PDA

Volledige versie bekijken : Singles zijn egoïstisch in de liefde



RAUL7
29 augustus 2009, 09:44
Vrijgezelle mensen zijn minder bereid dingen op te geven voor een relatie dan getrouwde koppels. Uit recent Nederlands onderzoek blijkt ook dat ze minder tevreden zijn over hun leven.

Bindingsangst
Singles vinden het minder belangrijk om tijd in een relatie investeren dan mensen met een partner. Dat blijkt uit een onderzoek bij 500 mannen en vrouwen door het Nederlandse magazine 'Mijn Geheim' en Singlessite.nl. Mensen met partner geven zichzelf qua geluk een zeven op tien, vrijgezellen slechts een zes. Bezette mensen hebben er ook geen moeite mee zichzelf op te offeren voor hun relatie, singles vinden dat moeilijker. Relatie-experte Monique Johann: "Singles zijn gewoon aan het alleen zijn, ze willen hun tijd zelf indelen. Ook als ze een relatie hebben, blijven ze eigen tijd en ruimte belangrijk vinden. Het staat ook symbool voor hun bindingsangst, door je tijd aan je partner te geven, geef je je over aan de liefde. Dat is niet altijd eenvoudig voor hen".

Seks op tiende plaats
Zowel singles als mensen met een partner vinden respect belangrijk in een relatie. Ook vinden vrijgezellen trouw, liefde en goed kunnen praten waardevol. Getrouwde mensen hechten meer belang aan trouw dan aan liefde. Zowel mensen met partner als singles kunnen zonder seks, aangezien het bij beide groepen pas op de tiende plaats komt.


http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/983047/2009/08/28/Singles-zijn-egoistisch-in-de-liefde.dhtml

CLUBSPORT
29 augustus 2009, 14:24
sex op de 10e plaats:eek: mooi niet :rolleyes:

MeesterMixer
30 augustus 2009, 11:42
Wat een onzin onderzoek zeg:

"Singles vinden het minder belangrijk om tijd in een relatie investeren dan mensen met een partner"

Wat een open deur......ze zijn niet voor niets single.........al dan niet bewust. Hoe kun je nu tijd in een relatie investeren als je single bent...???

Goed, deze single is dat heel bewust een geeft het leven een score van een 9+ (met name ook om die reden) maar dan wel met goede sex in de top-3! :bud[1]: