PDA

Volledige versie bekijken : Erecode onder ijsberen ?



Toppie
26 augustus 2008, 20:54
Moet zeggen dat ik helaas teleurgesteld ben in een aantal voor mij bekende ijsberen.... Blijkbaar hebben enkele (ook Duitse!!!) forumleden zo'n minderwaardigheidscomplex dat ze het nodig vinden om mijn identiteit en mijn berichten op dit forum te vertalen voor enkele dvp's :angryfire

Kennelijk is t niet mogelijk om hier vrijuit te schrijven en ik zal nu dus ook wel twee keer op mijn tellen passen voordat ik nog iets post. Harstikke bedankt! :motz:

Deze labiele ijsbeer heeft wel nog een beetje fatsoen in zijn pels en zal hier de identiteit van deze judassen niet bekend maken.

seksenfun
26 augustus 2008, 21:09
Helaas zal je hiermee moeten leren leven :o. Mij is het ook al voorgevallen. Voor mij is het in elk geval niet doenbaar om bij al mijn recensies en verslaggevingen telkens eerst zeven keer te moeten wikken en wegen wat ik eventueel beter wel of niet zou schrijven omdat één of andere beer het nodig vindt om het te gaan overbrieven aan de dame.

Ik denk dan maar, pfff... die beer is wél érg laag gevallen en gefrustreerd.

De beer in kwestie zegt dan tegen de dame in kwestie: "niet vertellen dat het van mij komt hè" (écht kinderlijk hè). Volgende keer dat je in de club komt, rent de dame op je af en vertelt gelijk wie wat gezegd heeft (tja, vrouwen en zwijgen, gaat niet samen).

Extince
26 augustus 2008, 22:23
Een waardeloze actie Toppie en terecht dat je daar hier iets van zegt. Mij is het helaas ook gebeurd :eek:. Iemand (voor mij onbekend wie) heeft een paar maanden geleden mijn favorietje in Freude 39 verteld dat ik over haar heb geschreven en in hoofdlijnen wat ik heb geschreven. Geen idee wat daar de bedoeling van was, maar ze heeft me er toen wel op aangesproken. Bedankt nog, wie het ook was :thefinger!

Dit is 1 van de redenen (maar niet de enige) dat ik toen een schrijfsabbatical heb ingelast :frown:.

bergm550
26 augustus 2008, 22:23
Het forum is openbaar en wordt door iedereen gelezen, door vrouwen, clubs en bezoekers. Het kan dus voorkomen dat je wordt herkend aan de details van de berichtgeving.

De clubs die ik bezoek en de vrouwen met wie ik op de kamer ben, weten nu inmiddels wel dat ik BERGM550 ben. Sommige vrouwen hadden er geen problemen mee en anderen waren minder gecharmeerd.

Ik schrijf op IJsberenforum, Rheinforum en Roemerforum en ook mijn berichten zijn weleens uitgeprint door forumleden en aan DVP's gegeven. Deze DVP's hebben me dit verteld. Ik heb er verder geen problemen mee, ook zonder het forum wordt er gesproken over elkaar. Ik heb het gewoon geaccepteerd.

Daarnaast heb ik ook forumleden ontmoet van IJsberenforum, Rheinforum en Roemerforum in Goldentime, Palace, Livingroom, Oase, Samya en World. Dus daarmee geef je je identiteit al prijs.

Bergm550

Toppie
26 augustus 2008, 22:28
tja ik kan me dat nu heel goed voorstellen Extince en denk er zelf ook over om toch om in ieder geval minder te schrijven (thank god zullen velen nu denken :)). Ik wil er best meer over vertellen, maar ik weet dat er meegelezen wordt en ik heb geen zin in weer gezeik. Maar we zullen ons zeker nog in real spreken :) en dan zonder meelezers!

facial
26 augustus 2008, 22:28
Deze beren zouden we moeten weren van het forum, maar dan komen ze toch weer terug onder een andere naam, wel erg jammer dat we dadelijk geen mooie verhalen meer kunnen schrijven en lezen.:teuflisch

Ace2
26 augustus 2008, 22:47
Als ik dit bericht schrijf, ben ik bezig met mijn 514de bericht. Ik moet daarmee mijn meerdere erkennen in veel andere ijsberen die de 1000 of zelfs de 10000 berichten zijn gepasseerd. Je hebt baas boven baas. Maar ik denk dat ik met 514 berichten een respectabel aantal heb gehaald. Sommige van die berichten hadden best genuanceerder geschreven kunnen worden en van enkelen heb ik zelfs spijt dat ik ze heb geplaatst. Maar achter het merendeel van de berichten sta ik nog steeds.

Ik denk dat dat komt omdat ik “eerlijk” probeer te schrijven. Ik probeer respect voor de dames te tonen, de dames niet nodeloos te schaden, geen prive-gegevens te publiceren en oprecht te schrijven zoals ik denk dat iets heeft plaatsgevonden. Dat laatste is natuurlijk subjectief. Willem2 kijkt mij altijd fronsend aan en zegt: “Als ik jou in een club tegen kom, dan zit ik een paar dagen later met de waarheid van Ace2 opgescheept.” , maar Toppie33 geeft aan dat voor hem mijn beschrijvingen een goede weergave zijn van wat heeft plaatsgevonden. Daarnaast kan het nooit kwaad om realistisch te blijven. Vergeet bij een slechte sessie niet dat jij als ijsbeer daar toch ook debet aan bent (it takes two to tango) en realiseer bij een goede sessie dat je een dame betaald om een goede sessie te hebben (het is maar een spelletje).

Kort gezegd kan ik achter mijn berichten staan en kan ik daar op worden aangesproken. Dat gebeurd ook regelmatig. Door ijsberen en soms door dames. Dat laatste heb ik liever niet. Niet dat ik iets heb te verbergen, maar leden van de internet-maffia zijn niet altijd even populair. Aan de andere kant vind ik het wel zo eerlijk dat als ik iets schrijf over een dame, dat ik die dame daarna gewoon recht in de ogen moet kunnen kijken.

De dames zijn uiteraard over het algemeen benieuwd hoe er over hen wordt geschreven. Dat daar over wordt gesproken is niet te voorkomen. Meisjes vragen nu eenmaal wel eens of er iets over hen wordt geschreven. Eigenlijk vind ik dat je als schrijvende ijsbeer daar tegen moet kunnen. Dat veranderd in mijn ogen wel als er ijsberen met laptops en al in de clubs verschijnen en dames benaderen om mee te kijken naar de berichtgeving over hen. Vaak krijgen de dames een selectief beeld van wat wordt beschreven voorgeschoteld. Vervolgens wordt ook nog eens duidelijk gemaakt wie die ijsbeer is. Dit alles met het doel, zichzelf beter te profileren bij een dame ten koste en over de rug van een collega-ijsbeer. Ik vind dat persoonlijk erg min. Dat vind ik trouwens ook van ijsberen die negatief over dames schrijven omdat ze hun zin bij die dame niet krijgen. Vaak zit daar dan weer een soort van (onbeantwoorde) verliefdheid achter.

Toppie33 spreekt van een Duits forumlid. Ik weet wie hij bedoeld en ik voel er ook veel voor zijn naam hier te vermelden, net als hij over andere ijsberen doet.

Ik zou willen pleiten om voorzichtiger te zijn met het doorgeven van de berichtgeving op dit forum. Let wel: voorzichtiger en dus niet helemaal niets meer zeggen.
Want soms is de beschadigde partij niet de ijsbeer, maar de dame:

Niet zo lang geleden liet ik mij wat minder positief uit over een dame. Mijn berichtgeving hield in dat zowel zij als ik moe waren en eigenlijk beter niet aan de sessie konden beginnen. Uiteraard was ik op dat moment niet zo slim, maar daar kun je mij wel vaker op betrappen. Latere sessies waren wel iets beter, maar nog steeds niet super. Het contact was echter wel heel goed. Ik vond het een hele sympathieke dame (en nog steeds) en ze vertrouwde mij allerlei prive zaken toe.
Ineens vond iemand het nodig om te vertellen dat ik negatief had geschreven. Hierbij werd al niet meer de moeite genomen te vertellen dat ik de nuancering van moeheid e.d. had gebruikt. Vervolgens vonden andere ijsberen het nodig de slechte berichtgeving te bevestigen. De dame in kwestie was kwaad en echt kwaad. Ten eerste wist zij niet wat er was geschreven, want zij beheerst de Nederlandse taal niet. Er was dus ergens een internetforum waarop zij werd genoemd en ook nog eens niet zo positief (dat vindt natuurlijk niemand leuk). Maar ze was vooral bang dat ook de prive-zaken op het forum waren verschenen. Moet die dame dan weken in onzekerheid leven over wat nu wel of niet over haar is geschreven?

Klikken mag, maar klik met mate. ;)

rplover
26 augustus 2008, 23:08
Er is geen erecode onder ijsberen, droom allen rustig verder.
Alhoewel geen haar op mijn hoofd eraan denkt ook maar één berichtgeving door te geven aan een Meid, gebeurt het spijtig genoeg wel.
Ik zou zelfs meer zeggen, sommige beertjes zijn niet meer welkom in bepaalde clubs omdat ze negatief hebben geschreven (en dan nog wel negatieve waarheid).
Ook van zogenaamde vrienden hier, die liever "goed staan" met sommige clubleidingen dan met hun collega's beertjes.
Dat is pas zielig, hun collega-wandelaars verraden om in de "favor" te komen van een club, hoe gekker kan het nog worden?
Van mij kunnen ze denken en zeggen wat ze wilen, dat ik een relnicht ben, dat ik een onruststoker ben, maar ik kan met een gerust geweten iedere avond mijn bedje in. Ik doe niet mee aan dat gezeik tegen Meiden, en al zeker niet aan dat gezeik tegen clubuitbaters.

Ik noem het geeneens spijtig, ik noem het laf en achterbaks, en diegenen die ik weet die daar aan zondigen (fatsoenregel nummer één bij ondergetekende), die gun ik zelfs geen blik meer waardig. Boontje en loontje, en dan zijn het hun eigen vlooien die bijten.

Dus ik raad al die kiekens gewoon aan eens wat meer te neuken, en wat minder zich bezig te houden met anderen zwart te maken. Wat in hemelsnaam win je erbij een ijsbeer zwart te maken bij een of andere Meid of bij de een of andere clubleiding? Bwah, vroeg of laat keert dat allemaal tegen hen, en dan maar janken en zich de geslagen honden voelen.
Ik word daar toch zo moedeloos van...........

Toppie
26 augustus 2008, 23:33
Ik wil geen namen noemen, maar als je zelfs gewoon openlijk hier post dat dames naast je zitten in de club en meelezen dan heb je toch een pan af.........

mars
26 augustus 2008, 23:54
Vrienden, vriendinnen, stammgaste, enz enz we zijn het allemaal, in de hele prostitutie wereld is gewoon niemand te vertrouwen (spijtig genoeg). Een ieder zal wel een vertrouwens persoon hebben in het wereldje,een collega beer een meisje waar je het goed mee kan vinden of maak niet uit hoe. Mooi maar alles wat je naar buiten brengt dat vertrouwelijk is of niet bestemt voor derde moet je bij je houden. Ook ik zelf heb een aantal collega beren in vertrouwen genomen over voor mij vertrouwelijke zaken mbt het clubwereldje. Ik kan alleen maar hopen dat ze HEER genoeg zijn om dit voor zich te houden. Nu gaat het over iemand die het nodig vind om over onze rug zichzelf probeert naar mijn mening populair te maken bij bepaalde dames om hen van informatie te voorzien van mensen die hij niet eens persoonlijk kent. Hij haalt de info van het forum en verteld/vertaald hetgeen geschreven is. Het forum is openbaar daar ben ik het mee eens, maar het is alles behalve correct om info over te brengen. Als je kijkt hoe met namen een ACE2 en een TOPPIE 33 met een geweldige eerlijkheid en moeite uiteenzettingen van het clubbezoek schrijven (en uiteraard nog meer collega’s) en zij nu overwegen minder te gaan schrijven, schieten we het doel van dit forum toch echt voorbij. Net zo goed als de beste persoon weet wie wij zijn weten we ook wie hij is. Een gesprekje met de beste man met zonodig een stukje uitleg waarom hij dit niet moet doen lijkt mij niet overbodig. Ik heb zelf een relatie in een club gehad, ik weet hoe sommige dames over de “schrijvende pers denken”
Indien er mensen zijn die het normaal vinden om andere info te verstrekken zou ik willen zeggen, stel voor andere zouden dit over jou doen, hoe zou jij dat dan vinden. Op deze manier krijgt het forum een soort roddelblad imago ipv een info forum waar beren hun ervaringen vrijuit mogen/kunnen delen zonder elk woordje op de weegschaal te hoeven leggen. Uiteraard met het respect naar de dames over privé gevoelige informatie, dit geld ook voor ons.

The Joker
27 augustus 2008, 00:43
Onderschat de meeste dames ook niet.
Zij weten heel goed van dit forum en de andere fora af en lezen deze thuis ook.
En via Bable Fish en Google heb je alles zo uit het Nederlands vertaald...
Overigens zal ik zelf nooit tegen een DVP vertellen wie er achter een alias schuilt, alleen mijn eigen ID geef ik eventueel door, maar ook hier moet je de dames zelf niet onderschatten, zeker bij de veelschrijvers met tig details kunnen ze natuurlijk makkelijk namen bij gezichten plaatsen.

Picasso 1
27 augustus 2008, 02:51
Als ik dit bericht schrijf, ben ik bezig met mijn 514de bericht. Ik moet daarmee mijn meerdere erkennen in veel andere ijsberen die de 1000 of zelfs de 10000 berichten zijn gepasseerd. Je hebt baas boven baas.

Geloof me, als we voor elke letter een punt krijgen sta jij helemaal bovenaan.

Verder stel ik voor dat ijsberen waarvan duidelijk is dat ze ongevraagd informatie van medeijsberen prijsgeven, geband worden van dit forum

Redbull
27 augustus 2008, 08:17
Geloof me, als we voor elke letter een punt krijgen sta jij helemaal bovenaan.

Verder stel ik voor dat ijsberen waarvan duidelijk is dat ze ongevraagd informatie van medeijsberen prijsgeven, geband worden van dit forum

Hahaha, deze vind ik bijzonder grappig...

Stel je voor dat ze elke ijsbeer bannen uit de club, die ongevraagd informatie doorspeelt van een dame aan medeijsberen.

Ik zou zeggen, leer er mee leven, of schijft geen recensies meer, de rest is utopie.

thesickboy
27 augustus 2008, 08:31
Beste Toppie,

Ik vrees dat je zal moeten leren leven met het feit dat sommige collega-beren nu eenmaal een ongelooflijk grote klep hebben, vooral als het gaat over collega-ijsberen. Het is zwaar klote maar onkruid vergaat nu eenmaal niet.

Ik heb altijd volgende houding aangenomen en dat heeft mij 'service-gewijze' nooit windeieren gelegd:
Bazuin in een club nooit rond wat je nickname is en op welke fora je allemaal wel schrijft, er loopt altijd wel een domoor rond die de gegevens gebruikt (misbruikt)
Vertel nooit expliciet aan dames dat je de kamerervaringen recenseert op het internet, 90% van de dames stelt dit echt niet op prijs.(de keren dat het bij mij tijdens een kamerbezoek of in de bar te sprake kwam, reageerden dames zonder uitzondering 'verstoord')

TSB

The Saint
27 augustus 2008, 09:13
Vertel nooit expliciet aan dames dat je de kamerervaringen recenseert op het internet, 90% van de dames stelt dit echt niet op prijs.(de keren dat het bij mij tijdens een kamerbezoek of in de bar te sprake kwam, reageerden dames zonder uitzondering 'verstoord')




Kan ik beamen

Toppie
27 augustus 2008, 10:05
Bazuin in een club nooit rond wat je nickname is en op welke fora je allemaal wel schrijft, er loopt altijd wel een domoor rond die de gegevens gebruikt (misbruikt)
Vertel nooit expliciet aan dames dat je de kamerervaringen recenseert op het internet, 90% van de dames stelt dit echt niet op prijs.(de keren dat het bij mij tijdens een kamerbezoek of in de bar te sprake kwam, reageerden dames zonder uitzondering 'verstoord')


Ik vertel dus nooit mijn internet-identiteit aan dames, ik haat t ook als mede-ijsberen me in de club aanspreken met mijn nickname (en spreek ze daar ook gelijk op aan). Ik weet mede dankzij Ace2 dat t schrijven op internet over t algemeen niet gewaardeerd wordt door de dames. Ik kan er ook inderdaad weinig veranderen aan t hufterige gedrag van deze slangen (want de term ijsbeer zijn ze toch echt niet waardig!!), behalve dan dat ik hier veel minder zal schrijven.

Tja je moet ook wat doen om in de gunst bij de dames te komen he.....

Redbull
27 augustus 2008, 10:31
Tja je moet ook wat doen om in de gunst bij de dames te komen he.....

Ze wat meer aandacht geven dan normaal doet wonderen :-)

AliG
27 augustus 2008, 14:40
Beste medeijsberen,

Aangezien ijsberenfora business een serieuze omvang begint te krijgen of heeft wordt het voor de FKK business steeds intressanter om er invloed op uit te oefenen. Binnen de IT sector is dit al jaren een bekend probleem. Op technologie fora worden "actieve" forumleden door leveranciers ingehuurd om de meningsvoring omtrent hun producten positief te beinvloeden. Ook krijgen ze betaald om de producten van hun concurrenten inhoudelijk te bekritiseren.

Waarom zou dat hier ook niet kunnen gebeuren? Als ik een FKK club had zou ik mijn best doen om hier positiief beoordeeld te worden. Nette manier is om mijn kwaliteit te verbeteren.... Foute manier is door de forum te manipuleren middels kritische of nuancerende tegenreacties of onjuiste aanprijzingen...

Ik durf zelfs te stellen dat het hier hoogstwaarschijnlijk ook gebeurt.
Stof tot nadenken?

Grt,

GA

Willem2
27 augustus 2008, 15:04
Stof tot nadenken?


De stof tot nadenken is dat het helemaal niet over het onderwerp gaat :eek:

En om dan maar meteen naar het onderwerp te gaan : toppie33 en anderen lees Ace2 ;)
Uiteraard alleen dit bericht want als je alles van hem moet lezen :o...... :D ;)

:wink:



PS Sinds 2006 lid en nu zijn eerste bijdrage :cool:

PS2 :nee: GeintegreerdeaLI Nu niet, vroeger niet, nooit niet. Ik schrijf over alles ............... maar ik denk wel na.

PS3 Mocht het verder gaan over het onderwerp van GeintegreerdeaLI dan graag in een andere topic :green_smi

JackD
27 augustus 2008, 18:40
Misschien interessant om te (her)lezen:
Doorbrieven aan dames wat er geschreven wordt (http://www.ijsberenforum.nl/forum/showthread.php?t=8144)

AliG
27 augustus 2008, 19:10
EDIT: Zojuist de reactie van ACE2 gelezen.. Wat ik heb willen vertellen heeft hij veel duidelijker verteld, wat mijn vorige post (en tevens deze) helemaal overbodig maakt... Excuses ACE2 en Willem2, voortaan zal ik een discussie helemaal uitlezen voordat ik een reactie plaats...
--

Beste Willem2,

Wat ik toppie33 en andere leden graag wil meegeven is: vertrouwen is goed, maar wees toch op jullie hoede. Met name wanneer commercie een rol begint te spelen. Voor zover ik weer sluit niets uit dat er leden (kunnen) zijn die in opdracht staan van een (of meer) FKK club(s). :paranoid[

Ik volg dit forum inderdaad sinds 2006 met plezier en wil met plezier mijn bijdrage leveren. De reden waarom ik niets post is dat ik sinds 2006 maar een keer of drie een FKK heb bezocht (1 x GT, 1 x Wildenrath en laatst Villa-Vertigo). Ik was de namen van de dames de volgende dag alweer vergeten en had niet zoveel over te schijven... :heul: :heul:

Je overige opmerkingen hebben mij eerlijk gezegd enigszins gekwetst. Je geeft mij het gevoel dat ik niet gewenst ben... Aangezien jij de administrator bent !!??? :huch:


Groet,
GA

goldene.zunge
27 augustus 2008, 19:21
Ik heb altijd volgende houding aangenomen en dat heeft mij 'service-gewijze' nooit windeieren gelegd.


Mit 'windeieren' kannst du auch besser zu Hause bleiben. :hah:

GZ :p

seksenfun
27 augustus 2008, 20:19
Onderschat de meeste dames ook niet.
Zij weten heel goed van dit forum en de andere fora af en lezen deze thuis ook.
En via Bable Fish en Google heb je alles zo uit het Nederlands vertaald...
Overigens zal ik zelf nooit tegen een DVP vertellen wie er achter een alias schuilt, alleen mijn eigen ID geef ik eventueel door, maar ook hier moet je de dames zelf niet onderschatten, zeker bij de veelschrijvers met tig details kunnen ze natuurlijk makkelijk namen bij gezichten plaatsen.

Ik haal dit maar even aan om een begin te hebben.

- Ik denk dat je er niet moet van uit gaan dat alle dames over een pc beschikken, integendeel durf ik beweren.
- Heb je al eens een langer stuk tekst, verteld zoals we het hier vertellen (direct en volks) via zo'n automatisch vertaalprogramma vertaald? Doe het eens :smile:. Vertaal eens z'n lange Duitste recensie met zo'n programma in het Nederlands. Ik vrees dat zelfs ik dan het Duits nog beter ga begrijpen ;).
- Hoe de dames dan wel aan de schuilnamen komen? Bla, bla, bla... "kijk zie, die daar... dat is xxx". Helaas is het toch wel zo dat verraders héél vaak de beren zijn waar je (goed) contact mee hebt en die niet tot de actief schrijvende pers behoren. Niet altijd natuurlijk. In mijn geval was het zo. In mijn geval had die beer dubbel pech: 1) ik schrijf respectvol over een dame, so what... 2) de dame vond het niet erg, integendeel zelfs :smile:. Ben ik sindsdien minder gaan schrijven. Oordeel zelf :rolleyes:.
Een ander geval betreft een escortdame in België die door de details wist wie dat geschreven had. Ik kreeg een complimentje. Ik heb dus duidelijk een andere evaring dan krikkelig reagerende dames als ik over hen schrijft. Het hangt er ook veel vanaf hoe je schrijft en hoe eerlijk. Overdrijf nooit, in generlei richting. Btw, bij deze escortdame stond zelfs (in een ludiek jasje gegoten) een uitzonderingetje (ik bedoel iets dat normaal niet in haar standaardpakket zit, waar ik overigens normaal dan ook nooit gewag over maak). Verder de vele +-en maar ook de -ekes :rolleyes:.

feelc
27 augustus 2008, 21:36
Ik heb 1 keer meegemaakt dat een dame had geraden dat ik degene was die een (overigens: zeer lovende) recensie over haar had geschreven. Sindsdien pas ik een beetje op.

En wat Toppie's klacht betreft: sommige kerels doen nou eenmaal álles om in te tunen bij een dame. Met dit soort geslijm proberen ze een vertrouwensband met de dame te creeeren, om zodoende zelf aan te kunnen geloven dat zij voor die dame heel wat meer betekenen dan hun collega-ijsberen.

Jansen
27 augustus 2008, 21:43
Ja dit is weer een verhaal wat om de zoveel tijd wel een of andere ijsbeer meemaakt.
Ik zelf heb een jaar geleden zelf door te veel positief schrijven de deksel op mijn neus te gekregen.
Een aantal onder ons weten dat nog wel, en ik ben toen ook gewaarschuwd door minder te schrijven en zelf meer te genieten.
En zeker wanneer een ijsbeer naar je thuis front belt als je op zaken reis bent met de vraag of ik wel bij mijn ........vriendin zit.:huch:

Jaloers was toen ook het aspect en ik heb nog nooit zoveel roddelnichten gezien als in een saunaclub.
Een aantal ijsberen gunnen je het niet als een DVP jouw net iets meer vind dan een andere frustiebeer, dit zie je zelf ook op de reacties die je krijgt en de discussies die daarna ontstaan.

p.s. een van de laatste winnaars van beste verhaal van de maand kan hier ook over meepraten.

Hoe meer je schrijft hoe meer tegenstanders je krijgt.:o:o

Toppie
27 augustus 2008, 21:53
p.s. een van de laatste winnaars van beste verhaal van de maand kan hier ook over meepraten.

Hoe meer je schrijft hoe meer tegenstanders je krijgt.:o:o

Je mag gerust mijn naam erbij zetten hoor anders doen de andere "verklikkers" t wel..... Maar ik dacht dat ik je t het uitgelegd hoe t toen met mij en die dame zat, maar volgens mij heb je niet geluisterd en weer naar blote billen zitten kijken ;) In ieder geval was ik toen weer eens verliefd........ :redface:

en je tweede stelling kan ik ook alleen maar bevestigen... Ik zal dan ook niets meer over dames hier schrijven. Lijkt me een stuk verstandiger.

Jansen
27 augustus 2008, 22:05
Je mag gerust mijn naam erbij zetten hoor anders doen de andere "verklikkers" t wel..... Maar ik dacht dat ik je t het uitgelegd hoe t toen met mij en die dame zat, maar volgens mij heb je niet geluisterd en weer naar blote billen zitten kijken ;) In ieder geval was ik toen weer eens verliefd........ :redface:

en je tweede stelling kan ik ook alleen maar bevestigen... Ik zal dan ook niets meer over dames hier schrijven. Lijkt me een stuk verstandiger.

Toppie toch je vergist je omdat je even niet aan Ariebier hebt gedacht hij was ook een winnaar maar ook even een verliezer.
Sonny en ik hebben hem zelfs weer een beetje uit de put gehaald.
Het ging niet over jouw maar over Ariebier die mij het probleem uit de Vila vertelt had.
Hij had problemen met een jaloerse ijsbeer die juist over hem aan zijn beste vriendin daar smerig aan het roddelen was geweest.
En deze ijsbeer heeft ook bij een vriendinnetje van mij in PHG me zwart willen maken.

Dus jouw bedoelde ik zeker niet je had wel wat meer vertrouwen in mij kunnen hebben.

Toppie
27 augustus 2008, 22:13
Dus jouw bedoelde ik zeker niet je had wel wat meer vertrouwen in mij kunnen hebben.

ah mooi dan weet ik ook gelijk dat je niet naar die lekkere billen zat te gluren maar naar mijn imposante torso :teuflisch

btw tja als ik Ariebier was zou ook totaal uitflippen :green_smi

Big30
27 augustus 2008, 22:14
Het onderwerp ligt misschien wat teer en gevoelig maar laten we een paar punten niet vergeten.

- Info op dit forum is in principe vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook voor dames die in een club werken.
- Het staat dames voor zo ver ze die behoefte hebben dan ook vrij hier mee te lezen, ja in bepaalde gevallen kunnen ze soms zelfs reageren.
- De meeste dames die in een club werken hebben wel een benul dat er wat op het internet wordt geschreven maar in de meeste gevallen zullen ze niet op de hoogte zijn van de details.
- Dat sommige IJsbeertjes in bepaalde clubs met een laptop rondlopen is een feit dat ze soms dan op YBF inloggen is ook een feit. Dat dan de aandacht van een dame getriggerd kan worden valt niet uit te sluiten.
- Dat een dame dan wel eens wil weten wat er over haar geschreven wordt is niet zo vreemd. Dat een IJsbeertje met laptop is een club dit vertelt tsja ik zie dit niet als een grote misdaad eerlijk gezegd. Noem het een reactieve mode, dat is wat anders dan de actieve mode d.i. zelf naar een dame gaan en zeggen wat er over haar geschreven is.
- De dame weet dan wat er over haar geschreven is maar natuurlijk niet wie dat geschreven heeft! Daar is niets mis mee.
- Het is bepaald ongepast om aan een dame de identiteit achter een nick te onthullen! Dat is not done en verwerpelijk.
- Overigens een zeer geringe fractie van de dames zal weten wat er over hen geschreven is en een nog geringere fractie leest hier mee.
- Als je de kans op herkenning door een dame wilt minimaliseren is het verstandig om niet te veel herkenbare details van het bezoek op te schrijven als "ik was woensdag van 22-24u met haar op de kamer en daarna hebben we nog samen gedoucht!".

Een dame vertellen dat je op het "internet" schrijft lijkt me niet verstandig al moet een ieder dat voor zich zelf uitmaken.

:wink::wink:

Rex
27 augustus 2008, 22:16
Ik heb meerdere malen meegemaakt dat meiden me vroegen of ik wel eens op fora schreef.
Ik zeg altijd dat ik weleens wat op internet surf, maar namen van fora noem ik nooit. :nee:

Er zijn genoeg ijsberen die mij altijd met Rex aanspreken in de clubs.
Zelf vind ik dit niet zo erg, maar ik kan me voorstellen dat sommige dames dit oppakken en misschien denken, ok das dus Rex.............:eek:

Whatever, ik kan zeker niet tegen mensen die achter iemands rug om naar anderen toe honderd uit spreken.
Als je iets te melden hebt, doe het dan recht in iemands gezicht, maar ga niet kinderachtig lopen doen. :thefinger

En tja de '' donkere '' wereld van de nachtclubs kent vele gezichten.:rolleyes:

Jansen
27 augustus 2008, 22:20
Ik heb meerdere malen meegemaakt dat meiden me vroegen of ik wel eens op fora schreef.
Ik zeg altijd dat ik weleens wat op internet surf, maar namen van fora noem ik nooit. :nee:
En tja de '' donkere '' wereld van de nachtclubs kent vele gezichten.:rolleyes:

Ik ga alleen maar rummicuppen :rofl: omdat er geen flipperkast staat !!!!!!!!

Rex
27 augustus 2008, 22:26
Ik ga alleen maar rummicuppen :rofl: omdat er geen flipperkast staat !!!!!!!!

Ik poker liever, meestal blind All - In............

Jansen
27 augustus 2008, 22:34
Je mag gerust mijn naam erbij zetten hoor anders doen de andere "verklikkers" t wel..... Maar ik dacht dat ik je t het uitgelegd hoe t toen met mij en die dame zat, maar volgens mij heb je niet geluisterd en weer naar blote billen zitten kijken ;) In ieder geval was ik toen weer eens verliefd........ :redface:

en je tweede stelling kan ik ook alleen maar bevestigen... Ik zal dan ook niets meer over dames hier schrijven. Lijkt me een stuk verstandiger.

Ik heb Toppie net een i.m. geschreven dat mijn verhaal niet over hem ging maar over Ariebier ( ook winnaar van een maand terug)die genaait is door een mede ijsbeer.
Ik heb lang met hem gepraat in de vila en ook de DVP die niets meer met hem te maken wou hebben.
De ijsbeer die hem beschadigd heeft heeft dat ook al een bij mij en ook bij andere gedaan in PHG.

Dus het ging absoluut niet over Toppie vandaar de i.m. naar hem en hier een korte uitleg.
Ik heb begrip voor zijn reactie maar hij weet nu dat hij en ook ik door te positief schrijven genaait wordt door een jaloerse en geflipte lul.

Of niet Rex jij kent de verhalen

Toppie
27 augustus 2008, 22:39
Ik heb Toppie net een i.m. geschreven dat mijn verhaal niet over hem ging maar over Ariebier ( ook winnaar van een maand terug)

tja er zijn al ook zoveel winnaars van de beste recensie vd maand he....... Lees je dat Ace2? :rofl:

Ace2
27 augustus 2008, 22:52
tja er zijn al ook zoveel winnaars van de beste recensie vd maand he....... Lees je dat Ace2? :rofl:

Het ontgaat mij volkomen.

seksenfun
28 augustus 2008, 21:27
Terloops even vermelden dat 'roddelen' en 'jaloezie' jammer genoeg héél menselijk zijn en niet zullen kunnen verbannen worden. Ook vrouwen zijn niet altijd even 'proper'. In YY is er een dame die van een beer gaat vertellen dat hij bij de dames bij PZC zo op haar hoofd duwt dat ze bijna stikt. Alléén maar omdat de beer in kwestie na veel aandringen haar niet aansprak en de dame in kwestie al een paar dagen weinig klanten heeft.

Zo zie je maar... Ik weet wel niet of we ons doen en laten nu moeten gaan veranderen voor die kloteman of tettevrouw. Dan lacht hij/zij dubbel.

foots
29 augustus 2008, 01:29
Beste Toppie33,

Ik kan helaas alleen maar over je vertellen dat je soms wel een uur lang nodig hebt om klaar te komen. Dit vind ik een topprestatie (zelf wel eens in 20 sec.) en verder heb ik geen idee wie of wat je bent.

Maar ik vind het veel leuker om met mede ijsberen over de dames te roddelen en te schrijven, goed te freten en wat verder iedereen over een bepaalde dame schrijft boeit me niet. Ik verspil mijn kamertijd niet aan het ophangen van verhalen van ijsberen, dat vind ik zelfs een zonde.

Ik hoop altijd dat een recessie kort en duidelijk omschrijft wat ik bij die dame verwachten kan en een korte samenvatting met punt zoals bij hookers vind ik heel erg handig, want ik vergeet de rest toch allemaal.

Van sommige ijsberen die ik al eens heb ontmoet weet ik dat ze een goede smaak hebben en bv. Dupke is voor mij een betrouwbare informatiebron omdat hij dezelfde smaak heeft.

Groet, Foots

Women Lover
29 augustus 2008, 21:57
1 keer in mijn hele ijsberenbestaan met een DVP over een andere ijsbeeer gepraat, maar daar was toen de situatie ook naar. Ze begon er zelf over en het zat haar blijkbaar hoog. Dat gesprek heb ik toen na een poosje vriendelijk geprobeerd af te kappen met de opmerking dat het iets tussen hun beide is en mij niet aangaat. Gelukkig een dame met meer dan alleen looks en ze begreep wat ik bedoelde, hoewel het een respectvol gesprek was over haar problemen? met een klant?.

Als andere beertjes over mij praten dan mogen ze dat van mij doen. Geen probleem en als de dames over mij praten met ander beertjes en of dames heb ik daar ook geen problemen mee. De keren dat ik er achteraf niet blij over was dat er eea over mij gepraat was kan ik ze achteraf niets anders dan gelijk geven dat erover gepraat werd. Er kunnen nu eenmaal vreemde dingen gebeuren in het hoofd van een man in de clubs en dan doe je wel eens dingen waar je achteraf spijt van hebt. Wie de bal kaatst......

En als iemand mij zwart probeert te maken terwijl er niets aan de hand is, dan moet hij dat vooral doen. Dat zijn dingen waar je op de lange terijm alleen jezelf mee hebt. Op dat moment misschien lastig, maar een dame zal daar normaalgesproken snel doorheen prikken als het leugens zijn. Als het geen leugens zijn, dan heb je het aan jezelf te danken en moet je bij jezelf ten rade gaan

jm2c

Jansen
1 september 2008, 23:49
Van sommige ijsberen die ik al eens heb ontmoet weet ik dat ze een goede smaak hebben en bv. Dupke is voor mij een betrouwbare informatiebron omdat hij dezelfde smaak heeft.

Groet, Foots

Dezelfde Smaak:eek: Eten jullie samen uit het zelfde bord.:rofl:

seqoya
2 september 2008, 08:55
Ik hou me altijd op de vlakte als ik een recensie schrijf... ga niet erg gedetailleerd in op wat er allemaal gebeurd is zodat de dame in kwestie mocht ze het lezen niet terug kan voeren op mij.... ik zeg nooit dat ik recensies schrijf.... hou me van de domme en doe net of ik het niet weet dat dit bestaat... als ze me naar bijv hookers of ijsberenforum vragen...

maar er zijn ook dames die graag willen dat je goed over ze schrijft bijv estelle van zandpad in utrecht die vroeg destijds altijd of je op hookers schrijft en of je vooral wat wil posten... maar ook bij haar zei ik dat ik niet op internet schrijf.... je kan zo een wat eenvoudiger leven hebben in de clubs....

verder vind ik het wel belachelijk dat andere ijsberen de dames inlicht over de recensies....en nog erger wie het geschreven heeft....

Er zijn genoeg ijsberen hier die mij dingen hebben verteld en die blijven bij mij daar laat ik me dus niet over uit ten opzichte van andere beren... ik vind dat die code er is en moet zijn alleen blijkt t dus dat je niet iedereen kunt vertrouwen daarom is een goede mensenkennis van belang dat je weet bij wie wel en bij wie niet....

Snoepveter
2 september 2008, 12:45
Misschien is het toch maar het beste om anoniem te blijven dus. Zal ik maar doen dan.

Jansen
2 september 2008, 21:43
Misschien is het toch maar het beste om anoniem te blijven dus. Zal ik maar doen dan.


Dat is de reden dat ik ook anoniem blijf :teuflisch

probeer ook incognito met een witte jas rond te lopen.:D

Azrael
4 september 2008, 09:58
Met veel interesse deze discussie gevolgd. Dit is dus geen probleem van deze tijd. Drie jaar geleden, toen ik net met mijn ijsberenleven was begonnen en trouw toch berichten schreef op het andere forum, heb ik ook een en ander doorgesproken met een aantal aanwezige medeijsberen in PHG. Tot mijn verbazing werd ik tijdens mijn volgende gesprek door een dame aangesproken waarom ik niet zo positief was over het bezoek.. Ik was werkelijk verbaasd, hoe kon zij mijn nickname kennen? Later hoorde ik dat een andere ijsbeer het nodig vond om mij bekend te maken en dus heb ik daarna maar mijn nick gewijzigd en mij (op enkele uitzonderingen na) niet meer met mijn nick bekendgemaakt in de club bij de andere ijsberen.

Ik snap niet dat sommigen er van kunnen genieten om anderen zo voor het blok te zetten.....:confused:

De Cock
5 september 2008, 19:34
Met veel interesse deze discussie gevolgd. Dit is dus geen probleem van deze tijd. Drie jaar geleden, toen ik net met mijn ijsberenleven was begonnen en trouw toch berichten schreef op het andere forum, heb ik ook een en ander doorgesproken met een aantal aanwezige medeijsberen in PHG. Tot mijn verbazing werd ik tijdens mijn volgende gesprek door een dame aangesproken waarom ik niet zo positief was over het bezoek.. Ik was werkelijk verbaasd, hoe kon zij mijn nickname kennen? Later hoorde ik dat een andere ijsbeer het nodig vond om mij bekend te maken en dus heb ik daarna maar mijn nick gewijzigd en mij (op enkele uitzonderingen na) niet meer met mijn nick bekendgemaakt in de club bij de andere ijsberen.

Ik snap niet dat sommigen er van kunnen genieten om anderen zo voor het blok te zetten.....:confused:

Laten we daar maar over op houden :angryfire zijn zelf collega's die je eega anoniem een mail sturen met wat 'informatie' gelukkig is mijn vrouw van vele zaken op de hoogte maar zo'n klote mail van wie dan ook en dan nog anoniem achter je rug om ? lekker he :ranting2:

Fijne peopletjes zijn er :moon:

Erecode kennen vele maar helaas een paar nazaten van Arschloch, die hebben overal schijt aan (helaas maar waar).

Alles Paletti
6 september 2008, 10:02
Mijn broertje die weet helemaal niks van erecodes :cool: Zit je op een verjaardag dan flapt hij er zo uit of het weer fijn was in Duitsland :eek:

:wink:

Local Hero
6 september 2008, 11:54
Yo de mannen! Goed topic!!
Na een jaar lid te zijn van het ijsberenforum moet ik eerlijk zeggen dat ik tot nu nog toe niemand van de (bekende) ijsbeertjes in levende lijven ben tegengekomen. Misschien is dat wel goed. Lekker anoniem :freu:

Wat betreft die erecode, die geldt volgens mij niet alleen binnen de clubs, maar ook buiten de clubs. Ik heb het persoonlijk al meegemaakt dat een ijsbeer al heeft rondverteld BUITEN de clubs dat ik mij af en toe zeer goed amuseer met dames van plezier. Daar staat in principe de doodstraf op. :hanged:

Het belangrijkste aan de erecode van de ijsberen is volgens mijn de berichtgeving. Een forum leeft van de berichten. Zonder berichten geen forum. Er zijn al genoeg kerels die rondsnuffelen op forums zonder zelf berichten te posten. :thefinger

Wat mij ook opvalt is dat sommige ijsberen aangesproken worden op hun negatieve berichtgeving over een bepaalde DVP. Dit lijkt mij toch een verkeerde houding. Slechte ervaringen horen er gewoon bij, punt. Gewoon sportief blijven is hier het devies. Ik zelf heb nog nooit over mijn slechte ervaringen met DVP's op het forum geschreven, alleen over de goede, gewoonweg omdat een beetje reclame over iets goeds veel beter is dan reclame over iets slechts. Het gaat tenslotte toch om mensen, niet producten :D

Maar de moraal van het verhaal is dat ijsberen zichzelf niet al te serieus moeten nemen. Na een jaar bezoek aan clubs kan ik besluiten dat van alle DVP's waar ik mee op de kamer ben geweest, er maar 4 of 5 bijwaren die ik op voorhand kende van het ijsberenforum. Dus het forum is niet absoluut noodzakelijk voor een hoop plezier op de kamer, maar soms helpt het wel :rofl:


The highway's jammed with broken heroes on a last chance power drive
Everybody's out on the run tonight but there's no place left to hide

seksenfun
6 september 2008, 13:50
Wat mij ook opvalt is dat sommige ijsberen aangesproken worden op hun negatieve berichtgeving over een bepaalde DVP. Dit lijkt mij toch een verkeerde houding. Slechte ervaringen horen er gewoon bij, punt. Ik zelf heb nog nooit over mijn slechte ervaringen met DVP's op het forum geschreven...

Je vindt dat de slechte berichtgevingen er ook bijhoren. Zeer zeker, ben ik volledig mee akkoord. Misschien toch ook maar eens beginnen met jouw teleurstellingen neer te pennen. Zo help je je mede-beren om diezelfde telerustelling niet te moeten meemaken :rolleyes:.

seksenfun
14 september 2008, 18:02
Tja... hoe meer er verklikt wordt des te minder er doorgaans geschreven wordt aan info op het forum. Welke idoot streeft dit nu weer na :confused:.


Aangekomen om 1 minuut voor elf, domkop dat ik ben, zonder mijn vrijkaartje voor Planet Happy Garden. Nu zo’n probleem is dat ook weer niet. Ik kom er nog wel eens binnen de twee maanden.

Laten we misschien beginnen met een kanttekening. Dan zijn we die tegen het einde van het verslag weeral vergeten :smile:. Sommige beren begrijpen de erecode van de ijsberen verkeerd. Sommige beren praten écht wel over écht wel van alles en nog wat met de dames. Sommige beren blijken niet over voldoende inspiratie te beschikken om een lang gesprek in stand te houden met de dames en beginnen dan maar wat leugentjes te vertellen (lekkere sensatie, luisterverzekerheid van de dame) van mede-ijsberen. Leuke hobby :hammer:. Ik hou het bij grappen en grollen, gelukkig de meeste beren. Er zijn jammer genoeg uitzonderingen. Maar ja… zolang er mensen onder mekaar zijn, zolang…, zoals het spreekwoord zegt.
Wat bezielt zulke beren?? Weten zij niet beter?? Wat willen ze bereiken met die nonsens?? Zijn ze jaloers misschien??
Tegen Alini (http://www.ijsberenforum.nl/forum/showpost.php?p=72999&postcount=9) gaan vertellen dat ik slechte recensies over haar schrijf uit een duidelijk jaloerse reactie, omdat Alini met Dupke (mijn beste vriend-beer) is gaan kameren. Als er al een dame is waar ik uitermate goed over schrijf is het bijvoorbeeld juist Alini. Ik plaats ze (met een grapje) nog wel terug op pagina 1 van de lijst op het forum bij Planet Happy Garden. En jaloers, ik? Wees gerust desbetreffend beertje, verre van! Het is een spel. Wij vermaken ons. Jouw leventje is precies wat minder vrolijk. Doe er wat aan :D. Enige achting voor u ontbreekt me volledig.
Maar… wat was uw geniepige plannetje dan wel? Dacht je daardoor een betere service te krijgen op kamer de volgende keren van haar? Dacht je dat de dame in deze commerciële wereld omwille van een vertelseltje met deze beer niet meer zou willen gaan kameren, niet meer zou praten, dat we niet meer zouden grappen en grollen, dat onze klik zou verminderen?? O jee, wie is er hier jaloers :green_smi.
Enfin… je hebt je best gedaan… je hebt je pleziertje gehad… je hebt echter aan het kortste eind getrokken en niets bereikt, tenzij dan misschien dat nu jij ongeloofwaardig bent? Toevallig ga ik al iets langer met Alini, toevallig ben ik open tegen de dames, wat me totaal niet stoort, integendeel, zonder heel mijn privé-leven prijs te geven. Toevallig weet Alini wel al een beetje hoe ik ben.
Ik maak er me niet druk in maar wou dit belachelijk gedoe toch even vermelden. Ik ga er dus ook niet minder om schrijven. Je kan dus lustig voortdoen jongen :hah:. Misschien maak je wel carrière op dit vlak :thefinger.
(Zal ik anders dit antwoordje afprinten/vertalen en haar voorleggen :teuflisch? Nee, ik verlaag me niet tot jou :moon:.

Hopelijk krijgen we binnenkort niet enkel nog onduidelijke vage berichten.

rplover
14 september 2008, 18:36
Jouw mooi verslag onder PHG wordt een vervelend verslag, S&F :rolleyes:
Niet omdat er iets mis mee is, maar omdat je vaag praat, en daar openlijk een beschuldiging uit aan "een ijsbeer". Je hebt waarschijnlijk gelijk (misschien wel overschot van), maar doet dit op een totaal verkeerde manier.....
Ofwel doe je je werk goed, en praat je voluit, en noem je namen, ofwel zwijg je als vermoord.
Ieder bericht van je begint met die "erecodegedoe". Spijtig, want daar hebben andere beertjes niets aan. Niet natrappen naar een spook, maar de beer in kwestie persoonlijk aanpakken via IM is misschien een beter idee.
Je doet ermee wat je wil, maar nu praat je in raadsels, en maak je misschien wel een beertje verdacht die er helemaal niks mee te maken heeft.
Je fabeltje dat het je niet hoog zou zitten, of dat zijn opzet niet is geslaagd, tja, je hebt het bij het verkeerde eind, want je mond loopt ervan over.
Een reden te meer voor die beer om ermee door te gaan, want hij ziet dat hij je ermee kwetst.
Euh, beschouw deze post niet als een aanval op je persoontje, maar als raad.
Kan ik dan raad geven? :hammer:

seksenfun
14 september 2008, 20:11
@ rplover,

Gezien eerdere twist tussen ons op dit forum zou jij je (achteraf bekeken) aangevallen kunnen voelen. Vergeet dat dan maar. Een naam kan ik niet noemen omdat ik geen naam weet. Het vermelden lijkt me toch wel noodzakelijk. Helaas moet ik je ongelijk geven op jouw laatste punt. Het zit me niet hoog. Het kan me écht niet schelen wie zich hiermee bezig houdt hoor.
Niemand hoeft zich dus aangesproken te voelen. Wie het gedaan heeft wist dat ook al voor mijn vermelding hè ;). Als die zijn leven daarmee vervrolijkt is dat zijn trieste zaak.

Voor mij is de kous af hoor en is het héél duidelijk, zoals uit mijn posting blijkt. Ik blijf gewoon op respectabele manier over de dames schrijven.
Er is wel één ding. De dag dat een favoriete dame van me expliciet vraagt om niet meer te schrijven, stop ik er ook mee. Er zijn er die al sneller stoppen met schrijven of vage nietszeggende recensies beginnen schrijven in de trent van: het was een goeie sessie,....
Als ik moet kiezen tussen een GFE++-sessie of schrijven heb ik nog altijd meer aan die GFE++-sessie dan aan het schrijven, wat notabene in eerste plaats bedoeld is voor de andere beren, om info te verschaffen. Als dat dan misbruikt wordt... ik hou niet van misbruik... dan laat ik het voor wat het is.
Op den duur komt de bestaansreden nummer 1: info verschaffen over de dames op dit forum in het gedrang. Vandaar dat een nieuwe vermelding van een nieuw voorval mij de moeite leek.

Ik denk dat dit draadje nog gaat aangroeien?

Picasso 1
14 september 2008, 21:04
De identiteit van een 'prater' lijkt me niet zo moeilijk te achterhalen.

Als een dame me zou zeggen dat een ander ijsbeer over een recensie van me heeft gesproken, dan zou ik erg benieuwd zijn wie dat dan wel mag zijn.
Dus in eerste instantie aan de dame vragen hoe die persoon eruit ziet en of ze hem kan aanwijzen. Vervolgens de betreffende ijsbeer rechtstreeks er op aanspreken.

Als de dame geheimzinnig doet over de identiteit van de persoon dan is ze zelf met een spel bezig die aan mij niet zou zijn besteed, en mag ze hem wat mij betreft helemaal hebben.

Zakkenleger
1 december 2008, 12:04
Ook ZL is inmiddels 'uit de kast' bij een DVP, die hij graag bezocht. Een rattig beertje meende te moeten slijmen :kotz: bij haar door ZLs identiteit bekend te maken, inclusief vertaling van wat hij geschreven had.

DVP niet blij, ZL niet blij, en beertje? Moet oppassen dat ZL hem niet tegenkomt :ranting2:

ZL heeft het al eerder geschreven: beertjes die zoiets flikken, zijn the lowest of lowlife. Wat ze bezielt weet ik niet en wil ik ook niet weten. Genoeg is het dat de DVP in kwestie beertje ook niet bepaald hoog heeft zitten :teuflisch. Dat is wraak genoeg, totdat ik beertje tegenkom...

rplover
1 december 2008, 13:27
Ook ZL is inmiddels 'uit de kast' bij een DVP, die hij graag bezocht. Een rattig beertje meende te moeten slijmen :kotz: bij haar door ZLs identiteit bekend te maken, inclusief vertaling van wat hij geschreven had.

DVP niet blij, ZL niet blij, en beertje? Moet oppassen dat ZL hem niet tegenkomt :ranting2:

ZL heeft het al eerder geschreven: beertjes die zoiets flikken, zijn the lowest of lowlife. Wat ze bezielt weet ik niet en wil ik ook niet weten. Genoeg is het dat de DVP in kwestie beertje ook niet bepaald hoog heeft zitten :teuflisch. Dat is wraak genoeg, totdat ik beertje tegenkom...
Lever hem over aan mij, ik weet een "kopstootbeertje" zitten, die sturen we er samen op af:hammer:

de relnicht: nog steeds tegen alle vormen van fysisch geweld (zowel op Meiden als op beertjes):teuflisch

egon, Dr. Rammler
25 april 2009, 12:33
Er is geen erecode onder ijsberen, droom allen rustig verder.
Alhoewel geen haar op mijn hoofd eraan denkt ook maar één berichtgeving door te geven aan een Meid, gebeurt het spijtig genoeg wel.
Ik zou zelfs meer zeggen, sommige beertjes zijn niet meer welkom in bepaalde clubs omdat ze negatief hebben geschreven (en dan nog wel negatieve waarheid).
Ook van zogenaamde vrienden hier, die liever "goed staan" met sommige clubleidingen dan met hun collega's beertjes.
Dat is pas zielig, hun collega-wandelaars verraden om in de "favor" te komen van een club, hoe gekker kan het nog worden?
Van mij kunnen ze denken en zeggen wat ze wilen, dat ik een relnicht ben, dat ik een onruststoker ben, maar ik kan met een gerust geweten iedere avond mijn bedje in. Ik doe niet mee aan dat gezeik tegen Meiden, en al zeker niet aan dat gezeik tegen clubuitbaters.

Ik noem het geeneens spijtig, ik noem het laf en achterbaks, en diegenen die ik weet die daar aan zondigen (fatsoenregel nummer één bij ondergetekende), die gun ik zelfs geen blik meer waardig. Boontje en loontje, en dan zijn het hun eigen vlooien die bijten.

Dus ik raad al die kiekens gewoon aan eens wat meer te neuken, en wat minder zich bezig te houden met anderen zwart te maken. Wat in hemelsnaam win je erbij een ijsbeer zwart te maken bij een of andere Meid of bij de een of andere clubleiding? Bwah, vroeg of laat keert dat allemaal tegen hen, en dan maar janken en zich de geslagen honden voelen.

Ik word daar toch zo moedeloos van...........

dem stimme ich zu

bootyfan
27 april 2009, 19:09
pfff, ik maak er geen geheim van dat ik 'schrijf', maar loop er ook niet mee te koop...
Over andere beren zal ik niet snel een uitspraak doen.
Waarom niet? Tja, ik ken er zelf bitter weinig in real life, dus wie ben ik om aan de geloofwaardigheid van andere berichten te twijfelen.
Ik ga altijd uit van mijn eigen bevindingen.
Code? Gezond verstand gebruiken is ook al goed...
Bootyfan :cool:

CLUBSPORT
27 april 2009, 20:38
Op een ander forum heb ik dit soort roddel en achterklap ook helaas mogen meemaken .
beer die in een goed blaadje wou komen bij enkele dames en negatieve uitlatingen van andere beren doorspeelde .
maar ook de dames konden er wat van ook die bezochten het forum regelmatig en een enkele dame vond het zelfs nodig om een bepaalde beer helemaal verrot te schelden via berichten op het forum .
triest was het om te merken dat veel beren met deze berichtgeving zo meegingen met blijkbaar de bedoeling om in een goed blaadje bij deze dame te komen .
ik heb me hier altijd afzijdig van gehouden .

Picasso 1
27 april 2009, 20:43
triest was het om te merken dat veel beren met deze berichtgeving zo meegingen met blijkbaar de bedoeling om in een goed blaadje bij deze dame te komen .


Pathetic :kotz:

CLUBSPORT
27 april 2009, 21:03
ja het zet je wel aan het denken, zeker als je weet dat vele medeberen met deze beer veel leuk schrijfcontact hadden .
Maar de dame vond het nodig om deze beer opeens volledig de grond in te boren publiekelijk op het forum(zeer onproffesioneel).
waarom ze het deed weet ik niet er zal wel meer achter zitten wat nooit boven water komt .
nadien was deze beer bij veel andere forumleden een soort paria geworden
Dit geval was voor mij wel een soort eyeopener .

kater
28 april 2009, 18:45
Over andere beren zal ik niet snel een uitspraak doen.
Waarom niet? Tja, ik ken er zelf bitter weinig in real life,
Bootyfan :cool:



:D Booty : ik was die gast in die groene "pelsjas" dat weet je toch nog wel ??:baeh::baeh: ( en toch is wit mooier )


Gr :rolleyes: