zin in, een 69, meerdere standjes, afgemaakt in doggy :fuck:, niet het nivo van Nicole maar toch moest ik Roxanne voor deze sessie een ruime voldoende geven. :freu:

Na de sessie met Roxanne besloten om de komst van Mary maar af te wachten, rustig geluncht en tot rust gekomen. Het liep tegen drieen, alsof alle medeberen de komst van Mary aan het afwachten waren zo weinig actie was er. Ook na de komst van Mary die mij meteen herkende (wat heb ik fout gedaan:wand:)waren de medeberen nog steeds in winterslaap, 1 beer werd er meegesleurd door Nicole, Mary ging mee met Nicole naar de spielwiese, tijd om mee te gaan, op een rustige mat een uitgebreide sessie gehad met Mary met wederzijdse voldoening:rofl:. Inmiddels bijna 16:00 tijd om de dames gedag te zeggen:wink:, Elke vroeg of alles naar wens geweest was en waarom ik eerder weg ging, ja soms heb je verplichtingen waar je aanwezig gewenst is.

grtz forgetskinnyletsgetfatty

Piepo777
26 november 2008, 18:01
Afgelopen dinsdag opnieuw een bezoek gebracht aan "Zur Linde" en kan beamen dat de sauna en de cv nog steeds buiten dienst zijn.
.........................
grtz forgetskinnyletsgetfatty

Hoi, hoi...

Binnen 4 werkdagen :) alweer in de Partytreff ;)
Lijkt verslavend te werken bij jou....
Kun je niet beter een kortingskaartje vragen aan "Elke" :), bijvoorbeeld bij het 10e bezoek het 11e GRATIS of half geld !!
Was wel gezellig he afgelopen zaterdag.
Groetjes, Piepo..

jan j
26 november 2008, 22:13
kwam nog 3 provinciegenoten tegen waarvan "Jan J" er 1 was ;)
Piepo

Ik meen dat jij een limbo bent toch??

dat van die CV verwacht ik niet dat zo snel zal worden opgelost.
maar als het niet te koud word buiten is het met die kacheltjes nog wel te doen.
ik zal er niet voor weg blijven.
dat van de sauna vind ik erger.

groeten uit oost brabant.:hah:

colombiano
21 december 2008, 16:02
Volgens welingelichte bron zou het niet om een technish defect gaan maar eerder wegens geen centjes meer.

jan j
28 december 2008, 17:49
Gistere weer een bezoekje gebracht aan de meiden van Zur Linde.
5 meiden daar en ook weer een aantal nederlandse beeren die je "overal" tegen komt:D .
Het goede nieuws is dat de meiden daar er nog steeds zin in hebben en dat de CV en de sauna zijn gerepareerd :freu:.

walter789
29 december 2008, 09:30
kan er iemand een naam plakken op de gezichtjes van de dame op hun website?

thesickboy
29 december 2008, 09:57
kan er iemand een naam plakken op de gezichtjes van de dame op hun website?

De foto met de twee dames, dat zijn Nicole en Sabrina.

:wink:
TSB

forgetskinnyletsgetfatty
29 december 2008, 12:28
kan er iemand een naam plakken op de gezichtjes van de dame op hun website?

De foto met 4 dames, Links staand: Sabrina, rechts staand Nicole de donkere dames zijn mij onbekend.

Overige foto's: de dame in het rose stoeipakje Sylvia.:freu:

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:D:D

jan j
29 december 2008, 17:51
De foto met 4 dames, Links staand: Sabrina, rechts staand Nicole de donkere dames zijn mij onbekend.

Overige foto's: de dame in het rose stoeipakje Sylvia.:freu:

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:D:D

De donkere dame links onder noemt zich Amy.
ik heb gehoord dat Sabrina naar Dorsten is verkast.

Tony M
8 januari 2009, 08:55
Afgelopen dinsdag weer eens een bezoek gebracht aan Zur Linde, het parkeren blijft een probleem, ik heb hem in het dorp geparkeerd en 5 min. gelopen.
Werd ontvangen door Tina, de gastvrouw, kei aardig alleen ze praat een beetje veel!
4 dames aanwezig , Nicole:D, Roxana, Gina (van Mettmann en Willich) en Issabel.
Gemiddeld een 4 a 5 ijsberen, voornamelijk Duitsers maar ook wel wat Hollanders.
Als eerst met Nicole, loop al heel wat jaartjes mee maar deze vrouw is toch wel het geilste wezen wat ik tot nu toe ontmoet heb. Vindt ze een normale verschijning, in het echt ziet ze er beter uit als op de foto’s vind ik. Heb een half uurtje super sex :fuck: met haar gehad totdat Issabel er met een andere gast bij kwam, bij mij ging toen al snel de zin over, heb me toen maar klaar laten pzc:rubbel:. Nicole is echt lekker, lekker fris mooi glad gleufje en een lekkere zachte huid, ook haar tietjes zijn super lekker :luvlove:.
2de ronde met Gina, die ik al kende uit Willich, pmc en lekker anaal afgemaakt, gewoon standaard sex.
3de ronde met Issabel mooie slanke vrouw, snel met haar uit de klere en wat blijkt: SHAG op de rails!!!:nee::nee::nee: Nou daar wordt ik nie vrolijk van:madgo::madgo: Ze pijpte me wel erg lekker zonder condoom, toen plots weer nicole er bij kwam liggen, dus ik mezelf lekker laten zuigen en met nicol spelen :green_smi
In een mum van tijd stonden er 3 ijsberen omheen die ook wel mee wilde doen, de vrouwen wende zich tot die 3 en ik ben er zachtjes tussen uit geknepen. Douchen en nog ff kletsen in de bar en toen maar aankleden (was inmiddels al 4 uur binnen), tijdens het aankleden kwam er een nieuwe dame uit de kleedkamers Mary? Volgens mij, heb haar nog ff vastgepakt maar zag toen dat ze toch niet zo aantrekkelijk was als ik van een afstand dacht, iemand ervaring met deze dame?

Al met al, Nicole super is de STER van deze Party treff :freu:, de dames zijn erg actief :fuck:, wat je zeker niet van elke party treff kunt zeggen! Ga er zeker weer heen, 69 euro voor 6 uur sex plezier :rofl:

groeten Tony

zotteke
21 januari 2009, 13:02
Ik ben hier afgelopen maandag eens gaan kijken. Het is goedkoop, dat is het meest positieve dat ik er van kan zeggen. Voor de rest had ik echter vooral met de dames te doen, eerlijk gezegd...

Heb nu twee partytreffs geprobeerd: Xanten en deze dus. Vind het alles bij elkaar toch een beetje schrijnend wat er gebeurt. Er zal vast wel een enkele meid tussen lopen die dit met overgave doet, maar het gros van de meiden die ik er zag maakte op mij de indruk dit niet geheel vrijwillig te doen. Ik heb er in ieder geval geen prettig gevoel bij en zal dit soort gelegenheden voortaan mijden. Dit is geen eerlijke handel, hier is geen sprake van gelijkwaardigheid.

thesickboy
21 januari 2009, 14:05
...het gros van de meiden die ik er zag maakte op mij de indruk dit niet geheel vrijwillig te doen. ....

Vermoedelijk was Nicole niet aanwezig tijdens je bezoekje, aan vrijwilligheid en gretigheid geen gebrek bij deze dame.

Dit gezegd zijnde kan je in Nettetal best een leuke tijd beleven maar TSB is er ook wel eens geweest dat het een totale ramp was...

You win some, you lose some.

Ook van mij :welcome2: en we hopen nog veel van jou te mogen lezen!

TSB
:wink:

ferescom
23 januari 2009, 14:09
Overigens vind ik Sabrina in het echt ook veel lekkerder en knapper dan de fotos van de site.

Heb tweemaal met haar sex mogen hebben en ik kan je zeggen dat het fantastisch was. Ze is ook wel een super geil ding.

Nicole is inderdaad top!

Greetings,
ferescom.

voda1987
29 januari 2009, 08:49
Hoi,

Op de website staat dat er geen mensen zijn uit zuidelijke landen! Dus Nederland wel neem ik aan. Maar heeft ie het dan over de verhouding autochtoon/allochtoon???

Ben zelf half spaans (moeders kant) , kom uit Nederland. Wordt ik dan geweigerd vanwege me huidskleur ofzo? Was van plan om te gaan, maar na dit gelezen te hebben, zet ik toch me vraagtekens of het toegangsbeleid.

Kan iemand me uit de dromen helpen?

Gr,

Samy

jip64
29 januari 2009, 21:52
Foto´s op de website zijn veranderd, weet iemand of er nu andere meisjes zijn.

Tony M
30 januari 2009, 13:51
Dat met die foto's is me ook opgevallen, dat zijn niet de meiden die daar werkzaam zijn, zal volgende week wel ff bellen of langsgaan (ligt eraan wie er zijn hahaha)

gr. Tony

jan j
30 januari 2009, 20:23
Hoi,

Op de website staat dat er geen mensen zijn uit zuidelijke landen! Dus Nederland wel neem ik aan. Maar heeft ie het dan over de verhouding autochtoon/allochtoon???



waar staat dat , ik heb het op de site niet kunnen vinden.

je komt daar van alles tegen ,turk,marokaan,aziaat,rus,
ik nog nooit gemerkt dat er wordt gediscrimineerd .


( ik zie nu dat je het zelfde berichtje ook in de haagen topic hebt staan , die hebben liever geen turken en marokanen omdat die het gangbangen vaak een beetje overdrijven )

PartyGoof
31 januari 2009, 17:05
Dit zijn nieuwe foto's. Zeer zeker niet van meiden die er werken. Deze foto's zijn volgens mij ook niet in de partytreff gemaakt. Jammer, keek wel een met weemoed naar Nicole en wilde dan eigenlijk gelijk weer gaan. Als iemand weer welke meiden er wel nog werken, schrijf alstublieft :wink:

forgetskinnyletsgetfatty
8 februari 2009, 18:19
Zaterdag nog met de nodige geilheid in het lichaam, na het bezoek in Gelsenkirchen (zie recensie in betreffende topic):D, opnieuw de ijsberenmobiel gepakt en koers gezet naar "Zur Linde". Bij binnenkomst verteld Elke de namen van de dames, 5 stuks, Bate, Carmen, Jenny, Isabelle en Lisa, waarbij ik 3 nieuwe namen hoor, besloten om te blijven. Na het gebruikelijke ritueel, omkleden, slippers aan, douchen en handdoek om de middel geslagen als halve ijsbeer de salon binnengegaan.
Al redelijk snel komt Bate bij mij zitten, een zeer stevige vriendelijke dame van ca. 30 jaar, en dan altijd weer de standaard vraag "hast du lust" :ranting2:ten gehore brengt, maar geantwoordt dat ik anders niet een partytreff zou zijn:D. Een medebeer vraagt Jenny mee dat doet bate besluiten om ook mee naar de spielwiese te gaan, zelf besluit ik nog even rust te houden. Later komt Bate me halen voor een sessie die boven verwachting scoort, persoonlijk vindt ik haar door een te forse bouw niet aantrekkelijk. na een rustpauze mijn oog laten vallen op de kleine slanke jonge Lisa, een dame zich afstandelijk en koel voordoet, als je haar vertrouwen gewonnen hebt, verandert het bijna in een gfe. Tijdens de liksessie bleef ze passief tot het moment daar was dat ze een zacht gegrom liet horen en haar bekken schudde, daarna haar franse les, gevolgd door een missionaris waarbij ze voorzichtig genomen wilde worden.:fuck:
Na wederom een korte pauze weer voor Lisa gekozen, na de liksessie kwam de blonde Jenny, ca 30 jr met grote borsten zich bij het spel voegen, franse les door beide dames, waarna Jenny me als een amazone heeft bereden tot de finish werd bereikt.:teuflisch
Echt veel tijd om tot rust te komen kreeg ik niet, in de salon kwam Isabelle bij mij zitten en wou weten of ik haar niet vergeten was, een uitgebreide sessie met wederzijds genoegen:D
Vooor de laatste sessie had ik mijn zinnen weer gezet op Lisa, een korte sesie bestaande uit blasen und ficken was het slotaccoord voor mij deze dag.
Bij het weggaan nog navraag of een aantal dames nog hier kwamen, bij sommige werd het bevestigd, over anderen werd een vaag antwoordt gegeven:rolleyes:

Een geslaagde dag, mede door de inbreng van de dames. :D:freu::lostit:

Op de vraag welke dames hier nog werkzaam zijn: Bate, Carmen, diana, Gina (ook in Willich), Isabelle, Jenny,Lisa, Nicole en Mary.
Doe navraag om te weten welke dames er aanwezig zijn.

peterisheter
14 februari 2009, 09:21
Afgelopen donderdag voor het eerste keer naar een partytreff geweest na uitvoerig research hier op het (zeer informatieve) forum. Voel me verplicht om ook mijn ervaring op te schrijven.
Rond de klok van 11:00 uur aangekomen, eerst even gekeken waar het was, daarna de auto geparkeerd in het dorpje op een grotere parkeerplaats. Daarna 10 minuten wandelen naar de lokatie. Na binnenkomst werd ik vriendelijk opgevangen en werd alles uitgelegd en kreeg ik slippers, handdoek en een sleutel voor de locker. Het was niet eenvoudig om je daar om te kleden, omdat het heel donker was. Ook had je weinig ruimte, de lockers stonden op een gang gepropt.

Even rustig wat gedronken op de sofa's, waar al een aantal meiden zaten (waarvan er eentje al een medeijsbeer aan het pijpen was), kwam Jenny naast me zitten. Jenny is een blonde duitse meid met een goed figuur en begon me teder te kussen. Ze vroeg al snel of ik met haar mee ging, daar had ik geen moeite mee :-) Ze begon gelijk zonder condoom te pijpen, wat ze niet slecht deed. Op een gegeven moment begon het een beetje te irriteren, omdat ze soms met haar tanden erlangs schuurde :-( Daarop gezegd dat ik haar wilde "ficken", ze lachte schoof het condoom erom en ging gewillig op haar rug liggen. Na even in missionaris houding mijn kunsten te hebben vertoond wilde ik graag doggy, maar merkte dat het haar pijn deed, daarom maar weer over op de reeds beproefde missionaris en lekker klaargekomen. Naast me lag een mede ijsbeer met een gigantisch apparaat, waar een andere blonde dame mee bezig was (bleek later Nicole), dat zag er heel goed uit.
Even wat gedronken, maar al vrij snel kwam Nicole naast me zitten en vroeg plotseling of ik alweer kon. Ik kon niet weigeren, al hoopte ik dat ik het geweer zo snel weer geladen kreeg. Maar jongens wat is deze meid geil!!! Ze pijpt alsof haar leven ervan af hangt, het lijkt alsof ze er zelf plezier in beleefd. Daarna in 69 aan de gang, ze smaakte heerlijk en rook lekker fris. Ook haar kontgaatje bewerkt met mijn vinger, wat ze wel lekker leek te vinden aan haar gekreun te horen.... Daarna in doggy geneukt met mijn middelvinger volledig in haar kont. Op een gegeven moment kwam ze bovenop me zitten en heeft ze me als een volleerd jockey klaargereden tot de laatste druppel. WOW, dit was geweldig!!

Na een sauna, douche en een broodje kwam Bate (een flinke blonde praatgrage dame) een kijkje nemen bij de sofa's en vroeg wie zin had. Niemand reageerde, dus ik dacht ach ja ik ben nu toch hier, laat ik het maar doen voor het vaderland. Toen ik reageerde zij ze "nein, erst die neue gaste, nicht die shon zweimal sind gewesen", beetje een afknapper. Toen ze merkte dat niemand anders wilde, is ze toch maar met me meegegaan. Ze legde zich met haar dikke lichaam op haar buik en wilde gemasseerd worden, dat ik maar heb gedaan (ze viel bijna in slaap). Van enige erotische spanning was geen sprake meer. Ze voelde even met een handje aan mijn slappe geslacht en concludeerde dat het te vroeg was om nog een keer en adviseerde me om met haar "moushie" te spelen, na even te hebben gevoeld en iets dichter bij te zijn gekomen, bleek dat de "mouschie" stonk naar een verrotte zeepaling..... Voor mij was nu echt de lol over, had spontaan geen zin meer, heb me aangekleed en ben naar huis gegaan.

TIP: Bewaar Nicole als het kan tot het laatst onder het motto save the best for last!

Algehele indruk, leuk om eens mee te maken. Accomodatie is niet echt geweldig (kappotte douches, smalle doorgangen, sauna naast de keuken etc.) maar voor die prijs mag je niet zeuren.

thesickboy
14 februari 2009, 10:43
TIP: Bewaar Nicole als het kan tot het laatst onder het motto save the best for last!

Of neem haar als eerste. Het eerste schot van de dag is vaak het lekerste!

Welkom op onze site! We hopen nog veel van je verhalen te mogen lezen.

:wink:
TSB

peterisheter
14 februari 2009, 11:00
Maar de kans is groot dat als je Nicole hebt gehad, direct naar huis kunt, omdat ze echt iedere druppel eruit haalt. Dan is 70 euro toch nog relatief duur :smile2:

blauwebeer
15 februari 2009, 11:18
Als in Willich de tent vol groenbloezen loopt, verkiest Blauwebeer zijn geluk in Nettetal te beproeven.

Aanwezig zijn Beate, Jenny, Nicole en nog één vrouw wiens naam hij niet kent.

Beate deed haar best, Jenny heeft nog een behoorlijk lekker lichaam, maar vooral Nicole, die op de zetel al behoorlijk geil werd, en later op de kamer in al haar gaatjes genomen wilde worden, heeft zijn dag weer goedgemaakt.
Zonder haar zou deze Patrytreff véél minder aanlokkelijk zijn.

Bb :wink:

peterisheter
16 februari 2009, 08:41
Aanwezig zijn Beate, Jenny, Nicole en nog één vrouw wiens naam hij niet kent.


Deze vrouw heet Jacky, maar is inderdaad de moeite niet echt waard om te noemen, is de 40 ruim gepasseerd volgens mij. Ze heeft kort donker haar en heeft zeker niet het mooiste koppie van de 4.... Heb tijdens mijn bezoek geen aandacht aan haar besteed. Volgens mij is ze wel aardig en wat rustiger.....

walter555
18 februari 2009, 16:36
ga morgen naar ZUR Linde, welke dames zullen aanwezig zijn , weet iemand dat?

walter555
18 februari 2009, 16:43
dat is net het probleem telefoon is stuk :angryfire

peterisheter
18 februari 2009, 18:00
Als ze het zelfde "dienstrooster" hebben als vorige week donderdag, zijn het 4 dames, te weten de toppertjes Nicole en Jenny en in mindere mate Beate en Jacky. Veel plezier morgen!

walter555
18 februari 2009, 19:00
dank je wel peterisheter, zal morgen eens me geweldig laten gaan
Ik ben er zelf al 2x geweest maar nog nooit Nicole gezien
Dus hoop ik dat ze er morgen wel is

walter555
18 februari 2009, 19:01
Is naomi , de donkere dame nog aanwezig de laatste tijd?
was voor mij wel een toppertje

walter555
19 februari 2009, 19:03
was weer heel fijn vandaag in zur linde
waren aanwezig Nicole en Jenny en Beate en Jacky en Lisa
Man man die Nicole is echt wel super, ze neemt lekker haar tijd en laat je hemels genieten:rubbel:
Jacky en Beate zijn niet zo mijn ding , ze werken veel te vlug af
Jenny en Lisa zijn ook hemels

blauwebeer
19 februari 2009, 19:49
Jacky en Beate zijn niet zo mijn ding , ze werken veel te vlug af
Jenny en Lisa zijn ook hemels

Volledig mee eens, Beate en Jacky waren ondertussen reeds tweemaal met andere ijsberen op de mat,
terwijl Blauwebeer en Nicole elkaar uitgebreid bleven verwennen.

Bij een volgend bezoek moet Lisa er ook aan geloven.

Bb :wink:

Hard
27 februari 2009, 16:34
Ik ga denk hier as dinsdag naar toe, wie van de ijsberen is er ook? Ik ben rond 11.00 daar.

Hard

Hard
28 februari 2009, 12:29
Doen ze hier trouwens pzc en FT? moet je hier om vragen? Hoe zit het met trios? Hebben ze hier eten en drinken? Sauna? whirlpool?

(veel vragen inderdaad)
Bedankt Hard

thesickboy
1 maart 2009, 09:06
Doen ze hier trouwens pzc en FT? moet je hier om vragen? Hoe zit het met trios? Hebben ze hier eten en drinken? Sauna? whirlpool?

(veel vragen inderdaad)
Bedankt Hard

PZC: ja
FT: niet alle dames, maar sommige wel, je vraagt het dus best eens
Trio's: ja, maar verwacht niet de 'porno-trio's' waar de dames ook écht actief met elkaar spelen. Meestal zal er één dame actief met je aan de slag gaan terwij de andere zich beperkt tot wat aan je kont friemelen of haar borsten in je gezicht zal wrijven.
Eten en drinken: beperkt buffetje, dus voor het eten hoef je niet naar daar te gaan.


TSB
:wink:

Hard
1 maart 2009, 16:53
Zijn er nog ijsberen die as dinsdag naar deze PT willen gaan? Ik ben rond 11.00 daar(niet te vroeg hoop ik).

forgetskinnyletsgetfatty
1 maart 2009, 22:03
Doen ze hier trouwens pzc en FT? moet je hier om vragen? Hoe zit het met trios? Hebben ze hier eten en drinken? Sauna? whirlpool?

(veel vragen inderdaad)
Bedankt Hard

Pzc: Gina en Jacky alleen pmc
FT: Nicole, Isabelle en Carmen
Trio's : Nicole samen met Mary
Eten drinken: reeds genoemd, beperkt koud buffet
Sauna: kleine 2/3 persoons sauna aanwezig
Whirlpool: niet aanwezig

Advies: bel 's morgens en vraag welke dames er aanwezig zijn of komen.
Bij mijn spontane bezoek van afgelopen week werd ik met een (in mijn ogen ) teleurstellende bezetting (Bate, Gina en Jacky) geconfronteerd.:wand::heul:

Grtz forgetskinnyletsgetfatty

Hard
3 maart 2009, 13:26
Nou ijsberen, ben net terug van Partytreff Zu linden. Was rond 11.00 daar.
Bij binnenkomst door Tina verwelkomt, 70 euries afgerekend en naar binnen.
Er waren 4 dames aanwezig, van 3 weet ik de namen niet meer, maar Nicole was er ook. Wat me opviel dat ze een beetje lusteloos op de bank zat en totaat niet in de steming voor iets, zo leek het wel. Probeerde een conversatie met haar aan te knopen en ze keek me aan en zei "has du lust" oke met haa naar de grote 2e kamer gegaan, ze heeft me eerste eens lekker PCZ, na 3 minuten zeg ze kom ficken ja? Oke erop gekropen en de daad verricht.:rubbel:

De 2e keer werd ik door een vrij forse blonde vrouw gevraagd, mee gegaan ging op bed liggen. Heeft me wat oraal verwend en toen : kom schatz ficken"bij het verdraaien rook ik haar muchi, Bah stonk naar rotte vis... toch de daad afgemaakt. Daarna even naar de sauna, wat eten en relaxen in de grote kamer.

Er ging 1 beer met 2 vrouwen naar de grote kamer, ik erachteraan en gekeken hoe ze bezig waren. Nicole was ook bezig en toen ze klaar was weer de vraag HST du lust? Ik zeg ja , FT? nou weer gaan liggen lekker laten klaar pijpen.

Al en Al kun je hier weinig slechts over zeggen voor de 70 euro. De sfeer was goed en relaxed. Ga volgende keer eens naar Mettman.:wink:

Zakkenleger
3 maart 2009, 14:12
...
rook ik haar muchi, Bah stonk naar rotte vis... toch de daad afgemaakt.

...

Kun je beter niet doen. Dame kan schimmelinfectie hebben, of nog erger... Stinking pussy <-> no go area! :eek:

Hard
4 maart 2009, 09:27
schimel.. bah. Ik moet zeggen dat bij deze partrytreff niet moeder mooiste rond liepen. De 4 dames hier waren lang de 30 gepaseerd. welke PT heeft jongere dames in dienst en mooiere dames?

Zakkenleger
4 maart 2009, 09:57
Dames als in de saunaclubs zul je zelden aantreffen in Party Treffs. Maar er zijn wel enkele pareltjes hier en daar. Over het algemeen heb ik in Dorsten en Kerpen de mooiste en de jongste dames (v.a. 20) aangetroffen. Maar nogmaals: de mooisten daar zouden in een GT of zo qua beauty niet opvallen.

peterisheter
4 maart 2009, 11:29
De 2e keer werd ik door een vrij forse blonde vrouw gevraagd, mee gegaan ging op bed liggen. Heeft me wat oraal verwend en toen : kom schatz ficken"bij het verdraaien rook ik haar muchi, Bah stonk naar rotte vis... toch de daad afgemaakt.

Die forse blonde is Beate en kun je beter mijden, ook ik rook gelijk haar rotte muchi :p :mad:
Knap dat je toch nog de daad kon afmaken, respect :freu:

Hard
5 maart 2009, 08:48
Ze is wel dringt zich wel op. Nicole was bij mij bezig kwam ze wat over me heen liggen. Een ander ijsbeer heeft haar zelfs gebeft ... Die rare snuiter, ik moet er niet aan denken.

stef64
12 maart 2009, 14:37
Was daar op 6/3/2009. Allemaal duitsers (een stuk of 5). Het party treffen daar is veeleer van de dames afhankelijk. De dames bepalen wat en wie en wanneer. DE dames zijn ook duidelijk ouder en niet aan hun profstuk. Voor mij een teleurstelling.

walter555
14 maart 2009, 20:40
vandaag weeral eens nar bar zur linde geweest
waren aanwezig : Nicole (mmmmm) Beate,Jacky en Kati
Ben 3x :fuck::fuck::fuck:met Nicole op de matte geweest, ze is en blijft geweldig
en 1 maal met Kati( was ook goed maar Nicole spant toch de kroon)
Beate en Jacky heb ik links laten liggen, veel te opdringerig

peterisheter
20 maart 2009, 10:22
Hoewel eigenlijk niet de bedoeling, toch weer terecht gekomen in Nettetal. In eerste instantie wilde ik naar PT-Dorsten of PT-MG. Ik had niet veel zin om ver te rijden en ik zag het bordje Nettetal op de autosnelweg en de afslag was snel genomen....

Rond 11:00 uur gearriveerd, ik was de eerste ijsbeer en de sfeer was relaxed. Aanwezig waren Nicole, Beate en Jacky. Al snel kwam Beate naast me zitten en gezellig kletsen en "friemelen". Eigenlijk was ik een beetje terughoudend met haar, om de negatieve ervaring van de vorige keer (zie mijn vorige recentie). Het was wel gezellig en het leek erop of ze een goede dag had, met haar meegegaan en een leuke ongedwongen sessie gehad.

Helaas was het al wat drukker geworden en was eigenlijk aan het wachten op Nicole, maar die was wel erg druk bezig helaas. Toen had Beate me weer geschoten. Omdat ik toch wel weer zin had, samen met Beate op de spielwiese waar ook Nicole haar kunsten aan het vertonene was. Zo heb ik me door Beate laten pijpen en kon zo af en toe spieken naar Nicole.

Na een sauna was ik vastberaden om nu toch echt Nicole op te zoeken. Ze was bezig en er was een heuse wachtrij. Nicole had me ondanks haar drukke bezigheden geschoten en vroeg of ik erbij wilde komen. Terwijl een andere gast haar aan het neuken was, pijpte ze mij :fuck: dit had ik nog nooit meegemaakt en was erg geil.... De andere ijsbeer kwam vrij snel klaar, waardoor ik Nicole voor me alleen had :teuflisch Helaas kon ik het ook niet lang vol houden nadat ze op me was komen zitten als een volleerd jockey.
Thanks Nicole :freu:

Later me kwam Beate (jawel alweer!)nog naar me toe toen ik stond te kijken naar een nieuw klein donker meisje. Ze ging op de knieen en pijpte me klaar.
Super Beate, ik neem de negatieve recentie over deze dame volledig terug!
Was in verhouding te druk (teveel ijsberen, te weinig dames), voor de rest leuke dag gehad.

Tony M
22 maart 2009, 22:45
Afgelopen vrijdag naar Zur Linde afgereist, was er iets voor 12 dus moest ff wachten want op vrijdag gaat hij pas om 12.00 uur open. Bij binnelomst hartelijk ontvangen door de spraakwaterval Tina, was de eerste voor die dag.
Douchen en toen naar binnen waar 4 vrouwen waren, voor mijn trouwens allemaal onbekend (ben er 2 x geweest) . Stelde me voor en het bleken Jacky, Jenny, een donkere dame waar ik de naam niet van weet en een gloednieuwe Française, volgens mij Olivia.
Eerst met Jacky, op de bank al lekker opgegeild en tongzoenend naar de kleine kamer, op de kamer steeds toengzoenen en knuffelen, daarna pzc en in meerdere standjes afgemaakt, zeker een half uur bezig geweest.
Intussen meerde duitse ijsberen binnen, spreek zelf goed Duits dus geen probleem, sfeer was gezellig. De drie andere dames gingen met de de aanwezige naar de kamers en ik bleef achter met de jonge Française, mooi tienerfiguur met kleine tietjes, ik nodigde haar uit naast mij te gaan zitten, ze was er zenuwachtig, dat merkt ik wel, lang verhaal kort te maken, het was haar eerste dag in een party treff ooit. Op de bank wat liggen geilen en toen naar de kamer, daar volledige program, tongzoenen, pzc, beffen, neuken (met condoom) en daarna in haar mondje klaargekomen, maar ze schrok ervan en de klodders hingen in haar hele gezicht:rubbel:, zo die is ingewijd dacht ik.
Daarna nog zitten kletsen met een Duitser die goed Nederlands sprak, ook over de forums gesproken.
In de woonkamer nog wat gekken met Jenny en toen naar het grote bed waar Jacky en de donker dame al bezig waren, maar dit is niet zo mijn ding, uiteindelijk waren die 2 snel klaar en het ik het volledige programma met de gekke Jenny afgewerkt, tongzoenen, pzc waar mijn ballen zeker niet vergeten werden, beffen (heeft ook lekker kutje net als nicol), neuken en uiteindelijk in het mondje klaar gekomen, nou deze dame zuigde er alles uit, tot op de laatste druppel!
Douchen en toen een paar broodjes op zelf met zalm, toen kwam er een invasie van mensen binnen en beslot ik om toch maar weer huiswaarts te keren, toen ik bij de uitgang nog met de gastvrouw wat stond te kletsen kwam daar plots Nicol aan gelopen, ik kon wel door de grond zakken, ik ga naar huis en de ster van deze party treff komt binnen!:wand::wand:

groeten Tony

bruintje
23 maart 2009, 23:57
bekijk deze recensies met stijgende interesse. is de winkel nog open??
zijn er recentere ervaringen dan 2008???

bruintje
23 maart 2009, 23:58
soryy foutje in mijn "regie"

thesickboy
24 maart 2009, 08:46
soryy foutje in mijn "regie"

Dat vergeven we jonge ijsbeertjes met veel liefde....;)
Ga jij maar eens kijken in Nettetal en breng er ons dan maar verslag over uit.:D

:wink:
TSB

bruintje
25 maart 2009, 12:32
zal vrijdagavond verslag uitbrengen van mijn expeditie.:loud:
iemand toevallig in de buurt vrijdag??:zauberkis

bruintje
27 maart 2009, 17:58
op weg naar Nettetal bedacht dat Tabuloss in Münchengladbach einde maandsparty had.
hiervan elders op dit forum bericht,
Jammer volgende keer naar Nettetal.............:hammer:

hoperop
29 maart 2009, 16:26
Gisteren in Zur Linde geweest. Eerste keer. Parkeren is geen feest maar eenmaal binnen kreeg ik weer goede moed. 4 Dames waren reeds driftig bezig en ik kreeg er ook zin in. Kathe kwam me na enige tijd halen en zette er, samen met de hulp van de meer dan stevige Beate, de vaart in. De erotiek was ver te zoeken. Maar omdat ik die trucjes zo langzamerhand nu wel ken geef ik me niet snel gewonnen en moesten ze echt alles uit de kast halen. Uiteindelijk kon de witte vlag uit en zagen we elkaar weer in de bar. Had inmiddels mijn zinnen gezet op de niet onaantrekkelijke, afrikaanse, Emmy. Maar wat een stuk chagrijn is dat zeg. Ze had geen zin in praten en bij mij was de lust ook weg. Ben nog even gebleven, maar meer zat er niet in en ik ben ook maar gegaan. Kortom, geen feest allemaal

jan j
15 april 2009, 17:26
ik zag op de site van Zur Linde dat ze op zondag en feestdagen niet meer zijn geopend.
:o

BSesamstraat
15 april 2009, 17:50
Ja wat wil je.. lopen meestal de zelfde damens die moeten ook uitrusten dan kunnen ze maandag weer vol aan de bak

de-ambtenaar
25 april 2009, 16:07
Ik ben er nu een keer of 6 geweest en vind het redelijk.
Het grote voordeel is je heb de keuze uit 5 dames en meestal zijn er 2 redelijk.
Normaal moet je maar afwachten achter het raam zijn ze allemaal leuk,de kans dat er in een partytreff een leuke tegenkom is wat groter.Wat me verder opvalt de dames hebben enige voorkeur voor duitsers of ze nu vaker komen ik weet het niet maar het valt echt op.
En er zou iets meer vertier kunnen zijn als je niet bezig bent ik verveel me dan echt dood.
De balans naar 6 keer ,zo eens per 2 maanden ga ik even langs wat me wel opvalt op 2 dames na (nicole en diane)zijn er steeds weer nieuwe dames dat vind ik dan weer wel goed.

peterisheter
27 april 2009, 20:16
Klopt, ben nu 2x daar geweest de eerste keer waren er een paar Duitsers met veel praatjes, de dames vonden het geweldig, ze trokken helemaal naar deze heren.
De tweede keer waren er redelijk stille Duitsers (ja die zijn er ook :smile2:), toen was er ook meer aandacht voor de overige gasten, dus ook voor mij :knuddelz: Bisschen gluck muss mann haben....

forgetskinnyletsgetfatty
22 juni 2009, 21:35
Maandagmiddag een spontaan bezoekje gebracht aan PT zur Linde, bij mijn voornaam welkom geheten door gastvrouw Elke, die vertelt dat er maar 3 dames zijn : Gina, Jenny en Lisa. 69 Euro gegeven in ruil voor een kastsleutel, badhanddoek en een paar slippers. Ondertussen even snel het aantal medeberen geteld, ca. 8 of 9 stuks. Na even vluchtig in het pand rond gekeken te hebben, geconcludeerd : hier is niets veranderd, het is nog steeds low-budget.:D
De 1ste sessie begonnen met Lisa, die door Elke heel geraffineerd werd gestuurd om met mij spass te maken. Een donkere dame, ze zei portugese roots, de vorm van een "negerinnekont" was toch duidelijk zichtbaar, terwijl ze een normaal postuur had. Een zeer aangename sessie zonder tijdsdruk gehad.
Na een rustpauze met "smurfin" Gina een sessie gestart, helaas was het allemaal tegenvallend, Gina maakt een plichtmatige indruk zonder "beleving", het was een beetje gericht op een snelle sessie, gast laten komen, maakt niet uit hoe, jammer.:heul:
Na een pauze en wat met een landgenoot gesproken te hebben, Jenny te pakkken kunnen krijgen, ook met Jenny een zeer aangename sessie zonder tijdsdruk op de mat gelegd. Even later terug in de salon vleit Jenny weer tegen me aan, wat langzaam het begin wordt van een rugmassage. Terug naar de spielwiese om daar een vervolg te geven aan de massage, en na de massage liggen we weer in elkaars armen om met een sessie te beginnen. een langzame sessie volgt, nu ook weer geen tijdsdruk. voor de laatste keer douchen, nog even wat drinken, en toen aan Elke de sleutel gevraagd, die verbaasd reageert dat ik nu al weg wil.

Het is nog steeds een "low budget" partytreff, waar je prima sex kan hebben, maar ook is er het gevaar dat je volledig de plank mis kan slaan.:green_smi

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:teuflisch:wink:

kokolomo
24 juni 2009, 21:16
Ik ben er laatst ook langs geweest, kwam helaas voor een dichte deur (een of andere duitse feestdag :-( ). Ik ga het binnenkort dus nog maar eens proberen.
Wie weet of de dames hier Frans Totaal bieden (misschien zelfs slikken)?

peterisheter
30 juni 2009, 11:08
Jenny en Nicole bieden FT aan, maar slikken doen ze niet

forgetskinnyletsgetfatty
12 juli 2009, 14:59
Zaterdagmiddag na wat fileleed op de bouwput die rijksweg A2 heet, aangekomen bij Speck 84 in Nettetall-Schaag. Elke verwelkomt me en zegt dat ze vandaag een "topbezetting" heeft met Gina:nee:, Jenny:D, Lisa:D en Nicole:D. In mijn ogen voldoende voor een middag plezier, 69 euro afgetikt en omkleden maar. Na wat tot rust gekomen te zijn, samen met Jenny naar de grote kamer gegaan en daar een rustige sessie op de mat gelegd onder controlerend oog van nympho Nicole en haar lijdend vooorwerp.:green_smi
Langzaam druppelen de medeijsberen binnen, tijd om een 2de sessie te beginnen dit keer voor Lisa gekozen, de vorige sessie stond nog in mijn geheugen, maar werd deze keer overtroffen, hier had ik even geen antwoordt op, stomende sex, met totale uitputting van 2 personen als gevolg.:freu::lostit:
Na een korte rustperiode sleurt Nicole mij mee naar de grote kamer, ook nu volgt een vurige sessie:fuck:. Echter het niveau van de sessie met Lisa wordt niet bereikt. Na een laatste douchebeurt mijn sleutel gevraagd aan Elke, die het jammer vindt dat ik al weg wil, maar ik had nog meer plannen voor deze dag.;)
Met Nicole en Lisa heeft de club 2 (sex)toppers in huis, maar het is jammer dat de entourage het net niet heeft.:o

Grtz forgetskinnyletsgetfatty:wink::teuflisch

Piepo777
26 juli 2009, 07:41
Gesteren ook een bezoekje gebracht aan "Zur-Linde"
Was voor mij alweer ruim 8 maanden geleden dat ik daar was.
Maar er had zich niks veranderd, alles was nog als voorheen/vroeger :)
Aanwezig waren vandaag: Beate, Gina, Lisa en Jenny.
Jammer dat Nicole zich afgemeld had voor vandaag:(
Eerste ronde me Gina ingezet, inderdaad niks bijzonders, ze doet namelijk alles met condoom. 2e ronde met de donkere parel Lisa :) dit was echt een genot, meisje doet lekker haar best, kust ook lekker, en pijpen lekker langzaam en zonder condoom, mmm.
Na deze 2 sessies toch maar een was langere pauze genomen, tot er plots opeens 7 Russen binnenkwamen :( die ook al de nodige biertjes ophadden.
De 4 dames moesten nu overwerken ;), hadden het met ons nog gezellig zeiden ze maar nu was het over met de pret. Dit was echt niet meer normaal hoe die neukten met de dames, en wat een uithoudings vermogen ze hadden :)
Ik zag nog 1x de kans Gina mee te nemen voor een snelle wip en ben daarna vertrokken, mijn 6 uurtjes zaten er ook op trouwens.
Bij het na buiten lopen sprak ik Beate nog (niet mijn tijpe veel te dik lijkt wel een rolmops) zij vertelde mij liever met 20 Hollanders van doen te hebben dan deze 7 Russen :)
Conclusie: voor 69 euro all-inn natuurlijk niks te klagen in deze crises tijd.
Dames wasen OK.
Toch wel een leuke gezellige dag, tot het moment van die Russen.

Piepo...

Killer-Bull
12 september 2009, 14:57
na de vroege shift nog eens een keertje naar Nettetal gevlamd. dat was op een vrijdag en om 16 uur was ik daar aangekomen

vanwege het werk was ik hard moe, maar door een paardemiddel dat ik van SFL de meesterstier gekregen had, was ik die vermoeidheid snel de baas en kreeg ik een staalharde stijve. Tis niet dat ik zulke dingen normaal nodig heb, maar om naar zo een brak te gaan waar het erop aan komt om zoveel mogelijk babyzeehondjes neer te knuppelen, kan SFL zijn snoep toch maar van pas komen.

ook mijn eigen snoep had ik bij want bepaalde tijd geleden heb ik een truc van ace2 geleerd en stop ik altijd kingbonbons in mijn zak. van die man leer je ook alleen maar slechte manieren hé

na 15 minutern binnen in gesprek geraakt met een poolse. Silvia, een beetje mollig maar wel een mooie. ik stond zo heet dat ik na 10 minuten al gedaan had met haar

het aanbod was niet zo heel veel en er waren maar 4 madammen aanwezig. Na een korte onderbreking kwam de afrikaanse marie naar mij. ze was niet zo knap en bovendien een negerin van rond de 45. aangezien ik de killer ben en indien nodig ook alles kil, ging ik ook met haar naar bed en heb haar toch stevig kunnen stoten

meteen na haar stond Emy al gereed. dat was ook een negering van 28 en was toch wel veel fermer dan die marie. Toen volgde er een trio met die 2 negerinnen en was ik al een halve afrikaanse killer geworden. We eindigden alle 3 kletsnat in het zweet hahahaha

dan heb ik weer pauze gehouden en vooral veel gedronken. na een uur terug alleen met die Emy weg. Ze heeft zzn D-cup trouwes en dat is toch wel de minumum vereiste voor een tettenfanaat zoals ik. Het was weer volle ambiance, een half uur lang!

ik was nog nie klaar na dat half uur en toen kwam chantal erbij. zij was een duitse met ook een d-cup. bij haar werkte ik het wel superknap af.

daarna heb ik nog een trio gedaan met chantal en emy en zo af en toe kwam maria erbij en zat met haar handjes overal aan mijn lijf. Er waten nu 5 vrouwen aanwezig en er waren maar slechts 2 klanten. ikke en nog een andere.

na wat langer pauze nu en een stukje te eten er opnieuw ingevlogen met chantal. 3 kwartier alles gegeven totdat het zweet 10 cm hoog stond in de kamer. Gereed was ik met haar.

ik ben 6 uur binnen geweest voor 69 euro

nu gaan we even niks meer doen en wat sparen want ik wil SFL ook nog enkele dagen vergezellen tijdens zijn 6 dagse binnen enkele weken

Killer-Bull groet u allen

jan j
16 september 2009, 23:11
ik las net op Rheinforum een berichtje van jenny ( 15 september) dat zur Linde is gesloten .

~~~~~~~~~

hallo an alle liebhaber der linde in nettetal-schaag.
heute um 21 uhr wurde der laden geschlossen.
aus innerbetrieblichen gründen.
ich selbst bin sehr traurig darüber da ich sehr gerne dort war.
lg jenny

`
jammer ik ging er altijd graag naar toe.

de site werkt nog gewoon !!??
ik denk als ik later vandaag tijd heb ,ik er eens heen probeer te bellen.

jan j
17 september 2009, 16:27
:frown::frown:ik heb er ff heen gebeld , de telefoon gaat wel over maar wordt niet opgenomen .

:frown:

Peter6969
21 september 2009, 07:53
Vrijdag kwam ik Nicole (de ster van Nettetal) tegen bij Partytreff Monchengladbach. Ze vertelde dat de sluiting van Bar zu Linde ook voor haar verrassend was. Evenmin wist ze precies de reden, althans, dat zei ze, ik kreeg echter de indruk dat ze er liever niet over wilde praten. Ze was ook een stuk rustiger dan gewend van haar. De service was echter als vanouds. En eigenlijk is deze partytreff een heel stuk netter, beter en groter, voor zes euro meer.

Peter6969

Piepo777
21 september 2009, 18:31
Ik denk dat de Hygiene te wensen over liet.....keuringsdienst zal wel binnen gevallen zijn...en heeft de zaak dicht getimmerd.

Piepo..

walter555
21 september 2009, 20:27
ik stond er op 18 september ook voor de deur rond14h en ook geen reactie, nochtans brande de verlichtingsslang rond de deur
Spijtig
iK KWAM ER GRAAG