PDA

Volledige versie bekijken : Vrouwen geloven in kippenvel als voorbehoedsmiddel



RAUL7
7 september 2009, 13:48
Een poll bij duizend Britse vrouwen tussen 18 en 50 jaar legde enkele bizarre voorbehoedsmiddelen en ideeën rond gezinsplanning bloot. Zo geloven tot 20 procent van de vrouwen in bizarre voorbehoedsmiddelen als brood, kippenvel, plastic folie of het look van look. dat schrijft The Sun.

Onvruchtbaar van de pil
Ook met de kennis van de anticonceptiepil bleek het droevig gesteld. De helft van de vrouwen denkt dat de pil te lang gebruiken tot onvruchtbaarheid leidt. Nog eens tien procent denkt dat het jaren duurt eer je terug vruchtbaar bent, eens je met de pil stopt.

Een op de drie denkt dat je meer kans hebt op een zwangerschap, in het midden van een strip van de combinatiepil. Die anticonceptiepil bevat zowel oestrogenen als progesteron.

Ongeplande zwangerschappen
"Geen wonder dat Groot-Brittannië het hoogste aantal ongeplande zwangerschappen in de hele Europese Unie heeft", becommentarieert Annie Evans, vrouwendokter en specialist op vlak van vrouwengezondheid. "Het is van levensbelang dat de vrouwen de feiten leren en goede informatiebronnen leren gebruiken."

Tot 50 procent van de zwangerschappen in Groot-Brittannië zou ongepland zijn. Het land heeft ook het meeste tienerzwangerschappen ter wereld.


http://www.hln.be/hln/nl/35/Seks-Relaties/article/detail/989456/2009/09/06/Vrouwen-geloven-in-kippenvel-als-voorbehoedsmiddel.dhtml

CLUBSPORT
7 september 2009, 17:51
Ja vind je het gek , Engeland met zijn ouderwetse opvattingen over sex