PDA

Volledige versie bekijken : Burgemeester breekt in en steelt pikante lingerie



RAUL7
25 augustus 2009, 11:42
Ian Stafford kon het echt niet laten. De Engelse burgemeester pleegde inbraken en stal lingerie. Een vrouw had een camera in haar slaapkamer. De beelden laten weinig aan de verbeelding over. De burgemeester wordt intussen beschuldigd van inbraak en heeft zijn sjerp neergelegd.

Masturbatie
Op de beelden is te zien hoe de burgemeester halfnaakt de kasten van de vrouw doorzoekt naar pikante lingerie. Hij trekt een slipje aan en bevredigt zichzelf. De vrijgezel legde onmiddellijk na zijn arrestatie zijn burgemeestersjerp neer. Stafford stond aan het hoofd van de gemeente Preesall and Knott End, in Lancashire. Jill Marr werkt nog samen met hem en is met verstomming geslagen. "Echt ongelooflijk voor iedereen die hem kent. Hij stond bekend als een rustige man. Hij ging altijd naar de kerk en was geliefd in het dorp. Ian was ook een heel beleefde man." De klusjesman uit Preesall moet zich volgende maand voor de rechter verantwoorden.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/979813/2009/08/25/Burgemeester-breekt-in-en-steelt-pikante-lingerie.dhtml