PDA

Volledige versie bekijken : Razend blondje steekt masturberende vriend neer



RAUL7
17 juli 2009, 01:53
Een 23-jarige Amerikaanse zit vast omdat ze haar 24-jarige vriend mishandelde toen ze hem betrapte terwijl hij naar porno aan het kijken was en masturbeerde.
Rachel Ferrara kwam thuis van haar werk in La Crosse (Wisconsin) en geraakte niet binnen: iemand had de deurketting aan de binnenkant gehangen.

12,5 centimeter
Dat bleek vriendlief te hebben gedaan, die voor de tv met zichzelf aan het spelen was. De deurketting bleek geen partij voor de blondine. Ze schreeuwde het hele appartementsblok bij elkaar, bedreigde haar man met de dood, "trapte hem twee keer in de testikels, sloeg hem verschillende keren in zijn maag" en haalde toen een keukenmes (12,5 centimeter staat er in het politierapport) tevoorschijn.

Second degree reckless endangerment
Daarmee stak ze Christopher Strabley in zijn buik. Daarna haalde ze nog een paar keer het mes door zijn armen.

Strabley kon zichzelf naar het ziekenhuis rijden. Zijn vriendin pleegde in eerste instantie vluchtmisdrijf maar meldde zich later op het politiebureau. Ze wordt beschuldigd van "second-degree reckless endangerment en misdemeanor battery".


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/932233/2009/07/16/Razend-blondje-steekt-masturberende-vriend-neer.dhtml