PDA

Volledige versie bekijken : Seksspeeltje voor koppels die ver van elkaar wonen



RAUL7
7 augustus 2009, 00:39
Een Brits koppel, waarvan de partners op meer dan op 500 km van elkaar wonen, bedacht een nieuw seksspeeltje voor langeafstandskoppels. Het werkt op basis van een ingewikkeld systeem met camera's en projectoren waardoor het lijkt alsof je partner dichtbij je is en je aanraakt.

Aanrakingen
Het nieuwste seksspeeltje voor koppels op afstand kreeg de naam Mutsugoto. Het zou intiemer zijn dan mails, telefoon of sms-berichtjes. Met dit seksspeeltje dragen man en vrouw bewegingsgevoelige ringen waar een camera in zit. Hun bewegingen worden geprojecteerd op het bed of het lichaam van de partner, wat de illusie wekt dat beide partners elkaar tegelijkertijd aanraken.

Steeds meer langeafstandsrelaties
De uitvinder van het product Stefan Agamanolis: "De cijfers bewijzen dat steeds meer mensen een relatie aangaan met iemand die ver weg woont. Dit romantische systeem is een reactie op de gebruikelijke middelen voor koppels om te communiceren. Deze zijn namelijk vaak onpersoonlijk en helemaal niet intiem."


http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/958813/2009/08/06/Seksspeeltje-voor-koppels-die-ver-van-elkaar-wonen.dhtml