PDA

Volledige versie bekijken : Rechter wacht op erectie van man wiens penis werd afgehakt



RAUL7
10 september 2009, 18:15
Een Turkse vrouw, die de penis van haar man heeft afgesneden, moet 18 maanden wachten op haar vonnis. De rechter wil eerst zien of het lid van het slachtoffer nog naar behoren functioneert alvorens een uitspraak te doen. Dat meldt de krant Haber Turk.

Strafmaat
"Om uit te maken welk misdrijf er precies werd begaan, moeten we weten of het geslachtsdeel van de 28-jarige man al dan niet nog dienst kan doen", zegt een bron bij de rechtbank in Trabzon. Kan de man zijn huiswerk nog maken, dan riskeert de 39-jarige daders een celstraf van 1 tot 3 jaar. Als het slachtoffer geen erectie meer kan krijgen, vliegt de vrouw voor minimum 8 jaar de doos in.

Wat voorafging
De vrouw heeft het lid van de man afgesneden omdat hij zijn belofte had gebroken om met haar te trouwen. De dame beweert voorts dat hij haar heeft gedwongen zich te prostitueren en haar herhaaldelijk heeft mishandeld.

Op dak gegooid
De moegetergde vrouw hakte dan maar de penis van haar ex-vriend af en gooide het ding op het dak van het huis van de buren. Het slachtoffer was stomdronken tijdens de feiten.

Elf uur onder het mes
De artsen hadden een operatie van 11 uur nodig om de schade te herstellen. Zij verwachten dat de penis binnen de zes maanden weer op volle toeren zal functioneren. De rechter wil over 18 maanden een medisch rapport en zal dan de knoop doorhakken, als we ons zo mogen uitdrukken.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/991664/2009/09/10/Rechter-wacht-op-erectie-van-man-wiens-penis-werd-afgehakt.dhtml

Willem2
11 september 2009, 09:17
Helemaal gladjes verliep de relatie allang niet meer. De man weigerde een eerder gedane belofte om met haar te trouwen na te komen, dwong haar in de prostitutie en sloeg haar regelmatig, aldus de Turkse media.



http://www.telegraaf.nl/buitenland/4806474/__Vonnis_wacht_op_herstel_penis__.html?p=10,1

Dat is toch een ander licht op de hele situatie :redface:. De vrouw wordt dus gestraft en de pooier zal vrijuit gaan .....

:wink2: