PDA

Volledige versie bekijken : Naaktdanseresje verkracht bruidegom met dildo



RAUL7
30 juli 2009, 10:03
Een stripteaseuse staat voor de rechtbank terecht op beschuldiging van verkrachting. De vrouw zou tijdens een vrijgezellenfeestje een man met haar dildo verkracht hebben. "Ze zei dat het een grapje was", aldus het slachtoffer.

"Een accidentje"
Maar volgens Linda MareeNaggs (40) ging het slechts om een "accidentje". Haar slachtoffer nam tijdens een vrijgzellenfeestje deel aan haar nummertje met de grote roze dildo. Hij had haar naar eigen zeggen nog uitdrukkelijk gevraagd om hem niet te penetreren maar plots voelde hij iets in zijn achterste, kreeg een hevige pijnscheut en ging aan het bloeden. Hij veegde toen wat bloed weg en toonde het aan de ongehoorzame stripteaseuse. De advocaat van de beschuldigde had het over een ongeval. Met het bewijsstuk in de hand hield hij zijn pleidooi. "Blijkbaar is dit instrument gebruikt om een verkrachting uit te voeren. Het gaat hier dan ook om een uniek exemplaar en een unieke gebeurtenis. We kunnen in dit geval spreken van een ongelukkige verkrachting, zij het dat er al sprake is van een verkrachting", luidde het.

Doggie style
Volgens de advocaat nam het slachtoffer wat graag deel aan het gebeuren en stond hij daar met al zijn troeven bloot. "Hij ging dan op zijn knieën zitten, 'doggie style', weet je wel. Maar vrees niet, we gaan hier in de rechtbank geen demonstratie geven", stelde de advocaat de rechter gerust. Hij omschreef zijn cliënte als een "danseres" en benadrukte dat het slachtoffer haar gecontacteerd had. "En", betoogde hij. "Op haar website kun je kiezen voor softe of harde shows."

"Denk je echt dat het grappig was?"
Volgens aanklager Kieran Gilligan was Naggs al de tweede stripteaseuse van de avond en verscheen ze op het feestje 'gewapend' met een zweep, een vibrator en een seksspeeltje voor de penis. Volgens Gilligan had het slachtoffer duidelijk gevraagd om hem niet te penetreren. "Je had hem beloofd om het niet te doen en toch heb je het gedaan. Denk je echt dat het grappig was toen hij begon te bloeden?", vroeg de aanklager de beschuldigde. De dag na het incident stapte het slachtoffer naar de politie en diende klacht in. Hij ging ook naar het ziekenhuis en de dokter kwam tot de conclusie dat zijn verwonding veroorzaakt werd "door een bot voorwerp." De vrouw uit Rosebud West deed nog een poging om de jury te overtuigen van haar onschuld. "Ik heb hem niet verkracht", hield ze vol. Het proces gaat morgen gewoon verder.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/949469/2009/07/30/Naaktdanseresje-verkracht-bruidegom-met-dildo.dhtml

RAUL7
6 augustus 2009, 00:33
De Australische stripteaseuse die op een vrijgezellenfeest een dildo in het achterste van de mannelijke getuige stopte, is vrijgesproken voor verkrachting. De beschuldigde, de 40-jarige Linda Maree Naggs, barstte in tranen uit na het vonnis, schrijft de Herald Sun.

Voorbinddildo
Tijdens het bewuste incident zat het naakte slachtoffer op handen en knieën, terwijl Naggs achter hem stond met een voorbinddildo. De getuige had naar eigen zeggen nog uitdrukkelijk gevraagd hem niet te penetreren, iets wat Naggs volgens hem wel deed nadat ze hem toefluisterde: "Maak je geen zorgen, alleen jij en ik weten het."

Ongeluk
Het slachtoffer hield er naar eigen zeggen een bloedende aars aan over, en klaagde de vrouw aan voor verkrachting. Naggs hield vol dat ze hem niet heeft gepenetreerd, en als dat toch het geval zou geweest zijn, dan was het volgens haar advocaat zeker per ongeluk.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/957918/2009/08/05/Stripteaseuse-vrijgesproken-voor-verkrachting-met-dildo.dhtml