PDA

Volledige versie bekijken : Krijgt ambulancier orale seks of is hij aan het troosten?



RAUL7
12 augustus 2009, 10:30
Een ambulancier uit het Englese graafschap Yorkshire heeft de lastige taak om een hoorcommissie te overtuigen dat hij geen orale seks van een vrouw heeft gehad in zijn ambulance, maar dat hij haar probeerde te troosten. Dat meldt Metro.

Op en neer
Lastig omdat het hele gebeuren op een beveiligingscamera van de parking van het ziekenhuis opgenomen was en redelijk duidelijk te zien was dat het hoofd van de vrouw op en neer ging. Ook blijkt hoe de getrouwde ambulancier David Brammer achterover leunde in een houding die er iets te genotsvol uitzag voor iemand die aan het troosten was.

Veertien minuten
De beveligingsbeambte, die het hele zaakje niet vertrouwde en zijn camera inzoomde, wordt als getuige gehoord maar kan niet met zekerheid zeggen of de vrouw nu in zijn schoot aan het huilen is of toch echt iets anders aan doen is. Al met al heeft de paramedicus de schijn flink tegen zich. Tijdens de hoorzitting werd de 14 minuten durende video vertoond. Achter gesloten deuren, weliswaar.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/965643/2009/08/12/Krijgt-ambulancier-orale-seks-of-is-hij-aan-het-troosten-.dhtml