PDA

Volledige versie bekijken : Dubbele Nicks: het grote onthullingsdraadje.



Pistol Pete
10 augustus 2010, 08:51
Ik stel voor om een apart draadje te openen over dubbele nicks en zal dat direct doen...

In dit draadje kan iedereen een steentje bijdragen om dubbele nicks te onthullen of te ontkrachten, simpel door aan te geven deze persoon te hebben ontmoet.

Zoiets als:

Ik vermoed dat Pistol Paul (https://www.ijsberenforum.com/forum/showpost.php?p=174125&postcount=382) een dubbele nick is wie heeft hem wel eens ontmoet? (Pistol Paul: registratiedatum: 24 juli 2010, aantal berichten op 10 augustus 2010: 1)

En nu maar hopen dat deze nick die een inbreuk maakt op het supermerk:eek:: Pistol Pete snel geband wordt...:biggrin::biggrin:

jmtc.

Admin
10 augustus 2010, 08:57
Beste Pistol Pete,

Hoe was jouw naam vroeger ook alweer :gruebel:
Wij doen dus niet mee aan deze heksenvervolging.
Wij doen ons best om dubbele nicks tegen te gaan en laten sommige dubbele nicks toe vanwege bepaalde veiligheidsredenen.

Nog opgemerkt dat jij geen voorbeeld geeft van een dubbele nick in de zin van een lid die op het zelfde IP-adres 2 nicks aanmaakt maar van een Nick die inderdaad een gelijkenis met jouw (nieuwe!) Nickname heeft.
Dat is voor een nieuw lid die zich aanmeldt ook lastig te checken, simpel omdat ie de ledenlijst met Nicknames niet kent.
Aan Pistol Paul hebben we een IM gestuurd met het verzoek een andere nick te gaan gebruiken om verwarring te voorkomen maar ja hij heeft zich 24-7 aangemeld en was 25-7 voor het laatst ingelogd. Op een nick rusten geen copyrights trouwens!

Het aantal leden waarvan we om legitieme redenen een dubbele nick hebben toegestaan is minder dan de vingers op 1 hand of 2 handen.

:wink2: