PDA

Volledige versie bekijken : Julia (Duitse/Turks)



Tiga
9 augustus 2009, 13:41
Haarkleur/-lengte : Lang bruin
Lengte dame : 165
Postuur/Cupmaat normaal, B
Nationaliteit/Taal : Duits, Duits
Leeftijd : ca 22
Tatoeages/Piercings : tattoo in de zij
Service: Uitmuntend, zeer goed pijpen, heerlijk meegaand!
Opm: voorheen GT (ze vertelde twee namen..Leslie en nog een)

Deze dame gedurende de dag een paar keer gezien in haar gouden bikini, lekker wulps, bekend gezichtje. Rond 22.30 kwam ze bij Knabbel en mij op een bank zitten en we praatten wat. Knabbel vertrok en Julia nam naast...bijna op...mij plaats. Al snel ging het gesprek over haar seksuele voorkeuren (oraal door een dame verwend worden). Dat gesprekje wond ons beide nogal op waarop we maar een kamer hebben opgezocht. Ik meteen oraal bij haar aan de slag hetgeen ze zichtbaar genoot, maar ja, ik ben geen dame. Toen draaiden we de rollen om en heb ik de beste (ja echt) pijpsessie ooit meegemaakt. Hoe die meid me verwend heeft en daarbij zelf ook genoot van mijn fenomenale vingertechniek heb ik nog niet eerder meegemaakt. Intiem was natuurlijk niet lang uit te houden met twee mensen die zo verhit waren. Al met al, prachtige ervaring.

seksenfun
14 september 2009, 19:02
Ik gok erop dat er geen derde Julia in PSR werkt en dat de Roemeense Julia, waarmee ik sekste, deze is. Ik weet dat het wat ingewikkeld wordt maar mijn vorige posting hier ging dan over de andere Julia (Duitse) :redface:. Deze Julia is écht wel Roemeense. Ze vertoeft vaak bij de twee andere Roemeense dames Sakura en Suzanne.

In de bar had ik een drankje besteld. Julia zag ik staan aan de automaten. Ze was een vriendin van haar aan het aanmoedigen. Voor mij was ze op dat moment niet meer dan een optische verblinding! In de kino waren de kleine maar wat afhangende borstjes een klein minpuntje. Ik zette mij dan ook schuin tegenover haar op een bank aan een tafel in de bar. In de hoop dat als ze zich zou omdraaien ze me zeker zou zien (glunderen naar haar :smile:). Ze draaide haar echter juist op een moment om toen er een andere beer passeerde. Ze legde haar hand op zijn schouders en begon lief te doen. Gelukkig voor mij had die beer geen interesse in haar. Wat ik gehoopt had, gebeurde. Ze kon niet naast mijn geile blik naar haar kijken en kwam op me af. Ze bleef nog even staan maar ik vroeg haar om erbij te komen zitten. Dit deed ze onmiddellijk en al even vrij onmiddellijk, bij de minste tongzoen en gestreel met haar handen onder mijn badjas, groeide er iets bij mij. De zin om met haar wat te beginnen werd er alleen maar groter op. Bovendien was ze aanhankelijk en lief.

Vaak duurt het wel effe tussen 1) de begroeting en 2) de stap naar de kamer bij seksenfun. Nu trippelden we vrij snel naar de kino. Samen gezellig een porno filmpje gaan bekijken :) :rolleyes:. Dat gelooft natuurlijk niemand en was uiteraard ook niet zo.
In de kino ontpopte Julia niet tot de GFE die ik verlang. Tongzoenen en knuffelen, lief doen... allemaal geen probleem maar zonder de hoge +-verlangens van GFE die seksenfun zo graag heeft. Ze zette er ook een beetje te veel vaart achter. Alles vrij kort. Seksenfun was een beetje moe, had wat fysieke lichaamsklachten en dus niet zo in de moed om de snelheid wat in te tomen. Daarbij... haar pijpkunsten waren bij de top. Ik liet dus maar begaan. Hierdoor lukte een en ander nog vrij vlot, zo de vierde keer vandaag. In het begin lukte het niet zo direct en merkte ik bij haar ook geen verveling (wat soms al wel eens durft te zijn bij dames, nee ze deed lustig voort waardoor dus mijn lul ineens voelde dat het wel heel erg goed gebeurde :smile:). Het neuken was net als het pijpen een betere ervaring: ze is erg nauw ;). Ik kwam dan ook vrij snel in missio.
Na de daad bleven we nog wat liggen, strelen, kussen en lief doen. Ook nu lag het tempo in haar handen. Nog steeds ontbrak het seksenfun om haar op andere gedachten te brengen. De sessie in de kino duurde dan ook maar 20'.

Geen GFE naar mijn normen maar wel knuffelbaar. Pijpkunsten van de Oralsky academie en neuken is spannend :luvlove:. Laat je haar begaan dan ligt het tempo vrij hoog.

Is er herhalingsgevaar? Ja, omdat ze zo verbluffend pijpt en zo smal is. Bovendien kwam ze me later op de avond (toen ik weer op dezelfde bank in de bar aan een tafeltje zat maar dan nu met Dupke en Patjeboemboem en Ella) nog wat teasen. Ze vroeg ook of een vijfde zaadlozing nog zou lukken. Nee, natuurlijk niet. Ze kwam dan maar even schootdansen en met haar kontje wiebelen.

MiniME
14 september 2009, 23:35
Is er herhalingsgevaar? Ja, omdat ze zo verbluffend pijpt en zo smal is. Bovendien kwam ze me later op de avond (toen ik weer op dezelfde bank in de bar aan een tafeltje zat maar dan nu met Dupke en Patjeboemboem en Ella) nog wat teasen. Ze vroeg ook of een vijfde zaadlozing nog zou lukken. Nee, natuurlijk niet. Ze kwam dan maar even schootdansen en met haar kontje wiebelen.

Ben in PSR 1 keer met Roemeense Julia op de kamer geweest (klein, 1m69, zwart haar, mooie kop, mooi lijfje) maar dat was echt zeer, zeer matig (voor de cijfer liefhebbers: een 4). Zoenen zeer matig, pijpen kan ze echt niet (zuigen en trekken, maar totaal geen gebruik van tong), en dus nog een hele lange weg te gaan deze dame. Ik ben na 10 minuten de kamer af gegaan en was binnen 5 minuten gelukkig weer op de kamer, deze keer met Thaise Joy, die me gelijk tot extase kreeg.

Dit moet bijna een andere dame zijn als ik S&F zijn verhaal zo lees.

seksenfun
15 september 2009, 18:43
Na wat getwijfel over de Julia's in PSR en wat hulp te hebben gecombineerd van andere beertjes, ben jij toch met dezelfde Julia geweest. Allicht moest zij niets van jou hebben :tot[1]:. Nee, effe serieus, ze had misschien a very bad day. Geef haar een :bloemtje: en een nieuwe kans, verwen haar eens erg goed oraal, misschien bloeit er wel :herz: ;).

(En ik die dacht dat het zever in pakskes was, toen ze zei dat ze me nen toffen Belg vond :smile:.)

Allé, wordt allicht vervolgd....

dupke
16 september 2009, 18:46
IK ben op dezelde dag als minime met deze julia geweest en had een gelijkaardige eerder mindere ervaring

foots
16 september 2009, 21:06
Heren, beren,

Ik ben ook met Julia in de kino aan de slag geweest en ik kan alleen maar zeggen dat het bij mij een goede sessie was, geen spetterende maar een dikke voldoende.
Kortom net als ikzelf is zij afwisselend van sexprestaties, terwijl het voor een vrouw gemakkelijker zou moeten zijn om constant te presteren dan voor een man.

Groet, Foots :engel: