PDA

Volledige versie bekijken : Hanni (Bulgaarse)



Admin
30 maart 2011, 11:21
Naam : Hanni

Nationaliteit / taal : Bulgaarse / duits

Leeftijd : 29jr

Haarkleur/lengte : Blonde lange haren

lengte : 1.68

Postuur / Cupmaat : Wat voller / B-C cup

Tatoeage / Piercing : ja

Service : PZC, NMC, FT, beffen, anaal, massage

Extra :

anali
15 juli 2012, 12:50
Volgens mij ben ik deze Hanni gisteren in H7 tegengekomen. Uitstekende service, leuke meid. Zei aanvankelijk 29 te zijn maar tel er nog maar een jaartje of drie bij.
Voor haar zou ik zomaar een extra tripje inplannen naar H7 volgende week.

anali
16 juli 2012, 21:22
Bedankt voor het verplaatsen van dit draadje van Amnesia naar H7. Zal daarom wat bijschrijven.

Hanni werkte voorheen in Amnesia, maar denk erover om terug te gaan omdat werken in H7 geen zoden aan de dijk zet (ik denk dat de leiding soms teveel dames in deze tempel laat rondlopen). Goed voor ons ijsberen, maar catastrofaal voor de dames, al zouden sommige meer kunnen verdienen door wat vriendelijker te zijn, of door wat meer service te bieden ipv afwerkseks).

Maar goed. Hanni is een mooie meid van 30+, ziet er goed uit met een normaal postuur, maar zal voor iemand die een jonge optik-fick zoekt met een zeer slank lijfje geen goede keuze zijn.

Maakte afgelopen weekeinde kennis met haar, was wel mijn type. Ze was erg vriendelijk en Anali dacht dat zij wel eens goed kom zijn voor een mooie date. Zo gezegd zo gedaan. Dit voorgevoel heeft Anali niet in de steek gelaten. Het was de beste date in maanden, zoniet de beste date sinds een half jaar. Een mooie mix van porno en GF6. Anali hoefde niet te sturen; op een of andere manier voelden we beide aan wat de bedoeling was.

Na een pauze nog maar een keer met haar een date geregeld. Ook hier hetzelfde verhaal; lang niet zo'n mooie date gehad.

Jammer als ze weer zou vertrekken naar Amnesia omdat ze misschien niet met de jonge grietjes in H7 mee kan houden (ivm leeftijd of postuur) want ik denk dat vele jonge dames bij H7 nog wat van haar kunnen leren. De kans is groot dat ik haar deze week nog een keer opzoek (voor dat het te laat is)...

bad pritt
19 augustus 2012, 14:45
Maat van ons gisteren 2x mee geweest en was 2 x helemaal top zei hij,een erg ervaren vrouw, super teaser wat ik gezien heb.