PDA

Volledige versie bekijken : Lezen maakt vrouwen gelukkiger dan seks



RAUL7
19 augustus 2009, 14:04
Vrouwen lopen negatiever rond dan mannen. Uit een Nederlandse enquête van Psychologie Magazine blijkt dat vrouwen hun positivisme halen uit de partner, kinderen, vrienden en het lezen van een boek.
Seks als geluksbrenger staat bij de dames pas op de elfde plaats.

Te negatief
Wie positief in het leven staat, leeft gezonder en prettiger. De Amerikaanse psycholoog Fredrickson berekende zo dat een gelukkig leven gewaarborgd is als er tegenover drie positieve gevoelens slechts 1 negatief gevoel staat. Die positiviteitsratio lijkt volgens de enquête onder 400 Nederlanders veel te laag. 58 % heeft te weinig positieve gevoelens. Daarbij scoren dames slechter dan mannen. Ook jongeren zijn minder content dan ouderen.

Kinderen
Waar we wel gelukkig van worden, hangt duidelijk af van het geslacht. Mannen krijgen het meest positieve gevoelens van de omgang met de partner (50%). Seks staat op de tweede plaats (47%), muziek beluisteren op de derde plaats. Anders is het met de dames. Niet de seks kan haar het gelukkigst maken, wel de partner en de kinderen. Kinderlozen ervaren daardoor ook duidelijk meer negatieve gevoelens.

Negativisme blijkt een typische 'vrouwenkwaal'. Volgens psychologe Fredrickson komt dat omdat vrouwen hun gevoelens 'extremer' ervaren.

Werken
Vrijwel alle ondervraagden worden ongelukkig van het huishouden (61%), de trip van en naar het werk (47%), werken (37%), omgang met de schoonfamilie (34%) en de krant lezen (33%).


http://www.hln.be/hln/nl/37/Psycho/article/detail/974803/2009/08/19/Lezen-maakt-vrouwen-gelukkiger-dan-seks.dhtml

foots
20 augustus 2009, 07:11
Beste Raul7,

Waar vrouwen het meest gelukkig van worden is shoppen. En voor dat shoppen gebruiken ze het liefst geld van iemand anders, want zelf willen ze er niet voor hoeven werken. Het liefst shoppen ze van jou geld en dat maakt ze extreem gelukkig. Vraag maar aan Chantal, shoppen is haar grootste hobby.

Groet, Foots :wink2:

Dalton
20 augustus 2009, 09:22
De meeste mannen weten dat de nederlandse vrouw een koudbloedig wezen is,maar zich voor het huwelijk voordoen als een heet beest.
Na het huwelijk en de geboorte van het 1ste kindje dan komt de afknapper voor de man.
Het is zo maar gebeurd met het heerlijke neuken en alles wat erbij hoort.
Daardoor kan een nederlander zijn vrouw nooit trouw blijven en gaat op onderzoek uit.
Het mooiste van alles is dat de man graag wilt neuken en zo wordt de ontrouw van de man in het leven geroepen.
Alleen wanneer de vrouw geen nederlandse is maar bijvoorbeeld een indo dan krijgt hij het niet voor elkaar om naar andere vrouwen te gaan.
Deze dames lusten er wel pap van om het maar eens uit te drukken daardoor komt het vaak voor dat de nederlandse man het maar een paar jaar met zo'n vrouw vol houdt want dan kan hij het woord neuken al niet eens meer verdragen en als hij een kut ziet loopt hij huilend weg.
Hieruit blijkt dat de dames uit de zuidelijke gebieden toch het geilst zijn en lekker kunnen neuken.
Wat RAUL7 weer loopt te raaskallen met zijn onderzoek dat door mensen wordt uitgevoerd die niets anders te doen hebben raakt kant nog wal.
Het onderzoek wat dalton uitgevoerd heeft geeft aan daar waar de zon het meeste schijnt de dames het geilst zijn en willen niets anders dan neuken.
Je kan het aan foots vragen die neukt zich te pletter met de dames uit de filipijnen en ik weet zeker wanneer hij daar een goede baan kan krijgen en net zoveel verdient als in belgie en nederland dan zien we hem nooit meer terug.

foots
20 augustus 2009, 12:35
@Dalton,

je schreef:
Je kan het aan foots vragen die neukt zich te pletter met de dames uit de filipijnen en ik weet zeker wanneer hij daar een goede baan kan krijgen en net zoveel verdient als in belgie en nederland dan zien we hem nooit meer terug

Al is het maar de helft, dan doe ik het al en vele buitenlanders hier doen de hele dag niets anders. Bedenk echter erg goed voor je hier iets begint, want het loopt ALTIJD mis, dus ik kom lekker terug naar het land der hebzucht om te werken en het land van genot om te wonen.

Groet, Foots