PDA

Volledige versie bekijken : FAQ Living Room in Kaarst



Carpe Momentum
10 oktober 2008, 14:07
_____________________________________________
Inhoudsopgave:

1. Adres / Internet / Email / Route
2. Parkeren / Ingang
3. Openingstijden
4. Entree / Dienstverlening
5. Verblijfsruimtes
6. Beschrijving
7. Publiek
8. Atmosfeer
9. Kennismaking / Afloop
10. Verzorging
11. Hygiëne
12. Barpersoneel
13. Goede, slechte tijden
14. Dames
15. Extra's
16. Overig
_________________________________________________



1. Adres / Internet / Emailadres /Route

Adres :
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst / NRW (Nordrhein-Westfalen)
Tel. +49 2131-1513242

Internetadres :
http://www.fkk-livingroom.de
http://www.fkk-living.de

Emailadres :
info@fkk-livingroom.de

Route :

MSN Kaart (http://maps.msn.de/(5lqsa145pxvxjnm1lh3dajzu)/map.aspx?L=EUR&C=51.21158%2c6.63372&A=7.16667&P=|51.21158%2c6.63372|1|August-Thyssen-Stra%C3%9Fe%2c+41564+Kaarst|L1|)

Google Maps (http://maps.google.de/maps?q=August-Thyssen-Strasse%204,%2041564%20Kaarst,%20(Living%20Room)&t=k)


Vanuit Venlo :
De A61 richting Mönchengladbach, bij autobahnkreuz Mönchengladbach afslaan naar de A52 richting Düsseldorf, bij Autobahnkreuz Kaarst afslaan naar de A57 richting Köln,meteen de afslag Kaarst-Holzbüttgen, linksaf de L390, meteen eerste verkeerslicht rechtsaf (spoorlijn oversteken) de Siemensstrasse, eerste verkeerslicht rechtsaf de Bruchweg daarna de eerste mogelijkheid linksaf de August-Thyssenstrasse inrijden. Aan de rechterkant, witte bungalow, bevindt zich Living Room.

Vanuit Roermond:
De A52 richting Düsseldorf, bij Autobahnkreuz Kaarst afslaan naar de A57 richting Köln, meteen de afslag Kaarst-Holzbüttgen, linksaf de L390, meteen eerste verkeerslicht rechtsaf (spoorlijn oversteken) de Siemensstrasse, eerste verkeerslicht rechtsaf de Bruchweg daarna de eerste mogelijkheid linksaf de August-Thyssenstrasse inrijden. Aan de rechterkant, witte bungalow, bevindt zich Living Room.

Vanuit Köln:
De A57 richting Nijmegen tot aan afslag Kaarst-Holzbüttgen, rechtsaf op de L390 en bij het verkeerslicht (bij MacDonalds en KFC) linksaf (spoorlijn oversteken) de Siemensstrasse, eerste verkeerslicht rechtsaf de Bruchweg daarna de eerste mogelijkheid linksaf de August-Thyssenstrasse inrijden. Aan de rechterkant, witte bungalow, bevindt zich Living Room.

Vanuit Düsseldorf:
De A52 richting Mönchengladbach, bij Autobahnkreuz Kaarst afslaan en de A57 nemen richting Köln, meteen de afslag Kaarst-Holzbüttgen, linksaf de L390, meteen eerste verkeerslicht rechtsaf (spoorlijn oversteken) de Siemensstrasse, eerste verkeerslicht rechtsaf de Bruchweg daarna de eerste mogelijkheid linksaf de August-Thyssenstrasse inrijden. Aan de rechterkant, witte bungalow, bevindt zich Living Room.



2. Parkeren / Ingang

Voor het gebouw van Living Room zijn slechts enkele parkeerplaatsen. Indien deze vol is dan in de straat parkeren of in de buurt.
De ingang van Living Room wordt afgesloten met een stalen hekwerk en bereik je via enkele treden. De bel is bevestigd op ooghoogte aan de rechterkant naast de deur op het hekwerk. Deze wordt electrisch ontgrendeld waarna men via de voordeur naar binnen kan. Daar zal je aan de receptie vriendelijk worden ontvangen door de dienstdoende gastvrouw.


3. Openingstijden

Iedere dag: 11.00 uur tot 04.00 uur
Gesloten kerstavond en Sylvester/Oudjaar

4. Entree / Dienstverlening

De entreeprijs bedraagt 60 euro. Inbegrepen in de entreeprijs zijn maaltijdbuffetten, versnaperingen, fruit en alcoholische dranken. Ook het gebruik van badjas, gedesinfecteerde slippers en badhanddoeken, evenals het gebruik van de wellness-faciliteiten (finse sauna, turks stoombad, whirlpool en bio-sauna).
Je wordt binnengelaten door een gastvrouw. Na betaling van het entreegeld krijg je een bandje met kluissleutel (met ingebouwde chip) om. Tevens krijg je een badjas. De genummerde kledingkluisjes bevinden zich beneden in de kleedkamers. Hier bevinden zich ook de slippers (in de hoeken bij de kluisjes). Föhn en deodorant kun je vinden bij de spiegels in de kleedruimte recht tegenover de douches. De handdoeken liggen in een rek wat zich bevindt als je vanaf de trap rechtdoor naar het wellnessgedeelte loopt (je ziet het vanzelf aan je rechterhand).
Het openen van de kluisdeurtjes gaat d.m.v. de chip (een blauw ovaal plastic dopje) wat aan het armbandje vastzit. Door deze op de knop van het kluisje te houden en deze tegelijkertijd in te drukken gaat het deurtje open. Het sluiten gebeurt op dezelfde manier. Soms vergt het een beetje oefening. Bij de kledingkluisjes vindt na afloop van het kamerbezoek ook meestal de betaling aan de dame plaats.


5. Verblijfsruimtes

Er is één hoofdverblijfsruimte, de "huiskamer", waar ook de bar zich bevindt. Verder nog een wellnessruimte met een grote whirlpool, wat ligstoelen en een houten bankje voor de finse sauna. In de gang beneden, als je richting de wellnessruimte loopt staan nog 2 lederen tweepersoons bankjes. Bij goed weer is het in de tuin met een buitenterras en diverse ligstoelen ook goed vertoeven.

6. Beschrijving

Living Room is gevestigd in een bungalow op een industrieterrein bij Kaarst. De bungalow bestaat uit 3 verdiepingen.

Begane grond: Bij de entree vindt je bij binenkomst een kleine hal die dient als ontvangstruimte. Loop je van hieruit rechtdoor, dan kom je in een grote L-vormige verblijfsruimte. Meteen aan je rechterhand staan twee houten dressoirs waar de diverse maaltijden in vorm van een buffet worden opgediend. Daarnaast een open doorgang naar de kamers die zich aan de achterkant bevinden en vervolgens een lange bar met barkrukken alwaar drankjes kunnen worden besteld aan de bardames. Helemaal aan het andere uiteinde van de bar, rechts in de hoek, bevindt zich een speelautomaat.
In het eerste gedeelte aan de linkerkant tegen de wand staan een aantal barkrukken opgesteld met een rand waar je eventueel je glas op kunt zetten. Deze barkrukken worden, gezien de strategische ligging, meestal door de dames bezet.
Links om de hoek begint de eigenlijke "huiskamer" (Living Room) alwaar verscheidene lederen 2-persoons bankstellen en salontafels staan opgesteld. Het geheel is gedecoreerd met hier en daar wat planten. In het midden van de huiskamer is een danspaal waar dames regelmatig hun danskunsten vertonen. Voor zover de hoofdruimte.
Als je vanaf de receptie linksaf de gang in loopt, kom je eerst (aan je linkerhand) bij een trap die naar beneden leidt. Hierheen ga je naar de kleedkamers, het wellness-gedeelte en een aantal kamers. Verderop in de gang aan de linkerkant naast de trap een herentoilet met 2 urinoirs en een wasbak. Daarnaast een afgesloten ruimte met een zonnebank. Aan het einde van de gang bevindt zich kamer 7 (met heel veel spiegels). Aan de rechterkant van de gang bevindt zich de bioscoop, met aan de linkerkant een plateau (met voldoende ruimte om te liggen). Aan de rechterkant een groot aan de wand bevestigd beeldscherm waarop continu pornofilms worden afgespeeld. Hiervoor staan in een U-vorm 3 tweepersoons lederen bankjes opgesteld.

Het souterrain: Afdalend van de trap bij de receptie kom je in het souterrain. Beneden aan de trap links bevindt zich een sigarettenautomaat. Eenmaal beneden ga je linksaf naar de kleedkamers met de kledingskluisjes en de douches. Ga je beneden aan de trap rechtdoor, dan kun je meteen rechtsaf naar de kamers (waarvan kamer 15 de grootste is). Hier op de hoek staat een rek waarop de handdoeken zich bevinden. Loop je verder door de gang dan kom je in het wellnessgedeelte. Hier bevinden zich een turks stoombad, een finse sauna, een whirlpool, een douche, en een toilet. Ook is er een deur die naar buiten leidt, waardoor je via een trap in de tuin en bij het buitenterras terecht komt. In het wellnessgedeelte vindt je ook de gediplomeerde masseurs/masseuses voor een lichaamsmassage.

De tuin op zich is niet groot, maar voldoende om tijdens de zomermaanden gezellig te vertoeven of van de zon te genieten op één van de ligstoelen. Er is een klein terras met wat tafels en stoelen. Als het weer wat minder begint te worden wordt dit gedeelte, direkt grenzend aan de huiskamer overdekt met een zeildoek. Helemaal rechts in de tuin , kijkend vanuit de bar, bevindt zich een biosauna. Ook deze kan vrij gebruikt worden en is bij de entreeprijs inbegrepen.
De tuin is niet alleen te bereiken via een schuifdeur in de huiskamer, maar ook d.m.v. een deur en een buitentrap vanuit het wellness-gedeelte.
Op de bovenverdieping is de kleedruimte voor de dames. Deze is via een trap vanuit de aankomsthal bereikbaar. En uiteraard uitsluitend voor de dames gereserveerd.

7. Publiek

Overwegend duits publiek. Daarnaast zijn er altijd wel een redelijk aantal nederlandse en belgische gasten aanwezig. Ook andere nationaliteiten waaronder o.a. turken en japanners. Vele stamgasten in de leeftijdsgroep van 30 - 55 jaar.

8. Atmosfeer

Living Room is een niet al te grote club. De sfeer is over het algemeen gemoedelijk te noemen. Contact met andere gasten en dames is gauw gelegd. Het feit dat een groot aantal van de gasten regelmatig terugkomt, speelt hierin een grote rol. Als je voor het eerst gaat is het natuurlijk goed om wat referenties en aanspraak te hebben. Hiervoor is Meeting Point een geschikte plaats om eventueel wat met collega ijsberen af te spreken.

9. Kennismaking / Afloop

De kennismaking gebeurt meestal in het bargedeelte. Hoewel ook in de bioscoop en whirlpool regelmatig contacten worden gelegd. Als je een dame naar jouw keuze hebt gezien, is de eenvoudigste manier om haar aan te spreken. Vaak wordt door het maken van oogcontact al haar (en mogelijk jouw) interesse getoond. Je kunt direkt aan haar vragen of de sleutel gaat halen óf een gesprekje met haar aanknopen om te zien of zij inderdaad het type is wat je had verwacht. Ook kun je haar vragen wat voor sexuele handelingen zij wel en niet verricht. Besluit je met haar naar de kamer te gaan, dan is het vanzelfsprekend dat je de nodige hygiene in acht neemt. Ook zelf vindt je het prettig dat de dame fris en schoon is. Dus even opfrissen/douchen is gebruikelijk. De betaling vindt achteraf in de kleedruimte plaats.

10. Verzorging

Living Room verzorgt vier maaltijdbuffetten per dag: twee grote en twee kleine, als volgt:

Ontbijtbuffet: (11.00 tot 15.00 uur). Uitgebreid buffet met diverse soorten brood, kaas, vleeswaren, zoetbeleg, cornflakes, muesli, vruchtenyoghurt, fruit, melk en koffie.

Kuchen: (15.00 uur tot 17.00 uur). Diverse soorten cake, 'n soort 3-uurtje.

Warm avondbuffet en soep: (18.00 uur). Dagelijks variërend van samenstelling, in elk geval 'n vleesschotel, verse groenten en afwisselend aardappelen, pasta of rijst. Op warme dagen verzorgt men in de tuin 'n BBQ met speklapjes, koteletten en diverse soorten worst. De BBQ loopt vaak door tot 22.00 uur.

Pizza's: (rond 23.00 uur). Enkele grote bladen versgebakken pizza's in diverse soorten.

Alle dranken bestel je aan de bar, hoewel er soms ook bediening is in de lounge en op het terras. Het barpersoneel zorgt voor de bestelling, er is geen zelfbediening, er zijn ook geen koelkasten met dranken elders in de club. Zonder compleet te zijn, de volgende opsomming van dranken: Diverse soorten koffie, thee, diverse soorten frisdrank, appelsap, jus d'orange, diverse soorten Duits en buitenlands gebotteld bier, geen tapbier.

11. Hygiëne

Uitstekend. Constant lopen poetsmannen rond om alles schoon te maken. Bij de wc beneden lijkt het wel of er een mannetje achter je aanloopt om het weer schoon te maken. Mochten de handdoeken beneden in het rek (als je de trap naar beneden gaat, een klein stukje rechtdoor richting wellness-ruimte en meteen aan de rechterkant tegenover de zitbankjes) op zijn, dan gewoon vragen aan één van de schoonmakers/of bij de receptie.

12. Barpersoneel

Uitstekend. Over het algemeen veel dames achter de bar die ook weten wat ze moeten doen.

13. Goede, slechte tijden

's Ochtends is het vaak nog rustig. Voor en na het eten is het meestal het drukst met vrouwen, omstreeks 19.00.
Donderdag tm zaterdag zijn er de meeste vrouwen. Regelmatig loopt het aantal op tot boven de 50. Op drukke dagen kunnen na het avondeten de wachttijden op vrije kamers behoorlijk oplopen. De bioscoop kan dan een optie zijn. Ofwel om de sessie met de dame te beginnen en later, als er een kamer vrij komt, daarheen te verhuizen óf (zoals velen reeds doen) de hele sessie in de bioscoop af te maken. Niet iedere dame is daar overigens van gecharmeerd. Het is ook al gebeurd dat 's avonds zelfs de biosauna werd gebruikt bij kamergebrek.

14. Dames

A) Aantal en herkomst

Ongeveer 30 dames per dag. Donderdag, vrijdag en zaterdag ook regelmatig 50. De dames komen overal vandaan; Duitsland, Polen, Roemenië, Rusland, Zuid-Amerika, Thailand etc. Vroeger merendeel roemeense dames, nu een veel betere mix.

B) Verloop

Kleine vaste kern van dames. Veel dames komen ook wel over van Golden Time (zusterclub). Daarnaast komen ook dames van andere clubs hun geluk, al dan niet tijdelijk, hier beproeven.

C) Communicatie

Meestal in het duits en enkele dames hebben liever engels (thaise dames). Een enkeling spreekt een beetje nederlands of frans.


D) Prijzen en Service

De basisprijs voor het eerste half uur is E 50,- inclusief NMC, PZC. Tongzoenen en beffen behoren nagenoeg altijd tot de basisprijs, hoewel niet elke dame dat doet (veel wel). Voor tongzoenen wordt in de regel niets extra berekend.
Een bijkomend halfuur is E25,- ( Er zijn ook dames die meer verlangen)
FT (klaarkomen in mond): E25,-
AV (Anaal Verkeer): meestal E 50,-, soms meer.
Let op: Extra’s zoals FT (= klaarkomen in mond) worden slechts 1 keer berekend! Dus niet per aangebroken 30 min., zoals sommige dames je willen doen geloven!
De duur van de sessie/kamerbezetting wordt niet door de clubleiding in de gaten gehouden. Dit is iets tussen de dame en haar klant. Het kan voorkomen dat een kamerbezoek bijv. 20 minuten duurt, maar ook kan het 40 min. zijn. Afhankelijk van de dame zal bij het overschreiden van het tijdsdeel (30 min) al dan niet 25 eur.(als zijnde 2e half uur) in rekening worden gebracht. In de praktijk komt dit echter weinig voor. Ben je het niet eens met de dame over de prijs en de daarvoor geboden service, dan is het verstandig om dit direkt bij de gastvrouw aan te kaarten en niet hiermee te wachten tot het moment van vertrek.
Indien je met twee mannen en twee vrouwen op de kamer bent betaal je extra voor de sexuele handelingen die vrouwen bij elkaar verrichten. Ook als je wisselt van dame.
Ook is het verstandig om bij trio's goede afspraken te maken. Met name of je wilt dat de dames onderling sexuele handelingen bij elkaar verrichten of niet.

Vooraf afspraken maken en/of vragen stellen welke diensten de dame verleend en tegen welke prijs voorkomt teleurstelling en onnodige discussies.

E) Animatie

Over het algemeen niet maar het is niet uitgesloten. Als het rustig is dan wordt er wel gejaagd in de kino of bij de whirlpool/sauna. Dames zullen niet zoals vaak in normale clubs voorkomt (lees: niet saunaclubs of fkk's), om een drankje of een piccolo vragen.

F) Dresscode

In Living Room lopen de dames zowel naakt, topless of met lingerie/badmode aan. Het merendeel in lingerie. De heren in een witte badjas of met een omgeslagen handdoek.

G) Diversen

De dames betalen een entree van 40 euro per dag (inclusief verzorging), om in de club te mogen werken. Zij worden beschouwd als zelfstandige onderneemsters. De opbrengsten voortvloeiend uit hun kamerbezoeken gaan voor 100% naar de dames zelf. De club genereert de inkomsten door het ontvangen van entreegelden.

15. Extra's

Dagelijks is er een masseur/masseuse van 13.00 u tot 01.00 u aanwezig. Prijs 30 eur voor een lichaamsmassage van 30 minuten en 50 eur voor 60 min. Op drukkere dagen is het aan te raden bijtijds te reserveren.


16. Overig

In dezelfde straat, op loopafstand van de club, bevindt zich het volgende hotel:

ISA Sporthotel in Kaarst
Tel. 0049 213 176 4710
Vooraf te boeken via Living Room. Je krijgt dan een korting.
Eénpersoonskamer komt dan op 40 euro per nacht.
__________________________________________________ _________________________________

Tiga
1 juni 2009, 09:24
Wees voorzichtig met het uitzoeken van een parkeerplaats bij LR. Aan de overkant van de ingang aan het begin van de straat zijn enkele parkeerplaatsen die vrijwel naadloos overlopen in het trottoir. Daar mag je dus niet parkeren. Let dus goed op of je op de stoep staat of in een parkeerhaven.

Dat geldt eveneens voor de zigzagmarkering bij het hek van de bedrijf dat naast LR ligt.

Het gebruikmaken van de parkeerhavens verderop bij het bedrijf waar je dus naast elkaar ipv achter elkaar kunt parkeren is eveneens niet toegestaan. Weliswaar krijg je daar geen bekeuring maar wel een bericht van de eigenaar onder je ruitenwissers.

Stiffmaster
5 juni 2009, 09:09
Wees voorzichtig met het uitzoeken van een parkeerplaats bij LR.
Het gebruikmaken van de parkeerhavens verderop bij het bedrijf waar je dus naast elkaar ipv achter elkaar kunt parkeren is eveneens niet toegestaan. Weliswaar krijg je daar geen bekeuring maar wel een bericht van de eigenaar onder je ruitenwissers.

Ach, die bekeuring stelt niet zoveel voor, € 15,-. probeer daar maar eens een hele dag ergens in Nederland voor te parkeren :cool::cool:

Scoobert
30 juni 2009, 21:45
...........Daar mag je dus niet parkeren.

Uit eigen ervaring kost dat dan 15 euro......:green_smi

Tiga
1 juli 2009, 06:55
Uit eigen ervaring kost dat dan 15 euro......:green_smi

Precies, me2 en die moet je binnen 5 dagen betalen, anders zwaait er wat :rofl:

Tiga
12 juli 2009, 09:11
Ik werd gisteren geattendeerd op een nieuwe overnachtingsmogelijkheid in Kaarst, enkele minuten van Living Room vandaan, incl WLAN :)

Gästezimmer Häbell
http://www.gaestezimmerkaarst.de/
Chalee und Stephan Häbell
Rurstr. 14
41564 Kaarst

Tel.: 02131/40214-0
Fax: 02131/40214-25
info@gaestezimmerkaarst.de

Prijs per nacht vanaf € 25 maar ik heb begrepen incl. ontbijt € 35,-

intense002
19 december 2009, 10:44
Kben er geweest!
ik kreeg een gigantische kamer met alle voorzieningen. super proper!
Heel vriendelijke man die mijnheer Habel.
Ik betaalde op voorhand 40€ want ik moest er al heel vroeg uit en kon geen gebruik maken van het ontbijt.
Aantal kamers is beperkt dus best op voorhand eens bellen..







Ik werd gisteren geattendeerd op een nieuwe overnachtingsmogelijkheid in Kaarst, enkele minuten van Living Room vandaan, incl WLAN :)

Gästezimmer Häbell
http://www.gaestezimmerkaarst.de/
Chalee und Stephan Häbell
Rurstr. 14
41564 Kaarst

Tel.: 02131/40214-0
Fax: 02131/40214-25
info@gaestezimmerkaarst.de

Prijs per nacht vanaf € 25 maar ik heb begrepen incl. ontbijt € 35,-

Jackless
6 januari 2011, 20:20
De openingstijden kunnen aangepast worden. Vrijdag en zaterdag gaat de tent om 0400 uur dicht. En volgens mij is de club op oudjaarsdag ook gesloten.

Big30
6 januari 2011, 20:48
De openingstijden kunnen aangepast worden. Vrijdag en zaterdag gaat de tent om 0400 uur dicht. En volgens mij is de club op oudjaarsdag ook gesloten.

Ik dacht dat de opening tot 04u vr/za weer was terug gedraaid? Of klopt dat toch niet??

LBHL
6 januari 2011, 21:32
Ik dacht dat de opening tot 04u vr/za weer was terug gedraaid? Of klopt dat toch niet??

Nee Big30 de Living Room is vrijdag en zaterdag nog steeds tot 4.00 uur open

Note Big30: Openingstijden aangepast!

Jackless
6 januari 2011, 22:07
Ik ga het morgen wel even checken, dan weten we het zeker. Het veldwerk is altijd leuker dan het schrijfwerk :-)

Jackless
8 januari 2011, 05:34
Ik ga het morgen wel even checken, dan weten we het zeker. Het veldwerk is altijd leuker dan het schrijfwerk :-)

Zostraks om 0400 uur het pand verlaten. Ook even nagevraagd bij de Thekefrau. Het klopt dat op vrijdag en zaterdag de boel standaard om 0400 uur dicht gaat. Hoewel gezien de drukte het laatste uur kan dit volgens mij nooit lang stand houden.

Of de tent weer om 1100 uur open gaat laat ik graag aan iemand anders over om te controleren.

BSesamstraat
7 augustus 2011, 15:12
Vrijdag nacht in het isa Hotel geslapen en ik was met het ontbijt 48,- kwijt. Was een schone kamer en het bed was super. Op de klote muggen na super nachtje (vanaf 4 uur tot 8:30) en het ontbijt was ook gezellig met enkele DVP ;) Het is wel ideaal slapen in een hotel 50 mtr van de club dus geen last van politie controle ...

Knabbel
13 oktober 2014, 08:42
M.i.v. gisteren heeft LR in navolging op GT de openingstijden aangepast. Zondags nu ook geopend vanaf 11u en iedere dag gesloten om 04u. Dit geldt ook voor Feiertage.

aquarius
5 december 2016, 09:10
Helaas was het isa vol en het mercure ook.
Als Alternative geht das hier auch noch.

https://www.novum-hotels.de/hotel-mirage-neuss

200 Meter vom Bahnhof Neuss entfernt.
Mit der S-Bahn S28 von Haltestelle Ikea nur eine Station entfernt.
Taxi geht natürlich auch.

Gruß
aquarius

Badslippers
15 mei 2017, 19:53
Wegwerkzaamheden

De afslag van de Neersenerstrasse naar de Siemensstrasse, daar bij de McDonalds en de KFC, is dicht. Wegwerkzaamheden. Je moet nu omrijden. Even verderop kun je een nieuw stuk weg op. Die weg loopt over de spoorlijn en je komt dan uit in het industriegebied waar ook Autohaus Timmermans ligt (zie kaart Google maps (https://www.google.nl/maps/place/41564+Kaarst,+Duitsland/@51.2166766,6.6364622,16z/data=!4m5!3m4!1s0x47b8b39590667535:0x42760fc4a2a76 20!8m2!3d51.2241281!4d6.6172049)) en dat ligt vlak bij LR.

French Lover
21 januari 2018, 03:41
Sommige video's om er te komen :

https://www.youtube.com/watch?v=5kdVKC0mChc

https://www.youtube.com/watch?v=gwiGztKKEYs

YouMeHer
7 oktober 2018, 20:05
Hallo iedereen!

We hebben de smaak te pakken en willen snel weer een saunaclub bezoeken.

Weet iemand of hier ook stellen naar binnen mogen en hoe is het aanbod dames?
Ze adverteren met 79 dames maar de 100 in magnum was ook delen door 4.

Als jullie mogen kiezen LR of SS?

Thanks! R&W

Jooploop
7 oktober 2018, 20:32
Ja heb er wel ooit een stel gezien
licht aan de dag maar er zullen altijd wel tussen de 20 en 40 vrouwen zijn vrijdag en zaterdag zijn er de meesten
Voor mij lr maar ieder zijn ding en met ss is ook zeker niks mis
Een na deel nu in lr is dat er geen alcohol. Is

pietpotent44
7 oktober 2018, 20:34
Hallo iedereen!

We hebben de smaak te pakken en willen snel weer een saunaclub bezoeken.

Weet iemand of hier ook stellen naar binnen mogen en hoe is het aanbod dames?
Ze adverteren met 79 dames maar de 100 in magnum was ook delen door 4.

Als jullie mogen kiezen LR of SS?

Thanks! R&W

Ik heb er nooit stelletjes naar binnen zien gaan, alleen beren. Dus ik vermoed dat het niet mag. Maar weet ik niet zeker.
Aanbod dames is meestal prima van kwaliteit. Kwantiteit is ook voldoende, maar wel minder dan de grotere clubs zoals GT, Magnum of SS.

Dus het is dus maar net waar je de voorkeur aan geeft.
Voor mij persoonlijk is dat LR. Boven SS zeker. Maar SS is wel groter. Meer Roemeense en Bulgaarse dames in SS.

WA
7 oktober 2018, 20:48
In LR zijn stelletjes ook gewoon welkom.

Houd wel rekening met het dames aanbod. Dat haalt momenteel met veel pijn en moeite slechts een derde dan waarmee men adverteert.

deket
8 oktober 2018, 00:31
Indien veel clubs als reclameslogan bv 100 dames (of in dit geval 79) gebruiken moet je dat met de nodige korreltjes zout interpreteren. Over de gehele week en weekend inclusief zal dit wel kloppen maar dagelijks?

de duisburg spesjalist
8 oktober 2018, 16:40
Indien veel clubs als reclameslogan bv 100 dames (of in dit geval 79) gebruiken moet je dat met de nodige korreltjes zout interpreteren. Over de gehele week en weekend inclusief zal dit wel kloppen maar dagelijks?

daar adverteren ze al lang niet meer mee https://images2.imgbox.com/2a/2c/anzdqErI_o.jpg ook voor w2 :rolleyes:http://livingroom.de/

deket
8 oktober 2018, 19:03
Je moet leren lezen DS, ik schreef wat veel clubs als reklameslogan gebruiken, (bv PHG) en schreef niet specifiek over LR.

YouMeHer
8 oktober 2018, 19:06
Je moet leren lezen DS, ik schreef wat veel clubs als reklameslogan gebruiken, (bv PHG) en schreef niet specifiek over LR.

LR zie je nog steeds 79 dames staan vandaar ;-)

deket
8 oktober 2018, 19:07
Oke

de duisburg spesjalist
8 oktober 2018, 19:09
LR zie je nog steeds 79 dames staan vandaar ;-)

veel forums moeten het nog aanpassen ;)

YouMeHer
8 oktober 2018, 19:36
veel forums moeten het nog aanpassen ;)

Ah ok ;) of de clubs moeten weer zoveel dames "binnenhalen" nog beter haha!

DenBoob
1 maart 2020, 10:50
Hey guys, is het een dagclub of meer voor de avond/nacht?

pret
1 maart 2020, 10:51
Hey guys, is het een dagclub of meer voor de avond/nacht?

Meer een dagclub.

Piet Plezier
1 maart 2020, 15:15
Hey guys, is het een dagclub of meer voor de avond/nacht?

meer een avondclub

mentholbear
21 december 2023, 23:36
Algemene club info

Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 50 euro.
Happy hour entree: 30 euro tussen 11:00-14:00.
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: onbekend.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: onbekend.
Aantal in de avond: onbekend.
De dames rekenen er meestal 70p30 en 120p60. Of elke aansluitende 50 extra is weet ik niet.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen over het algemeen meestal half uur 70 euro en een uur 120 euro.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: entree prijzen, ook dinsdsg gamba's dag]

pret
22 december 2023, 00:45
Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 50 euro.
Happy hour entree: 30 euro tussen 11:00-14:00.
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: ja.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: onbekend.
Aantal in de avond: onbekend.
De dames rekenen er meestal 70p30 en 120p60. Of elke aansluitende 50 extra is weet ik niet.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen over het algemeen meestal half uur 70 euro en een uur 120 euro.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: vrij entree op verjaardag ]

mentholbear
22 december 2023, 01:23
Algemene club info
Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 50 euro.
Happy hour entree: 30 euro tussen 11:00-14:00.
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: ja.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen er over het algemeen 70p30 en 120p60. Of elke aansluitende half uur 50 extra is weet ik niet.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.
Living Room is een saunaclub waar de dames schaarsgekleed rondlopen in lingerie, bikini e.d.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: kleding dames]

pret
22 december 2023, 07:33
Algemene club info
Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 50 euro.
Happy hour entree: 30 euro tussen 11:00-14:00.
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: ja.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen er over het algemeen 70p30 en 120p60. Of elke aansluitende half uur 50 extra is weet ik niet.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.
Living Room is een saunaclub waar de meeste dames in jurken rondlopen en enkelen zijn topless of schaarsgekleed zoals in lingerie, bikini e.d.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: kleding dames]

jb238
12 maart 2024, 19:14
Can you pay for entrance by card?

schoolmeester
12 maart 2024, 19:16
You ask the same thing by every club.

jb238
12 maart 2024, 19:18
Yes, for the ones i plan to visit in two weeks - if they are all cash entrance it's an extra few hundred euros I need to take

Tjeppah
12 maart 2024, 19:40
Here you have an ATM inside the club

mentholbear
13 maart 2024, 02:23
Yes, for the ones i plan to visit in two weeks - if they are all cash entrance it's an extra few hundred euros I need to take

In most of the FAQ there is mentioned if they have an ATM (=geldautomaat) inside the club. But if I remember correctly from what others wrote, the transactions costs are a bit higher then when you get cash from regulate ATM from a bank.

Some clubs you can pay with card for entrance. But I am not sure which.

mentholbear
20 maart 2024, 23:39
Algemene club info
Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 60 euro.
Happy hour entree: 50 euro tussen 11:00-14:00.
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: ja.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen er over het algemeen 50p30.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.
Living Room is een saunaclub waar de meeste dames in jurken rondlopen en enkelen zijn topless of schaarsgekleed zoals in lingerie, bikini e.d.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: prijzen entree en dames]

mentholbear
24 april 2024, 22:07
Algemene club info
Indien je iets wilt aanvullen of aanpassen, kopieer het gehele meest recente bericht (inclusief deze disclaimer) en zet daar je wijzigingen in, zodat er telkens een compleet meest recent info bericht bovenaan staat (of onderaan, afhankelijk van je forum instellingen).

ADRES
August-Thyssen-Strasse 4
41564 Kaarst
telefoonnummer 0049 2131 151 32 42

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m donderdag 11:00-03:00
Vrijdag & zaterdag 11:00-04:00
Zondag 11:00-02:00

PRIJZEN
Reguliere entree: 60 euro.
Happy hour entree: 50 euro tussen 11:00-14:00.
Extra gereduceerde entree van 40 euro met variërende 'geheime' code op hun website tussen 11 en 12, 18 en 19, en 22 en 23 uur. (Let op: ze zijn heel streng met deze tijden!)
Spaarsysteem: onbekend.
Verjaardag entree: ja.
Tombola: vrijkaartje voor gratis entree.
Maandag en dinsdag gratis bier en gamba's.

DAMES
Aantal overdag: 12 tot 15 in de week 25 in weekend
Aantal in de avond: zelfde
Dames rekenen er over het algemeen 50p30.
Tarieven voor eventuele extra's bespreek je met de dame in kwestie.
Living Room is een saunaclub waar de meeste dames in jurken rondlopen en enkelen zijn topless of schaarsgekleed zoals in lingerie, bikini e.d.

FACILITEITEN
Sauna, jacuzzi (werkt op dit moment niet en ziet er niet naar uit dat het binnenkort weer in gebruik wordt genomen), stoombad, masseur, verwarmd zwembad in de tuin.
1 Gokautomaat in de bar ruimte.

GELDAUTOMAAT
Ja, tegenover receptie.

ETEN & DRINKEN
Ontbijt vanaf 11h tot 14h
rond 15.30 pasta of tussendoortje
18h diner
Maandag en dinsdag gamba's dag.

TOEGANKELIJKHEID VOOR MINDERVALIDEN
Lockers zijn in kelder waar je dus een trap af moet evenals de wellness, er zijn wel kamers of begane grond achter de bar.

OVERIG
Geen haardroger beschikbaar.
Mondwater beschikbaar.

WEBSITE

www.livingroom.de

[Update: toevoeging geheime code entree]