PDA

Volledige versie bekijken : Dragen alle mannen binnenkort make-up?



RAUL7
12 augustus 2009, 11:30
Zac Efron, John Mayer, Chris Martin, deze duidelijk heteroseksuele mannen gebruiken make-up en ontkennen het niet. Nu steeds meer grote ketens als H&M speciale cosmetica voor hen uitbrengen, lijkt het een wereldwijde trend te worden.

Uitgebreid gamma
Voor acteurs als Zac Efron en presentatoren is het al lang geen taboe om make-up te gebruiken. Maar ook steeds meer zangers gebruiken duidelijk cosmetica. Peter Wentz van Fall Out Boy gaf zelfs in een magazine tips hoe eyeliner aan te brengen. Chris Martin van Coldplay, werd gespot met roze en rode nagellak. Naast dagcrème en parfum voor mannen, bestaat er ook 'manscara' en 'guyliner'. De keuze wordt steeds uitgebreider, mannen kunnen nu terecht bij goedkopere ketens als H&M en Mac, maar er bestaat ook dure make-up voor hen van Jean Paul Gaultier. Trendwatchers beweren dat binnenkort alle modebewuste mannen niet meer zonder hun eigen beautyproducten zullen kunnen.

Gewone mannen?
Volgens de Nederlandse Martin Graaman van het merk Ego Cosmetics heerst er toch nog een taboe rond make-up voor mannen. "Ze zullen het wel gebruiken, zolang het niet opvalt. Een goede foundation voor hen moet onzichtbaar, licht, matterend en neutraal van geur zijn." Een enquête van het Amerikaanse blad GQ beaamt dit, 92 procent van de mannen zou nooit make-up dragen zelfs al zou het hen een goed seksleven garanderen. Maar vergeet niet dat in de jaren '60 de lange lokken van The Beatles ook als vrouwelijk werden bestempeld.


http://www.hln.be/hln/nl/34/Beauty-Wellness/article/detail/964836/2009/08/11/Dragen-alle-mannen-binnenkort-make-up-.dhtml

Zakkenleger
12 augustus 2009, 11:53
De laatste keer dat ik erpee zag, zag hij er verdacht gezond uit... :cool:

Goedemorgenallemaal
12 augustus 2009, 13:44
Maar vergeet niet dat in de jaren '60 de lange lokken van The Beatles ook als vrouwelijk werden bestempeld.

Tja, zo vaak zie je ze niet meer tegenwoordig