PDA

Volledige versie bekijken : Utrecht, Zandpad 162-2, Laura (Roe)



Alabama
12 oktober 2010, 19:57
Naam : Laura

Nationaliteit/Taal : Roemeens / Roemeens en Engels

Leeftijd : 22

Haarkleur/-lengte : Donker, staartje

Lengte dame : 1,65

Postuur/Cupmaat : b cup

Tatoeages/Piercings :

Service: tz, nmc, beffen, pmc.

Voordelen: Mooi en lief meisje, goede service.

Nadelen: Pijpen mag iets beter.

Tijdsduur : 20 minuten

Prijs : 50 euro

Vandaag weer op pad voor het werk, laatste meeting īs middags was redelijk vroeg afgelopen. Na een dramatische ochtendspits was ik wel toe aan ontspanning. Als ik in de buurt van Amsterdam ben dan is het niet de vraag of ik naar een DVP ga, dan is de vraag slechts waar ik naar een DVP ga.

Ik wilde eigenlijk de Achterdam weer eens uitproberen. Is me altijd goed bevallen. īs Avonds veel last van rondhangende jeugd, maar overdag is het prima te doen. Het is een beetje de talentenschool van de Benelux. Menig toppertje dat nu in Antwerpen, Utrecht, Amsterdam of Den Haag werkt is ooit begonnen in Alkmaar. Na de vervelende en langdurige ochtendspits het risico maar niet genomen en ervoor gekozen om alvast down south te rijden en een tussenstop te maken in Utrecht.

Mijn favoriete dame aan het Zandpad, Serena, was er helaas niet of ze was constant bezet. Gelukkig in Laura een aardige look-a-like gevonden. Laura is het soort Roemeense meisje waar ik dol op ben: girl-next-door, geen bimbo, niet vol plakplaten en geen wannabe-pornstar met opgeblazen borsten op een graadmager lichaam.

Verder beheerst ze het vak goed. Net zoals Serena is ze professioneel genoeg om alles in goede banen te leiden, je snel weer buiten te hebben, maar je wel buiten te werken met een voldaan gevoel.

Het voorspel was goed. Lekker potje TZ, kusjes overal en nergens, wat strelen... Mocht ook overal bijkomen, deed ze totaal niet moeilijk over en ze ging ook niet zo liggen dat ik nergens bij zou kunnen.

Het pijpen was goed. Niet zo goed als Serena, maar ze heeft prima door dat pijpen een orale kwestie is en geen manuele kwestie. Pijpen deed ze overigens vooral sensueel, ze zou 'm wel wat dieper mogen nemen wat mij betreft en af en toe wat flinke "halen".

Neuken was verder ook prima. Geen overdreven gedoe van haar kant. Ze ging bovenop me zitten en ging flink tekeer. Daarna doggy style. Handjes bleven achterwege en heb met een prachtig uitzicht het lekker afgemaakt. De finale stoot en dan lekker het rubbertje volspuiten!

Denk dat als je vaker komt, het alleen maar beter gaat worden. Zo'n type dame is het wel. Leuk dat ik nu een alternatief heb voor als Serena bezet is aan het Zandpad. Ze werkt elke dag vanaf 10:00am tot 07:00pm.