PDA

Volledige versie bekijken : Er bestaat nóg een sekstape van Paris



RAUL7
20 januari 2009, 08:47
Er bestaat nóg een sekstape van Paris Hilton. Volgens de Amerikaanse onderzoeksjournalist Mark Ebner zou de blonde stoot in volle actie te bewonderen zijn op de achterbank van een taxi in New York. Wie er meer over wil weten, moet volgende maand zijn boek 'Six Degrees of Paris Hilton' kopen. Van een handige marketingtruc gesproken...

Paris heeft haar carrière als jetsetslet te danken aan een potje gerampetamp met haar ex Rick Salomon, dat nadien 'per ongeluk' op het net verzeild raakte. In 2007 deed ze er in bad enkele 'vuile manieren' met een douchekop bovenop, dus waarom nu geen avontuurtje in het openbaar vervoer?

Betrouwbaar?
Alleen dringt de vraag zich op of de bron wel zo betrouwbaar is. Darnell zit op dit moment zelf in de cel omdat hij Joe Francis, de eigenaar van het Amerikaanse pornobedrijf Girls Gone Wild, probeerde te chanteren. Ook de manier waarop hij de beelden in zijn bezit zou gekregen hebben, klinkt verdacht in de oren. "Gekocht van twee Russische kinderen die bij haar thuis ingebroken hebben", klinkt het.

Op de video, die 14 (!) uur zou duren, zou Paris ook nog te zien zijn op de begrafenis van haar grootmoeder. "Ze filmt zichzelf terwijl ze in de kerk zit en schenkt geen enkele aandacht aan de plechtigheid. Terwijl ze haar oma de laatste groet ging brengen, filmde haar toenmalig vriendje Brandon Davis verder", aldus Ebner.



http://www.hln.be/hln/nl/1310/Paris-Hilton/article/detail/625922/2009/01/19/Er-bestaat-nog-een-sekstape-van-Paris.dhtml