PDA

Volledige versie bekijken : Grobbendonk, Rio, Sara (Marokkaanse)



Alabama
21 september 2010, 21:15
Vandaag terechtgekomen in de Rio. De rit van werk naar huis viel wat tegen, veel meer file dan normaal en heb behoorlijk lang vastgestaan op de ring Rotterdam. Meteen vanuit de file thuis op de bank ploffen trekt me niet, dus toch maar even aangemeerd bij het leukste café van Grobbendonk, de Rio.

Het was er niet druk. Eigenlijk stukken beter te doen dan vrijdag laat op de middag / vroeg op de avond. Weinig pintjesdrinkers en meer dames dan heren aanwezig. Ik herkende wat dames die er altijd zitten, zag de wat oudere Thaise met haar net iets te korte rokje zitten en trof ook Sara aan.

Zeppos58 heeft het bij het rechte eind. Weet niet of hij het heeft over dezelfde Sara als deze Sara, maar ze komt niet alleen in de Rio. Sara ziet er goed uit, is aan de Liersesteenweg een van de toppers en dag in, dag uit in de Rio zitten nodigt ook weleens uit tot wat afwisseling. Ze klust af en toe bij in 'n bar in Ninove. Daar zet ze dan even haar principes voorbij en gaat ze aan de champagne. Weinig actie, veel drinken en dus goed verdienen. Beetje op los vast basis. Ze is eigen baas en komt dus her en der. Nu weer voorlopig in de Rio en dat sowieso tot november. Afwachten of dat ook gaat gebeuren. Een paar dagen zonder veel actie en deze dames verkassen, omdat ze elders wel denken die centen te kunnen pakken.

Had eigenlijk geen tijd voor een sessie, maar ze heeft het toch voor elkaar gekregen. Ze heeft me flink staan opgeilen in het cafe en kon dus weinig anders doen dan toch maar de sleutel te vragen. Naar boven geweest en 'n prima sessie gehad. Op weg naar boven al flink getongzoend. Elkaar eerst even netjes gewassen, lekker zoenpartij, ze heeft me heerlijk gezogen zonder rubbertje, daarna missionaris en het daarna doggy afgemaakt. Prima sessie. Sara vraagt wat meer dan de andere dames in de Rio, maar is ook 'n stuk jonger, meer m'n type en over de prestaties boven op het kamertje valt niets af te dingen.

A.s. vrijdag ben ik weer in de buurt en als ik dan op safe wil spelen, dan wip ik wel weer even langs.