PDA

Volledige versie bekijken : Rotterdam, Angels & Devils, Belle



altijdzin
24 december 2010, 13:46
Ik had de foto's bekeken van deze schoonheid op de website van Angels & devils (www.angelsanddevils.nl) en die waren veel belovend.

In Rotterdam-Zuid is dit nieuwe privehuis geopend, het schijnt het 2e privehuis van Karin's Home te zijn wat de drukte niet meer aankon.

Prima relaxt huis, mooie kamer met bad en Belle bleek in het echt ook bloedmooi te zijn, echt knap gezicht en ook heel vriendelijk. Lekker zoenen als voorspel en daarna gepijpt en in 2 standjes geneukt.

Helemaal top, leuk adresje dit.:freu:

Het was eventjes Angel Private met fotomodellen en pornosterren die hier ook nog werken, en er komt ook nog een SM afdeling begreep ik zo.

Belle is superslank, lang bruin krullend haar, bruine ogen en 19 lentes

seqoya
20 december 2011, 08:36
gisteravond ook naar Karin's home gegaan. Belle stond al op mijn to-do lijstje en gelukkig was ze aanwezig.. ze zat met haar zus mooi op het bankje te wachten en direct voor haar gekozen.. 45 min in de tijgerkamer...tijgertje is ze ook zeker.
Echt een prachtige meid..mooi gezichtje...prachtige bos krullen en heerlijk figuur...

Goede GFE sessie en na afloop gezellig zitten kletsen en grappige filmpjes op youtube gekeken waarbij de tijd vergeten werd ... Al met al zeker voor herhalingvatbaar..

Hier ga ik snel weer heen !!

Madmaxy
12 januari 2012, 23:07
Note: Angels and Devils is al enkele maanden gesloten. Website is ook uit de lucht.