PDA

Volledige versie bekijken : Sonja (duits/spaans)



timjava
3 mei 2009, 12:20
Naam: Sonia

Haarkleur/-lengte : bruin / Lang

Lengte dame : 1,60m

Postuur/Cupmaat : 34 / 75C

Nationaliteit/Taal : Duits/spaans

Leeftijd : 27

Tatoeages/Piercings : klein ringetje door haar lip

Service: NMC en PZC

Voordelen: Naturelle look

Tijdsduur : 0,5uur

Prijs : 50,00


Vorige keer in LR deze dame al gespot, maar niet in de gelegenheid om met haar op de kamer te gaan. Afgelopen vrijdag haar weer gezien en snel mijn kans gegrepen. Ze werkt nu sinds een maand of 5 bij LR en zegt daarvoor nooit in een andere club gewerkt te hebben. Hele vriendelijke dame, die je het echt naar je zin probeert te maken. Ze heeft een heerlijk strak lichaam. Herhalingsgevaar is aanwezig.

timjava
4 mei 2009, 10:57
Jammer dat de dame haar servicepakket zo beperkt is.

Vingeren en beperkt zoenen zat ook nog in het pakket. Van andere diensten heb ik geen gebruik gemaakt, maar levert ze misschien wel.

joop slim
10 mei 2009, 11:29
Sonja.....................tja de eerste ontmoeting in januari met haar was nadat een andere dame niet opkwam dagen...
Het gesprek ging over spaanse pepers en besloten de brandblusser destijds mee te nemen......to grote vraagtekens bij de thekedame die zich afvroeg wat wij van plan waren.

Gisteravond was ik weer van de kamer toen sonja de bar in kwam lopen.
Ik zocht even oogcontact en ondanks dat het toch alweer 3/4 maand geleden was herkende ze mij.
Even een begroeting en later even verder met haar gesproken op een bankje achterin de bar.
Na even bijgekletst te hebben besloten dat zij een sleutel ging halen en ik me ging douchen.
Eenmaal op kamer 2 beland, brak in alle hevigheid alles los, heerlijk gekletst met haar en heerlijk genoten van alle sexcapriolen op zijn spaans, duits en nederlands.
Voordta ik wist was het heerlijke gezellige uurtje alweer voorbij.............ze was even uit het oog verdwenen......maar het bleek de pittige spaanse peper iedergeval niet.

Geweldige spontane, lieve, rustige maar ook pittige dame...............

Groet, Porno Joop

timjava
12 mei 2009, 17:45
Tatoeages/Piercings : klein ringetje door haar lip



Sonja heeft sinds vorige week een tatoeage op de zijkant van haar buik.

paul-kuhn
13 mei 2009, 21:22
sonja gehört zum stammpersonal und ich buche sie immer wieder gern ;)
sie ist meine favouritin...

ilica
15 mei 2009, 13:14
war am mittwoch bei sonja und sie alles bis auf dem letzten tropfen heruasgeholt immer wieder:teuflisch:fuck:

paul-kuhn
17 mei 2009, 00:57
wer kann sich für mich erkundigen, ob sonja (spanisch/deutsch) am montag im lr anzutreffen ist und ab welcher uhrzeit...
ich sach schonmal danke...
gruß paul

joop slim
17 mei 2009, 04:58
@ paul-kuhn

sie ist oft von donnerstag ab 16:00 bis samstag in LR und anders kanst am besten mal anrufen nach LR und fragen of sie ein plan gemacht hatte.


Gruß Joop Slim

Rex
14 juli 2009, 11:21
Op aanraden van een andere ijsbeer toch uiteindelijk nog met haar naar de kamer geweest. Ik wilde eigenlijk weer met een Eva look a like dame die er ook was en die in o.a. GT had gewerkt, maar die heb ik niet meer gezien. Later vernam ik dat ze niet goed was geworden...........Hoop niet dat dit door mijn voorkomen kwam........;)

Sonja was al een aantal malen in mijn buurt geweest en verleidelijk keek ze me aan uitnodigend voor een kamerbezoek. Uiteindelijk met haar mee en naar kamer twee, dit wilde ik niet en stelde voor om kamer 7 te nemen. Deze heeft van die geweldige spiegels door de hele kamer.

Zoenen was beperkt en niet uitbundig, maar het pijpwerk is echt van grote klasse, man man wat kan zij heerlijk pijpen echt geweldig. Ook het neuken met haar was heerlijk.

Topmeid, absoluut herhalingswaardig en zeker geen spijt van gehad.

Dietster
15 oktober 2009, 12:34
Gisteravond laat nog ff na YY gegaan.
Tijdens het bijvullen van de gokkast kwam deze dame erbij staan,
ze speelde zelf op de andere kast waardoor ik haar goed kun bekijken.
Heb haar ff later aangesproken en een kamer opgezocht.
Haar orale vaardigheden zijn idd geweldig na kort TZ werden m'n tepels
gestimuleerd overgaant in st. 69 :freu:.
Ze bereed me daarna als een ervaren cowgirl en zonder het grotje te verlaten om gedraait na missionarus en het geheel afgemaakt in doggystyle :fuck:.
:annieiluvu:
We hebben nog rustig na gekletst, ze vertelde dat ze nu liever in YY werkt
vanwege de sfeer en zal er woensdags tm zondags te vinden zijn.

Herhalingsgevaar GROOT

Mvg. Dietster:bye:

lieget
13 november 2009, 08:14
Gisteren was ze weer in LR

Rex
13 december 2009, 22:51
Inmiddels ben ik al vaker met deze topper naar de kamer geweest en zo ook afgelopen vrijdagavond, toen we weer eens in LR waren..............

De sex met haar wordt steeds beter en lekkerder. Ook het (tong) zoenen ( wat ze voorheen in mindere mate deed) is heerlijk met haar.Lekker lang en passievol. Ze weet me steeds beter tot een heerlijk hoogtepunt te brengen. Vooral haar pijpwerk is echt van topniveau. Krijg nu spontaan weer een bolle in m'n broek als ik er weer aan terugdenk......

Zou zo maar eens kunnen dat ik deze dame dit jaar in mijn top 5 ga opnemen.

paul-kuhn
28 februari 2010, 00:02
Bin vor einigen Tagen mal wieder im LR gewesen, dort gefällt es mir mittlerweile im Vergleich zu anderen Clubs am besten. Diesmal war meine Auserwählte mal wieder Sonnenschein-Sonja .
Der Club lädt zum Verweilen ein, in dem man schon so einige Stunden verbringen kann (netter abgegrenbzter Wellnessbereich, nette Bedienung, keine agressive Animation..), einfach ein netter Laden.
Zum Zimmerbesuch mit der hübschen Sonja braucht man wirklich nicht mehr viel schreiben, wer mal in den Genuss gekommen ist sie zu buchen, weiss was (sehr) guter Service ist...
Ich werde mich die Tage auf jeden Fall wieder ins LR begeben um dort Sonja zu treffen. Weiss leider nur nicht wann sie dort immer anzutreffen ist.... mhhh

timjava
18 oktober 2010, 13:55
Zaterdag weer met deze heerlijke dame naar de kamer geweest. Zaterdag had ze een permanent in haar haar. De haarkleur is niet meer zwart maar bruin. Ze zag erg heerlijk uit. Op de kamer wederom een uitstekende service.

timjava
24 oktober 2010, 20:31
. Zaterdag had ze een permanent in haar haar. De haarkleur is niet meer zwart maar bruin.

Het permanentje was er vrijdag weer uit. Dus gewoon weer zwart, stijl en half lang haar.

wipneus
25 oktober 2010, 13:18
Doet ze trouwens wel of niet kussen/tongzoenen? Ik hoor namelijk tegenstrijdige verhalen...

timjava
25 oktober 2010, 14:55
Doet ze trouwens wel of niet kussen/tongzoenen? Ik hoor namelijk tegenstrijdige verhalen...

Bij sympathie doet ze aan tongzoenen.

Dalton
25 oktober 2010, 15:11
Doet ze trouwens wel of niet kussen/tongzoenen? Ik hoor namelijk tegenstrijdige verhalen...


Alleen wanneer je de honderd meter hardlopen binnen de vijftien minuten aflegd anders kust ze je niet deze mooie lekkere dame:hammer:

timjava
7 augustus 2011, 19:48
Ik zie dat het alweer meer dan 2 jaar geleden is, dat ik voor het eerst kennis heb gemaakt met deze dame. In de afgelopen 2 jaar ook verschillende keren met haar op de kamer geweest. En iedere keer meer dan tevreden van de kamer af gekomen.

Dietster
8 maart 2012, 11:43
Is deze dame nog actief bij LR of ergens anders?

Gr.

Boy69
8 maart 2012, 12:23
Is deze dame nog actief bij LR of ergens anders?

Gr.

Sonja werkt al geruime tijd in GT

paul-kuhn
23 augustus 2012, 22:22
wie wird sonja im golden time genannt??
wann ist sie dort anzutreffen??

Cupido
23 augustus 2012, 23:14
Sonia, aber schon einige Wochen nicht gesehen.

paul-kuhn
3 september 2012, 23:39
ist sie wieder aufgetaucht??

Boy69
5 september 2012, 19:40
ist sie wieder aufgetaucht??

Nu in GT

Carlitos
21 september 2012, 09:51
Aangezien ik nog een vrijkaart moest verzilveren deze maand, weer eens naar GT vertrokken. Na diverse beren te hebben getroffen, van CEO tot DJ's en muzikanten. Moest ik toch diverse rondjes lopen voordat ik een keuze kon maken. Eigenlijk liep ik tegen haar aan, Sonja. Dus niet de Pools/Duitse Sonja die nu in de Karibik vakantie viert en daar als een kat spint.

Nee, de mooie Sonja met mooie ogen, tanden, sili tieten en goede service tot zover mijn verslag oordeelt. In de bar stootte ze tegen me aan en daarna op de gang een praatje gemaakt. Helemaal geen zin om te neuken, gaf ik ook direct aan. Maar ze kon nog wel wat andere truckjes zei ze.

Op naar kamer 2 en op bed gaat ze gelijk aan de slag. Opmerkelijk is haar TZ, al heel lang niet meer zo passioneel gekust worden, maar wat kan die TZ zeg. Mijn leuter ging er spontaan van rechtstaan. Na zo'n 10 min. zoenen gaat ze langzaam aan het werk via mijn tepels natuurlijk richting mijn lul. Pijpen gebeurd heel erg zacht, af en toe diep. Tussendoor even naar "aufname", dat was mogelijk, ook voor de zekerheid naar haar uurprijs. Gelukkig dat ik dat deed, want die was gewoon €100,00. We hielden het op 30 min. en heb de FT maar achterwege gelaten. Niet lullig bedoeld, maar het was mijn eigen schuld dat ik het niet van te voren vroeg, maar het is gewoon tegen mijn principes. Ze zou het eventueel waard zijn, maar haar leeftijd speelt ook mee. Niet de 27 jaar die ze noemde maar de boven dertig.

Wat ik in dat half uur heb meegemaakt was in ieder geval een dikke 8. Vooral dat TZ, heeeeeeeeeerlijk. Samen met Julia/Rosa en Samina, beiden GT, in de top 3 TZ.