PDA

Volledige versie bekijken : Jacky (Duitse)



Dolfie
6 augustus 2011, 22:16
Haarkleur/-lengte : Blond/tot aan schouders
Lengte dame : +/- 1.65
Postuur/Cupmaat : Normaal /C cup
Nationaliteit/Taal : Duits/Duits
Leeftijd : +/- 30 a 35
Tatoeages/Piercings :Heel haar rug/Nee
Service: Zoenen,PZC,NMC,FT,Beffen
Voordelen: Geile dame
Nadelen: iets teveel Tattoes
Tijdsduur : 30
Prijs : 50
Extra’s bij het bezoek

Deze Duitse Jacky is een hofdame die er toch al een tijdje werkzaam is maar met tussenpauzes...
Ik vond deze dame wel een geile MILF die me iets deed en ze zoent wel OK en haar pijpwerk is Hofniveau.
Op de kamer na het lekkere pijpwerk ineens op doggystyle overgegaan maar het teveel aan tattoes stoorde me iets teveel:biggrin:
Daarna kwam ze frontaal op mij zitten en dat deed ze echt goed waarbij ik het rubbertje volspoot.:tongue:
Leuke mooie geile dame,enkel jammer van de overdadige tattoes.

Grtz,Dolfie

phoenix
27 augustus 2012, 17:21
Jackeline was klaar met haar beurt en liet Babsi nog achter toe ze met een glimlach op haar handdoek plaatsnam waar ik zojuist bijna op was gaan zitten, ze glimlachte en vroeg was suchst du hier''' ze glimlachte, kuste me en greep gretig naar naar mijn lul , Willie was bereid.en zij name hem langzaam in haar mondje... wat rapper dan Angie vroeg ze of ik mee auf zimmer ging, Babsi had ze ook voorgesteld, maar ik verzekerde haar dat ik eerst de dames een voor een wilde proberen , om daarna wat trio's in te lassen....Heel lang mocht ik volle achterkant van de ipad billen van Jacky aanschauen, ze pijpt wat steviger dan Angie en kust gruwelijk lekker....Ze was ietsje gereserveerd en reageerde enthousiast toen ik haar graag eens van achteren wilde pakken, ik geloof wel 10 minuten aan een stuk bonkte ik op haar achterkant...daarna mocht ze het afmaken en spoot ik heerlijk op haar tong, mond en gezicht mijn spermavocht naar binnen...De aftersales zoals dat her wordt genoemd op dit forum....hmmmm ik mocht langdurig knuffelen buiten de kamer en we hebben heerlijk liggen kletsen bij de bar en een dame waarbij ik me erg op mijn gemak heb gevoeld.... Haar billen en heupen zijn negerinnenbillen en heupen waar je een ipad op kunt installeren, alleen denise in Lr heeft zulke billen, helaas heeft die een wat grillig karakter...........de borsten zijn wat kleiner maar, heerlijk zacht, ook met jackeline heb ik geen spijt...erg leuke vrouw.

johnnywalker77
30 juni 2013, 18:49
Afgelopen vrijdag mee gekamert, erg leuke vrouw met een geile kont! Ze zoent erg lekker, het pijpwerk is niet slecht maar ook niet van de buitencategorie. Lekker half uurtje mee beleefd en daarna nog veel gelachen met haar.

Te herkennen aan de tattoo over haar hele rug.

Jester
13 september 2013, 15:26
Gisteren stelde ze zich, na de daad, voor als 'Steffi'. Nieuwe naam? Ook heeft ze inmiddels al enkele maanden donker haar, maar de rest van de beschrijving laat geen andere keuze dan dat het zich om dezelfde persoon handelt. Zoveel grote schilderijen lopen er niet rond ;-).

Hollandmale
14 september 2013, 08:56
Gisteren stelde ze zich, na de daad, voor als 'Steffi'. Nieuwe naam? Ook heeft ze inmiddels al enkele maanden donker haar, maar de rest van de beschrijving laat geen andere keuze dan dat het zich om dezelfde persoon handelt. Zoveel grote schilderijen lopen er niet rond ;-).Soms gebruikt Jacky haar oude naam Steffi, van voor haar Hof-tijd. Zonder twijfel inderdaad dezelfde dame :).

Sphinx
21 januari 2014, 19:24
"Geknipt uit mn bericht"

"I promised myself, I promised I'd wait for you
The midnight hour, I know you'll shine on through
I promised myself, I promised the world to you
I gave you flowers, You made my dreams come true
How many of us out there..
Feel the need to run and look for shelter."

De meeste mensen komen in die eerste week van het jaar altijd met goede voornemens. En bijna altijd gaat het daarbij om minderen (minder roken, minder eten, minder vaak naar de GT o.i.d.) en bijna altijd gaat dat verkeerd in februari. Dus stelde deze racebeer het anders (http://www.youtube.com/watch?v=OiC5BdIVfm8), op kortere termijn misschien, maar alla:

- kortingskaart kopen voor vijf entrees: check!
- triootje met Anna en Mara proberen te regelen: check!
(noot: ik wist eerst niet beter of Mara was vrij, dank aan collega Savesexer voor zijn oplettendheid)

- proberen elk bezoek met iets nieuws te beginnen: check!

En om maar met dat laatste punt te beginnen, ik sprak na een koffiepauze Jacky aan, de dame met vele tattoo's. Ze keek er helemaal verbaasd van, maar ik meende het serieus. Deze racebeer heeft namelijk in de gaten dat als de dag een beetje rustig wordt geopend zonder meteen in een PSE-sessie te belanden, de rest van de dag positief door kan werken. Jacky voldeed wat dat betreft idd volledig aan die opvatting, kussen en pijpen bouwde ze langzaam op, soms misschien iets té langzaam, maar dat kan ook aan deze stresskip liggen natuurlijk :tongue: Een standaard halfuur heeft deze racebeer beleefd, waar eigenlijk alles in zat. En waarin standaard opgevat mag worden als Hof-standaard :wink: Ontploffing volgde in doggy. bam! :fuck:

Bubbelbader
23 januari 2014, 11:35
De hele dag had ik haar al druk in de weer gezien maar nooit was ze in het openbaar vrij beschikbaar. Lijkt wel of ze op afspraak werkt Maar nadat ik even buiten wat had staan uitdampen en weer binnen zag ik opeens onder het pornoscherm Steffi/Jacky zitten. Met een regelrechte sprint de lege plek naast haar opgeëist. Ze was nog wat brood aan het eten maar dat deerde mij niet. Normaal gesproken knap ik al snel af op tattoe's en zeker als het zich beperkt tot goedkope arschanweisers, alsof ik niet weet waar het gaatje zit, maar bij haar zal de wulpsheid van haar rondingen wel mijn hersenactiviteit hebben uitgeschakeld en vervangen door niets ontziende geilheid. Ze had haar brood nog niet op of ik heb de restjes maar vakkundig en diep uit haar mond gesabbeld. Kenners van deze dame en dit oord weten dat het niet lang duurt alvorens de handdoek verdwijnt en mevrouw je diep aan het ontwortelen is. Midden in de volgende zuigbeurt komt hasta la pasta binnen en ik hoor hem nog zeggen, "nou die verveeld zich ook niet". Kort hierna zijn we vertrokken naar een kamertje voor een heel fijn samenzijn.

Goed diep tongen en pijpwerk. Na een tijdje komt ze in cowgirl op mij zitten en zie ik die heerlijk sappige kont op en neer wippen in de spiegel. Tegelijkertijd zuigen onze monden samen en voelt dit als de ultieme GFE. Echter het is zo stikheet binnen dat ook zij lekker begint te transpireren. Dat vind ik zo heerlijk geil waarbij de lijven aan elkaar plakken en nooit meer los lijken te kunnen. Toch maar even het raam open. Omdat deze sessie eigenlijk te snel is na de vorige met Erika voel ik dat het moeilijk gaat worden om klaar te komen. Ik stel haar op in doggy positie en ga even flink aan de bak om in elk geval te voorkomen dat me dat niet gaat gebeuren. Hard en lang beuk ik tegen die heerlijke billen waar ik haar heupen stevig vasthoudt. Na verloop van tijd gelukkig het gevoel van dat het gaat komen hervonden. Snel condoom eraf en heerlijk pijpend mij zaad er uit geknald.

Nog een tijdje na liggen hijgen en kletsen en gaan douchen. Topwijf!

Bij mij stelde zich voor als Steffi overigens. Haar haar is donkerblond/bruin nu althans