PDA

Volledige versie bekijken : Utrecht, Zandpad 114-1, Hanni (Hongaarse)



Megaboob
14 april 2010, 22:48
Naam : Hanni

Nationaliteit : Hongaarse

Leeftijd : 22 jaar

Haarkleur : blond zeer lang haar

Lengte : 1.75m

Postuur / Cupmaat : zeer slank / D-cup (siliconen)

Service : PMC, NMC

Prijs : 50 euro 20 min

Vandaag zag Megaboob deze schoonheid voor het raam staan. Mooie uitdagende dame, met een mooie borstpartij, dus maar weer eens op onderzoek uit.

Hanni is echt superstrak, geen gram te veel, maar wel op een mooie manier. samen met haar lange blonde haar en knappe gezicht is ze een echte porno verschijning! vele tatoos sieren haar lichaam.

Pijpen doet ze goed, met gevoel, neuken wat plichtmatig, maar door de schoonheid van de dame toch klaar gekomen na enige tijd. Verder geen klokkijkster, en na afloop een leuk gesprekje mee kunnen voeren. Spreekt goed Engels, en inmiddels ook wat Nederlands.

Ik kreeg een stukje Hongaarse chocolade van haar, wat erg lief was, en goed smaakte!

Ze ziet mij nog wel eens terug.

Megaboob
25 augustus 2010, 22:38
Vandaag Hanni weer gezien, en bezocht. wat een mooie dame is dit toch. Ze is op vakantie geweest, en nu dus fris weer terug.

Ze pijpt heerlijk (met condoom), en de sex in cowgirl was ook fantastisch. Ze is heerlijk strak, en heeft een ultra rank lichaam, en beweegt heerlijk mee. Het duurde niet lang voor de ontlading daar was!

Verder ook zeer mooie borsten.

na de daad nog even bijgekletst, waar ze de tijd voor nam. Lief meisje, graag met veel respect behandelen!

Megaboob
1 september 2010, 20:22
Vandaag deze lieverd weer eens bezocht. Wat een heerlijk lijfje heeft deze dame toch!

Pijpen deed ze als vanouds weer goed, en de sex in cowgirl was ook weer uitstekend. Een heerlijk orgasme als gevolg, waarna Megaboob weer tevreden naar huis kon.

ze werkt overdag.

Megaboob
12 november 2010, 21:44
Vandaag na lange tijd deze schoonheid weer eens bezocht. ze was zo enthousiast mij te zien, dat ik voor 30 euro naar binnen mocht (haar voorstel!). Dat het een goede sessie werd, laat zich raden!

Deze dame pijpt heerlijk met condoom, geen enkel probleem, en mijn jongeheer ging geheel in haar mondje, zonder problemen!

Ze heeft een goede techniek, en weet wat een man fijn vind. Ik zat dus al dicht bij de ontlading, maar wilde het graag in cowgirl afmaken, wat geen probleem was. Zij was ook heerlijk nat, en deed heerlijk mee, tot een zinderen hoogtepunt!

Verder een lief meisje, maakt een praatje na de daad, en geen haast. Ze was nog wat afgevallen zij ze, is niet nodig zij ik, ze is al echt heel mager, maar op een sexy manier. Meer is niet nodig! Mooi lang geblondeerd haar, zijdezachte jonge huid, sexy nylons aan over die lange slanke benen, goed verzorgd, echt een plaatje! Qua borsten ook niet slecht bedeelt, toch zeker een c cup! Hele goede verhouding dus met haar figuur (maatje 32 schat ik).

Ze ziet mij zeker terug!

Megaboob
28 februari 2011, 21:39
Deze blonde schone dame is na 2 maanden vakantie weer terug in Utrecht. Toen ik dit lieve barbiepopje weer zag staan kon ik me niet bedwingen, en ben haar weer even welkom wezen heten!

Echt een schatje, lief meisje, doet erg haar best, en ze weet me altijd echt goed op te geilen. Dus hadden we vandaag weer een fijne sessie, waarbij niet echt op de klok werd gelet (ca half uur binnen), voor 50 euro, even bijgekletst, haar engels gaat goed vooruit. De sex was weer als vanouds, lekker gewoon, maar wil je met een blonde schoonheid met maatje 32, en een c cup?! Dat kan niet mis! :annieengel:

Megaboob reed tevreden weer naar huis!

:love:

Megaboob
1 juni 2011, 00:01
Ik heb Hanni weer een paar keer bezcht de afgelopen weken, het is een prima meid, met een prachtig (Cuties?!) figuurtje, lief, vriendleijk, vriendinnetje, en ik heb gewoon een leuke klik met deze meid.

Dat resulteerd in fijne GFE sex, niet op het saunaclub nivo, geen PZC, maar wel gewoon fijn met wederzijds respect, en n ik een paar kee rben geweest, neemt ze toch wat meer tijd voor me, praat wat na, en dat maakt het leuk. Haar nederlands gat al vooruit, en ze heeft haar rijbewijs gehaald, prima meid, goed gedaan, en ga zo door!

Hanni is een aanrader voor tedere mooie meisjes sex met een fantatisch mooi, superslank lichaam.

Haar C cup lijkt al behoorlijk groot in contrast met de zeer slanke lijf, ze is en maatje 32!

Megaboob

broodpoot
25 juni 2012, 12:50
Kan iemand mij vertellen of deze dame nog werkzaam is in het Utrechtse? Ik heb haar volgens mij al over een jaar niet meer zien staan.

Megaboob
27 juni 2012, 01:02
Ik heb haar inderdaad al een tijd niet meer gezien, en heb een vermoeden dat ze ermee gestopt is! Veel te lief meisje voor dit werk...

Megaboob