PDA

Volledige versie bekijken : Partijtje seks in rechtbank kost archivaris haar job



RAUL7
28 augustus 2009, 08:59
Een 28-jarige bediende is op staande voet ontslagen omdat ze in de rechtszaal van een jeugdrechtbank in Bath, Engeland, seks had met één van de bewakers. Dat meldt The Sun (http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2609069/Clerk-axed-for-sex-with-guard.html).

Betrapt door rechter
Medewerkstser Jodie Frankcom en de 30-jarige bewaker Nick Caffrey werden door een rechter op heterdaad betrapt, zoals dat doorgaans heet. De magistraat walgt naar eigen zeggen overigens nog steeds van zijn 'ontdekking'.

Caffrey had meer geluk dan zijn liefje. Hij heeft een job gevonden als bewakingsagent bij een toeristisch kuuroord.

Uit elkaar
De bewaker geeft toe dat hij een relatie had met Jodie, die in het gerechtsgebouw werkte als archiefbeheerder. Hij ontkent echter in alle toonaarden dat ze seks hebben gehad in de rechtszaal. Ik begrijp niet dat ze haar baas heeft verteld dat we een 'seksuele ontmoeting' in de rechtbank hadden. Dat is gewoon niet waar. Sinds die leugen zijn we uit elkaar", vertelt Caffrey. De woordvoerder van de rechtbank weigerde commentaar te geven.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/982262/2009/08/27/Partijtje-seks-in-rechtbank-kost-archivaris-haar-job.dhtml