PDA

Volledige versie bekijken : Milka / Antonia / Antoinella (Duits/Hongaars)



limbo11
18 mei 2010, 07:00
Haarkleur/-lengte : Blond / halflang

Lengte dame : 1.65 m

Postuur/Cupmaat :normaal /C (getuned)

Nationaliteit/Taal : Duits

Leeftijd : 32
Tatoeages/Piercings : ?

Service: zoenen / beffen / vingeren / PZC / NMC

Voordelen: full prof., harde sex maar enorme inzet

Nadelen: geen GFE

Tijdsduur : 1/2 uur

Prijs : 65 euro (FT)

Alhoewel Antonia normaliter niet tot mijn "Beuteschema" gerekend kan worden (ietwat ouder en getunede borsten) zag ik haar met zoveel overgave op de cauch een ijsbeer pijpen dat ik accuut bloedgeil op haar werd.
Alhoewel ik allang had besloten met haar te kameren ging ik aan de bar bij haar staan en liet me door haar verleiden. Al snel verdween een hand onder mijn ijsberenvel en begon ze klein joepie zachtjes te strelen. Het gesprek ging ondertussen gewoon door en we spraken over vanalles, ze is niet dom.
Op een gegeven moment vroeg ze me of ik in het openbaar gepijpt wilde worden en toen ik daar ja op zij vroeg ze of we naar boven zouden gaan op de gang voor de Kino.
We hebben op de Cauch nog zeker 15 minuten doorgebabbeld maar op een gegeven moment ging ze op haar knieen zitten en dook onder mijn ijsberenvel en klein Joepie verdween tot aan de wortel in haar mond.
DT gebruikte ze een techniek die ik tot dan toe nog nooit had meegemaakt nl terwijl klein J tot in haar keelgat zat masseerde zij hem met haar mondholte en keel. Ik moest oppassen niet al na 5 minuten klaar te komen.
Toen ik haar lipjes verkende voelde ik haren, ze had een kleine korte V laten staan wat leuk uitzag.
Toen ze me vroeg of ik in de Kino de rest van de sessy wilde afwerken ben ik met haar daar gaan liggen.
Daar schakelde zij er nog een tandje bovenop en afwisselend DT, ballenlikken tot aan het kontgaatje en ik mocht haar diep vingeren ik dacht dat ik gek werd van geilheid.
Daarna in doggy de hele bedruimte van de Kino (onder belangstelling van de medeijsberen) afgewerkt, zij stopte steeds weer als ze voelde dat ik bijna kwam.
Toen ik het echt niet meer uithield heeft ze me DT tot het hoogtepunt gebracht en ik kreeg het gevoel dat alles uit mijn tenen kwam.
Zij morste geen druppel en we zijn nog zeker 10 minuten blijven liggen.
Moe maar voldaan zoals dat heet heb ik de Kino verlaten.

SFL
25 mei 2011, 01:31
Haarkleur/-lengte : Zwarte lange haren
Lengte dame : 1m75
Postuur/Cupmaat : atletische lichaamsbouw/C-cup silicone prammen
Nationaliteit/Taal : Duits, maar de moeite waard en grappig om haar Engels te laten praten
Leeftijd : 40+
Tatoeages/Piercings : Schouderblad
Service: Taboeloos (zegt dat genoeg?) Full option
Voordelen: zie service
Nadelen: nog zatter dan ik met mijn verjaardag
Tijdsduur : 1 uur
Prijs : 75€
Extra’s bij het bezoek: bij het afscheid nemen barste ze in tranen uit


Die geile Badslippers wees haar aan het begin van de dag al aan, maar gaandeweg zat hij me zo op te fokken om met haar mee te gaan, dat er al niet veel meer nodig was om deze milf rond mijn leuter te zwaaien.

Later op de avond, werden we steeds meer en meer naar elkaar toegezogen. We gaven Cava door mond op mond en begonnen elkaar heftiger en heftiger te betasten. Het feit dat ze kettingrookster was die zichzelf vanbinnen helemaal zat te cremeren, speelde enkel maar in haar voordeel. Want het was de druppel die mijn emmer deed overlopen.

Toen we op de kamer kwamen, dacht ik dat ze me ging opvreten. Hoe dat mens me aanviel, dat kom je maar 1x op de 100x tegen. Ik denk dat ik net niet verscheurd werd. Ik liet het me wel bevallen want ook al was ze zo zat als 100 000 man, de ervaring die ze ten goede gaf in al haar kunnen, die kan je enkel op zulke leeftijd hebben. Voor al die sukkels die hier denken dat Annika ver en gek gaat, wel zij is tegen deze Ilka klein bier... Neem het aan van de meester!

Ik durf hier zelfs niet in detail te treden over wat zij met mij allemaal aangevangen heeft. Maar ik genoot wel met volle teugen. En dat gespierde lichaam van haar was om verukkelijk te verorberen. En die schaamlippen... Net die van een paard... Zo lekker dik en glibberig, zonder dat de binnenvoering er nog maar een milimeter uitkomt.

Het zoenen alleen al oversteeg het gemiddelde met kilometers. Een volledige lap kalfstong werd me in mijn muil geduwd. Heerlijk gewoon!

Groot herhalingsgevaar, ook al zal ik niet gauw meer in LR opdagen wegens andere redenen. Echte topper! Zo zat, maar o zo bekwaam! Zal zeer zeker bij de beste van mijn ranking komen te staan.

:lostit:

fukkiedukkie
7 juni 2011, 14:37
Deze dame werkt nu in Living Room. Afgelopen zaterdag prima sessie mee gehad. Ze kan zowel het harde als ook het gfe werk aan.
Die V staat er nog steeds. Leeftijd kan aangepast worden naar 38.

Admin
7 juni 2011, 14:42
Die V staat er nog steeds. Leeftijd kan aangepast worden naar 38.
Boven de 30j zijn leeftijden altijd wat onbepaald zullen we maar zeggen. Ze ziet er uit als 32j laten we het daar maar op houden ;).

gignnl
7 juni 2011, 18:10
Ken de dame nog uit YY waar ik een prima sessie mt haar heb gehad.Ivm omstandigheden verhuisd naar de duitse clubs,misschien dat ze wat rondkijkt maar kom haar regelmatig tegen in LR.

Admin
9 juni 2011, 13:35
Naam : Antonia

Nationaliteit / taal : Duitse

Leeftijd : 35jr

Haarkleur/lengte : donkerbruine lange haren

Lengte : 1.78

Postuur / Cupmaat : Normaal slank / C-cup

Tatoeage / Piercing : ja/ja

Service : PZC, NMC, FT, Trio, beffen, lesbisch, NS, massage

Extra :

SFL
6 september 2011, 02:42
Dit atletische gebouwde kettingrokende mormel met de siliconentieten van gezegende leeftijd, werkt tegenwoordig ook onder de naam antoinella.
Dit even terzijde.

SFL was nog maar pas binnen in LR en deze hertenvrouw herkende me warempel nog steeds van mijn laatste bezoek 3 of 4 maanden geleden. Niet zo verwonderlijk wanneer je weet dat ik een knap, stijlvol en aantrekkelijk man ben, die bovendien meer aan het genot van de mokkels denkt dan aan zijn eigen voldoening. Wel verwonderlijk wetende dat ze de vorige keer zo lam gezopen was als Boris Jeltsin op het toppunt van roem.

Met of zonder alcohol... Ze was weer meteen van God los en haar hevigheid kende geen grenzen. Het begon allemaal in de Jacuzzi. We zaten met 4 heren (ikke, een Spanjaard en 2 moffen van Hamburg) gezellig te bubbelen met ieder een wijf op schoot. Ik dus met Ilka en daar werd ik al naar hoger sferen geteased. Er gingen weldra verboden dingen in de jacuzzi gebeuren en daar wou ik geen deel van uitmaken. Ten eerste omdat het me niet goed lukt met andere venten erbij en ten tweede omdat ik geen zin had om als een meeuw te eindigen die in een olieplek in zee is gedreven.

Op de kamer, was het PSE+... Toen wist ik nog niet dat ik op dezelfde dag zelfs PSE++ zou tegenkomen. Maar goed, wat een start van de dag. Ik was weer blij om met haar in herhaling te vallen en zij was helemaal zichzelf. Net een wervelwind die over me heen ging daar op de kamer. Ze heeft me suf geneukt. Na meer dan half uur van penetratie liet ik het komen en moest ik smeken voor een time out. Na het neuken hoeste deze kettingrookster als een propellorvliegtuigje dat niet wou starten. Ze hoeste er bijna een halve longtumor uit en nadat dit geschiede vond ik het niet zo opwindend meer. We beeindigden de sessie en bevredigd en voldaan gingen we wat in de bar hangen...

Laat ons zeggen dat deze veertiger de rode draad van de dag geweest is, want de tijd dat ik vrij was (en ik was alleen daar) kreeg ik haar gezelschap zonder verdere verplichtingen. Was gezellig met haar... We hebben gelachen en ellende verkocht... En ik hoefde me nooit eenzaam te voelen.

Zoals de vorige keer en deze keer langer en beter; opnieuw een topper van jewelste!

Badslippers
20 november 2011, 15:43
Absolute knaller deze Duitse melancholische "M.I.L.F." die waarschijnlijk met elke kerel in het huwelijk wil treden die haar vette paardevijg naar behoren weet te beffen. Ik citeer even vanwege mijn vooruitziende blik:



"25 mei 2011, 02:31
SFL
Ilka (Duits/Hongaars)

Die geile Badslippers wees haar aan het begin van de dag al aan, maar gaandeweg zat hij me zo op te fokken om met haar mee te gaan, dat er al niet veel meer nodig was om deze milf rond mijn leuter te zwaaien."

Voor de goede orde vermeld ik verder dat ze bekend is onder haar artiestennaam Antonia en niet zoals SFL ooit met zijn zatte kloten beweerde Antoinella. Ze is 39 jaren jong en gezegend met een atletisch "Hard Body" waar een diamantboor compleet op stuk draait.

Elke keer als ik in "Living Room" kwam was zij mij goed gezind. Ze lachte, flirte, gaf me een drankje als ik eenzaam aan de bar zat of knipoogde eenvoudigweg. Ik wist dat de Master-Bull haar al had platgelegd en dat de sessie zo geperverteerd was dat hij er niet over wenste te schrijven:



"Ik durf hier zelfs niet in detail te treden over wat zij met mij allemaal aangevangen heeft."

Nou, ik weet het inmiddels en zal die vuile klootzak eens tot de orde roepen.

Eigenlijk weet ik niet precies meer hoe ik haar trof. Volgens mij sta ik aan de vierkante statafel bij de middenpaal tegenover de bar met Pic1 en Big30 wat ongenuanceerd te zwetsen om de tijd te verdrijven. Gezwets wat toch niet te verstaan is vanwege de dreunende muziek. Je knikt dan op zijn tijd "Ja" of "Nee" en hoopt dat dat op het juiste moment op de juiste plaats valt. Je kent dat wel.

En opeens voel ik een aai over mijn been en kijk in de ogen van Antonia. Ze was me totaal niet opgevallen terwijl ze notabene naast me zit. De geur van sigarettenrook en zoete sect dringt mijn neusgaten binnen. Zet deze vrouw vijf minuten bij de antirook- en alcoholmaffia en ik verzeker je dat kettingroken en comazuipen als verplichte onderdelen in het lespakket van scholieren worden opgenomen. Een werkelijk perfect geproportioneerd lijf met een velletje zo zacht als fluweel en een stem zo grof dat je denkt dat haar sigaretten in schuurpapier zijn gewikkeld. Uit haar mond en de porieën van haar gebeeldhouwde lichaam stroomt zoveel promillage aan alcohol dat we hier te maken hebben met een op scherp staande molotovcocktail. Als ze een nieuwe sigaret opsteekt vrees ik even voor haar leven want dat zou weleens tot de snelste crematie ooit kunnen leiden.

"Ich habe ein halbes Jahr auf dich gewartet", fluistert ze in mijn oor. "Jedes mahl haben wir uns getroffen und uns freundlich begrüsst. Und jedes Mahl hast du mir zurückgelassen mit eine durchgeweichte Fotze und ein gebrochenes Hertz. Niemahls waren wir so dicht bei einander wie jetzt", zwijmelt ze. Ik snuif de vier promille alcohol die ze inmiddels achter haar kiezen heeft diep in mijn neusgaten. Een normaal mens staat al bij 6 "Wodka/Red Bull" te tollen op zijn benen. Deze vrouw slaat 4 flessen wodka achterover en loopt kaarsrecht en zonder uit het gelid te vallen door de "Living Room".

Ze draait zich volledig naar mijn richting en ik begraaf mijn heupen tussen haar gespierde dijen. Zachtjes en rimisch wrijft ze haar kloppende vulva tegen mijn kruis waardoor het voorvocht uit mijn betonharde knuppel het katoen van haar slipje doorweekt en volledig naar de kloten helpt. Antonia is duidelijk melancholisch maar ook zo hitsig als een non die zich realiseert ooit de verkeerde keuze te hebben gemaakt. Ze schuift haar slipje geraffineerd aan de kant zodat mijn lul zich vastzuigt aan de kletsnatte zeem van haar waardoor ik bijna terplekke een orgasme krijg. Wij zonderen ons af en gaan in een bankstel zitten om de wachttijd van 15 minuten aangenaam door te brengen.

Daar vertrouwt ze me toe waarom ze wat zwaar op de hand is en licht aangeschoten. Eerder op de avond had ze een walgelijke sessie moeten doorstaan met een afzichtelijk heerschap waar de hygiëne zover te zoeken was dat zijn lul overwoekerd was met schimmelkaas van 3 weken. Hoewel mét condoom gepijpt had haar dat bijna aan het kotsen gebracht. Dit gulzig schrokkende varken had zich tevens bruusk tegoed gedaan aan haar prachtige lichaam en dat had aleen maar walging bij haar opgeroepen. Profi als ze is had ze ook deze heer afgewerkt maar het was haar niet in de koude kleren gaan zitten en had naderhand snikkend haar beklag gedaan bij de "Theke". Ik vermeld dat hier maar even om aan te geven waar "onze" dames soms mee geconfronteerd worden. Later op de avond bespreek ik dit voorval met Pic1 die mij toevertrouwt dat er geperverteerde heerschappen rondlopen die er op kicken om expres ongewassen en zo goor mogelijk de kamer op gaan. Maar dit terzijde.

Na een kwartier belanden Antonia en ik op een kamer met raam. Ze sluit de deur en drukt haar warme lichaam tegen me aan en ik voel de spanning uit haar lichaam vloeien. Ik besluit haar maar eens eerst te verwennen met een oliemassage. Wat een genot om dit superlijf te kneden. Zachtjes kreunt ze onder mijn handen en na een poos ga ik over op een "Body-to-Body" waarbij mijn leuter vrolijk door haar bilspleet glijdt. "Ich will deine Schwanz tief in meine Muschi fühlen. ich brauche liebe, ich brauche dich, ich brauche deine Säfte", hijgt ze. Met mijn handen trek ik haar billen uitelkaar en zie een poepgaatje zo rein als sneeuw en duw mijn tongpunt diep in haar binnenste. Ongecontroleerd schokt ze op en neer en duwt haar kont steviger omhoog om haar genot te maximaliseren. Met een vinger ga ik op zoek naar haar schede en voel hoe zeiknat haar openstaande "Muschi" inmiddels is.

Ik draai haar voorzichtig om en wij beginnen een partij tongzoenen die zo nat is dat we bijna verzuipen in elkanders kwijl. De combinatie van massageolie, zever, zweet, kut- en voorvocht maken ons beide zo hitsig dat we volledig de controle kwijtraken en ons in posities draaien die ik op mijn leeftijd voor onmogelijk hield. Antonia is ondanks haar 39 zo lenig dat ze haar benen in de nek kan leggen en zijdelingsliggend een spagaat kan uitvoeren waardoor haar kut als een wijd opengesperde leeuwenmuil gevaarlijk naar mijn tong lonkt, klaar om verorberd te worden. Dit is een volwassen vrouwen kut en niet zo'n gestileerd en geschoren kinderkutje zoals dat op vandaag in de mode is. Een kut met schaamlippen waarbij de lippen van een "Zulu" eenvoudige potloodstrepen zijn. Haar schaamhaar is in een perfecte vlindervorm geschoren. Dit wordt gevaarlijk want de kop van mijn pik wordt als een magneet naar plekken gezogen waar hij nu niet thuis hoort. Om dat te doorbreken besluiten wij even te pauzeren zodat zij haar longen van een nieuwe teerlaag kan voorzien.

Met 4 teugen trekt ze de sigaret tot op het filter leeg en hervatten wij onze ongeremde sekspartij. Nu begraaf ik mijn hoofd tussen haar dijen en laaf me aan haar doos die zo nat is dat de vochtplek op het laken exponentieel in grote toeneemt. De pruimensiroop druipt letterlijk uit haar pruim en alsof een engel over mijn tong pist, bef haar naar een onbeheerst en schokkend hoogtepunt. Terwijl haar clit nog van de schrik moet bekomen snikt ze, smeekt ze dat ze nu geneukt wil worden. "Meine Fotze wird verrückt nach deine Schwanz. Gib es mir Schatz. Ich kann mich nicht mehr beherschen. ich will deine Sperma schmecken" waarbij ze me wanhopig maar tegelijkertijd gulzig in de ogen kijk. Ik besluit haar te "Teasen" door niet onmiddellijk aan haar verzoek te voldoen en lik haar staalharde tepels. Plots grijpt ze me bij mijn hoofd en sist: "Bitte, ich brauche es jetzzzzztttttt. Meine geile Fotze steht auf springen".

Omdat ik me nu ook niet meer kan beheersen laat ik mijn pik langzaam in de hete gloed van haar binnenste glijden en beginnen wij langzaam maar diep te neuken. In een roes gaan we ritmisch op en neer. Afwisselend rustig en liefdevol dan weer hard en ruw. Kronkelend draaien we over het bed waardoor Antonia zwetend en hijgend bovenop komt en mijn lul diep in haar kut laat verdwijen. Ze plant haar handen op mijn borst en gooit haar hoofd naar achteren en ik grijp haar volle borsten vast. Als een op hol geslagen amazone werkt ze zich naar een hoogtepunt maar omdat ik de saus voel aandringen en ik langer wil genieten onderbreek ik haar, gooi haar van me af en gun mijn pik 10 seconden recuperatie. "was machst du?" ijlt ze wanhopig. "Ich brauche dich jetzt", smeekt ze wanhopig. Opnieuw begraaf ik mijn lul diep in haar roze vulva en onze tongen draaien overuren. Telkens weer moet ik even stoppen om het losgeslagen orgasme in toom te houden. Dit moment wil ik zo lang mogelijk rekken. Ondanks dat we soms keihard tekeer gaan en het bed aan flarden bonken liefkozen wij elkaar zacht en teder want dit is geen porno maar een ultieme "GFE Fuck". Dan komt het moment dat elke ijsbeer kent. "Laat het nu maar gaan". Ik geef me volledig over aan Antonia die mij liefdevol en intensief naar een hoogtepunt rijdt. Met de kracht van 8 op "De schaal van Richter" ontplof ik en knal mijn sperma zo hard in het rubber dat ik bang ben voor een klapband.

Volkomen bevredigd en ontspannen nemen wij nog eens ruim de tijd voor een naspel zoals alleen echte pannekoeken dat kunnen. Eigenlijk ben ik dat niet maar voor deze keer wil ik die rol wel op me nemen. Zonder te douchen lopen wij verfrommeld en bezweet en met de sekslucht nog om ons heen linea recta naar de bar. Ik met een handdoek om en Antonia spiernaakt. "Ich sehe nicht aus" verontschuldigt zij zich terwijl ze haar van de olie en zweet doordrenkte haren enigszins tracht te schikken. Ik vind haar er geiler dan ooit uit zien. Wij vervoegen ons nog even bij de statafel en Pic1 kan zijn ogen niet van het creatief geschoren kutje van Antonia afhouden. Gelukkig voor hem treft hij even later zijn eigen pornostoeipoes maar pech als hij heeft is de wachttijd inmiddels 2 uur! Ja, u hoort het goed, 2 uur. Opnieuw gaan Antonia en ik nog even in de bank zitten en knuffelen en lebberen wat. Ik ben nog steeds in een roes van deze ultieme liefdessessie en voor het eerst denk ik: "Wauwww, had ik maar zo'n vrouw". Moe, voldaan maar met een snik nemen wij afscheid en als ik het pand verlaat staat daar Antonia. Wij kunnen maar moeilijk afscheid nemen en elkaar loslaten. Terwijl wij daar als en verliefd koppeltje staan zegt de thekefrau: "Ich glaube ich brauch jetzt nicht zu fragen ob alles in ordnung war". Met dit "Understatement" kust Antonia mij de nacht in en rij ik, nog steeds in een roes, naar huis.

SFL
29 november 2011, 10:22
Neem gerust van me aan dat ze ouder is dan 39!
Wou je nu zeggen dat het Picasso was die de leverancier van schimmelkaas was? :baeh:

Poppalarge
30 november 2011, 15:34
Antonia (of Anton zoals de meiden in LR haar grappig genoeg noemen) is voor mij toch echt wel de pijpkoningin van LR. Ze houdt wel drankje en hoe verder de avond vordert, hoe losser ze wordt. Gelukkig wordt ze alleen maar meliger en nooit vervelender, dus wordt het ook alleen maar gezelliger met haar. Ze doet goed waarvoor ze daar is en ik vind het toch best merkwaardig dat er zo weinig over deze dame vermeld wordt op dit forum.

Willi69
30 november 2011, 16:05
ik vind het toch best merkwaardig dat er zo weinig over deze dame vermeld wordt op dit forum.
http://www.pb-grafik.de/wbb2/images/Winter1/smilies/geheimtipp.gif

Poppalarge
30 november 2011, 19:25
Volgens mij is deze dame ilka (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25811-Ilka-%28Duits-Hongaars%29&highlight=ilka) dezelfde als die ik hierboven in mijn post beschreven had, want ze was inderdaad Duits / Hongaars... de naam Ilka is wel voorbij gekomen, maar ze prefeerde Antonia en zo noem ik haar ook al meer dan een jaar...

Misschien is het handiger om het andere topic een naamswijziging te geven?

Badslippers
30 november 2011, 19:28
Antonia (of Anton zoals de meiden in LR haar grappig genoeg noemen) is voor mij toch echt wel de pijpkoningin van LR. Ze houdt wel drankje en hoe verder de avond vordert, hoe losser ze wordt. Gelukkig wordt ze alleen maar meliger en nooit vervelender, dus wordt het ook alleen maar gezelliger met haar. Ze doet goed waarvoor ze daar is en ik vind het toch best merkwaardig dat er zo weinig over deze dame vermeld wordt op dit forum.

Is dat niet deze dame?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25811-Ilka-(Duits-Hongaars)
Ook bekend onder Ilka/Antonia/Antoinella.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Poppalarge
30 november 2011, 19:34
Zo te zien kwamen we bijna gelijktijdig tot de conclusie dat het wel eens om een andere dame zou kunnen gaan...

Badslippers
30 november 2011, 20:45
Zo te zien kwamen we bijna gelijktijdig tot de conclusie dat het wel eens om een ANDERE dame zou kunnen gaan...

? ? ? We komen tot de conclusie dat het om DEZELFDE dame gaat.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Poppalarge
30 november 2011, 20:59
Zo kun je het ook stellen ja.

Aangezien de beschrijvingen in de paspoorten niet echt vergelijkbaar waren, maar de beschreven ervaringen wel was het dus enerzijds een andere dame, maar anderzijds dezelfde dame...

Badslippers
18 december 2011, 13:59
Dame is exit.

Poppalarge
18 december 2011, 15:13
Vandaar dat ik nog geen antwoord op mijn sms heb ontvangen, die ik haar aan het begin van de middag verstuurd heb, met de vraag of ze vanavond werkzaam zou zijn in LR..

Ach ja, het was leuk zolang het duurde en maar eens kijken waar ze in de toekomst gaat neerstrijken...

Poppalarge
21 december 2011, 09:32
Is tegenwoordig, volgens eigen schrijven en voor de liefhebbers, in PHG te vinden, dus kan naar PHG verplaatst worden...

gignnl
6 januari 2012, 21:16
Vandaag tegen het ranke lijf aangelopen in de PHG,verplaatsen dus maar heren mods.

Jack42
7 januari 2012, 01:10
Vandaag tegen het ranke lijf aangelopen in de PHG,verplaatsen dus maar heren mods.

zie ook: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25811-Ilka-Antonia-Antoinella-(Duits-Hongaars)&p=0#post0

Big30
7 januari 2012, 01:43
Thxs J42, topics samengevoegd. Herinner me deze dame trouwens nog wel goed uit LR afgelopen zomer. Maar kheb her zelf niet hedenavond in PHG gezien, gignnl dus wel enuhm die kan ut weten :wink:!

toko-9
15 januari 2012, 19:44
Na lange tijd weer eens op (wandelaars-)pad.
De laaste maanden slechts beperkt aktiviteiten ondernomen. Had (en heb, maar dat blijkt later in mijn verhaal) het gewoon weg niet meer echt naar mijn zin: GT (te druk, over het algemeen te jong, weinig indrukwekkende sessies beleefd de laatste 2 jaar), PHG (voor mij ook niet meer wat het is geweest), VV (twee keer aanwezig geweest en twee keer zonder actie maar weer naar huis..!), YY (gewoon niet zo mijn tent..weet ook niet waarom - slechts 1 keer een wervelende sessie gehad).

Bij het begin van dit kalenderjaar besloten om eens wat minder kritisch te zijn en het maar weer eens (met een open mind) te proberen.
Als eerste clubbezoek dit jaar gekozen voor PHG. Stiekum in de hoop eens te kunnen kameren met bijvoorbeeld Louana of Larissa.
Na een druk dagje in Duitsland om 20.00 uur neergestreken in PHG. Snel omgekleed en maar meteen de stand der dingen in ogenschouw genomen. Opvallend weinig mannen en voldoende vrouwen. Geprobeerd op basis van de beschrijvingen de twee dames te ontdekken. Maar dat is geen eenvoudige opgave. Uiteindelijk de moed wat dat betreft maar opgegeven.

Uiteindelijk een blonde dame (1,70 groot) tegen het lijf gelopen. Zag er best wel goed uit. Naam vergeten maar dame zei afkomstig te zijn uit Hongarije (Budapest). Weinig Duits, redelijk Engels. Grote tatoeage achter op de rug. Goed, geil lijf met mooie C-tieten. Niet echt, maar de Hongaarse dokter had prima werk verricht.
Dame was voor veel in (zei ze..) en ik vanzelfsprekend ook.

Op de kamer echter viel dat allemaal toch weer iets anders uit.
Voorzichtig en heel oppervlakkig zoenen. Dat had ik nu weer! Na 4 minuten weet je dan dat het eigenlijk niets wordt.
Dan maar pijpen. Ook dat kon mij niet bekoren. Hard (te hard), weinig variatie, ruw. Wel werd mijn vriendelijke wuivende paal met inzet bespuugd maar dat kon bij mij de hormonen ook niet echt losmaken.
Dan maar neuken. Zij eerst cowgirl op me. Was zeker niet slecht geweest als er niet reeds het nodige glijmiddel aangebracht was zodat er van enig gevoel geen sprake meer was. Vervolgens maar missio. Ook geen succes. Dame hield krampachtig tegen daarmee tegenhoudend dat er echt doorgestoten kon worden. Vervolgens haar half gedraaid en haar op haar zij genomen. Ook hier was er van haar kant niet echt sprake van participatie. Uiteindelijk haar maar laten pijpen en het maar met de hand laten afmaken.
Geen succes dus.

Bij terugrijden naar Nederland teruggedacht aan die goede oude tijden. Mijn carriere begon in 2005 in GT. Mijn God wat liepen er toen daar toch lekkere meiden rond. Naomi (uit Noord-Afrika - wie kan haar nog herinneren?), Cassandra (Rusland, wat een wijf!) en mijn echte snoepje; de Duitse Larissa. (Mijn top 1 aller tijden! Wat was dat een service-kanon, alles kon, geil, charmant en een overheerlijk lichaam). In Bochum op de Freudestrasse geweest. Een heel aantal keren. Supersessies gehad met o.a. Elena (Russiche, knap en de meest mooie tieten die ik ken. heerlijke geile sex). Tegelijkertijd PHG ontdekt. Ook in PHG heb ik heerlijke tijden gekend (Eve - pijpkoningin eerste klas - ongeevenaard) en bijvoorbeeld Corinna (heerlijk sensueel met een voor mij super uitstraling en heerlijke sex). Met al deze dames had ik een geweldige klik, met name met Larissa die ik nog vele keren heb ontmoet nadat zij gestopt was met dit vak. Zo'n klik heb ik niet meer.
Te verwend? Is de spanning er af? Een tijdje dit wereldje de rug toekeren om dan met nieuwe inzet en energie de draad weer op te pakken?

Ik ga de komende maanden maar eens mijn wandelwereld groter maken. (PSR, Bernds, Oase). Op zoek naar iets dat er misschien niet meer is.
Maar we zijn optimistisch. Wie weet. Misschien dat er toch nog parereltjes te ontdekken zijn.
We zullen doorgaan! Misschien had Ramses toch gelijk!

rob45
15 januari 2012, 20:59
Loop zelf nog niet zo lang mee in de duitse saunaclubs maar wat ik wel weet is dat hongaarse maar ook wel bulgaarse dames veelal een belaberde service leveren heb daar ervaringen mee in bv. LR.
Duitse en Roemeense dames scoren gemiddeld al weer stukken beter over het algemeen.Bij poolse dames kan het wisselend zijn.Verder blijft het inderdaad een grote zoektocht naar de servicebombs.

Rudi_NL
15 januari 2012, 21:24
Dame was voor veel in (zei ze..) en ik vanzelfsprekend ook.

Op de kamer echter viel dat allemaal toch weer iets anders uit.


Bij onbekende dames, die zeggen dat ze voor veel in zijn, meteen zeggen dat je vaste dames dat ook zijn.
Als de onbekende dame dan niet spontaan toehapt door het geven van een voorproefje (bijvoorbeeld flink tongzoenen) dan weet je meestal wel genoeg.

Big30
15 januari 2012, 21:46
Voor veel beren zal deze dame zeker geen onbekende zijn. Heb haar samen met haar vriendin al in veel clubs gezien, GT, VV en eind Oktober ook weer samen met haar blonde vriendin in LR. YY zal ze zeker ook wel gewerkt hebben. Zal ongetwijfeld al wel een paspoort hebben.
Naam weet ik echter ook niet, maar echt onbekend is ze dus niet :wink:.

Bosco
15 januari 2012, 21:50
Voor veel beren zal deze dame zeker geen onbekende zijn. Heb haar samen met haar vriendin al in veel clubs gezien, GT, VV en eind Oktober ook weer samen met haar blonde vriendin in LR. YY zal ze zeker ook wel gewerkt hebben. Zal ongetwijfeld al wel een paspoort hebben.
Naam weet ik echter ook niet, maar echt onbekend is ze dus niet :wink:.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25811-Ilka-Antonia-Antoinella-(Duits-Hongaars)
Deze dame dus!

Big30
15 januari 2012, 21:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25811-Ilka-Antonia-Antoinella-(Duits-Hongaars)
Deze dame dus!
Yep, lijkt me ook. Maar heb de haarkleur wel aangepast. Nu nog achter de naam van haar vriendin komen ;).

toko-9
15 januari 2012, 22:41
Ilka/Antonia/Antoinella dus..! Zie mijn bericht hierboven.
Lijkt er op dat ik deze dame nu net op een mindere dag tegen het bevallige lijf ben gelopen.
Kan me nauwelijks of niet herkennen in een aantal recensies hierboven.
Dan misschien toch nog eens proberen wanneer ik PHG weer met een bezoek vereer.
Kan me overigens niet zo goed voorstellen dat deze dame reeds ver in de dertig is of zelfs ouder dan veertig.
Maar dat terzijde..!

Badslippers
16 januari 2012, 00:32
Voor veel beren zal deze dame zeker geen onbekende zijn. Heb haar samen met haar vriendin al in veel clubs gezien, GT, VV en eind Oktober ook weer samen met haar blonde vriendin in LR. YY zal ze zeker ook wel gewerkt hebben. Zal ongetwijfeld al wel een paspoort hebben.
Naam weet ik echter ook niet, maar echt onbekend is ze dus niet :wink:.

Die vriendin heet waarschijnlijk Sandra (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26799-Sandra-(Duitse)). Maar sinds een paar maanden geleden botert het niet meer zo tussen die twee.


Ilka/Antonia/Antoinella dus..! Zie mijn bericht hierboven.
Lijkt er op dat ik deze dame nu net op een mindere dag tegen het bevallige lijf ben gelopen.
Kan me nauwelijks of niet herkennen in een aantal recensies hierboven.
Dan misschien toch nog eens proberen wanneer ik PHG weer met een bezoek vereer.
Kan me overigens niet zo goed voorstellen dat deze dame reeds ver in de dertig is of zelfs ouder dan veertig.
Maar dat terzijde..!

Eerste ronde:
Dan heb je of een volstrekte antiklik gehad maar ik ben bijna 100% zeker dat het niet dezelfde is. Had ze een super atletisch lijf? Was ze ongeveer 40? Zoop ze "Prosecco" per strekkende meter? Had ze een baritonstem stem van schuurpapier? was ze goed gebruind? Liep ze voortdurend in alleen een slipje met de tieten vrij? Had ze haar schaamhaar in een mooie vlindervorm geschoren? Mocht je haar reet uitlikken? Rookte ze een pakje sigaretten per uur? Kun je alle vragen met "Ja" beantwoorden "Then we're talking" en zou ze het kunnen zijn. Door naar de volgende ronde > > >

Tweede ronde:
Ze sprak bijna geen Duits? Antonia spreekt perfect Duits.
Voorzichtig en oppervlakkig zoenen . . . Antonia duwt haar tong zo stevig tegen je amandelen dat je blij bent dat je ze niet hebt laten knippen. Likt je hele muil uit.
Antonia glijmiddel gebruiken? Ze heeft niet eens een tasje omdat allemaal te bewaren haar kut is zo nat als een soppende dweil.
Ze hield je tegen tijdens het neuken? Normaliter moet jij haar tegenhouden anders vreet ze je compleet op.

Laatste mogelijkheid. Ze was zo beschimmeld van de drank dat ze de hemel voor een doedelzak aanzag en ja . . . dan kan er wat mis gaan.

Willi69
20 februari 2012, 21:44
Nach den Lobeshymnen hier im Forum über Antonia/Ilka habe ich sie auch mal gebucht - und wie das so ist, wenn man große Erwartungen hat, man wird oft enttäuscht. :redface: Die hard facts: sie raucht, trinkt und quatscht zu viel, der Service war eher durchschnittlich. Immerhin: die Nummer gegen 3:15 Uhr mit FT beendet, das dürfte für mich ein neuer persönlicher Rekord für das PHG sein, was die Uhrzeit betrifft. :eek:

Sie nennt sich jetzt übrigens Milka, angeblich, weil die Holländer das immer so verstanden haben (Tipp: Sprachkurs belegen :wink:) und stammt aus Ostdeutschland (nix Ungarn).

Jovibeer
24 februari 2012, 12:39
Gisteravond met deze dame.....een gesprek gehad....en ja...het is een dame die kan worden aangeraden...en staat voor later op mijn "to do" list!!!!