PDA

Volledige versie bekijken : Vrouwen met aids verkracht op Papoea-Nieuw-Guinea



RAUL7
2 september 2009, 07:25
Dronken mannen hebben vrouwen verkracht in een opvanghuis voor vrouwen met HIV op het eiland Papoea-Nieuw-Guinea. De verkrachters wisten dat hun slachtoffers besmet zijn met het aidsvirus. "We snappen zelf niet waarom ze ons blijven aanvallen", zegt een anomieme vrouw uit het huis.

Weerloos tegen verkrachters
Dertien vrouwen met HIV leven samen in een huis in Mt Hagen. Ze verzorgen er elkaar en slikken er hun geneesmiddelen om het virus af te remmen. Maar de vrouwen worden er nu al weken aangevallen door dronken mannen en bewoners uit het dorp. Een slachtoffer getuigt in de krant Post Courier. "We begrijpen echt niet waarom ze blijven terugkomen. Ze weten nochtans dat we HIV hebben. We zijn al verzwakt door het virus en kunnen ons absoluut niet verdedigen tegen die mannen." Zelf werd ze ook al het slachtoffer van verkrachting. Een schooljongen vergreep zich aan de zieke vrouw.

Verkrachters zonder condoom
Aplollos Yimbak van de Nationale AIDS-raad bevestigt het verhaal van de vrouw. "Vrijdag ging een leerling van de Mt Hagen school naar het huis, brak er in en verkrachtte er een vrouw. De vrouw zei hem nog dat ze AIDS heeft en dat hij maar een condoom moest gebruiken maar hij wilde niet. Het is verschrikkelijk." Volgens hem was het ook niet de eerste keer dat vrouwen er verkracht werden. "We gaan dan ook spreken met de lokale leiders. Zo kan het niet verder, dit moet vermeden worden." Naar schatting is twee procent van de bevolking op het eiland besmet met het aidsvirus.


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/986296/2009/09/02/Vrouwen-met-aids-verkracht-op-Papoea-Nieuw-Guinea.dhtml

facial
2 september 2009, 09:09
wat een mafkezen, die sporen echt niet:confused::confused::confused:

foots
2 september 2009, 22:29
Dan ben je pas genaaid !!!!