PDA

Volledige versie bekijken : Toeristen houden orgieën op ferry's naar Cyprus



RAUL7
27 juli 2009, 08:35
Britse en Scandinavische toeristen maken weer bont op ferry's van en naar het Cyprus. De zomerse temperaturen aan boord van de luxeschepen inspireert hen tot het houden van orgieën. Het is niet de eerste keer dat er massaal aan lichaamsbeweging gedaan wordt op het water. Drie jaar terug zorgden Scandinaven al voor schandaal op zee.

Politie kan niet optreden
De deelnemers aan de pret zijn alweer Scandinaven en Britten. Zo ging het er opnieuw hevig aan toe op een cruiseschip naar Ayia Napa. Toch gaat de politie geen onderzoek openen naar het vertier, schrijft de krant Cyprus Mail. "Er gebeuren geen criminele activiteiten aan boord, dus kunnen we niet optreden", luidt het. "We krijgen al enkele jaren meldingen van dit soort activiteiten aan boord van schepen. Ik ben dus niet verrast over deze nieuwe gevallen. We kunnen dit alleen maar betreuren, meer niet", zegt George Economou van de politie in Famagusta. De krant Cyprus Mail vond de beelden te expliciet om ze te publiceren. Toch zouden ze al opgedoken zijn in Scandinavische media. Buiten seks gaat het ook om opwindende spelletjes. Zo zijn toeristen blijkbaar bijzonder in de weer met slagroom, meloenen en bananen.

Populaire vakantiebestemming
Agia Napa is een populaire bestemming voor buitenlanders en Cyprioten. De toeristen zijn er dol op de vele zandstranden. Het bekendste strand is er het Nissi Beach. Agia Napa wordt ook vaak gebruikt als uitvalsbasis voor tal van excursies.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/944781/2009/07/27/Toeristen-houden-origieen-op-ferry-s-naar-Cyprus.dhtml