PDA

Volledige versie bekijken : Paardenneuker loopt weer tegen de lamp



RAUL7
30 juli 2009, 10:56
Voor de tweede maal in drie jaar tijd is een Amerikaan op heterdaad betrapt terwijl hij seks had met een paard. Het was deze keer de eigenares van de stal in South Carolina zelf die de vijftigjarige Rodell Vereen bij de lurven vatte. In 2007 vierde de pervert al eens op precies dezelfde plek zijn vreemde lusten bot.

"Voel me niet veilig meer"
"Die stal betekende twintig jaar lang mijn verzetje, mijn plek om alle zorgen achterwege te laten", aldus een diepgechoqueerde Barbara Kenley. "Meer heb ik niet in het leven, maar nu is dat om zeep. Ik voel me er niet langer veilig. Toen ze hem een eerste keer arresteerden, dacht ik dat het voorbij was. Niet dus, met als gevolg dat ik nu te bang ben om er nog naartoe te gaan."

Onder schot
Nochtans vertoonde Barbara heel wat moed toen ze de indringer maandagnacht betrapte: ze hield hem net zo lang onder schot tot opgetrommelde agenten kwamen opdagen. "Ik had hem al vaak aan het werk gezien op de bewakingscamera die er hangt. De politie slaagde er echter niet in hem op te sporen, dus nam ik het recht in eigen handen. Hij bewoog niet en verontschuldigde zich zelfs. Hij zei dat het niet zijn bedoeling was om me te kwetsen."

Sodomie
Vereen wordt nu opnieuw beschuldigd van inbraak en sodomie. "Hopelijk laten ze hem nu niet meer vrij en blijft hij ver uit de buurt van mijn stal", prevelt Barbara. Het paard in kwestie werd in de mate van het mogelijke gedesinfecteerd.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/948650/2009/07/29/Paardenneuker-loopt-weer-tegen-de-lamp.dhtml

Toppie
2 augustus 2009, 21:42
Gelukkig heb ik schrikdraad om mijn weiland ;)

Picasso 1
2 augustus 2009, 22:15
Gelukkig heb ik schrikdraad om mijn weiland ;)

De paardenneuker weet dat. Hij is ondertussen aan het oefenen.

http://www.thepostpigeon.nl/images/sport-extreem-hoogspringen.jpg