PDA

Volledige versie bekijken : speciaal voor de smokefetishlovers



seksenfun
20 april 2009, 20:50
Rokende vrouwen zijn weer sexy

http://www.hln.be/static/FOTO/pe/0/9/12/large_473442.jpg
http://www.hln.be/static/FOTO/pe/4/13/1/art_large_473446.jpg http://www.hln.be/static/FOTO/pe/16/6/9/art_large_473439.jpg Ooit werd roken voor vrouwen al aangemoedigd.

Rokende vrouwen zijn (weer) sexy. Dat komt door de vele antirookmaatregelen, zo meent de Nederlandse krant De Telegraaf. "Roken als fetisj is nu dé trend. Rokende vrouwen zijn (weer) sexy en hot en worden erotisch vereerd", schrijft de krant.

Gekleed of niet?
Het bewijs daarvoor ligt in de vele internetfilmpjes die niet meer (of minder) tonen dan een vrouw die rookt. Meestal zijn deze vrouwen gekleed, hoewel de trend ook zijn weg naar de porno-industrie heeft gevonden, waarin vrouwen op alle mogelijke manieren roken in de meest obscene houdingen.

Hoe uitdagender de rook de mond van de vrouw verlaat, hoe beter, dat spreekt. Voor elke manier zijn er intussen fans: deep drag (diep uitblazen), open mouth (met open mond) of multiple drags (via mond en neus).

Beginneling of experte?
De rookster in kwestie kan een pure beginneling zijn, die te volgen is tot ze verslaafd raakt aan nicotine; of een doorwinterde kettingrookster. Ze kan er zelf voor kiezen of ertoe gedwongen worden; een nonchalante houding aannemen of het zo elegant mogelijk maken.

Onafhankelijkheid
De reden voor deze opmars? Met de vele antirookmaatregelen is roken een verboven, gevaarlijk goedje, wat het extra spannend maakt. Bovendien is roken voor vrouwen een teken van onafhankelijkheid én is het een symbool voor fellatio, schrijft De Telegraaf. Niet weinig mannen zouden overigens dromen van een vrouw die een peuk verplettert met killer heels.

Basic Instinct
Als Hollywoodfilms enige indicatie zijn, is er iets aan van de redenering. Rokende vrouwen zijn er per definitie 'fout stout' (of marginaal). Tussen hun felroze lippen trekken ze hevig aan zo'n sigaret, liefst vlak voor of na een gevecht, moord of bankoverval. Zie Sharon Stone in Basic Instinct of Mia Wallace in Pulp Fiction.

janjanjan
20 april 2009, 22:19
Rokende vrouwen zijn weer sexy

Gelukkig zitten de clubs er vol mee:D

SFL
20 april 2009, 23:37
Hahahaha, jaaaaaahhhhhhh....
Tenminste nog één beroep waar op de werkvloer mag gerookt worden.

Ik sla gewoon tilt, wanneer ik een knappe dame sensueel zit te roken... In de clubs doen ze dus hun uiterste best voor mij en ze beseffen het niet eens!

Grrrrrrrrr

Picasso 1
10 juli 2009, 11:59
Ook de adultmovie industrie ziet kennelijk een smokersfetish doelgroep :

http://www.private.com/movies/Smoking/Sluts/SPE010