PDA

Volledige versie bekijken : Utrecht, Zandpad 134-1, Sahra (Zwits.) dag



frankkinky
28 september 2008, 20:12
Haarkleur/-lengte : nu hoogblond, lang
Lengte dame : 1,60m
Postuur/Cupmaat : slank, D-cup
Nationaliteit/Taal : Zwitserse, nederlands en duits
Leeftijd : ca. 26
Tatoeages/Piercings :
Service: frans met, neuken met, russisch met, soft kinky, grieks bij man etc.
Voordelen: knappe verschijning, erg schoon en sympathiek
Nadelen: kan iets afstandelijk zijn, kleine kamer
Tijdsduur : 35 minuten
Prijs : 100 Euro
Extra’s bij het bezoek: colaatje

Deze knappe dame spot ik al lange tijd, zeker ruim een jaar, ze triggerde me, maar de recensies hier overtuigden mij niet, maar toch, haar schoonheid, lach iedere keer twijfelde ik tot zelfs gisteren toe en ik toch weer doorreed. Nu wilde ik het zelf ervaren en wachtte geduldig tot Sarah openging en daar stond ze in een rood setje, mooi zongebruin, haar volle grote borsten uitdagend bungelend en een vriendelijke glimlach. Het bordje SM triggerde mij ook, maar zoals ik vaak voor de 1e keer doe een bezoek van 50 Euro voor standaardsessie.

Sahra bleek prima Nederlands te spreken met hier een daar een Duits woordje, dat maakt de communicatie prettig en ik vond haar zeer vriendelijk en eerlijk in de omgang. Na de nodige hygiene gedaan te hebben (al had ik thuis even van tevoren gedoucht en geschoren wel zo prettig voor de dames), ging ik op bed liggen waar Sahra ontdaan van haar setje tussen mijn benen kwam zitten en mij heerlijk begon af te trekken en zachtjes te teasen, tepels etc. Ik genoot, en voelde mij op mijn gemak bij deze Zwitserse schone, ze maakte geen indruk haast te hebben en even later deed ze het condoom er vakkundig om en begon mij prima en geil te pijpen. Af en toe met een vinger strelend en teasend onder de ballen, schijnbaar reageerde ik daar goed op want Sahra vroeg even laten of ik wilde neuken of anaal verwend wilde worden. Gezien de warmte en het feit dat ze me opwond wilde ik anaal weleens meemaken en zo deed ze het condoom om haar vingers en begon mij heerlijk rustig anaal te verwennen. Met wat poppers gaf ik aan dat het iets meer mocht en zo reageerde Sahra prima ook op mijn lichaamstaal en voerde het tempo op, het trekwerk met olie van mijn lul nam ik over en zo kwam ik even later heerlijk klaar terwijl Sahra nog eventjes pesterig doorbleef gaan met de anale verwenning.

Ja wat zal ik zeggen? Ik heb spijt dat ik niet eerder bij deze beauty naar binnen ben gegaan, want naast haar goede looks vind ik Sahra ook een prettige vrouw van 25 lentes die prettig communiceert, direct en ook een behoorlijke intelligentie heeft. Ze nam nog even rustig de tijd voor een praatje achteraf.

Zonder meer een zeer goede dame, en ik hoop haar vaker te ontmoeten en op kinky gebid ook te kijken wat haar capaciteiten zijn, deze schone wil ik weleens in een kinky-outfit zien en dan mij dominerend gebruiken in combinatie met heerlijke sex, ik ben nu al benieuwd.

Ik heb in ieder geval genoten en had een prima klik met haar:smile:

phoenix
29 september 2008, 18:02
helaas deze dame die ik al enige jaren ken.....................wordt zwaar gepooierd, en dat zal tot het laatst toe ontkennen, iedere blauwe plek daar had ze een fantastisch verhaal bij en de pooier ken ik ook..................................ja en ze wordt ieder ochtend netjes afgeleverd door een lieve amsterdamse vrouwsamen met lisa van 112-1, en de pooier komt dan toevallig altijd er vlak voor of er vlak na langs rijden....................snif ik houd van deze vrouw, ik ken haar geschiedenis ook, die ze in het begin van haar loopbaan op het pad aan me bijna geheel vertelde , daarbij erkende ze dat ze voorheen werkte om haar schuld af te betalen die in haar vroege jaren als tienermeisje heeft moeten maken...............................

frankkinky
2 oktober 2008, 07:52
Wat heb ik een spijt dat ik een jaar gewacht heb deze knappe en sympathieke dame te bezoeken omdat ik twijfelde of ze goed zou zijn

Want Sahra heeft alles wat ik in een vrouw zou wensen, ze heeft een heerlijk lichaam, goed verzorgd, knap gezicht, zeer vriendelijke en sympathiek in de omgang, intelligent en heel belangrijk ze is sociaal en heeft een goed hart.

Ik ben zeer onder de indruk van haar als persoon en dit is nu typisch zo'n vrouw die ik liever ergens anders had ontmoet dan had ik ondanks mijn verlegenheid zeker geprobeerd haar te verleiden

Afijn helaas niet aan de orde, dus ik zal mij hier beperken tot de sex en die is ook heerlijk. Ditmaal voor soft-kinky gekozen. Echte SM doet Sahra ook niet vertelde ze mij, daar heeft ze niet het karakter voor, te lief Maar voor softkinky met anaal bij de man is ze ook uitstekend.

Ze trok een spannend zwart kinky corsetje voor me aan en begon mij te teasen, zachtjes bijtend op mijn tepels, knijpen, strelen en mijn ballen afbindend begon ze mij te pijpen, een grotere zwarte dildo van zacht materiaal pakte ze erbij die ze bij mij in missionarisstandje onder genot van poppers bij mij naar binnenschoof, mmm dat voelde lekker aan en snel voerde Sahra na goed checken hoe ik er op reageerde het tempo op, terwijl ze met haar andere hand mij aftrok, dat laatste nam ik over zodat Sahra zich goed kon concentreren op de anale bewerking van mij. Erg geil.

Daarna beval ze mij in doggystyle plaats te nemen want ze wilde mijn kontje zien en haar uitzicht beviel haar duidelijk waarbij ze verderging met haar dildo.

En dan volgde het neuken, een heerlijk fris geschoren poesje werd zichtbaar en in missionarisstandje begon ik heerlijk te neuken, Sahra maakte de bovenkant van haar zwarte corset los waardoor haar enorme lekkere borsten tevoorschijn kwamen, ik neukte afwisselend, rustig tot wild en ook best diep, mm lekker, daarna ging ik weer liggen waarbij ik mijzelf aftrok terwijl Sahra mij opnieuw bewerkte met de dildo. Grommend kwam ik heerlijk klaar.

Sahra nam na de sex nog even de tijd voor een interessant en gezellig babbeltje, en nogmaals, je zou wensen dat je zo'n dame thuis zou hebben en dan bedoel ik dat niet eens voor de sex!

Ik ben echt onder de indruk van deze sympathieke Zwitserse schone die overigens prima Nederlands spreekt
:smile:

frankkinky
26 oktober 2008, 15:08
Sahra is weer hoogblond

Megaboob
6 april 2009, 21:41
Megaboob zag haar een tijd geleden, en viel als een blok voor haar zeer fraaie megaboobs. Verder een zeer lieve en positieve dame, met goede sex! Aanrader!:D

phoenix
6 april 2009, 22:55
tja een miesje wat al jaren onder druk van eeen pooier werkt, net als lisa trouwens....wat zou dat meisje beter af zijn als ze onder die pooier vandaan kon komen..........................:huch:

sjaak30
14 augustus 2009, 22:50
Zeer leuk en knap meisje. Vriendelijk en doet haar werk met veel plezier. Kom al jaren bij Sahra en dat zal voorlopig ook zo blijven. Toppertje.

Megaboob
9 december 2009, 23:47
Ik was vandaag voor het eerst in tijden weer eens bij Sarah. Ik bevestig dat ze in de avond werkt, op boot 134-1. Mod, graag aanpassen! Ze gaf aan van ca. 8 tot ca. 02.00 te werken.

Vreemd dat ik deze topper zo lang niet bezocht heb, ze is een echt megaboob meisje, met heerlijke zachte D-cups (siliconen, maar echt heerlijk), en een zeer fraai lichaam. ze pijpte me echt lekker, helemaal mijn ritme, dus dat was zeer goed, en daarna in cowgirl, en doggy actief geweest. Ik wilde graag Russisch, en ook dat was geen probleem, lekker met een beetje olie tussen haar borsten, wat een heerlijke afsluiting! echt top!

Daarna nog een leuk een intelligent gesprek met haar gehad, deze dame verdiend alle respect!

Megaboob zal zeker niet zo lang gaan wachten voor hij haar weer eens bezoekt!

candyclub
15 december 2009, 17:58
Enige dagen geleden, bij deze kanjer geweest.
Zo, deze dame neemt wel de tijd voor je.

Het pijpen doet deze zwitserse dame steeds beter....
Dus ja kwam al snel in 2 standjes (cow-girl en doggy-style) tot een zeer aangename hoogtepunt.

Daarna nog effe kort met Sahra gepraat en wat gedronken.
Zij werkt inderdaad in de nacht van 20:00 uur tot rond 02:00 uur.

Toen ik alweer wegwas waren haar gordeintjes alweer dicht.
Geen wonder, deze dame is zeker 1 van de mooiste van het zandpad.

Deze dame verdiend alle lof en respect voor de manier hoe ze je behandeld.
TOP!!!!

Ik kom zeker gauw weer terug..

Megaboob
7 januari 2010, 00:38
Megaboob is weer bij Sahra op bezoek geweest. wat een mooie, vriendelijke, lieve dame is het toch, komt in de buurt van een GFE voor mij. Ik heb een goede klik met haar, en we praten altijd gezellig na, waarbij ze helemaal niet op de tijd let. Ik was een uur binnen, voor 50,- euro, en wilde haar netjes wat extra geven, maar dat wilde ze absoluut niet hebben. Top dus!

Qua sex was het ook weer top, diverse standjes, en daarna weer afgerond tussen haar verrukkelijke borsten, mooi groot, zeer zacht en aaibaar, en een heerlijk gevoel met olie. Waarom doen niet meer dames dit spontaan?!

Sahra is voor mij een absolute topper, die ik dit jaar zeker vaker ga bezoeken!

Megaboob
15 februari 2010, 21:43
Vandaag weer eens voor een oliemassage (met borsten) eerste klasse gegaan bij sahra. sahra is gewoon een lieve GFE dame, met een fantastisch mooi lichaam. De schat heeft haar haar weer blond geverfd, want de klandizie nam af met zwart haar. Niet te geloven, ook met zwart haar ziet ze er gewoon top uit!

Dus PMC, Zoenen (tja, sommige mensen hebben geluk, dit is niet standaard!), cowgirl en doggy, en als afmaker dus russisch met olie. Wat wil een man nu nog meer? Ik zou het niet weten.

Gesprekje na de daad. Ook daar neemt sahra de tijd voor als de klik er is. En die is er zeker!

Topdame!!!!

:freu:

TAFT
16 februari 2010, 21:53
Vandaag weer eens voor een oliemassage (met borsten) eerste klasse gegaan bij sahra. sahra is gewoon een lieve GFE dame, met een fantastisch mooi lichaam. De schat heeft haar haar weer blond geverfd, want de klandizie nam af met zwart haar. Niet te geloven, ook met zwart haar ziet ze er gewoon top uit!

Dus PMC, Zoenen (tja, sommige mensen hebben geluk, dit is niet standaard!), cowgirl en doggy, en als afmaker dus russisch met olie. Wat wil een man nu nog meer? Ik zou het niet weten.

Gesprekje na de daad. Ook daar neemt sahra de tijd voor als de klik er is. En die is er zeker!

Topdame!!!!

:freu:

Beste Megaboob,
Als je een verhaal neerzet, moet het wel geloofwaardig zijn.
Aangezien ik vandaag bij Sahra nog ben geweest als klant.
Die zei: tot nu toe heeft zij nog NOOIT met iemand gezoend en zeker niet met megaboob die er regelmatig komt.
Ze vond het zeker jammer dat mensen dingen opschrijven wat helaas niet klopt.


Kijk de verhalen PMC, cowgirl en doggy, en als afmaker dus russisch met olie dat geloof ik wel. Dat standaard bij Sahra, iedere keer als ik bij haar kom. Dat heb ik vandaag ook gehad.:smoke:
Zeker russisch met olie. TOP
Maar ga hier AUB niet liegen over zoenen en helemaal niet van tja, sommige mensen hebben geluk.
Wees eerlijk, zo help je medewandelaars ook..!!!

Willem2
16 februari 2010, 21:58
Beste Megaboob,
Als je een verhaal neerzet, moet het wel geloofwaardig zijn.


Beste Taft,

:welcome2: als schrijver op deze site.....:cool:
Een beetje jammer alleen dat het meteen een aanval moet zijn op een mede-ijsbeer. Maar zo te lezen heb jij nog veel meer info.....

:wink2:

TAFT
16 februari 2010, 23:34
Beste Taft,

:welcome2: als schrijver op deze site.....:cool:
Een beetje jammer alleen dat het meteen een aanval moet zijn op een mede-ijsbeer. Maar zo te lezen heb jij nog veel meer info.....

:wink2:


Het is geen aanval. :)
Het is meer van, wees eerlijk. Zo help je mede-ijsbeer wandelaars ook.
Ik ken Sahra al een lange tijd als vaste klant en geloof me zij zoent NOOIT.
Ik reageer niet zo snel of dergelijke. Maar begrijp me goed, Sahra had het ook gelezen en vroeg aan mij of ik dit wou rechtzette. Vooral dat stukje van zoenen. Dat doet ze NOOIT. Ze vond het jammer over het zoenen.
Want ze zei al dat verschillende klanten hierdoor bij haar niet meer gingen vanwege dat stukje. Dus ja, vandaar dat ik het effe recht zet.

Dit is alle info wat ik had gehoord van Sahra.
Trek hieruit je conclusies.

:smoke:

Willem2
17 februari 2010, 15:50
Het is geen aanval. :)
Het is meer van, wees eerlijk. Zo help je mede-ijsbeer wandelaars ook.
.....................



Trek hieruit je conclusies.

:smoke:


Het is meer van, wees eerlijk en gebruik 1 Nickname heer TAFT :cool:. En het al dan niet zoenen is sterk afhankelijk van de betreffende ijsbeer. Maar ik geloof jou inderdaad dat Sahra dat helemaal niet doet. Ik geloof eigenlijk ook niet dat ze zwitserse is, maar dat is weer een ander verhaal :rolleyes:

:wink2:

phoenix
17 februari 2010, 16:19
ha willem , ik zwijg verder maar het accent van sahra is inderdaad niet zwitsers....en ik ken sahra al vanaf bijna de eerste dag dat ze op het zandpad stond......

Thuur
22 februari 2010, 14:18
Dus als ik het goed begrijp is ze nu altijd in de avond daar. Ben volgende week eindelijk weer in de buurt. Weet iemand hoe ik eventueel een afspraak kan maken...mischien email?? Vanaf 20.00uur?? Doet ze ook escort?

Willem2
22 februari 2010, 14:48
Dus als ik het goed begrijp is ze nu altijd in de avond daar. Ben volgende week eindelijk weer in de buurt. Weet iemand hoe ik eventueel een afspraak kan maken...mischien email?? Vanaf 20.00uur?? Doet ze ook escort?

Beste Thuur,

De eerste 2 berichten van jou zijn gewist vanwege het vragen van een telefoonnummer van deze dame. Nu een emailadres en nog meer vragen :cool:.
Ga er gewoon langs en schrijf een normaal bericht.

:wink2:

Megaboob
23 februari 2010, 23:09
Ik lees nu bovenstaande pas, en ben een beetje verbaasd over de reactie van TAFT :ranting2:.

Beste Taft, lees mijn andere recensies, en je zult zien dat Megaboob een heer is, en een heer liegt niet over zijn ervaringen.

ls ik dus schrijf dat Sahra mij heeft gezoend, dan is dat gewoon zo. Punt uit. Wat Sahra tegen jou zegt, weet ik uiteraard niet. Overigens is Sahra niet bekend met mijn nickname, maar met mijn echte naam, dus jouw navraag naar MEGABOOB is vrij zinloos in dit geval.

:gruebel:

We lijken het in ieder geval over een aantal zaken wel eens te zijn: Sahra is een prachtige, zeer vriendelijke dame. Wat verder op de boot tussen haar en mij gebeurd weten alleen zij en ik!

;)

Ik respecteer andere ijsberen zeer (wederom, lees mijn recensies er maar eens op na), en hoop en verwacht toch op enige beschaafde wijze door anderen benaderd te worden.

Willem2, dank voor jouw noot en kleine terechtwijzing van TAFT in deze!

Aldus:

Megaboob

Thuur
24 februari 2010, 13:21
Begrijp niet waar jouw probleem ligt, ik rij bijna 350 km dan wil ik ook weten of ze die avond ook daar is, snap jij dat mischien! Als ze die avond niet daar is zou toch zonde zijn. Verder wil ik haar dan ook voor een paar uur boeken....en ze vertelde mij laatst dat ze eventueel weer escort ging doen. Escort ja dan moet je de dame bellen. Het is toch reclame om haar nummer door tegeven je kan het als je het hebt via PM doen. Vindt jouw reactie beetje overdreven meneer!!Ik woon helaas niet zo dichtbij. Ik had haar telefonnnummer maar heb het te goed weggelegd!

TAFT
24 februari 2010, 13:41
Beste Thuur,
wat ik weet is dat je Sahra het beste kan bereiken op
Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag-avond van 20,00 uur tot 02,00 uur op zandpad kamer 134-1

good luck

sjaak30
26 maart 2010, 09:52
Zoenen (tja, sommige mensen hebben geluk, dit is niet standaard!),




ls ik dus schrijf dat Sahra mij heeft gezoend, dan is dat gewoon zo.


Slechte zaak dat mensen dit soort teksten op een forum zetten. Niet alleen omdat het een leugen is, maar ook omdat zij daarmee de dame in kwestie in de problemen brengen.
En dat alleen om zichzelf (ten koste van de dame in kwestie) omhoog te cijferen: 'kijk eens wat een topper ik ben, ze zoent zelfs met mij'.

Triest:angryfire:.

Kijk eens in de spiegel megaboob en vraag je dan af: waarom vond ik het eigenlijk nodig om dit op een forum te vermelden..........

Megaboob
26 maart 2010, 23:09
Beste Sjaak30

Wat een :angryfire: reactie....

Ik beschrijf mijn ervaringen op ijsberenforum. Vele medeberen weten dat, en respecteren dat.

Uiteraard niet met de bedoeling om dames in diskrediet te brengen, of het ze moeilijk te maken. Ook niet om mezelf op te hemelen, zoals je beschrijft. Waarom dan? gewoon om een goede en/of slechte ervaring met een dame te beschrijven, en te delen met andere beren, zodat zij daar hun voor/nadeel mee kunnen doen.

Mijn recensies over Sahra zijn erg lovend, al zeg ik het zelf. de interpretatie moet dan ook zijn, dat ik de betreffende dame erg leuk, lief en aardig vind, en dat ik haar van harte "aanbeveel"bij de nadere beren. Of de dame in kwestie met iedere beer wil zoenen is uiteraard geheel aan de dame, daar ga ik niet over.

Met mij deed ze het in ieder geval wel. Ik was er zelf bij, en weet wat er is gebeurd op de kamer. Je kunt hoog en laag springen, maar mijn ervaring is mijn ervaring.

Ik begrijp dit soort :angryfire: reacties nooit helemaal, wat maakt het uit wat ik heb beleefd met de dame, elke ervaring is uiteraard heel prive, en tussen de dame de betreffende beer.

Wellicht was ik in dit geval "lucky". Gezien de bovenstaande reacties is dat het geval. Fijn voor mij, zou ik dan zeggen.

Willem2
27 maart 2010, 11:01
Beste Sjaak30

Wat een :angryfire: reactie....



Beste megaboob,

Kijk eens naar het aantal berichten wat dhr sjaak30 heeft geschreven en dan alleen nog bij deze Sahra :cool: En dan zeuren over een forum :rolleyes:
Bekijk ook mijn eerdere reactie en eerdere IM:wink:

:wink2:

Megaboob
27 maart 2010, 22:08
Bedankt voor het begrip Willem2

:freu: Megaboob

Megaboob
17 mei 2010, 22:05
Vandaag heb ik Sahra weer ontmoet, ze stond nu overdag op 148-3, en is verhuist van de avond naar de dag. Ook heeft ze weer zwart haar.

Het was een leuk, gezellig en vooral heerlijk weerzien met Sahra. Leuke spontane meid, en de sex is heerlijk. Ze voelt goed aan wat ik fijn vind!

Afsluiter en vermeldingswaardig is toch de afsluiting op zijn Russisch, met haar ingeoliede heerlijke borsten.

Topper en aanrader!

:freu: Megaboob

Megaboob
27 juli 2010, 23:55
Onlangs Sahra ook weer bezocht, wat een schat is het toch! Ze weet inmiddels wat ik fijn vind, en speelt daar uitstekend op in. Zeer service gericht, en vriendelijk. De sex was gewoon weer prima te noemen, toch gewoon een van de beste dames op het zandpad!

Ook zeer prettig, ze neemt altijd tijd voor een praatje, lijkt nooit gehaast, en ook al loopt het soms uit tot een uur, het maakt haar niet uit. Zeer relaxte dame. Waren er zo maar meer!

:freu: Topper!

Megaboob

Black Velvet
14 november 2010, 18:13
Ben in het verleden heel veel bij Sahra geweest. Eigenlijk sinds dat ze werkzaam is bij niemand anders, omdat het bij haar zo super is.

Alleen de laatste weken zie ik haar niet meer...... Heeft iemand enig idee????

Megaboob
15 november 2010, 23:35
Ik heb begrepen dat Sahra nu in Den haag zou werken, ik kan dit echter niet zelf bevestigen, ik ben er nog niet geweest. waarschijnlijk in de Geleenstraat.

Mvg Megaboob

Black Velvet
16 november 2010, 21:28
Dacht ik ook, echter, meerdere malen doordeweeks en in het weekend naar DH afgereisd. Daar aangekomen, geen Sahra. Heb haar ook diverse malen getracht te bereiken via 2 telefoonnummers die ik van haar heb gekregen, en gewoon werkte, alleen krijg ik haar niet te pakken.

Het lijkt net of ze van de aardbodem is verdwenen, zeer jammer, gezien het huidige aanbod in Utrecht zou het nu storm lopen bij haar.... Uiteraard zou ik zelf dan ook al weer een paar keer zijn langsgeweest. Als iemand iets meer weet, ik hou me aanbevolen, mag desnoods met een PB.

Alvast bedankt!!!