PDA

Volledige versie bekijken : Favourite (of Favour), Ghana



Pistol Pete
18 oktober 2009, 11:50
Naam : Favourite (of Favour)

Nationaliteit/Taal : Ghana / Engels, geen Duits

Leeftijd : 21 jaar (lijkt nog jonger)

Haarkleur/-lengte : zwart, lange extensions tot halverwege de rug

Lengte dame : 160 cm

Postuur/Cupmaat : zeer tenger / minimale (maar heerlijke) a-cup

Tatoeages/Piercings : geen / navelpiercing

Service: GFE / PZC / TZ / NMC / lolita-experience

Voordelen: lieve meid met prima service.

Nadelen: geen

Tijdsduur : 30 min

Prijs : 50 euro's

Extra’s bij het bezoek: De hele avond werd ik verrast met aftersales, al met al ruim 45 min extra geknuffeld, gestoeid, gelachen en gekletst. De dame had het, ten onrechte niet zo druk deze avond. Een parel, black pearl.

Pistol Pete
21 november 2009, 21:08
Wederom een heerlijke sessie gehad met deze superslane black lolita. Het had even wat voeten in aarde bij het begin. Tijdens mijn vorige bezoek had ik niet met haar gekamerd en dat vond Favour niet leuk. Uiteindelijk was ze zelfs (een beetje?) boos. Dit leek bij mijn binnekomst nog niet over te zijn. Waarschijnlijk zag Favourite het contraproduktieve (minder euro) ;) van haar boosheid snel in. Want na een minuut of 10 besloot Favour het over een andere boeg te gooien. Ze kwam bij me liggen op de sofa en stelde na ruim 10 minuutjes voor naar de kino te gaan. kameren wou ik eigenlijk nog niet om 13.00 uur. Maar haar idee van een massage zag ik wel zitten

Eerst mocht ik haar met heerlijke Jill Sander bodycreme masseren in de kino. Genot voor beiden, favour genoot van mijn massagekunsten (ahum) en ik? Ja hoor, heerlijk haar body te voelen en te zien. Ik werd er behoorlijk geil van en we gingen snel naar een kamertje. Een heerlijke sessie met deze black lolita volgde.

Favour begint aardig hoge ogen te gooien voor mijn top 10 van 2009. De sex
is gewoon erg goed, zeker in combinatie met onze prima klik. Al met al zo een anderhalf uur met favour gekletst, gelachen, gemasseerd, geteased en gesext. Puur genot.

:aola:

Pistol Pete
29 november 2009, 20:01
Ook afgelopen zaterdag heb ik me weer langdurig uitstekend vermaakt met deze meid. Favour is een hele leuke dame en als je haar kent is ze nog leuker:):). Op de kamer degelijke seks met een GFE tintje maar zonder super GFE service.

In de afgelopen 5 weken dat ik in World ben is ze desondanks vaste prik geworden. We hebben inmiddels een soort van vriendschapsrelatie opgebouwd en ook gister zijn we maar een half uurtje op de kamer geweest, daarvoor wou ze uitgebreid gemasseerd (eigen tijd). En ook later kwam ze uitgebreid pauzeren bij mij en neemt dan ook alle tijd. We hebben gister zo een 45 minuten zitten kletsen en lachen onder het genot van een drankje. Dit is nu de derde keer dat het zo gaat.

Gister zij ze zelfs in de loop van de avond dat we niet meer naar de kamer moesten omdat we friendship hadden:eek::eek:. Dat ging mij toch te ver en ik heb er een grap van gemaakt en gezegd dat ik met mijn vriendin ook altijd seks had en toch was het mijn vriendin:):).

Ze is een heerlijke goedlachse meid maar ook kritisch. Ze beoefent haar vak erg serieus en staat bij een heleboel details stil. Dingen die ze wel of niet doet en dat is uitermate te respecteren.

Favourite zorgde ervoor dat mijn bezoek aan World nog beter geslaagd werd dan het toch al was. De aftersales (inclusief avondeten en late snack) was ruim een uur en zeer aangenaam. Vandaag (zondag) is ze jarig en als ik het wel heb 22 jaar geworden. Favour, je hebt nog een presentje te goed!

Dalton
30 november 2009, 04:06
Dit kan best wel eens de dame zijn die ik zondagavond op de kamer in acapulco ,en nog wel op haar verjaardag,mee bezig geweest ben.
Wat gaan die dames toch op en neer van de ene clup naar de andere PP.
Het is maar goed dat wij honkvast zijn.

Pistol Pete
30 november 2009, 05:35
Ik kan je teleurstellen dalton, dat is zeker niet Favourite geweest. Deze dame kent alleen World waar ze woensdag tot en met zondag werkt. Vaste dagen sinds een half jaar.
Maar maak eens een paspoortje van jouw dame in Acapulco,
ik ben benieuwd naar je ervaring in acapulco.

Gustomass
30 november 2009, 08:42
Ik kan je teleurstellen dalton, dat is zeker niet Favourite geweest. Deze dame kent alleen World waar ze woensdag tot en met zondag werkt. Vaste dagen sinds een half jaar.
Maar maak eens een paspoortje van jouw dame in Acapulco,
ik ben benieuwd naar je ervaring in acapulco.

Gusto volgt nog steeds een beetje de wandelgangen van bepaalde, met name Afrikaanse dames...
Naams verwisselingen zijn aan de orde van de dag lijkt het wel.
Er is al menig Lovely de revue gepasseerd en nu lijkt dat ook het geval bij Favorite. En bij een bepaalde ijsberengroep zijn ze allemaal Lovely en allemaal Favorite lijkt het wel. Lovely while Favorite and Favortite while Lovely...

Dat neemt niet weg dat mijn Favorite Lovely African lady still is......you should know by now..;););).

Gustomass die hélemaal in zijn sas is....

Pistol Pete
20 december 2009, 16:10
Het was zaterdag nog vroeg in de morgen toen ik de sneeuwvrij gemaakte heuvel in Pohlheim-Garbenteich opreed. Met de rabat-kaart van de kerstparty ingeleverd was de entree toch maar liefst 15 euri minder. In de barruimte was het akelig stil een 4-tal DVP's zaten verveeld voor zich uit te kijken en verder was er geen klant te zien. De enkele klanten die er waren zaten in de eetzaal. Ik sloot me bij hen aan en besloot een lekkere lunch te verorberen.

Na de lunch ging ik bankhangen met een cappucinootje in een van heerlijk bankhangbanken. Al snel kreeg ik gezelschap van wie kan het ook anders Favourite. Deze dame maakt ongelooflijk veel uren, zaterdag zou ze werken van 11 - 05.... Na een gezellig kwartiertje op de bank wou ze gemasseerd worden in de kino. Laat dat nou net mijn hobby zijn, bloedmooie pistolladies poedelnaakt een massage geven. Eerst de rug en benen met speciale aandacht voor dat fraaie gebiedje daar waar rug en benen bij elkaar komen. Daarna, als de pistollady op dr rug ligt, heerlijk de borsten insmeren met lekker ruikende olien en afdalen naar de buik en alweer naar dat gebiedje dat aan de voorzijde venusheuvel wordt genoemd.

Het laat zich raden, al na een 10 tal minuten stond ik in vuur en vlam en zat ik met een keiharde paal boven op Favourite. Nu was het haar beurt en ze bleek behoorlijk goed te kunnen masseren. Vooral toen ze met haar 45 kilootjes over mijn rug ging lopen werd PP herboren. Na even de film bewonderd te hebben in de Kino, dat moest ik zien, een vrouw die de gehele douchekop in haar vagine propt en vervolgens wild op en neer robt. Volgens mij is het hele zaakje bij de pornoster van binnen leeggemaakt maar dat geloofde Favourite niet.

Na enige tijd laaide het vuur weer op en besloten we naar de kamer te gaan. Toen Favourite op mijn paal ging zitten en ik haar lekker kleine a-cupjes begon te kneden hield ik het niet meer en spoot ik direct het condoom vol met miljoenen nakomelingen. Omdat het de eerste sessie was bleef pielemans in vol ornaat. We hadden een uurtje afgesproken en dat was maar net aangebroken. Eerst maar lekker lepeltje-lepeltje tegen elkaar gelegen bijkomen. Heerlijk genkuffeld en tegen het einde van het uur nog een keer alle kruid verschoten.

Favourite en ik zijn zo een beetje onafscheidelijk in World. Haar aftersales zijn ook prima en geven mij zowaar het gevoel dat we een bijzondere band hebben of beginnen te krijgen. Maar deze ijsbeer is door de wol geverfd. En Favourite ook....Toe ze via een aftersales sessie mij naar de kino lokte en na 5 minuten duidelijk makte dat ze verwachtte dat er pecunia gedokt zou worden gaf ik aan helemaal blut te zijn. Toen moest ze toch weer snel aan het werk. Niet getreurd, Favourite is een heerlijke meid en inmiddels vaste prik als ik in World ben. Voorlopig zal dit de laatste sessie me Favourite in World zijn want met de invallende winter zal ik World de komende weken / maanden mijden. Omdat er in World in de loop van de verdere zaterdag geen nieuwe dames bleken te zijn en ik geen zin had in dames waarmee ik al 1 of meerdere keren naar de kamer was geweest besloot ik de terugtocht te aanvaarden en uiteindelijk uit komend in Living Room. Maar dat wist ik nog niet toen ik World verliet.....

seksenfun
25 mei 2010, 19:37
Afgelopen zaterdag en zondag niet gespot :smoke:.