PDA

Volledige versie bekijken : Utrecht, Zandpad 122-3 Mrs Vanessa



renegade
25 december 2010, 14:10
Haarkleur/-lengte : Blond, halflang
Lengte dame : 1,70 m
Postuur/Cupmaat : Slank, Siliconen D-cup
Nationaliteit/Taal : Duits; spreekt Duits en Nederlands
Leeftijd : begin 29
Tatoeages/Piercings: Ja
[/B]Service: [/B] nmc, pmc, massage, soft sm/kinky anaal bij man

Bijzonderheden : Zeer knap en vriendelijk meisje, en is bij klik relaxt met de tijd, Ze kan zeer Dominant zijn, en heeft een lekker lichaam, neuken en kinky zijn super! Maar ook gespecialiseerd in erotisch teasing en het soft SM spel, en kan ook zeer genieten van het hardere SM spel

Extra ; Ze kleed zich op verzoek van de klant in de gewenste outfit
Tijdsduur : 30 minuten
[B]Prijs : 100,00



Ik ben renegade een slaaf die als sinds zijn 19e bezig is met BDSM en nu al de 40 is gepasseerd en de 50 nadert, Ik heb als het genoegen gehad een aantal vaste Mrssen door heel europa te mogen dienen. Waarbij het in twee relaties is gekomen tot TPE wat staat voor Total Power Exchance. In de 30 jaar dat ik nu bezig ben met BDSM heb ik vele facetten mogen beleven.

Nu mijn vaste Mrs terug is naar haar thuisland, de filipijnen. Was ik op zoek naar weer een nieuwe Doninatrix. In deze zoektocht kwam ik via diverse sites toch iedere keer weer bij de advertentie en recencies van Meesteres Vanessa terecht.

Uiteindelijk was ik zo geintrigeerd door al die lovende woorden van iedereen dat ik dat wel eens met eigen ogen en tepels wilden aanschouwen en ervaren.

Door te reageren op de advertentie op sexjobs.nl is het tot een afspraak gekomen.
En gisteren mocht ik mij melden bij Meesteres Vanessa. Ondanks het feit dat ik al vele Mrssen heb gediend blijft het altijd weer spannend om te beginnen aan een nieuw avontuur met een nieuwe Meesteres.

Ik stond dan ook met gezonde kriebels in mijn lijf op de afgesproken tijd voor de deur.
ik klopte aan en daar deed een mooie blondine met een zeer ontwapenende lach open en vroeg; ''jij bent renegade/? ..ik antwoorde bevestigend en ze liet mij binnen.

Ze was gekleed in een zwarte lak catsuit met hoge zwarte laarzen. de bovenzijde van haar catsuit verleidelijk open zodat je net niet de mooie vooruitpriemende borsten kon zien.

Ze vroeg direct of ik wat wilde drinken en was zeer hartelijk. en je voelde je zeer snel op je gemak. We hadden van te voren afgesproken wat onderdeel van de sessie zou kunnen zijn dat was echter geen garantie want ik had aangegeven dat Meesteres Vanessa bepaalde wat er zou gaan gebeuren.

Ik heb daar geen seconde spijt van gehad; het was een en al verwennerij. Blinddoeken, strap-ons, pik en bal afbinden , blinddoeken,, masker met poppers, wax, hete olie, prostaatmassage, tepelfolteren, raderwieltje. verplicht spuug slikken, alles wisselde zich in een rustig tempo af en Meesteres Vanessa nam overal ruim de tijd voor.

In alle momenten van de sessie gaf deze Meesteres mij het gevoel alsof we al vele malen samen hadden gespeeld. Ze verplaatst zich goed in de sub die ze onderhanden neemt. En voert je zo op zeer erotische wijze door een spel van pijn en genot. Met Haar heerlijke stem en accent het regelmatig toedienen van poppers bracht ze in een heerlijke roes.

Ik ben dan ook ruim aan mijn gerief gekomen, wat een vrouw WAT EEN MEESTERES.

Ik ben verkocht en ben de volgende afspraak alweer aan het plannen met deze mooie dame.
http://frankkinky.erolog.nl/category/meesteres-vanessa/


Dank Uwel Meesteres Vanessa .....tot snel

slaaf renegade

Smouse
11 juli 2011, 23:02
Vanessa heeft er weer een tevreden slaafje bij

Hier een bericht je van je afspraak op 21 juni van 16 tot 17 uur. Ik ga deze lange (1ste) zomerdag nooit meer vergeten. Waar ik van droom is een mooie blonde dame in een kinky zwart (glimmend latex of lak) pakje met een open kruis.
Plus de bijbehorende hoge laarzen. Ik heb al wat prachtige foto’s van jou gespot hier en daar op het internet
Ik had graag een rondleiding in de soft kinky SM wereld, dit is een nieuwe wereld voor mij waar ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar ben en nu eindelijk de stap heb genomen om het in de praktijk te gaan meemaken.
Eigenlijk wil ik overal een beetje van proberen zodat ik de volgende keer wat specifieker kan zijn in mijn wensen.

Nu ligt mijn focus op:
Anaal, neem me anaal, ben benieuwd wat ik kan hebben. Kan je me laten voelen waar mijn prostaat zit? Beffen / rimmen geef je me een kleine cursus in combinatie met face sitting en eventueel een kleine shower.
gebruik me als een slaaf, laat me wel/niet aan je komen. spuug in mijn mond, zoen me.
bind mijn ballen af.

Laat me genieten!!!

Al mijn wensen voor deze sessie plus nog meer kwamen uit, ik moet snel terug voor meer en voor de dingen die nog open staan van mijn verlanglijstje.

Vanessa bedankt voor deze onvergetelijke ervaring

Megaboob
14 juli 2011, 21:41
Megaboob heeft Vanessa in het verleden ook vaak bezocht, maar dan als dvp, niet als meesteres, dat is niet mijn ding! Vanessa is wel mijn ding, want het is een top vakvrouw, met een adembenemend mooi lichaam, en een fantasische arbeidsmoraal. Zelden een dergelijke goede vakvrouw tegen gekomen1 Zeer fraaie borsten, bijzonder mooie ogen, een lijfje om door een ringetje te halen. Qua sex ook zonder mee rgeweldig, en prima aanvoelend wat ik lekker vind.

Top ervaring die ik iedereen aanraad!

Megaboob