PDA

Volledige versie bekijken : Pam (Bulgaars)



mjgl_39
30 januari 2009, 09:44
Haarkleur/-lengte : Helblond (geverfd)
Lengte dame : 1.55
Postuur/Cupmaat : C
Nationaliteit/Taal : Bulgaars/Duits
Leeftijd : 22
Tatoeages/Piercings : Geen
Service: PZC/NMC
Voordelen: Geen
Nadelen: Doet haar best, maar toch erg standaard en professioneel
Tijdsduur : 30 min.
Prijs : 50
Extra’s bij het bezoek: Geen

Gisteren kennis gemaakt met Bulgaarse Pam. Ze werkte pas een dag in LR en het beviel haar goed. Ze komt uit Sofia, maar is al ruim vijf maanden in Duitsland. Ze heeft een aantal maanden in Dortmund gewerkt en sinds deze week dus in Living Room.

Optisch een opvallende dame. Mooi figuur (vooral het kontje!). Ze jaagt niet, maar laat de mannen op haar afkomen. Dat heb ik dus ook gedaan. Op de bank is er toch een taalbarrière. Ze beheerst de standaardwoorden in het Duits, maar verder reikt haar kennis niet. Een goed gesprek is met deze dame jammer genoeg dan ook niet mogelijk. Dan maar de kamer op.

Op de kamer begon ze meteen met droogneuken en daarna pijpen. Even later bood ze me in de 69 positie haar poesje aan dat lekker smaakte. Maar na vijf minuten kwam al de vraag of ik wilde neuken. Dat vond ik wat vroeg. Daarna was de sessie niet meer dan middelmatig. Toen ik nogmaals haar poesje wilde likken, trok ze zich terug en bij het nogmaals droogneuken, mocht ik zelfs haar borsten niet meer aanraken. Ook het tongzoenen was niet meer dan middelmatig.

Omdat er toch al bijna 25 minuten van het halve uur verstreken waren, heb ik er maar een einde aan gemaakt. Herhalingsgevaar is wat mij betreft 0%, maar misschien lag dat ook wel aan mij. Vlak voordat ze de sleutel ging halen, sprak een Duitser me aan die haar aanbeveelde. Hij had haar gisteren mee naar de kamer genomen en was uiterst tevreden. Zo tevreden dat hij na mij wederom met haar de kamer op ging.

Stiffmaster
7 februari 2009, 13:13
Pam heet ze en is klein maar fijn. Liep beneden langs haar toen ik uit de sauna kwam en ze hield me aan. Samen een tijdje op een van de bankjes zitten babbelen en vandaar in kamer een belandt. Op de kamer vondt ik haar minder enthousiast dan op het bankje en dat heb ik haar ook gezegd wat toch een klein schokje was voor dit kleine ding :eek:.

Ze herstelde zich direct en bood haar excuses aan en zij dat ze het niet in de gaten had en of ik nu boos was. Nee hoor was mijn antwoord maar ik ben hier wel ook voor mijn plezier. Ze zou haar best doen en heeft dat ook redelijk uitgevoerd, maar ja je merkt dat het toch anders is dan dat je had gehoopt. Nee het was aardig maar niet meer dan dat, herhalingsgevaar zit dan ook redelijk dicht tegen het vriespunt aan.:wink:

macartuur
22 mei 2009, 09:01
Naam : Pam

Haarkleur/-lengte :heel blond met donkere aanzet bobkapsel
Lengte dame : 160 cm
Postuur/Cupmaat : c cup natuur
Nationaliteit/Taal : Bulgarije / basis Engels, Duits
Leeftijd : 23
Tatoeages/Piercings : geen
Service: uitstekend: pzc, nmc, beffen, tongzoenen, GFE
Voordelen: heerlijk speels en goede pre-/ aftersales
Nadelen : zie voordelen
bijzonderheden:

Pam was een erg prettige ervaring GFE, speels en na flink beffen ongeloofelijk nat. Dat in kombinatie met een gespierde muschi waren hemelse genotservaringen. Herhalingsgevaar groot!

Badslippers
23 april 2012, 20:31
Soms hang je maar wat te hangen en trekt wat aan je lul onderwijl genietend van de mokkels om je heen die dansen of gek doen. Biertje erbij, hier en daar een amicaal praatje. Zo ook met Pam. Zit vaak op de eerste kruk links samen met haar Bulgaarse maatje Yvonne. Pam is me wel vaker opgevallen vanwege haar dikke tieten en haar kort geknipt blond kopje. Geen schoonheid, babyspek, vriendelijk gezicht, geen jaagster en zeker kleiner dan 1.60. Ze vertelde me 1.49 te zijn. Lijkt me weer iets te klein.

Ook nu weer een paar keer bij haar blijven hangen maar geen aanstalten gemaakt hoewel ze met haar speelse en wat wulpse gedrag toch mijn roede in zekere staat van opwinding wist te brengen. Ik had later op de avond geen verdere plannen om mij seksueel te ontspannen en dacht de avond op gezelligheid, bier drinkend, en keuvelend hier en daar door te komen.

Aangezien de bioscoop leeg was leek het me wel een strak plan om mij daar even af te trekken bij een pornofilm uit het bovensegment. Een vrouw werd hard "ge-skull-fucked" tegen de boekenkast waardoor die boeken eruit vielen. Ze schrokte en kokhalsde er bijna van. Dat was best een geil gezicht. Opeens springt vanuit het donkere niets Pam pardoes bovenop mij en hijgt me toe: "Das mach ich auch". Bij mij valt het kwartje niet direct dus ik informeer "Was machst du auch?". Ze steekt haar tong ver in mijn muil en begint me droog te neuken. Dan stopt ze en fluistert in mijn oor: "Deep Throat". Normaliter word ik dan alert en sceptisch maar zonder iets te zeggen gaat ze verder met haar erectieverhogende "Pré-Sales" en maakt me zo heet als kokend lood.

Ik besluit mijn pik het ongemak van periodieke onthouding te besparen en wij tegelijk vanuit de "Kino" rechtsaf de spiegelkamer op. Mijn god, dit wijf slurpte mijn lul tot haar keelamandelen naar binnen. Deep Throat met schrokgeluiden en de kwijl droop langs haar bek. Tongzoenen was uitmuntend. Nu ik dit draadje lees (ik kende het niet) moet ik constateren dat deze jonge dame veel heeft bijgeleerd. Ik ga zeker nog eens herhalen maar dan om te neuken. Deze keer geeneens aan neuken toe gekomen. Ze zette zich met haar drijfnatte kut op mijn muil terwijl ze me in 69 bleef pijpen. Afgemaakt met explosieve FT.

In het donker kon ik het niet goed zien maar volgens mij heeft ze toch iets met haar tieten laten doen want ik zag iets wat op een litteken leek onder haar tepels. Toch voelden ze volkomen natuurlijk aan. Service was dus zeer diep pijpen, rukken, tongzoenen, beffen, en vingeren. Haar kut was zo nat als een doorgebroken dijk. Ik vond haar professioneel in de goede zin van het woord en heel service gericht waarbij ze inspeelde op wat ik lekker vond. En ja, dat was gewoon die lekkere pijpbek van haar om mijn lul en haar kut uitlikken.

madiwodovr
29 mei 2012, 10:38
Haarkleur/-lengte : Licht blond (geverfd), gekortwiekt
Lengte dame : 1.55
Postuur/Cupmaat : Sinds januari 2012 teruggebracht tot C
Nationaliteit/Taal : Bulgaars/Duits
Leeftijd : 26
Tatoeages/Piercings : Geen
Service: PZC/NMC
Voordelen: Volle borsten en er initiatiefrijk :tietjes:
Nadelen: Doet haar best, maar toch erg standaard en professioneel
Tijdsduur : 30 min.
Prijs : 50 euro
Illusie: Matig

Toelichting:
De spontane Pamela is een opvallende verschijning door de felle kleur kleding die ze draagt en waarin haar enorme borsten gelijk in het oog springen. :biggrin: Ze is zeer initiatiefrijk en weet snel sympathie te winnen door een gesprek aan te gaan en niet te agressief te banderen. Eenmaal op de kamer is ze vrij standaard in haar doen en laten en komt ze erg professioneel over. Nadeel voor de sensitieve beer is dat deze dame dusdanig standaard te werk gaat dat enige vorm van passie en illusie dan ook tot onder vriespunt blijft. Tongzoenen zit helaas niet in het spontane pakket, dus dat is een flinke streep door de rekening. Haar gebit nodigt ook niet gelijk uit om hier het initiatief toe te nemen. Tanden zijn een beetje geel van kleur. :heul: Een half uurtje met deze vrouw was meer dan genoeg. Aangezien zij de eerste van de avond was, ging het verder prima. Kans op herhaling is nihil.