PDA

Volledige versie bekijken : Saoedi opgepakt voor stoefen over seksleven op tv



RAUL7
24 juli 2009, 09:12
Mannen scheppen graag op over hun seksleven maar dat doe je in Saoedi-Arabië beter niet op tv. Abdul Jawad kon het toch niet laten en werd na zijn straffe verhalen opgepakt.

Saoedische vrouwen oppikken
De man uit Jeddah kwam in het programma 'Red Line' getuigen over zijn bedprestaties. Het programma dat in Libanon gemaakt wordt door de zender LBC is ook razendpopulair in Saoedi-Arabië. Jawad vertelde dat hij amper veertien was toen hij voor de eerste keer van bil ging met een buurmeisje. Hij pakte in geuren en kleuren ook uit over andere veroveringen tussen de lakens. Hij zei verder nog dat hij er een sport van maakte om Saoedische vrouwen op te pikken voor een potje rollebollen. Iets wat in Saoedi-Arabië verboden is. Vrouwen mogen er alleen seks hebben met hun man.

Honderd klachten
Kort na de uitzending liepen er bij justitie al honderd klachten binnen tegen de man. Hij riskeert nu vervolging want de strenge shariawet laat seks voor het huwelijk niet toe. "Het programma toont anomalieën en andere afwijken in de samenleving die onaanvaardbaar zijn. Een straf is hier dan ook op zijn plaats", aldus Ahmad Qasim Al-Ghamdi van de religieuze politie.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/941301/2009/07/24/Saoedi-opgepakt-voor-stoefen-over-seksleven-op-tv.dhtml