PDA

Volledige versie bekijken : Leeuwarden, Vanessa



janjanjan
10 januari 2010, 20:22
Naam :Vanessa

Locatie : Love & Joy, kamer 1, rechts van de in/uitgang

Haarkleur/-lengte : zwart, krullend / lang

Lengte dame : 1.70 meter

Postuur/Cupmaat : slank, mooie b-cup

Nationaliteit/Taal : Roemeens / Engels

Leeftijd : begin 20

Tatoeages/Piercings : tattoo op rechter(boven)bil / clitoris piercing

Service : pmc, nmc, beffen (vanaf 50 euro), pse, ?

Prijs: 70 euro / 30m.

Voordelen: arrogant, vreet je op, put je uit

Nadelen: arrogant?

Bijzonderheden : fysiek zeer mooie, aantrekkelijke dame



Aangezien ik hedendaags zeer weinig tot niet in clubs kom heb ik informatief weinig te schrijven. Wel ben ik (weer) actief, oldskool, wandelaar. M.a.w., op dit forum zal het geen (toegevoegde) informatieve waarde hebben, maar mochten er beertjes bij toeval in het Noorden des lands zijn, doe er je voordeel mee. Voor tips, stuur een im.


'Jan goes porn'

Ik had haar al enkele keren zien staan, maar nadat ik haar, gekleed in strakke spijkerbroek, haar kamer zag betreden, deze blauwogige, zwartharige, arrogante, schoonheid, werd ze pas echt onweerstaanbaar. Vaak ga ik voor wat anders, meer gfe, maar deze vrouw wekte iets in mij, een dierlijk verlangen.
Normaal, bij vertrouwde dames, ga ik voor een uurtje (meestal 100 euro) echter gezien haar uitstraling (ze weet dat ze mooi is) leek mij dit geen wijsheid. Ze vraagt trouwens 140 per uur, voor beren dubbeltarief dus, maar elke cent waard. Maar goed dat wist ik nog niet. Een halfuur werd het dus. 15 minuten (35 euro) zijn mij te weinig, ben ik net op stoom moet je weer weg.

Terwijl de financiële plichtpleging mijnerzijds nog niet afgerond was stelde zij er al wat tegenover, ze kleedde zich uit. Het begon goed. Het werd alles of niets, met deze dame lijkt er geen tussenweg.
Mijn verwachting kwam overeen met haar naaktheid. Wat een lichaam! Zeer strak en tegelijk vrouwelijk rond. Prachtig ronde billen, jonge meisjes borsten, platte buik, alles in perfecte verhouding. Voorzichtig, plagend en uitdagend, raakte ze me even kort aan tussen mijn benen, kneep teasend mijn mannelijkheid. De volgende seconden zijn uit de film verdwenen, plots was ook ik naakt.

Ik legde me op het bed, een echte ‘twijfelaar’, in het kleine kamertje. Zij zette een muziekje op (voor mij ‘herrie’ uit haar mobiel) en nam vervolgens, op haar knieën, plaats tussen mijn benen. Ze wierp me een arrogante, uitdagende, korte blik toe en richtte vandaar haar aandacht op mijn penis. Ik liet haar begaan, bereidwillig was ik, dat te ondergaan wat haar wensen ook waren. Ze had me binnen een paar minuten volledig in haar macht, met haar perfecte lichaam en arrogante zelfverzekerdheid, een haast fatale combinatie. Anders geformuleerd, mijn penis zou haar ‘pik’ worden, 30 minuten lang, althans dat werd het spel.
Ze nam mijn penis in haar beider handen en spuugde er een flinke klodder op. Dit ging zo een tweetal mintuten door, trekken en spugen, me teasend aankijkend. Ik keek terug, blikken vol geilheid. Een aangenaam spel. Ze pakte een condoom en bracht het vakkundig om. Ze begon te pijpen, hard en toch met gevoel. Ik vroeg haar in 69 boven mij te komen, me verheugend op het uitzicht, haar ogen zou ik later wel weer zien, dacht ik in mezelf. Aldus geschiedde.
Op een 20 centimeter van mij had ik zicht op een verrukkelijke vagina, voel- en zichtbaar ‘nat’ (lees: van glijmiddel) kutje, en heerlijk kontje. Ik ben een gelegenheidsbeffer en deze vrouw voldeed aan de criteria, dus, voorzichtig, bedacht op geurtjes, naderde mijn mond haar vagina. Nadat ik mij ervan had overtuigd dat ze geen vis op de lokale markt verkoopt en alles heerlijk fris rook en oogde, proefde ik haar. Ik kan nu wel gaan schrijven dat ze smaakte als tropisch fruit, als ziltige zaligheid, feit is dat haar vrouwelijkheid neutraal van smaak was, rechtstreeks uit de tube. Hoe dan ook het was dierlijk lekker, de vagina van zo’n perfecte schoonheid te proeven. Ze kreunde wat, maar probeerde mij niet te laten geloven dat ik een seksgod was of haar liet komen.

Na een paar minuten kwam ze overeind, keek me weer even arrogant aan en kwam in ‘reverse cowgirl’ op me zitten. Haar vagina greep mijn penis, klemde hem vast. Ze bereed me vurig, gepassioneerd, vol energie. Ik besloot er een paar minuten van te genieten, liet haar begaan, liet haar de controle behouden. Na enige minuten nam ik het heft in handen, ik wist genoeg, wist welk spel ze speelde. Ik ging akkoord, volledig, maar nu actief.

Ik vroeg haar op haar handen en knieën voor me plaats te nemen en penetreerde haar, eerst langzaam en diep. Dit vond ze maar niets, liet ze me arrogante wijze weten. Het moest harder, precies zoals ik verwachtte en wenste, ik nam echter mijn tijd. Eenmaal op tempo gekomen moest het harder en harder. Mijn dierlijke instincten kwamen nu in volledige overgave los en namen bezit van mij. Ik wilde meer, via de spiegel kon ik in haar ogen kijken maar dat was mij niet voldoende. Ik gebood haar op haar rug te gaan liggen en penetreerde haar verder, onderwijl diep in haar ogen kijkend. De vonken vlogen uit onze ogen en vulden het kamertje, dreigend brandgevaar. Ik neukte zo hard ik kon, nog steeds wou ze harder. Het werd een wedstrijd tussen mijn fysieke conditie en geilheid. Even vreesde ik dat mijn conditie tekort zou schieten. Echter een korte blik op haar borsten, strakke buik en vagina waren genoeg om de eindsprint in te zetten. De geilheid won en ik ontplofte.

Kortom: bijzonder mooie dame, geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, toont initiatief, houdt van het spel, pure porno. Eerlijkheid gebied te zeggen dat ik vermoed dat wanneer ze haar dag niet heeft, een slechte bui heeft, ze zal proberen je binnen een paar minuten de kamer uit te werken. Dus of goed of slecht.