PDA

Volledige versie bekijken : Vrouw wreekt overspel man en vergiftigt haar kinderen



RAUL7
24 augustus 2009, 09:45
Een vrouw heeft op lugubere wijze wraak genomen voor het overspel van haar man. Ze vergiftigde haar eigen kinderen met rattengif. De vrouw leed aan een ernstige depressie toen ze haar kinderen het gif toediende.

De Australische pleitte voor de rechter in Sydney onschuldig voor de moord op haar twee kinderen. Volgens haar advocaat vond ze het leven niet meer de moeite waard na het overspel van haar man en handelde ze in het beste belang voor haar kinderen.

Wraak nemen
Gerechtspsychiater Rosalie Wilcox neemt geen genoegen met deze rechtvaardiging voor haar daad. "Ze was misschien wel depressief maar niet psychotisch. Ze was nog in staat om het onderscheid te maken tussen goed en kwaad." De psychiater denkt dat wraak het motief was voor de moord. "Ze was boos en wilde wraak nemen. Ook al omdat ze dacht dat haar man haar zou verlaten."

Geplande moord
De nacht voor de moord was de vrouw de pedalen verloren. Ze had alle huwelijksfoto's verscheurd en kon de slaap niet vatten. Ze stond op met het plan om haar kinderen te vermoorden. "Ze had de moord voorbereid. Ze was immers rattenvergif gaan kopen. Ze wilde met de dood van haar kinderen ook haar man treffen." De vrouw ondernam ook een zelfmoordpoging. "Maar die was niet overtuigend. Ik twijfel er dan ook aan dat ze echt van plan was om zelfmoord te plegen", besluit de psychiater. Het proces is nog volop aan de gang.


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/979381/2009/08/24/Vrouw-wreekt-overspel-man-en-vergiftigt-haar-kinderen.dhtml

foots
24 augustus 2009, 11:16
en zou haar man haar vroeger een lekker wijf of een moordwijf hebben gevonden ?

Dingo
24 augustus 2009, 11:49
De nacht voor de moord was de vrouw de pedalen verloren.

Wat voor pedalen waren dat?
Ze is een proffietser en kon toen niet trainen, dat heeft haar razend gemaakt?

D.

CLUBSPORT
24 augustus 2009, 17:59
Je kinderen vegiftigen omdat je man vreemdgaat :confused:

die is goed ziek in haar hoofd