PDA

Volledige versie bekijken : Hoe was je allereerste ervaring bij een DVP?



Randy
11 juli 2008, 09:22
Mijn allereerste keer bij een DVP... Oei, lang geleden alweer. In '93 ging ik voor een of ander congres naar Wenen. Ik had al langer bedacht eens naar een DVP te gaan (nieuwsgierigheid plus overmatige randyness is een gevaarlijke combi... ;)), maar in mijn toenmalige woonplaats kwam het er niet van.

Affijn, Wenen dus. Van het congres weet ik vrijwel niets meer. Wel dat ik vol goede moed 's avonds door de straten van Wenen stapte, op zoek naar, ja, wat? Voor de jonge lezertjes, internet as we know it bestond vrijwel niet :eek:, laat staan allerlei nuttige fora zoals IJBF. Gelukkig had het hotel wel een foldertje met das Nachtleben in Wien :D Affijn, uiteindelijk kwam ik in een gebied met clubs. Twijfel, twijfel, zal ik wel, zal ik niet...

Uiteindelijk een club gekozen, bleek een soort privéhuis. Netjes ingericht, veel 2 persoonstafeltjes met bankjes, een stuk of 10 heren, en ruim 20 dames. De gastvrouw leidde me langs de vrije dames, en daar zag ik haar. Een fraai, donkerharig, donkerogig slank type uit Tsjechië (vertelde ze me later). Een goede beschrijving is lastig na al die tijd, maar als ik haar nu zou zien (zoals ze er toen uitzag) zou ik haar zo herkennen. Eerst eens dicht naast elkaar op een bankje gezeten, en wat gekletst. Nou ja, mijn Duits was erg slecht, en de zenuwen gierden door mijn keel. Ze had dat vlot in de gaten, en heel lief stelde ze voor ons maar terug te trekken.

Goed plan. Hop naar een fraai ingerichte kamer. Ze deed vlot haar schaarse lingerie uit, en hielp me met de rest van mijn kleren en waste mijn edele delen. En daarna? 7e hemel... Zoenen, pijpen (met condoom), strelen, knuffelen, allerlei standjes, feest!

Na afloop nog lekker even gekletst (mijn zenuwen waren weg, en mijn Duits werd meteen een stuk beter :D), aangekleed, en in de bar troggelde ze me nog een piccolootje af. Iets minder, maar ach, when in Vienna, do like the Viennese... Nog even gekletst, en toen weer naar mijn hotel gegaan. Prijs weet ik echt niet meer.

Al met al een heerlijke ervaring. En ik was voorgoed verkocht...

De volgende ervaring was met een escort, ook erg fijn, maar dat komt wel bij het topic "hoe was je 2e ervaring"? ;)

dupke
11 juli 2008, 17:27
Tja,Begin 2003 als ik het me goed herinner en ik was net terug van een reis naar thailand en ik zweer, ik moet de eninge vrijgezel geweest zijn die daar van de vrouwen is afgebleven.

De Sars epidemie, de Irak oorlog, op de heenreis moeten uitwijken om niet over Bagdad te vliegen, alé ik denk dat de tijd goed geschetst is.

Eens terug bleven die thaise vrouwkes me door mijn kop malen.

Op het internet, ja ja Randy, dat bestond toen al een prive gevonden in Belgie waar een thais meiske op adverteerde met foto's en al.

Emailtje gestuurd, netjes uitleg gekregen wat ik van de date kon verwachten in perfect nederlands (nadien bleek dit the nederlandse echtgenoot? geweest te zijn).

Bellen naar het opgegeven gsm nr, dame aan de lijn die in een gebrekking nederlands/engels een afspraak noteerde voor woensdag avond om 8u30 en me het adres meedeelde.

Zenuwachtig op dinsdag avond al eens naar daar gereden, zoeken naar dat adres.... goede zet want als ik woensdag avond was gegaan was ik minstens een half uur te laat op het rendez-vous geweest.

Woensdag weer naar daar, zoeken naar een 'veilig' parkeerplaatske : tja hoe veel schrik had ik toen , en hoe achteloos ben ik nu geworden :nee:

Aangebeld, binnen gelaten door een andere dame, drankje in de salon nuttigen, en toen kwam Tip binnen.

Netjes knus samen op de bank kennis maken zonder de mamasan, praatje over mijn reis naar thailand, gestaafd met overschotjes aan thaise bathjes die ik mee gebracht had als souvenier en na een half uurtje naar de badkamer.

Samen douchen : leuk toch , en toen naar de speelkamer.

Uurtje gewone sex, niets speciaals: ik was veel te zenuwachtig, al deed ze al wat mogelijk was om me op mijn gemak te stellen.

Leuke meid, met goed gevoel naar huis 125 euro lichter.

In dat jaar : regelmatig daar heen: ongeveer 1X per maand.

Iets later leerde ik via het concurerende forum Aspasia en een heden ten ziele gegaan privé huis kennen : 10 of meer dames om uit te kiezen en 85 treuros ipv 125 : de economie leerde dat na 2 kamtertjes het 3e gratis was naast de grotere keuze aan dames :teuflisch

Me daar goed vermaakt tot de zomer van de opening van GT : tja van de hemel naar het walhalla of hoe moet je dat omschrijven : ik was wel geen groentje meer , maar mijn tong sleepte over de grond dat eerste bezoek bij GT.

Tja en na GT kwam YY, LR, PHG, VV, Bernds, Zazen en Babylon als ik niets vergeten ben : en sindsdien was het om zeep : niet meer voor de vrouwtjes naar de sauna maar voor het gezelschap, de goede sfeer onder de vrienden en de dames natuurlijk :lostit:

rplover
11 juli 2008, 17:42
Tja,Begin 2003 als ik het me goed herinner.......
Groentje :lostit::bowlol::plapper:
Meen je dat nu, Dupke, was 2003 je eerste betaalde sekservaring? :teuflisch:D;)

:wink:

dupke
11 juli 2008, 17:51
Groentje :lostit::bowlol::plapper:
Meen je dat nu, Dupke, was 2003 je eerste betaalde sekservaring? :teuflisch:D;)

:wink:

Jep, voorheen alleen aan windowshoppen gedaan

Stiffmaster
11 juli 2008, 18:20
Alle gekheid op een stokje :D , mijn eerste bezoek was stoer doenderij met mijn vrienden en was in het nu ter ziele gegane spijkerkwartier in Arnhem, ik was rond de 17 a 18 jaar, een geweldige blonde stoot Claudia heette ze, en ze kwam van oorsprong uit Nijmegen, geen moeilijke dingen gewoon pijpen en wippen toen nog zonder enige bescherming, ja Stiffie is al een beetje op leeftijd en wist toen niet beter :cool:

Dit heb ik tot rond mijn pakweg 22/23 ste jaar gedaan en heb toen de vrouw van mijn leven ontmoet en ben zeer celibair gaan leven, het heeft niet mogen helpen, ze vertrok na 15 jaar :wand::wand:, snel er achteraan leerde ik mijn tweede vrouw kennen en dus weer geen plezier bij de DVP tot ook deze het voor gezien hield :eek: Zo saai ben ik nu toch ook weer niet :ranting2:. Het was inmiddels 2004 en Stiffie stond er alleen voor :rubbel: , een zeer naast familielid wees me op de mogelijkheden net over de grens in Brüggen de rest is bekend, de Stiffmaster was geboren :teuflisch:teuflisch

Silvester
11 juli 2008, 18:24
De eerste keer met een DVP vergeet ik nooit meer.

Zoals zo vele vreemdgaanverhalen beginnen, begint ook mijn verhaal:
Mijn destijdse levensgezellin was in verwachting, en werd het met de sex minder en minder.

Op 'n dag ergens rond 1980, het was stervens koud -het vroor overdag zelfs nog rond de 18°!- ging ik in Maastricht binnen in een sexshop bij de oude brug over de Maas..
Hier was ik al eens eerder geweest en had gezien dat er ook beschikbare dames waren.
Dat leek me na veel wikken en wegen wat veiliger dan de rode ramen elders...
En daar werd ik die dag dus aangesproken door een oude dame (vond ik toen) van tegen de 30, zij gaf te kennen wel iets met dit jong blaadje te willen.

Even later boven op het kamertje werd ik heerlijk zacht gewassen en op het bed gedrapeerd.
De dame had wel in de gaten dat ik behoorlijk gestresst was en nam alle tijd om me op mijn gemak te stellen.
Er werd heerlijk gezoend en gestreeld, en langzaam daalde ze af naar Silvestertje die als een stalen spant van de Arena stond.
Opeens kwam de gewetensvraag: kom je snel klaar?
Ik stamelde dat ik dat niet wist, soms wel, soms niet?

De dame nestelt zich tussen mijn benen, spreidt die wijd open en begint aan een tot dan toe mij onbekende verwennerij: likken en zuigen.
Mijn hele kruis werd op een gigantisch lekkere wijze door haar natte grote tong verwend, mijn ballen werden liefkozend opgezogen en gelikt.
Silvestertje was inmiddels tot een formaat gegroeid wat ik niet voor mogelijk hield, het voorvocht stroomde er in een straaltje uit en werd door haar natte tong over de eikel en de schacht uitgesmeerd en afgelikt.
Op een gegeven moment verdween dan eindelijk mijn eikel in haar warme mond, en ze schoof mijn hele geval in haar keel, mijn eerste deeptroath was een feit...
Voor mijn gevoel is ze zo wel een uur bezig geweest, likken, zuigen, pijpen, een ongekende ervaring waar zij ook zeer van genoot om mij te voelen genieten..

Uiteindelijk heeft ze me diep in haar mondje klaar laten komen, waarna ze heerlijk door bleef gaan want Silvestertje bleef maar staan.

Toen heeft ze me vriendelijk gevraagd om haar te beffen, waarbij ze me aangaf wat de lekkerste plekjes waren, en uiteindelijk heb ik haar nog heerlijk in doggy geneukt met uitzicht op haar heerlijke ronde bips...

Ik ben nog enkele malen bij haar geweest waarna enkele privesessies volgden waarbij zij mij keer op keer weer verraste met haar orale kwaliteiten en waarbij zij mij heel veel geleerd heeft over de vrouwelijke lekkere plekjes.

Dankzij haar ben ik verworden tot een opgestoken bips- en poesjes met grote lippen en flinke clit fanaat...

En de 2° DVP ervaring in Zwolle komt wel als Randy zijn topic geopend heeft...;)

mars
11 juli 2008, 18:25
In 1989 zat ik in dienst in seedorf. Met een paar maten zijn we toen naar Hamburg geweest. De bekende r.b. maakte veel indruk op mij. op een gegeven moment belande we in de kontakt halle. het zag er uit als een parkeer garage met heel veel pilaren en bij elke paal stonden wel 3a4 dames. zij benaderde de mannen die voorbij liepen. 50 DM was de prijs. Waar is die goeie oude tijd gebleven:o. Naar een kamer getogen alwaar het bekende waswerk werd gedaan, met het mondje werd condoom vakkundig aangebracht en in een rikketik had de dame haar dienst verleend en was ik klaar. Maar ja wat wil je ik was 18 en de dame was een jaar of 25/30. (ervaring:rolleyes:) Naam en hoe ze eruit zag kan ik echt niet meer zeggen. het is natuurlijk al ff terug en er zitten toch wel een paar:smile2: andere ervaringen tussen;):wink:

Willem2
11 juli 2008, 18:36
Groentje :lostit::bowlol::plapper:
Meen je dat nu, Dupke, was 2003 je eerste betaalde sekservaring? :teuflisch:D;)

:wink:


Jep, voorheen alleen aan windowshoppen gedaan

Die zogenaamde schade haalt hij nu heel hard in. ;)
Het is niet zo van belang volgens mij wanneer je met deze hobby bent begonnen of hoe vaak je gaat of bent geweest.

Randy
11 juli 2008, 19:42
Die zogenaamde schade haalt hij nu heel hard in. ;)
Het is niet zo van belang volgens mij wanneer je met deze hobby bent begonnen of hoe vaak je gaat of bent geweest.

Was gewoon een afleidingsmanoeuvre van RPL, die durft zelf niet te schrijven :teuflisch:thefinger

dupke
11 juli 2008, 20:02
Het is niet zo van belang volgens mij wanneer je met deze hobby bent begonnen of hoe vaak je gaat of bent geweest.


Nee, maar dat is best interessant vergelijkingsmateriaal : dus hup maar, deel je ervaringen

rplover
11 juli 2008, 20:15
Was gewoon een afleidingsmanoeuvre van RPL, die durft zelf niet te schrijven :teuflisch:thefinger
Neen, ik durf niet te schrijven :lostit:
Euh, ik was gewoon geschrokken dat Dupke nog zo groen achter zijn oren ziet, meer zat er achter die opmerking niet achter hoor, Randy en Willem.
Was zeker niet denegrerend tegenover Dupke, ik zou niet durven :D;)

:wink:

dupke
11 juli 2008, 20:19
Neen, ik durf niet te schrijven :lostit:
Euh, ik was gewoon geschrokken dat Dupke nog zo groen achter zijn oren ziet, meer zat er achter die opmerking niet achter hoor, Randy en Willem.
Was zeker niet denegrerend tegenover Dupke, ik zou niet durven :D;)

:wink:

NO OFFENCE TAKEN

Randy
11 juli 2008, 21:00
NO OFFENCE TAKEN

Je bent een beter mens dan ik, Dupke! :D

Goedemorgenallemaal
4 augustus 2008, 10:02
een afgang....
ik snap nog niet dat ik daarna ben doorgegaan

Ace2
22 september 2008, 18:06
Ook ik heb een eerste ervaring met een dvp gehad:

http://www.ijsberenforum.nl/forum/showpost.php?p=91679&postcount=31