PDA

Volledige versie bekijken : Russen chanteren VS-diplomaat met seksvideo



RAUL7
25 september 2009, 15:33
In Rusland is een seksvideo opgedoken waarop de Amerikaanse diplomaat Brendan Kyle Hatcher te zien zou zijn. De video werd openbaar gemaakt op 'nieuwssite' Compromat.ru, die nauwe banden zou hebben met de Russische veiligheidsdienst. Dat meldt CNN.

Verborgen camera
In de video, die werd gefilmd met een verborgen camera, is de diplomaat duidelijk te zien terwijl hij in een hotelkamer in Siberië tv kijkt. Even later zijn de lichten uit, en is (half) te zien hoe een man en een vrouw, zogezegd een prostituee, vrijen. Op die beelden is het echter niet duidelijk of het gaat over dezelfde man.

Vals
De getrouwde Hatcher zelf ontkent alleszins dat hij het is op de video, en zegt benaderd te zijn door Russen die hem met het filmpje wilden chanteren. Hatcher werkt in Rusland met religieuze groeperingen en mensenrechtenverenigingen, en dat laatste is vermoedelijk de aanleiding geweest tot het maken van de video.

Vertrouwen
De man krijgt het volste vertrouwen van de Amerikaanse overheid, en blijft dus op post bij de Amerikaanse ambassade in Moskou.


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1003266/2009/09/25/Russen-chanteren-VS-diplomaat-met-seksvideo.dhtml