PDA

Volledige versie bekijken : Kira / Kyra (Duitse)



Tiga
14 februari 2009, 08:59
Naam: Kyra
Nationaliteit/taal: Duits/duits
Leeftijd : 20 jaar
Haarkleur/lengte: zwart lang
Lengte: 1.65m
Postuur/Cupmaat: slank/C cup
Tatoeage/Piercing: onbekend
Service: PZC, NMC, anaal, FT, zoenen, beffen, massage

Admin
17 januari 2013, 11:10
https://www.ijsberenforum.com/img/magnum/kira/1.JPG (http://www.magnum-saunaclub.de)

https://www.ijsberenforum.com/img/magnum/kira/2.JPG (http://www.magnum-saunaclub.de)

https://www.ijsberenforum.com/img/magnum/kira/3.JPG (http://www.magnum-saunaclub.de)

Carlitos
17 januari 2013, 18:38
Houdt je van PSE, is zij de aangewezen persoon! Aanrader, maar is iets voller.

BSesamstraat
17 januari 2013, 19:20
Zo... Het hele pakket bied ze aan ;)

Alexander de Grote
18 januari 2013, 18:27
GJ heeft een stukje geschreven.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=294996#post294996






Kyra

Nu kwam een blije Seth aan gelopen met haar aan de arm. Hij dacht dat ik een gat in de lucht zou springen, maar ik was nog te moe. Een half uurtje met Kyra liggen te babbelen en te TZ. Mijn kleine lul werd wat groter en de sleutelvraag kon niet uitblijven.

Kamer 23 werd het, daar was het snikheet. Ramen open, kleertjes uit en pijpen. Daar hoort Kyra toch in de top 3. Heel erg nat, diep zonder pijn, ballen en kontgat (bijna dan) werden niet overgeslagen. Standje 69 zodat ik ook aan het werk kan, ze doet een condoom om haar vibrator en steekt hem zelf in haar kut. Likkend en haar toy op en neer bewegend staat mijn lul superstrak overeind. Niet verwacht, maar toch gebeurd. Ze neemt haar toy en steekt hem in haar kont, nu heb ik vrij spel en kan haar hele kut onder handen nemen. Een prachtig gezicht die vibrator in haar anus. Ik raak ervan geïntrigeerd, ik steek 2 vingers in haar kut en voel der toy langs mijn vingers trillen..Heerlijk! :biggrin:

Ik haal de vibrator eruit en trek voorzichtig met 2 vingers haar kontgat uiteen. Ze laat het toe, en ik ga een stap verder en steek mijn tong zo diep mogelijk in haar kont. Eigenlijk raak ik het luchtledige want met 2 vingerkootjes trek ik haar gat verder open. Zij blijft pijpen maar helpt me met 1 hand door haar billen te spreiden. Zal ik het wagen, mijn tweede anale sessie ooit? Maar ik hou me in, het is crisis en ik heb al veel geld aan die andere 2 Duitse schone betaald, nu nog een uur, met anaal en FT. Dat wordt teveel, zelfs voor mij. Ik ga staan en wil haar zo graag weer op haar tong spuiten, maar wat ik ook doe, wat Kyra ook doet. Het wil niet komen. :heul:

Ik laat het hierbij en ze zegt: "Als je me nu ik de kont had geneukt was je wel klaar gekomen." Dat weet ik nog niet zo zeker, maar het gaat ervan komen, en zeker weten bij Kyra. Super schone meid, en voor heel veel in. Een GFE met haar is niet mogelijk, alleen maar Hardcore porno. :teuflisch:


We nemen afscheid en ik ga maar weer herstellen, helaas geen orgasme, maar wel veel krachten verspild. Mijn beide vrienden hebben ook hun eigen lolletje, dus ik loop wat doelloos rond, neem een sauna en bubbelbad en dood wat tijd. In de Kino tref ik beide heren, maar daar tref ik ook een kleine brutale blonde Roemeense. Seth had het al met haar aan de stok, ze liggen elkaar niet. Ik vind der best interessant. Seth loopt weg met de mededeling dat die liever zijn hond neukt dan haar, leuk bedacht om een DVP zo duidelijk te maken dat ze geen kans maakt. Ze geeft geen krimp, maar er kan wel een lachje vanaf als Seth om het hoekje kijkt en roept dat het toch gewoon een grapje was.

.