PDA

Volledige versie bekijken : Isabella ex-Agatha BN



Befke
13 augustus 2009, 10:41
Agatha - Julia had me al eens aan haar voorgesteld. Ik had haar ook al wel wat vaker gezien maar van meer dan een enkele glimlach in het voorbijgaan was het nooit gekomen (en een man van mijn leeftijd kan nu eenmaal maar zoveel hebben op een dag :D)
Ik had al wel aan paar keer tersluiks en bewonderend naar haar sportieve lijf, billen, benen gekeken terwijl ze bezig was met het opruimen van vaatwerk, het vriendelijk maar enigzins gereserveerd en beschaafd informeren naar ieders welzijn en behoefte aan koffie, thee, drankjes.

Ik kreeg de kans even een praatje te maken met Diana (terug van even weggeweest) die op het punt stond naar huis te vertrekken, en die me een nadere kennismaking met Agatha van harte aanbeval. Aangezien ik weet wat er voor straf staat op het niet opvolgen van (ook al zijn ze nog zo zijdezacht omfloerst gegeven) bevelen van Diana zat er niets anders op dan de op het eerste gezicht wat strenge Agatha aan te spreken.

Zoals de Fransen zeggen: "Bien m'en a pris" - het was een uurtje waarvan de smaak en de geur nog wel een paar dagen volop in mijn mond en neus, en de herinnering nog veel langer vooraan in mijn herinnering zal blijven. Na een enigzins aarzelend begin werd de sessie allengs intenser. En toen ik klaar was bleef ze mijn gezicht berijden tot ook zij nat en overvloedig aan haar gerief gekomen was.
En toen moesten we nog even bijkomen...
Vandaag vertrekt ze weer voor een paar weken - september is ze er naar verwachting weer.



Agatha:

Haarkleur/-lengte: Zwart, halflang, met een pony
Lengte dame: 1.75
Postuur/Cupmaat: slank, A cupje met hele kleine tepeltjes :)
Nationaliteit/Taal: Poolse/Duits
Leeftijd: Eind twintig, begin dertig
Tatoeages/Piercings: Nope - helemaal schoon :D
Service: meer dan uitstekend
Voordelen: eenmaal ontdooid weet ze haar plezier te halen
Nadelen: ik weet er geen
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: €60

blauwebeer
10 maart 2010, 18:50
Het gaat maar stilletjes zijn in Blue Note, nu ook Agatha (tijdelijk) de weg naar PSR gevonden heeft. :baeh:

Bb :wink2:

Befke
22 november 2010, 13:41
Het bevalt haar daar prima - naar verluidt.

Ik heb haar bij mijn kennismakingsbezoek aan PSR afgelopen zaterdag hervonden, zij mij, en het was goed zo.

Over PSR verder geen woord: aangenaam verblijf, in een ontspannen en ontspannende omgeving. Goede voorzieningen, aardig eten, veel volk: een aantal mooie, een aantal jonge, een aantal geile dames en een groot aantal ijsberen. Er werden goede zaken gedaan.
Ik ga zeker vaker naar de buurt van Keulen!

Befke
22 november 2010, 13:42
Oh - en ze noemt zich nu Isabella.
't Is maar dat je het weet.

The Saint
25 april 2011, 20:29
Denk dat ik gisteren met dezešPoolse op kamer geweest ben: ze moet idd eerst een beetje loskomen, maar na een tijdje geeft ze zich volledig! Al bij al een prima 1/2uur beleefd met haar.

jeegee
21 oktober 2011, 11:27
Woensdag met een vriend naar PSR gereden. heel eind, maar meer dan de moeite waard. Prima omgeving, uitstekende ontvangst en verzorging. Maar de meeste indruk maakte toch wel Isabella. Aan het eind van de middag, na de nodige oogcontacten, glimlachjes en hallo's bij haar gaan zitten en zeer geanimeerd zitten praten. Mijn voorstel naar een rustige en rookvrije omgeving te gaan, bijvoorbeeld een kamer, werd door haar zeer gewaardeerd. Ik hebeen heerlijk half uur beleefd met deze prachtige en bijzonder lieve vrouw. ze was buitengewoon lief voor me en liet zich ook uitgebreid door mij verwennen. Ik vond het een GFE. Herhalingsgevaar?? Ik heb met haar afgesproken dat, wanneer ik weer terugkom in PSR zij dame nummer 1 zal zijn en ook nummer 2. Zal wel van te voren informeren, want ik begreep dat ze regelmatig een poosje terug gaat naar PL. Ik wilde wel dat ze bij mij om de hoek woonde.....

Ascari
27 december 2011, 19:00
Ik zag Isabella rondlopen met haar vriendinnetje en ik was gelijk verkocht. Ze zag er prachtig uit met haar mooie lingerie en zwarte nylon kousen. Prachtig donker bruin haar (geverfd), lange benen en een mooi Slavisch gezicht. Niet heel jong meer, maar dat zag ik in dit geval door de vingers. Ik ga nooit als een dolle stier te werk en ik keek eerst goed rond of nog wat anders rondliep dat mij kon bekoren. Het viel mij op dat ze in de tussentijd niet of nauwelijks werd geboekt.
Na wat glimlachen van haar kant ging ik naast haar zitten. Isabella was opgelucht dat ik de hint(s) had begrepen, ze gaf toe dat ze liever geen gasten aanspreekt. Daar is toch te verlegen/introvert voor. Daar staat wel tegenover dat het een erg lief vrouwtje is. Na wat presales samen naar een kamer gegaan. Ik had een pornosessie al vrij snel uit mijn hoofd gezet, daar is ze simpelweg het type niet voor. Op de kamer heerlijk staand gezoend. Ook een redelijke pzc van haar kant. Ik kreeg niet het idee dat haar doosje al op bedrijfstemperatuur was en om de sessie toch wat meer 'schwung' te geven gevraagd of ze wilde gaan liggen en wat tijd en moeite geinvesteerd in een befbeurt. Gelukkig sloeg dit laatste aan, ze genoot er zichtbaar van en kwam ze na 10-15 minuten klaar. Hierna was ook het ijs gebroken en was het tijd om te neuken, afwisselend misso en doggy gedaan waarbij haar lange benen en volle kont toch een pluspunt zijn.

Herhalingsgevaar? Toch gering, optisch is het beslist mijn type maar pse zit er niet in en gfe is het ook net niet

seksenfun
27 december 2011, 20:40
Wat zijn we toch moeilijk (ik ook hoor) :smoke:.

The Joker
29 juli 2017, 19:27
Is deze MILF nog steeds werkzaam in PSR?
Ben begin dit jaar voor het laast in PSR geweest en toen liep ze er nog rond, maar ze vertelde wel dat ze plannen had om deze zomer met pensioen te gaan...

Champollion
27 januari 2018, 11:29
Het gaat maar stilletjes zijn in Blue Note, nu ook Agatha (tijdelijk) de weg naar PSR gevonden heeft. :baeh:

Bb :wink2:


Is deze MILF nog steeds werkzaam in PSR?
Ben begin dit jaar voor het laast in PSR geweest en toen liep ze er nog rond, maar ze vertelde wel dat ze plannen had om deze zomer met pensioen te gaan...

Ze is nog aanwezig (26/01/2018),en dus nog niet met pensioen. Volgens haar sinds 6 jaar in PSR. Eigelijk 8 jaar.

The Joker
27 januari 2018, 19:37
Ja, ben toevallig de afgelopen 2 zondagen met haar wezen kameren in PSR.
Op de site van PSR zelf staat ze als Izabela.

blauwebeer
27 januari 2018, 19:55
Is ze er enkel in het weekend, want afgelopen vrijdag was ze niet te bespeuren ... :eek: ?

The Joker
28 januari 2018, 00:57
Ze vertelde mij dat wanneer ze in Duitsland zit om te werken ze normaal 1 wisselnde rustdag in de week heeft.
Maar bij ziekte etc kan het meer zijn, en om de paar weken gaat ze ook weer een week of wat terug naar Polen.