PDA

Volledige versie bekijken : Nederlandse 'Eyes Wide Shut'-orgie schokt Britten



RAUL7
15 juli 2009, 21:58
Halswell House, een zeventiende-eeuws herenhuis in het Zuid-Engelse platteland van Somerset. De ideale setting voor glamoureuze huwelijksfeesten of de chiquere bedrijfsfeesten. Maar vorig weekend keek het personeel er met open mond toe, hoe de 350 gemaskerde gasten plots hun kleren kwijtspeelden en zich waagden aan een massale groepsorgie. Eigenaar annex multimiljonair Grahame Bond had het verblijf met 30 kamers verhuurd voor 10.000 euro aan het Nederlandse bedrijf Little Sins, dat er een privé-feestje wenste te houden. Bond noemt zichzelf nu "verschrikkelijk naïef" dat hij vergeten te checken was wat voor soort feestjes Little Sins houdt.

75 euro inkom
Ongeveer 350 bont uitgedoste, gemaskerde gasten arriveerden zaterdag per BMW, Porsche of Austin Martin in Somerset. Ze hadden elke 75 euro voor een ticket betaald en dronken Kir Royals en champagne tot het middernacht werd. Tot dan dacht het personeel nog dat het om een wel erg chique verkleedparty ging. Maar even voor middernacht veranderde plots de hele sfeer.

Scène uit Eyes Wide Shut
"Een man, de organisator, vertelde met luide stem dat alle gasten gehypnotiseerd waren en ze die hypnose pas konden breken als ze om exact middernacht een andere gast kusten", vertelt Bond aan 'The Independent'. "Ik kon mijn ogen niet geloven. Het leek wel om een scène uit de film 'Eyes Wide Shut' te gaan. Niet veel later zagen we alleen maar koppeltjes die overal seks hadden. Tegen de trapleuning alleen al telde ik er vier." Het beveiligingspersoneel probeerde nog de copulerende menigte ervan te overtuigen zich naar hun hotelkamers in het vertrek te begeven, maar dat was tevergeefs.

Bedden met zijden lakens
Little Sins (http://www.littlesins.com/)is gespecialiseerd in zogenaamde luxueuze swingersfeestjes, 'Eyes Wide Sin' parties. Die organiseert het voor gefortuneerde Europeanen. De minimumleeftijd bedraagt 21 jaar en je kan alleen maar als koppel deelnemen. Een 'doorbabe' ziet erop toe dat de dress code aan de inkom wordt gerespecteerd, maar eens binnen kan vrijwel alles. "Ik had beter moeten weten toen de organisator vroeg naar een speciaal chill-out vertrek, gevuld met bedden voorzien van zijden lakens. We dachten verdorie nog dat het om een soort Marokkaanse avond ging en hadden ons al voorzien van veel muntthee." Om 3 uur 's morgens was de orgie afgelopen.



http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/930455/2009/07/15/Nederlandse-Eyes-Wide-Shut--orgie-schokt-Britten.dhtml

Goedemorgenallemaal
16 juli 2009, 08:58
Nou ja zeg, orgie. Even voor middernacht begonnen en om 3 uur afgelopen.
Da's voor de meesten onder ons een vluggertje in een club...

Befke
16 juli 2009, 09:31
Kwamen ze daar, in hun Austin Martin :)

RAUL7
16 juli 2009, 11:55
Het feestje dat de voorbije zaterdag werd gegeven in het statige Engelse landhuis Halswell House, in het Zuid-Engelse platteland, was volgens de organisator Little Sins helemaal niet bedoeld om uit de hand te lopen, laat staan te ontaarden in een orgie. "Wij geven erotisch getinte feestjes waar er wel gekust mag worden, maar waar het niet de bedoeling is dat er openlijk gevreeën wordt. We zijn heus wel wat gewend. Dit had ik echter nog nooit gezien", aldus Mike Vervoort, de directeur van Little Sins.

Zes schaars geklede dames
Het feest, waar ook 20 Nederlandse koppels aanwezig waren, veranderde om klokslag middernacht van een chique verkleedparty tot een echte orgie. Grahame Bond, eigenaar van Halswell House, keek met verbijstering toe hoe er plots een priester kwam binnenlopen gevolgd door zes schaars geklede dames die hun topjes lieten vallen en met elkaar begonnen te kussen. "Waarna ik overal vrijende koppels zag. De alcohol vloeide rijkelijk en de mensen gingen door het dolle heen", aldus Bond nog.

Unieke locatie
De organisatie geeft als reden op dat de unieke locatie in het 'verre' en 'afgelegen' Engeland de koppels hun grenzen grondig deed verleggen.


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/931678/2009/07/16/Organisator-Orgie-in-Engeland-was-niet-zo-bedoeld.dhtml

facial
16 juli 2009, 14:50
ze moeten niet zo moeilijk doen, kom anders maar naar mijn huis voor 10.000 euro mag er een hele week een orgie plaatsvinden :dance00[1]:

Spermie
17 juli 2009, 10:08
En is de inkom dan ook 75euro??

BendK
19 juli 2009, 15:25
mwah, met 50 euro "inkom" en een oude Japanse bak pakt het blijkbaar nog in Nederland en Duitsland wat voordeliger uit dan in Britland...