PDA

Volledige versie bekijken : Koffiemeisjes laten slipje zakken voor extra fooi



RAUL7
25 september 2009, 09:44
Vijf 'barista's' (mensen die zich toeleggen op het bereiden van espresso en aanverwante dranken; nvdr) uit het Amerikaanse Everett zitten in de problemen omdat ze heel wat meer aanboden dan koffie alleen. "Voor extra geld lieten ze hun bikinislipje zakken en hun hele lichaam zien. Sommige meisjes voerden zelfs heuse slagroomshows op", aldus de politiechef, die maar liefst twee maanden nodig had om deze "hoogst ongepaste" vaststellingen te doen. De meisjes van plezier riskeren nu negentig dagen cel wegens prostitutie.

Volgens de uitbater van de 'Grab-N-Go' (what's in a name?) hebben alle meisjes een document ondertekend waarin ze beloven zedig te blijven. "Elk meisje dat te ver gaat, wordt op staande voet ontslagen. Ze moeten ten allen tijde hun achterwerk bedekken. Ik kan echter niet iedereen controleren die voor mij werkt." De politie vermoedt dat ook werkneemsters in andere Expresso-winkels hun boekje te buiten gaan en zet (met plezier) het onderzoek verder.


http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1002656/2009/09/25/Koffiemeisjes-laten-slipje-zakken-voor-extra-fooi.dhtml