PDA

Volledige versie bekijken : Frankfurt, Taunusstrasse, Bahnhofsviertel.



Jorah Mormont
19 oktober 2009, 16:12
Afgelopen maand heb ik samen met Pistol Pete tot tweemaal toe de Taunusstrasse in Frankfurt bezocht. Toen we de eerste keer daar naar toe gingen wisten we alleen dat er iets in het Frankfurtse zou moeten zijn, wat vergelijkbaar was met de Laufhausen in Duisburg/Oberhausen/Köln. Toen we de eerste keer bij het verlaten van The Palace aan een taxichauffeur aldaar naar de hoerenbuurt van Frankfurt vroegen, was ons duidelijk dat ik de Taunusstrasse moest intikken in mijn navigatie. Vanaf The Palace is het een korte rit van 4.2km.

Na er nu twee keer te zijn geweest vergelijk ik de Taunusstrasse niet helemaal met de Laufhausen in Duisburg/Oberhausen/Köln. Het is allemaal wat uitgebreider met een meer diversiteit aan gelegenheden waar je als wandelaar je geiligheid op kan botvieren. Het Taunusstrasse gebied is een aantal straten wat uitkomt recht voor het Haubtbahnhof van Frankfurt. Dus voor diegene welke met de trein reist, heel eenvoudig te bereiken. Je stapt het Haubtbahnhof uit en je loopt de Taunusstrasse in. Op het tweede kruispunt wat je dan tegenkomt, zeg maar de kruising tussen Taunusstrasse en Moselstrasse, sta je direct in het centrum waar alles gebeurt. Je vind om je heen diverse Laufhausen, barretjes, eetgelegenheden, cabaret, saunaclub, casino's en eroscentres. De ramen en gevels zijn voorzien van paarse en rode lampen. E.e.a. loopt door tot voorbij de kruising met de Elbestrasse.

De sfeer op straat kan ik als gezellig, erotisch en zeer spannend omschrijven. Het spannende vertaalt zich in het feit dat je op ieder moment verrast kan worden door hetgeen dat je daar kan aantreffen. Barretjes waar dames voor de deur staan en welke je proberen naar binnen te lokken met allerlei (al dan niet valse) voorwendselen. Onze ervaring leert dat je hier goed moet opletten en je niet laat verleiden door onnodig geld uit te geven. De dames welke je op straat aanspreken zijn meestal ook de dezelfde dames welke dan binnen de service moeten geven, maar dan vaak wel met vooraf een cocktail of drankje dat vele Euro's duurder is dan een gemiddelde kroeg. Op de Taunusstrasse zelf zijn diverse Laufhausen en tevens in een zijstraat (Elbestrasse) vind je aan beide kanten van de straat doorlopend Laufhausen. Laufhausen betekent veel trappen op en af lopen. De meeste bestaan uit zeker 6 verschillende verdiepingen. In eerste instantie lijkt e.e.a. op een waar labyrint , maar op een gegeven moment kan je deuren door het bos heen zien. Zeker in de Elbestrasse lijken de Laufhausen verdeeld te zijn naar aanbod in Nationaliteit. Zo troffen we aan het einde van de Elbestrasse een wit gebouw met paarse verlichting welke binnen-in helemaal gevuld was met Thaise dames (Ace2, 2bat4you, letten jullie op!) Opzich was de optick van de aanwezige dames zeker niet slecht in de diverse Laufhausen. Ik denk voor ieder wat wils. Zeker in het Laufhaus op de hoek Taunusstrasse/Elbestrasse was voor mijzelf de favoriet, een trappenhuis met veel Oost-Europese dames. Iets verder in de Taunusstrasse, zeg maar bijna aan het einde van het gebied zit The May-way Lounge. Een moderne Lounge club met een super strakke inrichting. Deze Lounge waar verschillende dames aanwezig zijn (Vooral Roemeense stunners) hadden Pistol Peter en ik verkozen tot verzamelplek.

De prijzen op de Taunusstrasse variëren sterk. Zo kun je in de diverse Laufhausen al een wip maken (PMC en NMC) vanaf € 20,00. In bijvoorbeeld The May-way lounge werd ons een robbertje sex (PMC, NMC) met een dame aangeboden voor € 60,00 per half uur + € 10,00 welke je vooraf aan de bar moet afrekenen. Het afspreken met een dame gaat hier heel eenvoudig. Je gaat aan de bat zitten en bestelt een drankje (€ 5,00 voor een pot bier en € 4,00 voor fris) De aanwezige dames komen vanzelf naar je toe, of je spreekt er gewoon één aan. Het is wel raadzaam om vooraf met de dames de service te bespreken. Wees wel voorbereid dat de dames, eenmaal op de kamer, je verschillende extra proberen te verkopen. Ook in deze lounge was de optick van de dames zeker saunaclub waardig.

Een stukje de Moselstrasse in zit een kleine saunaclub. Hier kun je voor € 10,00 entree naar binnen en je gedragen als in een normale saunaclub. In de entree is dan wel alleen het gebruik van de sauna inbegrepen. Drankjes e.d. zijn extra. Een halfuur hier (PZC, PMC??, NMC) kost € 50,00 per half uur.

Dat was dan even een algemeen beeld van de Taunusstrasse. Vriend beer Pistol Pete heeft hier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showpost.php?p=142369&postcount=88) een sfeer omschrijving gemaakt van onze tweede avond.

In ieder geval is ons de Taunusstrasse zeer goed bevallen. Zeker een aanrader voor een late avond afzakken met sexuele absicht.

Groet,

Sonny

Pistol Pete
1 november 2009, 08:51
Afgelopen vrijdagnacht weer de Taunusstrasse bezocht. Om ongeveer half twee besloten picasso1, sonny en Pistol pete de verleidingen en geneugten van World te laten voor wat het was en de geile sfeer van de Taunusstrasse weer te proeven. Uitvalbasis was weer My Way. Direct liepen we tegen het lijf van een oude (jonge) bekende, Alicia. Ze kon zich mij, bleek maar weer, heel goed herinneren. Omdat ze het weerzien verre van tactisch aanpakte, zeg maar, zakte de lust me tot op mijn schoenen om met haar te kameren. En dat terwijl ze er heel apetijtelijk uitziet. Na een gemeenschappelijke tocht langs verschillende laufhausen gingen onze wegen al snel uiteen. Ik kwam weer mij bijn bulgaarse meisje uit op de derde verdieping van haus 2 van Laufhaus nr. 32. De vorige sessie waren van een redelijk tot goed nivo. Ditmaal was Alexandra uitgeput, gezien het vroege uur (ca. 03.00 uur op de zaterdagmorgen) niet onbegrijpelijk. De mededeling van Alexandra dat ze al 2 dagen niet geslapen had verklaarden voor mij haar diepzwarte wallen onder dr ogen. Vanwege haar heerlijke lolita-uiterlijk kostte het mij weinig moeite een hoogtepunt te bereiken. Na de sessie nog even kort gebabbeld maar gezien ons beide vermoeidheid lukt dat niet meer. In het verzamelpunt My Way gewacht op Sonny en Pic1 onder het genot van het kijken naar enkele lekkere dames die daar rondhuppelden en een bacardi cola. De dames lieten mij op een enkele volhoudster na met rust, ze hadden al begrepen dat ik voor die dag uitgebeukt was. :eek::eek:

koosje12
10 april 2011, 01:37
Ivm verplichtingen voor het werk moest ik eens naar Frankfurt. Als je er dan toch bent ook maar weer een keertje het BHV en de Breite Gasse verkennen.

De Tagesschicht op de Breite Gasse was wat mij betreft wat tegenvallend. tenzij je op overjarige Latina's en Thaisen valt.

Daarna door naar het Bahnhofsviertel. Hier was uiteraard meer keuze (en ook een betere keuze).

Om de Frankfurtse Laufhauser goed te verkennen, moet je een aardige conditie hebben ivm de vele trappen. Volgens mij is het aantal kamers per verdieping lager dan in Duisburg: Buiten der Leierkasten heb je hier weinig lange rijen met kamers zoals oa in de beide Vulkanhauser, het Sexxpalace en Eros26. Verder beginnen in Franfurt veel kamers pas op de 1e etage, omdat er nog een andere gelegenheid onder zit. Ik heb het niet geteld, maar als je een rondje langs alle huizen wilt doen, schat ik dat je minsten 50% meer tredes hebt.

Er zijn een aantal huizen waar het Abzockerisico verhoudingsgewijs hoog is (Leierkasten, Rotes Haus). Hier heb ik dan ook wel rondgekeken naar de schoonheden, maar was ik niet van plan om ook maar iets af te spreken, aangezien je geldzak dan de eerste zak is die leeg is.....

Na eens goed rondgekeken te hebben op de kamer beland bij Anne op de bovenste etage van Taunusstrasse 26 (Zimmer B).

Daarna nog even rondgekeken, maar uiteindelijk besloten ook de late dienst op de Breite Gasse eens te inspecteren. Ten opzichte van de middagploeg was dit in 3 van de 4 panden wel een verbetering (BG 7-9 leek nog steeds op een rusthuis voor overrijpe Latina's en Thais).

In het laatste pand van de avond (BG-29) kwam Maria in mijn gezichtsveld. Ze zat op de kamer van haar overbuurvrouw, samen met nog een andere dame die net aangekomen was in het pand. Na even oogcontact te hebben gehad, liep ze terug naar haar kamer, waar we de "onderhandeling" hebben gevoerd en vervolgens de kamer hebben betreden.

De meeste buurten in het Ruhrgebiet liggen net een eindje buiten het centrum, terwijl het BHV tussen het centraal station en het stadscentrum inligt. Dit heeft tot gevolg dat er ook een ander publiek wordt aangetrokken, zoals drugsverslaafden, alcoholisten, bedelaars en tippelaarsters (en combinaties hiervan). Daarentegen zijn de groepjes vervelend rondhangende "zuid Europese medeburgers" hier niet zo in de huizen aanwezig.

Een bedelaar (met fles bier) wilde me waarschuwen voor de verschillende tabledanceclubs (maar die waarschuwing kende ik al) en begon vervolgens een heel verhaal over dat hij bij zijn vrouw weg was, omdat ze 2 keer vreemd was gegaan, dat zijn tas gestolen was toen hij een blinde vrouw in een tram had geholpen, dat zijn jas gestolen was toen die naar de wasserij moest, dat zijn uitkering pas over een paar weken zou starten en dat een sociale opvang (soort daklozenopvang) pas over ca een week zou beginnen en dat hij geen contact meer had met zijn ouders, omdat zijn vader alcoholist was. Hoewel ik het niet zo heb met bedelaars, heb ik hem toch maar 2 euro gegeven. Zoveel moeite als hij deed voor zijn verhaal dat minstens een kwartier duurde was toch iets waard.

Toen ik via de Elbestrasse naar de Kaiserstrasse liep om daar even wat te drinken bij de McDonalds sprak me een zeer knappe en jonge Duitse dame aan die vroeg of ik "etwas pass met haar wilde machen". In dit deel lopen normaliter de tippelaarsters (wat verboden is). Ondanks dat ze er in tegenstelling tot de andere tippelaarsters zeer goed uitzag had ik toch maar afgewimpeld, iets vertelde me dat er iets niet in de haak was. Toen ik, zodra ik mijn drankje op had, weer door dezelfde straat liep stond ze met een paar andere dames en een man identiteitspapieren aan het bekijken. Het bleek dus een undercover agente te zijn. Wat mij betreft ging dit behoorlijk ver in de richting van uitlokking. Later op de avond kwam ik haar nogmaals tegen en vroeg ze of ik nu wel interesse had. Ik wees naar de politiewagen die ondertussen in de straat stond en zei "met jou met alle plezier, maar niet met hen daar....."

Herhalingsgevaar?
Verandering van spijs doet eten zegt men (en er is hier ook nog eens meer "spijs") , dus als ik in de buurt ben, zal ik best nog wel eens langsgaan, maar ik zal er niet speciaal voor gaan plannen. De gebieden in Duisburg, Oberhausen en Bochum kun je elk in een avond op en neer doen, terwijl je voor Frankfurt toch eigenlijk een hotel moet regelen. (Essen valt niet in mijn doelgroep en Duesseldorf met zijn flat naast het spoor vind ik ook maar niks). Verder is mijn interesse de laatste tijd wat meer verlegd in de richting van Pauschalclubs (met name Harem Erkrath) en Partytreffs (met name Partytreff Xanten)

koosje12
11 april 2011, 19:25
Met de spierpijn van het traplopen van zaterdagavond nog in de benen besloten om zondagavond, maar niet naar de stad te gaan, behalve om even een hapje te eten. (en het is hier geen culinaire site, dus ik zal jullie daarvan de recensie besparen)

Vanavond na het werk nog wel even kort door het BHV gelopen. In verband met het werk wat morgenochtend weer roept niet alle huizen aangedaan en ook geen kamers van binnen bekeken. Zoals te verwachten viel, was de bezetting qua aantal natuurlijk een stuk minder dan op zaterdag.

De bedelaar met zijn mooie verhaal heb ik wel gezien, maar hij heeft me deze keer niet aangesproken. Voor hetzelfde verhaal had ik hem anders ook geen 2 euro meer gegeven en ik verwachtte ook niet dat hij nog weer een ander triest verhaal van 15 minuten zonder twijfelen op kon dreunen.

De politieagente deze keer niet gezien. Blijkbaar was er op maandagavond geen controle op tippelen of ze hadden deze keer qua typecasting een meer passende collega gevonden, maar dan had ik sowieso geen interesse gehad.

De rest van de week nog maar eens kijken, voordat ik vrijdag weer naar Nijmegen vertrek.

SuperPuss
15 januari 2013, 11:38
Ongeveer een jaar geleden het Bahnhofsviertel (Taunusstraße/Elbestraße) in FFM bezocht. Tsja. Het is al meer gezegd... Het BHV valt tegen... Heel veel deuren, heel erg veel hele steile trappen, alleen in Das rote Haus vond ik de kamers echt mooi, de rest was het onderhoud afgezakt naar het mindere nivo van de buitenkant en steile trappenhuizen. Veel openlijke drugshandel en -consumption op een zaterdagavond, tippelaarsters die te vies zijn om met een tang aan te pakken... Allemaal weinig vrolijkmakend... Maar wel een aantal pareltjes ontdekt in zowel Das rote Haus als in Elbestrasse 44. De combinatie van zeer jeugdige uitstraling met echte bodemprijzen 20 euro 20 minuten p&n + anfassen + Stellungswechsel maakt echter wel argwanend... Niet alleen voor Abzockerisiko, maar ook voor de confrontatie met je eigen geweten


Uiteindelijk geen dame bezocht, niet de erg mooie, goedgebekte blonde iets meer 25+ lijkende Russische shoot in DhR, niet het brutale, onvoorstelbaar goedlachse grietje met lekkere kont en losse handjes wier gezicht steeds gevaarlijk dicht bij het mijne bleef met intens oogcontact voordat ik in 3 verschillende kamers bezig was mijn zonnebril terug te krijgen. Ze overwoog even 20 min. in ruil voor de zonnebril, had ik gedaan, maar zonnebril is gewoon terug...


En dan... Was er ook nog... Een bloedmooie en eerste arrogante maar snel ontdooiende meid in Elbestrasse 44, echt alles zo gemonteerd dat ik er vrolijk van werd, chemie aan de deur had me al bijna binnen... ... tot ze haar aanbod uitbreidde... Ik mocht ook 20 min. AO voor 50 euro...


Voor mij het moment om de Autobahn weer op te zoeken, ungepoppt... ... Niet voor herhaling vatbaar (en zaterdagavond 21 uur niet eens 40% bezetting van de kamers is mijn inschatting)

vrije jongen
30 juli 2013, 01:47
Net van Mainhattan de laatste tram terug naar het station gehaald en ik wilde eigenlijk nog wel een kwakkie kwijt... dus maar eens die laufhausen bekijken. Net als in de raambuurten en op de vulkan, staan hier best nog wat stunnertjes in de deuropeningen te wachten (line up van de Taunusstrasse wint het van elke saunaclub;)).

Na een kwartiertje in huis weetikveelwat (daar ga ik toch niet op letten; maar wel de Taunusstrasse zelf) naar een meisie toegestapt (ik begon al te zweten, dus niet te lang bezig zijn). Alina, 19 jaar wist ze meerdere malen te vermelden (en is kennelijk een van haar sterke service punten), strak, c-cup, donker haar en heel vrolijk... heeft ook in Antwerpen achter een raam gestaan overigens.

Jongens toch, ik heb zelden zo gelachen... dit moet je gewoon af en toe eens doen om de meiden in de clubs op waarde te schatten (zelfs Aca!):smile2::asshole:.

Fuckie suckie voor 30 en zoenen 'with tongue' voor 20 extra...geld overhandigd en meteen uit het zicht. Daarna twee lachende mensen die 25 minuten iets deden dat voor seks moest doorgaan. Al lijkt het af en toe niet zo, alles gebeurde met een big smile van beide kanten.

"You take off clothes and lie on the bed"
'Aren't you going to undress?'
"Yes, when we go fuck, not with blowjob"
'What about the kissing'
"I kiss you later like this:" *tuit lipjes*
'We said with tongue'
"What does it mean, I don't know what is with tongue" *VJ flikkert tongetje*
"No! For that you need to pay extra"
'I paid extra'
"Only 20 euro"
'Yes, almost double'
"No!"
'You can also just give me 20 back'
"In this haus, when the man pay, can't give back"
"Blowjob?" *hoer grabbelt naar condoom, en prutst...VJ probeert te helpen"
"Don't touch condom, or I throw you out"
'I'm sure you will' *Roemeentje begint te pijpen*
'Wow, you are really bad at this' *VJ faalt volkomen zijn lach in te houden*
"Yes, I'm not like other girls here"
'They are not so bad?'
"No, I'm pretty"
'Yes, that is true... also not so good at sex'
"I'm 19"
"For twenty euro extra I give you blowjob without condom"
'I already payed you twenty extra'
"hmpf" *hoertje krijgt het niet voor elkaar boos te kijken en lacht dus maar*
"You fuck me now?"
'Why not' *want op de een of andere manier is dat technisch inmiddels mogelijk:gruebel:*
'Why don't you take of your top?' *Roemeentje ligt op de rug - sliploos - met flutschi in de aanslag*
"Is extra" *schiet zelf ook in de lach*
'You really are very bad... are you sure you never worked in Amsterdam?'
"You want to lick my pussy?"
'I really don't'
"It cost extra" *VJ houdt het niet meer*
*piemel gaat the flutschi grot in, terwijl het barbieachtige Roemeentje lachend terug kijkt*
'Can you take away your hand?' *handje blijft ertussen*
"Why don't you have normal dick?" *VJ proest het uit*
"I really feel your dick" *onder hilarische kreuntjes, terwijl ze nog steeds breeduit lacht*
"Do you feel my pussy?"
'Not really, maybe if you take away your hand' *niks gebeurt*
'Wow this is bad seks'
"I'm 19"
*half slappe piemel floept er uit en hoertje kreunt terwijl deze onder de poes langs wordt geleid*
'pfhahaha!'
"I go take handjob" *voegt daad bij woord*
'How long you do this job'
"One year"
'And still this bad...how many dicks did you fuck?' *meisje denkt even na en giebeld verder:*
"I don't know, a lot" *gelach en gegiebel alom*
"You go to Amsterdam for sex, I like discos in Amsterdam"
'No I go to Germany for sex, to saunaclubs where there is good sex'
"This is not saubaclub"
'I know' *VJ ligt onder het bed van het lachen*
"But my room is warm like sauna!" *veel te vrolijk en haalt zowaar het condoom eraf om verder te sjorren*
"Why don't you come?"
'Because this is very bad, funny, but bad'
"You think I look funny!" *enigszins boos*
'No, I said you are funny... in a bad way'
"I look pretty"
'Yes.. you look pretty' *Roemeentje tevreden*
*stukje dat ik even kwijt ben, maar VJ zegt wat hele basale dingetjes in het Roemeens*
"You speak Romanian!" *In het Roemeens*
'No, just a few words'
"What is your Nationality?" *Beetje boos*
'Like I said, from Holland, you remember... Amsterdam?' *VJ voegt in het Roemeens iets toe over haar ogen;)*
"Yes, I'm pretty!"
"Mwahh, you go now... you're equipment don't function"
'You also don't function'
*Hoofdschuddend naar de kleding*
"Where you go now?"
'I go to my hotel and dream of girls who give good sex'
"You don't go to another girl?"
'No, I don't think so'
"They are not all like me"
'So they are not all bad at sex?'
"No! They are not so pretty!"
"Men like me because I'm pretty"
'Do the men actually come when they are with you' *hoertje denkt iets langer na dan je zou verwachten*
"Mwah, you take on your clothes now" *snel gedaan en VJ staat al op de gang*
"Bye my love"
'Ciao mi Amore; te iubesc' *beiden lachend*
"Me too" *Deur sluit*

Qua seks dus 3 keer niks, maar eigenlijk ontzettend goedgemutst naar mijn hotel gewandeld... ik heb nog steeds een brede grijns op mijn gezicht (al is het wel 50 euro down the drain).

Caligula
30 juli 2013, 07:57
Kan er idd ook de humor wel van inzien.
Leuk verwoord!

Ma doare in pula
31 juli 2013, 09:12
Tja, wel zielig eigenlijk als je hier je lol uit haalt. Gewoon een ouderwetse kankersessie met een raamdame die vooral haar best doet om zo slecht mogelijk te presteren. En dan nog denken dat je een grappig gesprek voert. Tja...

vrije jongen
1 augustus 2013, 23:35
Over zielig gesproken... :rolleyes:, ik had natuurlijk boos kunnen liggen zijn, of meteen opstappen... misschien zelfs geld terug eisen en wachten op een van die gasten uit die Roemeense BMW's die voor de deur staan; daar zou mijn avond echt een stuk leuker van zijn geworden. Madame had ook boos kunnen worden toen ik haar een prutser noemde, me eruit kunnen gooien, whatever...

Dat het slecht was spreekt voor zich, dat dit meteen moet betekenen dat je nergens meer om kunt lachen is wat bekrompen.

WA
20 september 2013, 00:43
De twee jaarlijkse IAA vind weer plaats, dus de rifdder haalde zijn duitse paard uit de stal om richting Frankfurt te galoperen.

Twee jaar geleden was ik ook al eens in het bahnhofsviertel te vinden. De topicstrater omschrijft het wat mij betreft best goed, al bellef ik het net iets anders. Het bahnhofsviertel is zeer makkelijk te bereiken vanaf de hauptbahnhof. Minder dan een kilometer lopen, en je staat er midden in. Voor mensen die liever met de auto gaan is er ook meer dan plaats genoeg om te parkeren.

Wat tref je er aan? LAUFHAUSEN!!!! Laufhausen van het soort "Hoogste Categorie" (HC om maar een een wielerterm term te gebruiken). Dat is minder positief dan het lijkt. De panden zijn hoog, en de trappen zijn steil, en het zijn vooral veeeel trappen. De meeste huizen zijn zo`n 5 a 6 verdiepingen hoog met ongeveer hetzelfde aantal kamers per verdieping. Uitzondering zijn de Leierkasten (Elbestrasse, nr helaas vergeten) en das Rote Haus (Taunusstrasse, kan niet missen grote reclame zuilen). Deze zijn vergelijkbaar met het vulkanhaus in Duisburg of het laufhaus in Oberhausen Zo`n 10 a 12 kamers per etage. Je vind ze dus hoofdzakelijk aan de Elbe strasse, Taunusstrasse en Moselstrasse. Qua hoeveelheid panden en kamers ook in die volgorde.

De dames dan, zeker niet onbelangrijk....:biggrin: Euhhhhmmmm ja..... Wat moet ik daar nou van zeggen... Smaken verschillen, maar ik vond er qua uiterlijk en uitstraling niet meer dames van mijn gading dan bijv het Duisburgse. Wat me 2 jaar terug opviel, en nu weer, is dat er voor mijn gevoel een vrij grote spaans talige community zit daar. Daarnaast zou je de eerder genoemde Leierkasten aan de Elbestrasse ook kunnen bestempelen als Thai haus. Na vandaag weet ik zeker dat aziatisch niet mijn ding is. Er zitten mooie moppies tussen qua figuur, dat zeker, maar die gezichten.... ik vrees dat ik daar vannacht wakker van ga schrikken. Nee, dan liever das Rote Haus. Veel roemeense teenies (18 tot 24 jaar) hier. Die vind je eigenlijk in alle huizen maar in het rode haus ze zijn veruit in de meerderheid. De andere huizen hebben een mix. Van duitse MILF's tot zuid amerikaanse oma's naar jong bulgaars/roemeens/pools/balkan spul.

De tarieven. In ééń pand trof ik zowaar de tekst "ab €25" op de deuren aan. Maar dat geldt voor alle panden. Vanaf €25 is er heel veel mogelijk. En dat is weinig. Zeker gezien de huur in sommige panden a €160. Kijk een keer moeilijk, en de prijs daalt in sommige huizen vrij rap. Welke, dat laat ik buiten beschouwing omdat ik het ergens bijna mens onterend vind. Wat die lager bedragen met de service doen weet ik niet. €25 zou overigens 15 minuten moeten vertegenwoordigen. Iets wat ik niet kan bevestigen gezien die ene vele langere sessie die ik deed. Maar kort samen gevat is de prijs bewuste wandelaar spekkoper in het bahnhofsviertel.

De buurt / straat / omgeving. Ik durf het bijna niet meer te zeggen (ik schijn vaak een te "roze" bril op te hebben) maar het was ronduit gezellig op straat. De kruising Elbe-Taunusstrasse is van het levendige soort. Vele kleine horeca zaakjes die eten en drinken aanbieden. Alles tegen vrienden prijsjes. Halve ltr bier €2,50, iets te eten vanf €3,00. Dit alles is op de taunusstrasse. De Elbe bied alleen laufhausen. Qua veiligheid zit het goed. Ondanks de junkies, dealers en pimps vind je het volledige spectrum qua bevolking in dit Rld. Van Jan de uitzendbaanman tot captains of industrie. Allen bewegen zich op gemoeedelijke wijze door de twee sraten. Ik ben overigens niet in één van de table dance zaken geweest, of van die gelegenheden waar men actief buiten op straat voor staat te werven. Het deed me wel herinneren aan mijn vakanties aan de spaanse costa's. Mee lullen & en nee zeggen tegen het gebodene, en ik had nergens last van. Een zekere mate van " Aditute" helpt overigens zeer goed tegen opdringerige figuren in dit soort buurten.

Conclusies: Is dit een Rld om meerder keren per jaar te komen? Nee. Dat vond ik twee jaar gelden, en nu nog steeds. Ben je in de buurt, dan is het zeker de moeite van een kijkje waard. Maar om er vanaf de Nl grens 300 Km voor te rijden is onzin. Dan ben je net zo goed af in Duisburg/Oberhausen/Bochum/Essen of Dortmund. Wel ga ik de twee ander musketiers enthousiasmeren om eens met z'n drieen te gaan. Want daar leent dit Rld zich ontzetend goed voor, spass mit freunden.

Groet,

Vulkaanridder

skinny-lover
22 september 2013, 22:39
Wel ga ik de twee ander musketiers enthousiasmeren om eens met z'n drieen te gaan. Want daar leent dit Rld zich ontzetend goed voor, spass mit freunden.

Groet,

Vulkaanridder

Dat wordt dan een compleet weekend :biggrin: ..... Zoals ik begreep uit prive-verslag had Frankfurt voor mij wat dichter bij mogen zijn :rolleyes: .

Een zeer hoog gehalte 18-24 jarige Roemeense schatjes :smkiss: binnen de gewichts-klasse waar skinny-lover 'wel pap van lust'.

We trekken de volgende keer op de Vulkaan gewoon de agenda en laten ons niet leiden door de IAA. :lostit:

WA
23 september 2013, 22:50
Een avondje bahnhofsviertel te Frankfurt. Vrijdagnacht al een globale beschrijving, nu wat meer details.

Tegen een uur of negen 's avonds word ik door de S-bahn afgeleverd op de Hbf te Frankfurt. Een paar uur daarvoor gearriveerd bij het hotel alwaar ik me voorbereide op een avondje bergbeklimmen. Na een rit van drie uur even douchen en de oogjes een tijdje dicht voordat de expeditie begon. Het hele Rld in het bahnhofsviertel aflopen is namelijk topsport. En dan is er nog niet eens geneukt.

Vanaf het hoofdstation is het minder dan een kilometer lopen naar het Rld. Hooguit 10 minuutjes, en je staat er midden in. Het lijkt wel of ze vers wandelaarsbloed ruiken in Rld's waar je nog niet eerder was. Koud uit de trein, werd ik op de hoek van de Mosel met de Taunusstrasse aangesproken door een Amerikaan. "Good day Sir, How are you?" Ik had het niet moeten doen, maar trapte in de uitgestoken hand. Verder lopen was volgens hem niet nodig, de bar/stripttent waar hij voor stond bood alles wat ik zocht was zijn veronderstelling. Een conversatie in een mengelmoes van duits en engels volgde. Zoals ons nederlanders wel vaker ten deel valt werd ons gesprek beëindigd met een "Kijken kijken, niet kopen" toen ik niet op zijn aanbod inging.

Door naar het laufhaus aan de overkant, Moselstrasse 36. Net voordat ik het pand binnen wilde gaan ook hier een uiterst irritant persoon (vrouwelijk dit keer) die meende mij op andere gedachten te moeten brengen. Think again lady, niet goed opgelet hoe ik je collega handelde aan e overkant. Jakkie :motz: wat een vervelende lui. Ook hier een verwensing na het afslaan van de geboden diensten. Huis M36 dus. Een van de beter onderhouden panden als je het mij vraagt. Omdat een enkele duisburgse collega dit soort details erg belangrijk vindt had ik me voorgenomen daar extra goed op te letten. Iets wat steeds minder goed lukte bij een oplopend aantal bezochte huizen. Maar in M36 was ik nog fris. Zag er goed uit allemaal. Een blik in de kamer bij enkele dames liet zien dat het gros van de dames het vak serieus neemt en zichzelf en de kamer netjes verzorgt. Dames van mijn smaak vond ik er echter niet. De hoofdmoot word gevormd door 40 +'ers in diverse kleuren en maten.

Door naar Taunus 39. Al een stukkie minder qua onderhoud. Maar de interesse daarvoor was al aan het afnemen. Dit huis herbergt dames in de categorie 20 tot ca 30 jaar. Wederom in diverse kleuren en maten. Tijdens de tweede ronde zag ik een prachtige Bulgaarse gypsy. Een uurtje daarvoor zat ik aan een tafeltje naast haar in één van de vele eettentjes. Helaas verkeerde ze in het gezelschap van een mannelijk persoon die haar continu op commanderende toon toe sprak. Jammer... Nog tijdens de eerst ronde stond daar de poolse Julia. Ik heb wat met die naam de laatste tijd...:biggrin: Anyway, een praatje van een paar minuten met deze zeer naturele dame maakte me nieuwsgierig naar meer. Eerlijk sprak ik uit pas in het tweede huis te zijn en de volledige ronde te willen lopen. Achter af bleek Julia een van de weinigen die daar relaxed mee omging. "See you in a couple of hours then" was haar antwoord.

Verder naar Taunusstrasse 26. Bij dit pand hebben ze er al wat meer moeite ingestoken om het als bordeel herkenbaar te maken. Waar de eerste twee huizen maar een klein bord hadden hangen die sexuele dienstverlening suggereren, kan het op nr 26 niet missen. Een volledige erotisch getinte toegang leidt je naar de twee trappenhuizen. Dit pand is onderverdeeld in twee gedeeltjes. Het is er veel donkerder dan in de andere huizen en de traptredes zijn van het allersteilste soort. Hier werd ik weer herinnert aan mijn voornemen alles op m'n dooie akkertje te bekijken. Er dreigde zweet op m'n rug te ontstaan. Iets wat achteraf gezien onmogelijk te voorkomen is maar goed. Op het moment dat ik het pand bezocht waren de aanwezige dames voornamelijk van roemeense makelij en de leeftijdscategorie 18 tot 25. De meeste aan de magere kant en het rook er niet bepaald fris. In mijn ogen het "minste" huis.

Volgende halte was T26. Schijnt dat dit huis bekend staat of stond als "Alles Ohne" huis. Het is mij gelukkig niet aangeboden (in zijn geheel niet btw). Hier was de lamp overigens wel gewoon aan ten op zichte van de buren. Hier weer dames van alle leeftijdscategorieën en maten, voornamelijk met Gypsy roots. Op de een of andere manier bood dit huis geen enkele sfeer en leek er een bepaalde treurnis over de dames te hangen. Dat terwijl er op het bureau / security keet genoeg was. In dit pand ben ik niet terug geweest voor een tweede ronde.

Om bij de buren van T26 te komen moest ik weer langs zo'n tent waar ze je naar binnen proberen te lullen. Gek genoeg werd ik daar niet aangesproken of ik zin had in een verzetje. Toch was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Bij de deur zat een dame die als twee druppels water lijkt op mijn Suusje, de dame waar ik een jaar lang trouw wekelijks kwam. Daar was ik even door van mijn stuk gebracht. Het kapsel, de manier van bewegen en waarop ze je aankijkt... Tot de mond open gaat. Geen zoete stem maar een monotoom gezeur kwam er uit. Het klopte bijna helemaal, als haar collega (een andere mooie dame) het woord had gevoerd was ik waarschijnlijk nog naar binnen gegaan ook.

Mmm, begin een beetje verveeld te raken door al dat typen. Laat ik de Elbe strasse maar samenvatten. Op huis 53 na zijn de andere 4 huizen in de straat van hetzelfde soort. Een gemixt aanbod qua dames. Alles wat je ooit in een Rld zag vind je daar ook. Huis 53 is daarentegen bij uitstek het thai huis. De volledige eerste en tweede etage aan de voorkant werden door dames (misschien ook een enkele voormalige man je weet het met aziaten nooit zeker) bezet. Slechts af en toe een verdwaalde oost europesche. De bezetting van de huizen in de elbestrasse was erg matig ten opzichte van de taunus, maar al met al herbergden ze toch wel weer zo'n 200 dames schat ik. Tussen de huizen E43 E45 en E47 zul je zeer waarschijnlijk junks in een portiek aantreffen. Ik heb me niet gestoord aan hun aanwezigheid, en vragen om financiële hulp genegeerd.

Dan das Rote Haus. Het huis voor optickfickers. Hier voornamelijk roemeense hardbody's. Vergelijkbaar met het vulkanhuis in Duisburg. Echte stunners die ook nog eens zeer benaderbaar waren. Uiteindelijk een hele tijd met de volgens eigen zeggen braziliaanse Andrea staan kletsen. Bloedmooi wijf, intelligent en erg aardig. Als m'n date met Julia niet zo lang geduurd had was ik zeker nog bij haar geweest. Gitzwart haar, zeer donkere ogen, playboy figuurtje. Niet in een bikini zoals veel collega's van haar in hetzelfde pand maar in een stijlvol setje wat iets meer dan gemiddeld bedekte en het zo ook wat spannender maakte. Mocht ik op korte termijn weer in Frankfurt komen, dan ga ik zeker eens kijken of ze er nog zit en dan ook naar binnen. Persoonlijk vond ik haar echt de mooiste dame van het bahnhofsviertel.

Toch ging ik uiteindelijk terug naar Julia. De dame in het tweede huis wat ik bezocht die zo goed reageerde op mij. Minder mooi dan Andrea uit het rode huis. Ook wat minder getalenteerd qua talen. Maar mijn god was was ze vaardig in en op het bed. Julia is poolse, 29 jaar en dat zag je er echt niet aan af. Ik verloor nog een weddenschap zonder inzet omdat ik zeer twijfelde aan de juistheid van haar leeftijd. Uiteindelijk ben ik zo'n anderhalf uur bij haar binnen geweest. Dat deed ik nog niet eerder bij een eerste kennismaking. Daags er na, na het bezoeken van de autobeurs, heb ik nog even behoorlijk in dubio gestaan of ik niet nog eerst even bij Julia aan moest voor een bezoekje alvorens de terugreis naar Duiburg en nederland te aanvaarden.

Ik geloof dat ik een drietal huizen niet beschreven heb. Moselstrasse 42 (niet de moeite waard) en Taunus 27 + 36, waar ik achteraf gezien helemaal niet geweest ben. Jammer, maar ook niet iets om wakker van te liggen. Na de eerste drie huizen was ik al kapot. De trappen zijn erg steil in de huizen, en het zijn er veel. In combinatie met een buitentemperatuur van zo'n 18 graden en binnen nog een graadje of acht er bij lieten me behoorlijk zweten. Veel uitwaaien en afkoelen dus. Dat gaat allemaal prima. Ik heb totaal geen last gehad van daklozen en junks die op de Elbestrasse ziet tussen de Taunus en Kaiserstrasse in. Er is eten en drinken in overvloed in de taunusstrasse tegen zeer redelijke prijzen. Van enig andere vorm van vermaak (tabledance, striptease, vele casinootjes) heb ik daar geen gebruik gemaakt, maar voor de mensen die niet alle huizen achter elkaar door willen lopen zijn er alternatieven genoeg. Daarnaast is het (oude) stadscentrum niet ver weg.

Hier nog even een link naar een plattegrondje van het bahnhofsviertel. http://jako.dapnet.de/main-f.htm Op huis 53 aan de elbestrasse na zijn de huizen zo ingedeeld dat je vrij snel door hebt welk gangetje waarheen gaat. In de breitegasse ben ik zijn geheel niet geweest. Misschien iets voor een volgende keer. Na 12 huizen met 5 a 6 verdiepingen per huis vond ik het wel welletjes.

Groet, Vulkaanridder.

skinny-lover
24 september 2013, 21:32
Als dat geen mooi verhaal is over een mooie buurt :freu: .

Ik heb vast de verhuis-lift als alternatief voor al die trappen en mijn rollator klaar-staan :gruebel: . Boek jij het hotel of zoek ik mijn credit-kaart op? Wil je er naartoe op Nafta, Gas of Benzine ( wil je Frans, Italiaans of Duits? Sorry, Pools heb ik niet in de aanbieding :baeh: )

noglangnietuitgewandeld
7 juli 2014, 14:37
Vanmorgen nog een keer uit nostalgie door het Bahnhofsviertel gelopen. Voor de saunaclubs in beeld kwamen, deed ik hier altijd mijn ding als ik in Frankfurt was. Lang geleden dus. De meeste huizen hebben sindsdien toch wel een opknapbeurt gehad. Ik herinnerde het me als een vervallen buurt, maar een kwassie verf doet wel wat. De meeste deuren zaten dicht, maar de dames die er stonden zagen er prima uit moet ik zeggen. Infrastructureel is het in de meeste huizen niet echt handig, want sommige hebben maar vier kamers per verdieping. Zou een stuk makkelijker zijn als ze met elkaar in verbinding stonden, zoals in de Julius Weberstrasse in Duisburg. Nu blijf je aan het trappenlopen. Uitgezonderd het Kontakthof in de Leierkasten, dat is op de begane grond. Alleen op straat nog altijd hetzelfde allegaartje van junks en alcoholisten. Verder niets gedaan, ik hou mijn kruit wel droog tot de volgende saunaclub, maar het was toch leuk om het weer eens gezien te hebben.

papi
8 juli 2014, 20:53
Een paar weken was ik hier ook verzeild geraakt, aangezien ik een nachtje in een hotel zat in Frankfurt. Was er al eens eerder geweest, maar ik vind het geheel maar een treurige omgeving, met een hoop lelijke wijven en jonge dunne Roemeense chicks. Een enkel huis (Das Rote Haus) heeft nog een paar lekkere meiden en waar je ook geregeld al voor e25 een quickie doet...budgetfuck. Die grote Strip-tent daar is wel een aanrader; daar was ik de vorige keer eens geweest met een paar Engelsen. Leuke tent, met een hoop mooie (blonde) wijven waar je een leuke private dance mee kan beleven.
Ook wel geinig zijn die cafe-bordeeltjes; loop je binnen voor een biertje en dan komt er zo'n verlopen hoer bij je zitten en voorstelt om haar een duur drankje te geven of nog beter voor een veel te hoog bedrag naar een kamertje te gaan;:biggrin: hilarisch, gewoon negeren en je pilsje opdrinken en een laufhaus beklimmen tot je er 1 hebt gevonden die wel geil is! Viel spass!!

seksenfun
19 november 2014, 20:43
Afgelopen zondagnacht (zondag op maandag) ook daar verzeild geraakt. Toevallig hadden we ons hotel midden in die buurt. Een bezoekje na World kon dus niet uitblijven.

Persoonlijk vind ik vooral qua line up het bijzonder tegenvallen daar. Een heel pak minder dan de line up in Duisburg en Pascha Keulen. Ik zag zo goed als enkel maar Roma-meiden. Op zich daar niets op tegen maar ik vond ze er vooral uitzien alsof ze derderangs geselecteerd waren. Excuses voor de uitdrukkingen. Dit gegeven en het gegeven dat ik in hemd en lange broek toch nog redelijk begon te zweten, maakte dat mijn lust naar bijna nul zakte. Ook al natuurlijk omdat het geil er wat af was na twee dagen clubbezoek. Ik heb eigenlijk één grote fout gemaakt. In plaats van eerst alles te willen zien en al die trappen op en af te lopen, had ik bij de eerste dame die mij heel erg interesseerde en heel erg mooi was (look a like Anna SS maar dan een tikkeltje magerder en dus 100 % in mijn plaatje passende), moeten polsen naar service en prijs. Ze zit nu nog steeds een beetje in mijn hoofd. Had ik het geweten.... Zo zie je maar dat van een ogenschijnlijk slechte indruk toch iets moois kan overblijven. Op hotel twijfelde ik nog erg om na een douche toch nog even om de hoek te lopen, naar haus 39, tweede verdiep, eerste kamer links (zal ik niet snel vergeten). Ik deed het niet. De zin om me weer aan te kleden, weer effe door de regen....
Buiten dit raam had ik nog een erg aantrekkelijke dame gezien: haus 44, vierde verdiep, eerste links. Verder nog 2 die er minstens gewoon fatsoenlijk uitzagen en daar hield het ook op. Ik heb wel enkel maar enkele huizen doorkruist en maak uit vorige verslagen op dat ik eerst de boel eens moet overzien, even een tactisch plan uitstippelen en dan mijn uiteindelijke toch ondernemen. Hopelijk is mijn algemene indruk dan beter. In elk geval volgende keer bij interesse meteen polsen :smoke:.

seksenfun
20 november 2014, 20:19
Alsof ik wist waar ik moest zijn (maar het toch uit mijn handen liet glippen) :smoke:.

https://guidewriters.com/herr-rossi/197-kussen-verboten-frankfurter-puffguide-fur-manner/15188-taunusstrasse-39

Burman
30 augustus 2017, 10:55
Een leuke video over de dagelijkse gang van zaken in het Bahnhofsviertel


https://www.youtube.com/watch?v=UlDuyycOB6E

marcelasnl
8 oktober 2017, 15:50
Video: Banden-Krieg im Frankfurter Bahnhofsviertel

https://www.youtube.com/watch?v=QDY5oxAV_sE

Burman
8 oktober 2017, 16:36
Heftige video zeg! Nou, niet dus:biggrin:
Dit soort incidenten vinden overal plaats ook in Nederland en hebben niets van doen met het Bahnhofsviertel specifiek. Dit soort volk loopt overal.
Zo erg lijken de verwondingen bij die Marokkaan niet te zijn. Jammer:frown:, hij loopt gewoon vrolijk verder. Zo lang dit soort alleen elkaar aanvallen is het mij best. Een paar Marokkaantjes of Albaantjes minder ik laat er geen traan om.
Zelf loop ik hier minimaal 4 x per week altijd in de avond en nooit narigheid gehad met wie dan ook daar. Als je jezelf niet ophoudt met dit soort onderwereld figuren is het daar 100% veilig.
Deze video in dit topic te plaatsen vind ik pure stemmingsmakerij alsof je daar als hoerenloper zou worden aangevallen met een mes. Niet dus!

Jan Verplancke
8 oktober 2017, 19:47
Snel even gekeken. Ze staan eerst stoer te doen, maar als dan de Polizei er blijkt te staan, gaan ze daar uitjanken en iemand erbij naaien.