PDA

Volledige versie bekijken : Duitser brouwt erectiebier



Stiffmaster
15 september 2009, 10:14
BEIEREN - De Duitser Jürgen Hopf heeft een biertje gebrouwen waarvan het effect, naar eigen zeggen, sterkter is dan Viagra. Het brouwsel ontstond bij toeval tijdens een defect in zijn brouwerij in Beieren.

De brouwer werd 's nachts gealarmeerd door een defect in zijn fabriek. Hopf woont tegenover de brouwerij en nam geen moeite zich aan te kleden. Gehuld in een leren schort roerde hij in de ketel. "Ik kreeg ineens een heel apart gevoel vanbinnen. Meteen wist ik dat dit een speciaal biertje zou worden."

Fenomenaal

De mensen die het gerstenat geproefd hebben, zeggen dat het effect fenomenaal is. "In plaats van tv te kijken, doken de proefkonijnen meteen de koffer in", beweert Hopf.

facial
15 september 2009, 10:27
Nu weet ik wat PHG vanaf vrijdag met het oktoberfeest gaat serveren:prost:

Dalton
16 september 2009, 12:36
Wat zal het druk worden met de ijsberen die al jaren niet meer geneukt hebben dus heren bel je favoriete meisje van te voren en laat haar een sleutel halen zo gauw ze binnen is anders heb je weer de hele dag geen bed onder je kont want de wc zal dan steeds bezet zijn.
Of je moet in de rij aansluiten dan kan je aan het bordje zien hoelang het duurt voordat je aan de beurt bent.

Josef
16 september 2009, 21:25
:beerchug::beerchug::prost:Josef heeft nooit spijt gehad in het leven??? Maar nu!!! Ben ik erg in verlegenheid gebracht?? Nu ik dit verhaal lees van die Duitser die erectiebier brouwt.Josef drinkt geen bier of alcoholhoudende dranken.Josef is lid van de Blauwe.............. Knoop!!! Maar?? er is ook nog een alternatief,vruchtensapjes.Voor de ijsberen die net als Josef ook lid zijn van de blauweknoop.Het schijnt dat granaatappelsap ook heel goed is voor de prosstaat.En dat het zoengehalte er ook aardig van profiteerd.Vandaar dat Josef een van zijn zevenheerlijk heden tongzoenen is. Maar dan licht het er aan ,met welke dame! Ik heb wel eens dames getongt die rookten.Gatverdamme wat is dat vies,het lijkt wel of je een asbak likt.Ik laat die dames mij dan maar meteen pijpen,met een lange ij ! Nou en dat vind kleine josefje maar wat fijn,want in een mum van tijd is hij veranderd in lange jan uit de efteling. Ja zo nu en dan geloofd Josef nog in sprookjes? En als zo,n sprookje dan nog uit komt! Dan voelt Josef zich in de zevende hemel.:engel::love::sex2::engel::flatto-bye: