PDA

Volledige versie bekijken : De tien plaatsen om vrouwen te ontmoeten



RAUL7
15 augustus 2009, 09:13
Vanaf een bepaalde leeftijd lijkt het veel moeilijker een partner te ontmoeten. Je werkt, je vriendenkring is stabiel en de kans op 'vers bloed' lijkt miniem. Op café gaan, naar een koffiebar gaan, sporten of het winkelcentrum: dat zijn nog de opties. Mannensite Askmen.com somt tien onbekende plaatsen op om vrouwen te ontmoeten. "Aan deze plaatsen had je zelf nog niet gedacht, maar je zou er als de bliksem naartoe moeten gaan," klinkt het op de website.

1) Danslessen
Ooh, we horen je al gniffelen daar achter je computer. Dansen, dat is toch iets voor mietjes? En daarbij: jij kan niet dansen. Mis en mis, en motivatie is de sleutel. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die kunnen (en durven) dansen, dus daar kan je kostbare punten scoren.

Wie de basis nog onder de knie wil krijgen, kan zich best inschrijven voor een swing of salsa-les. Wie durft gaat voor de erotische topper: de tango. Let wel dat je je inschrijft voor een les die meer singles dan koppels aantrekt, anders wordt de partnerkeuze wel heel moeilijk.

2) Wijnproeverijen
Meer stijl dan een biertje in een café, en dat trekt ook een ander soort vrouwen aan. Hoogopgeleid, elegant en intelligent: zo'n vrouw wilde je toch altijd al? Wordt het niets met de vrouwen op de wijnproeverij, dan heb je alvast wat extra kennis opgedaan om de volgende keer op restaurant te etaleren. Let op je houding: doe niet neerbuigend over wijn of probeer niet te scoren als je er niets van kent. Hou je echt niet van wijn: blijf er dan weg. Ken je niets van weg: zeg dat dan gewoon. Wie wil leren kan op sympathie rekenen van vrouwen.

3) Ga wandelen met de hond
Net als een baby is een hond een vrouwenmagneet. Ze zullen je aanspreken over zijn ras, zijn vacht en zijn speelsheid. Wie kan, gaat ook best naar een park of een hondenveldje. Die dit regelmatig en je ziet ook steeds dezelfde vrouwen opduiken. Niet voor wie allergisch is of honden haat. Je valt zo door de mand!

4) Begeleide wandeling
Hang de toerist uit in eigen stad of land, en boek een toeristenwandeling in een of ander thema. Zo leer je eens een andere wijk kennen, kom je in dat museum waar je altijd al wilde naartoe gaan en wie weet is het gezelschap wel leuk?

5) Acteerles of plaatselijke toneelvereniging
In deze omgeving heb je meestal veel plezier en interageer je met verschillende mensen vanuit verschillende rollen. Perfect om een beetje te flirten en grapjes te maken. En wie weet sla jij wel de hoofdrolspeelster aan de haak...

6) Fitnesslessen
In lessen BBB, yoga, pilates of zumba vind je altijd een overwicht aan vrouwen. De ideale kans voor een man om toe te slaan. Laat je niet kennen, en hou vol. Deze oefeningen zijn ook goed voor jouw lijf. Gewichten heffen is misschien stoerder voor je vrienden, maar vrouwen vinden er helemaal niets aan.

7) Vrijwilligerswerk
Zet je (oprecht!) in voor je wijk of een achtergestelde groep. Ga soep opdienen in een gaarkeuken, leer allochtone vrouwen lezen of wees een luisterend oor. Je helpt er iemand mee, het maakt je dankbaar en je toont dat je een gouden hart hebt. Let wel: doe dit niet enkel om vrouwen te versieren, want je valt zo door de mand!

8) Groepsreizen
Het lijkt altijd zo zielig om alleen op een groepsreis te gaan, maar waarom dan wel? Het wil niet zeggen dat je geen vrienden hebt! Maar reizen met een groep mensen die al tenminste een of enkele interesses delen vergemakkelijkt het contact. Samen iets meemaken, schept ook al een band. En foto's zijn altijd een goede reden om achteraf eens af te spreken, of elkaar toe te voegen op Facebook.

9) Word online actief
En we bedoelen niet op een datingsite, maar wel op sites die je interesses weerspiegelen. Sluit je aan bij een boekensite, restaurantsite of muzieksite en verdedig enthousiast je voorkeuren. Let wel: kwets anderen niet in een discussie of lach hen niet uit met hun eventuele voorkeuren. Over smaken en kleuren kan je immers niet discussiëren.

10) Blind dates
Het is een grote sprong in het donker, en ja, het kan enorm tegenvallen, maar de waarheid is wel dat de meeste mensen hun toekomstige partner ontmoeten via vrienden, familie of kennissen. Trouwfeesten, verjaardagsfeesten of blind dates: zeg gewoon ja, en ga ervoor.


http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/967336/2009/08/15/De-tien-plaatsen-om-vrouwen-te-ontmoeten.dhtml

The Joker
15 augustus 2009, 13:04
9) Word online actief
En we bedoelen niet op een datingsite, maar wel op sites die je interesses weerspiegelen. Sluit je aan bij een boekensite, restaurantsite of muzieksite en verdedig enthousiast je voorkeuren. Let wel: kwets anderen niet in een discussie of lach hen niet uit met hun eventuele voorkeuren. Over smaken en kleuren kan je immers niet discussiëren.

Ik schrijf me hier de tering, maar ik ontmoet maar geen single vrouwen op het ijsberenforum :(

MeesterMixer
15 augustus 2009, 14:26
Door zeer vrouwelijke dames om mij heen, die ook houden van dansen, worden de mannen die mee gaan naar Salsa, Zoek, etc over het algemeen als "veel te vrouwelijk" ervaren, en puur gezien als "zeer handig om lekker mee te kunnen dansen, maar niet meer dan dat". Leuk dus om "maatjes" te worden met een leuke vrouw, maar dan kun je de rest helaas wel vergeten. Wilde sex hebben vrouwen met name met "foute mannen" zoals bekend, dus zorg dat je overkomt als zodanig :bud[1]:

Met 2 en 3 (maar nog beter baby dan hond!) heb je veel meer kans op success, de overige genoemde punten hebben een te kleine kans op succes imho.

Goedemorgenallemaal
15 augustus 2009, 14:40
Wankels en Mister, je moet dit nemen voor wat het waard is: een lijstje uit HLN.
Dat wordt gewoon geschreven door een redacteur die denkt zo zlef kans te maken...
Salsa en dat soort exotische dansen, da's een tijdelijke rage. Als je met dansen indruk wlt maken dan ga je naar een danscursus die meer dan alleen een enkel dansje te bieden heeft.

Wijnproeverij, geen vrouw wil mee met een man die gaat drinken (want dat doe je toch, en zelfs bij proeverijen die je doet zoals het hoort (uitspugen) neem je door je mondslijmvlies meer alcohol op dan goed is voor je autorijden.) voor het rijden. Komt bij, als er geen zoete wijn is komt geen vrouw en als het zoete wijn is komt geen man.

Wandelen met de hond? Meeste vrouwen zijn voor de kat.
oja en mijn hond is vals dus dat schiet niet op.

Begeleide wandeling, het is heel interessant zoals geschreven wordt maar ik heb nog nooit een leuke vrouw bij zo'n wandeling gezien. De overige argumenten zijn voor de verandering in deze krant eens waar.

Acteerles, ja zo is mijn buurman zijn vrouw kwijtgeraakt, dat zou dus kunne kloppen.

Fitnesslessen. De meeste vrouwen daar hebben het echt nodig :(.

Vrijwilligerswerk: Ik heb in bijna 15 jaar brandweer nog nooit een schone jonge maagd kunnen redden :( wel koeien, paarden en varkens maar daar is dit het forum niet voor), dus ook hier gee n succes verzekerd.

Groepsreizen. Zelfde soort dames als op begeleide wandelingen

On line actief?? Ja dat ben ik hier

Blind dates, waarom achteraan? Iedere toevallige ontmoeting is een soort blind date... Gossie, de tweede waarheid van het HLN dit jaar...